Düşük yapıp kan sulandırıcı iğne ile bebeğine kavuşan var mı?

kızlar bana iki tane ayrı gittiğim doktor 0.4 clexan iğne vurulmamı tavsiye etti bende pıhtılaşma sorunu yok ama düşükten dolayı kullanıcam dozun şeklini tahlil yapmadan belirlediler sizce bu normal mi size tahlil yapılarak mı verdiler dozu? bir de hamile kalmadan önce başla dedi doktorum siz ne zaman kullandınız kafam çok karıştı???

canım sana doktorun neden progesteron ve ecoprini verdi? ne işe yarıyor onlar ? bana sadece cleaxan 0.4 iğne başlayacağız dedi. umarım gebeliğini sonuna kadar götürebilir sağlıkla bebişini kucağına alırsın..

Dilaycım bana da hiçbir test yapılmadan doktorum hatta doktorlarım clexane 0.4 verdiler..ve hamile kaldığımı anlar anlamaz her gün 1 tane olmak üzere kulanıyorum.

Dilaycım bana da hiçbir test yapılmadan doktorum hatta doktorlarım clexane 0.4 verdiler..ve hamile kaldığımı anlar anlamaz her gün 1 tane olmak üzere kulanıyorum.

teşekkürler canım umarım sağlıkla bebeğine kavuşursun kaç haftalık?

teşekkürler canım umarım sağlıkla bebeğine kavuşursun kaç haftalık?

canım,diğer topiktede sana yazmıştım senle aynı durumdayız.bende de iğnelere başlıcz.ama banada ne tür iğne kullanılcak bilmiorum.bunun belirlemek için de test yapılmadı.şu anda günde bi tane coraspin ve folbiol kullanıorum.folik plus kullnıodum.folbiol e geçtim.sende yakın zamanda tekrar düşünüosan folik plus yada folbiol başla canım.gebelikten önce kullanmanın çok faydası var canım

merhabalar.
benimde 2 tane bebeğim karnımda öldü
bizde tüm testleri genetik de buna dahil yaptırdık ve hiçbir sorun çıkmadı.
ama dr. bu bahsettiğiniz hiç bir iğneden söz etmedi
sadece hamilelere özel folikasitli vitamin kullanıyorum o kadar.
çok kafama takılıyor bana neden hiç söz etmedi diye
hamile kalınca gel dedi belki ozaman mı diyecek
Allahım bi hamile kalsam / kalsak sağlıcakla

geçmiş olsun canım.kan pıhtılaşması olmasa bile bazı doktorlar iğne tavsiye edio.çünkü hiç bi zararı yok.önlem olarak kullandırıolar.bende heterezigot olmasına rağmen doktorun biri hiç gerek yok dedi.başka 2 doktora gittim 2 side gebelikte iğnelere başlayalım dedi.gerek görmeyen doktor ise prof du.doktoruna söle istersen bakalım ne dicek.başka doktorlara gitmektede fayda var canım.

merhabalar benimde 3 gebelik kaybım var... Bir yığın testler yapılmıştı..genetik testler sonucu kanımda pıhtılaşma olduğu anlaşıldı ve 4. hamileliğimde 4 haftalık iken doktorum bu iğneye başlattı ve Allaha binlerce kere hamdolsun 38. haftada oğluşuma kavuştum...
Genelde sebebi bilinmeyen tekrarlayan düşüklerdede bu iğneyi tavsiye ediyor doktorlar ve sonuçları hep çok güzel oluyor...
Dilerim isteyen herkes bebişine sağlıcakla kavuşur...

tebrik ederim canım,peki sonuçlarının ne olduğunu biliyor musun canım?yani kan pıhtılaşması ama hangi değerlerde,adı nedir biliyorsan yazabilir misin acaba?

canım şu an bana öle umut verdin ki.benim 3 bebişim alındı.sora heterezigot çıktı.4. gebelik için bu ay başlıcaz çalışmaya.inşallah senin gibi kavuşurum bebişime.bisde iğneye başlıcaz aama.yinede tedirginlik var içimde.canım.senin pıhtılaşman heterozigot mu homozigot mu? bide beişlerin 3 ününde kalbi mi durdu.biraz açıklarsan yaşadıklarını yardımcı olursun canım.

