arkadaşlar bende 2 düşük yaptım kalpleri durdu ikisindede meleklerimin. suan 1 ay oldu. bende hsg cektiricem sonrada tıpa tahlile gidicem. sanırım bende de yüksek ihtimal pıhtılasma problemi var. umarım tedavi olur bi sorunum cıkmaz. cok korkuyorum. bana dua edin
geçmiş olsun canım.
tabii yaptır testlerini en azından emin olursun.
senin kaç haftalıkken duruyordu kalpleri bebeklerinin???
ankarada yaşayan arkadaşlar varsa dr gatada bölüm başkanı pof.dr.iskender BAŞER riskli gebeliklerde bence tek benim rahatsızlığımıda bulan odur diğer gittigim dr 2 düşüğü önemsemediler bile[/QU
öncelikle gecmiş olsun.nasıl doktor önemsemez ya hayret ettim. acaaba bu sıkıntı kendi basına gelse bu kadar rahat olacak mı diye insanın aklından geciyor.
ilki 8 haftalıkken ikincisi 11 haftalıkken kalbi durdu. ikincisinde cok acı bi şekilde öğrendim. hiç bir sıkıntım yokken doktora sıradan kontrole gittim. doktor problem var deyince dünya basıma yıkıldı. bu acıyı unutabilmemin tek caresi hemen bebişimin olması,Allah isteyen herkese nasip eylesin. senin ne zaman durdu kac tane oldu düşüğün.
benim de iki kere başıma geldi
1. 10 haftalıktım normal yine dediğin gibi kontrole gitmiştik. dr hani artık büyüdü karnından bakalım dedi baktı baktı ses yok. tam net dedğil bu seferde alttan bakalım dedi
ve malesef kalp atışlarının geçtiğimiz hafta durduğunu söyledi
2. yine dr kontrolüne gitmiştik (başka dr.) 11 hafta olacaktım ikili tets diyorlar sanırım onu yapacaktık
dr yine 10 gündür kalb atışı yok dedi tekrar dünyamız yıkıldı
peşpeşe 2 hamileliktede böyle oldu çok korkuyorum şimdi bu sefer de öyle olacak diye
ama Allah büyüktür yarın 12de randevumuz var bu kez yine dr. değiştirdik
gübeniyoruz dr.a ama yinede bu korkumuzu yok etmiyor.
Allahım tüm isteyenlere naip etsin eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı bebekler
------- bu arada testler yaptı bu şimdiki dr. genetikde de normal kan testlerinde de bişey çıkmadı
ama duydum ki kan pıhtılaşma testini tam yapmamış!!!!
sen yaptırmadıysan kesin yaptır bizim gibi durumlarda kan pıhtılaşması genelde sebep oluyormuş
tıp fakültelerinde ücretsizmiş bu testler ben şimdi hamile olduğum için sonuçları etkileyebilir diye yaptıramıyorum!!!!!
sen henüz değilsen kesin yaptırmanı tavsiye ediyorummmmmm
canım benimde düşüklerden sonra öğrendim rahatsızlığımı kan pıhtılaşması varmış bende insanın başına gelmeyince bilmiyo ilk hamileliğimde kan pıhtılaşması diye bi bilgim olsaydı yaptırırdım testi hamileysen sende kendini riske atma randevun varmış yarın doktoruna söle yaptır sende bence düşük yapmak kolay bişey değil sende biliyosun şuan psikolpjim bozulacak diye korkuyorum sende rahatsızlığını öğren şimdiden canım umarım hayırlı haberler alırsın yarın
benim de iki kere başıma geldi
1. 10 haftalıktım normal yine dediğin gibi kontrole gitmiştik. dr hani artık büyüdü karnından bakalım dedi baktı baktı ses yok. tam net dedğil bu seferde alttan bakalım dedi
ve malesef kalp atışlarının geçtiğimiz hafta durduğunu söyledi
2. yine dr kontrolüne gitmiştik (başka dr.) 11 hafta olacaktım ikili tets diyorlar sanırım onu yapacaktık
dr yine 10 gündür kalb atışı yok dedi tekrar dünyamız yıkıldı
peşpeşe 2 hamileliktede böyle oldu çok korkuyorum şimdi bu sefer de öyle olacak diye
ama Allah büyüktür yarın 12de randevumuz var bu kez yine dr. değiştirdik
gübeniyoruz dr.a ama yinede bu korkumuzu yok etmiyor.
Allahım tüm isteyenlere naip etsin eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı bebekler
------- bu arada testler yaptı bu şimdiki dr. genetikde de normal kan testlerinde de bişey çıkmadı
ama duydum ki kan pıhtılaşma testini tam yapmamış!!!!
sen yaptırmadıysan kesin yaptır bizim gibi durumlarda kan pıhtılaşması genelde sebep oluyormuş
tıp fakültelerinde ücretsizmiş bu testler ben şimdi hamile olduğum için sonuçları etkileyebilir diye yaptıramıyorum!!!!!
sen henüz değilsen kesin yaptırmanı tavsiye ediyorummmmmm
aynen canım insanın başına gelmeyince bilmiyo bu günümüze de şükür umarım dediğin gibi kucağımıza alırız hepimizde Allahım herkezin gönlüne göre versin bende coraspin folbiol vitamin hapı kullanıyorum yanındaDA doktor diyet verdi ahmile kalıncada clexan 0.2 iğne vurulucam hergün sezeyan dedin takıldım şlimdi kan pıhtılaşması olan ve iğne kullananlar sezeryanmı oluyolarmışaynen canım hiç duymamıştım önce,
dr. söyledim gerek yok ben öbür sonuçlarına baktım dedi
sadece aspirin, progesteron ve bişey daha dedi ama akıl kalmadı ki hatırlamıyorum.
bunları kullanacaksın dedi ama önce ultrasonda net görmem lazım dedi
aslında özel muayenehanesine gidiyoruz yapsa kendi para kazanacak ama sanırım öbür testlerden dolayı istemedi.
bide kan sulandırıcı kullananlarda eğer her hangi bi kanaman olursa çooook daha zor durdurulabiliyor ve genelde sezeryan oluyor hani doğumda kanama olursa durduramayız diye
sanırım onun için sade aspirin dedi ve iğneyi önlem amaçlıda olsa vermedi
ben böyle düşünüyorum.
hepimiz sağlıklı bi hamile geçirip de bebğimizi kucağımza alsak, şu kötü günleri bi geride bıraksak yarabbim bizede göstersin.
hiç böyle şeylerin başıma geleceğini aklımın ucundan geçirmezdim varya ama nasip işte
bana doktorum zaten hepsini verdi testlerin yaptırıcam haftaya hsg olucam sonra tıpa gidip tahlil olucam. suan hamile değilim zaten 1 ay oldu daha düşük yapalı. en az bir ay daha korunmam lazım bu arada elimden gelen tüm tetkikleri olucam. senin n ekadarlık bebeğin. bu derti cekmeyen bilemez gerçekten. o yüzden burdan birbirimize destek olmalıyız ve ne öğrenirsek haber etmeliyiz. hepimize Allah sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
aynen canım insanın başına gelmeyince bilmiyo bu günümüze de şükür umarım dediğin gibi kucağımıza alırız hepimizde Allahım herkezin gönlüne göre versin bende coraspin folbiol vitamin hapı kullanıyorum yanındaDA doktor diyet verdi ahmile kalıncada clexan 0.2 iğne vurulucam hergün sezeyan dedin takıldım şlimdi kan pıhtılaşması olan ve iğne kullananlar sezeryanmı oluyolarmış
bende 3 tane bebeğimi kaybettim bunun üzerine testler yapıldı ama hiç birşey bulunamadı bunun üzerine çapadaki doktorlar eğer hamile kalırsam iğne vereceklerini söylediler hamile kalır kalmaz kendi doktoruma gittim ve flaxiparine 0,4 kullanmaya başladım ve meleğim 3,5 aylık ve gelişimi çok iyi allahım inşallah kucağımızada aldığımız günleri gösterir aminnn
canım yaaa allaha bebeğine kavuşmayı nasip etsinn.
ben de 3 bebğimi kybettim senin gibbi.benimde umudum iğnee.bisde başlıcasss.
ben bebeklerimde 2 aylığın ötesine gidemedik.
bana umut oldunnn.
bende 3 tane bebeğimi kaybettim bunun üzerine testler yapıldı ama hiç birşey bulunamadı bunun üzerine çapadaki doktorlar eğer hamile kalırsam iğne vereceklerini söylediler hamile kalır kalmaz kendi doktoruma gittim ve flaxiparine 0,4 kullanmaya başladım ve meleğim 3,5 aylık ve gelişimi çok iyi allahım inşallah kucağımızada aldığımız günleri gösterir aminnn
canım naptın hamilemisin mutlu haberi verirsin bize umarım haberini beklicem
canım hala çalışmaları yapıos 15 gün sora belli olur.
haber veririm canım buralarda olursan
tamam canım birlikte birbirimize mutlu haberi veririz inş bende 10 gün sonra veririm inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?