selam kızlar,bende bir bebeğimi kaybettikten sonra kan pıhtılaşması teşhisi konuldu..
doktorum bebe aspirini önerdi..düşükten sonra hamile kalana kadar hergün 1 tane bebe aspirini içtim..
yaklaşık 5 ay sonra yine hamile kaldım,hamile kaldığımı öğrendiğimiz anda bebe aspirinini bıraktık ve clexane 0,4 kullanmaya başladık,
doğumdan 1 hafta öncesine kadar hergün 1 tane iğne yedim
ve sezeryan ile doğum yaptım ve şuan oğlum 4.ayını bitirmek üzere..
hamileliğim ve doğumum harika geçti diyebilirim
allah herkese sağlıklı gebelik ve doğum nasip etsin..

selam kızlar,bende bir bebeğimi kaybettikten sonra kan pıhtılaşması teşhisi konuldu..
doktorum bebe aspirini önerdi..düşükten sonra hamile kalana kadar hergün 1 tane bebe aspirini içtim..
yaklaşık 5 ay sonra yine hamile kaldım,hamile kaldığımı öğrendiğimiz anda bebe aspirinini bıraktık ve clexane 0,4 kullanmaya başladık,
doğumdan 1 hafta öncesine kadar hergün 1 tane iğne yedim
ve sezeryan ile doğum yaptım ve şuan oğlum 4.ayını bitirmek üzere..
hamileliğim ve doğumum harika geçti diyebilirim
allah herkese sağlıklı gebelik ve doğum nasip etsin..

bebeğini allah bağışlasın canım.benimde tek umudum şu iğneler.yazdığın için teşekküler böle sonuçlar çok iyi gelio bizlere.kan pıhtılaşman neydi canım?

ya kızlar hamileliğim 4 haftayı biraz geçti
ptesi dr. gittim iğneden bahsettim
o iğneyi biliyorum ama okadar da sakıncasız değil dedi
bilmemne yan etkisi oluyormuş (kafam o kadar dağınık ki ne dediğini hatırlamıyorum malesef)
ve vermedi
daha keseyi tam göremedik çok erken olduğu için onun için daha aspirin ve progesterona başlamadık
bişey takviyesi daha verecekmiş ama o kadar korkmuştum ki yine kötü bişey diyecek diye
anlattıklarının yarısını anlamamışım
ama buna anca keseyi tam görünce başlayabilirmişiz.

bana o pıhtılaşma testi yapıldı mı dedim sadece:
protombin zamanı (koagülometre) yapılmış: 12 normal değeri:11-14 arası
yani iyi çıkmış

şimdi yinede korkuyorum öbür testler kötüyse eğer diye

özeline gidiyorum dr. bu test 1000 lr ve genelde bişey çıkmıyor zaten gerek yok dedi

kan pıhtılaşması olan kızlar:
sizde nu protombin değeri NASIL ÇIKTI?

lütfen yazarmısınız çok korkuyorum!!!!!

sağol cnm bana cok umut oldun. bende hergün bebe aspirini atıyorum. inşallah bu sefer bi sıkıntım olmaz. bende senin gibi bebeğimi kucağıma alırım

arkadaşlar benimde kanda pıhtılaşma rahatsızlığım var 2 kere düşük yaptım ilk düşüğümden sonra rahatsızlığım öğrenildi 2. gebeliğimde zübeyde hanıma gittim günüm geçer geçmez gittim ama tam belli değil bir hafta sonra gel dedi bir hafta geçmeden düşük yaptım. şimdiki doktorum çok iyi 2 ay folbiol vitamin hapı ve coraspin100 kullandım 2 aydan sonra hamile kalırkalmaz clexan 02 kullanıcam ama çok endişeliym tekrar düşük yaparmıyım acaba die hamile olduğumu öğrenene kadar coraspin100 kullansam bi sakıncası olurmu acaba bebeğe bide cleaxan 02 dozu düşükmü acaba doktor bu dozu verdi yardımlarınızı bekliyorum tşk edrm

canım geçmiş olsun.hamile olana kadar coraspine devam et canım bende öle yapıorum.iğne dozuda test sonuçlarına göre ayarlanıo.pıhtılaşma testin ne çıktı canım.homozigot heterozigot ?

canım geçmiş olsun.hamile olana kadar coraspine devam et canım bende öle yapıorum.iğne dozuda test sonuçlarına göre ayarlanıo.pıhtılaşma testin ne çıktı canım.homozigot heterozigot ?

sağol canım benim rahatsızlığım heterozigot pazartesi cuma günleri vitaminhapı var onu kullanıyorum çarşamba folbiol salı perşembe cumartesi pazarda coraspin100 kullanıyorum tabi bide diyet ver di bazı şeyleri yemem yasak çikolota balık sakatatlar kepekli ürünler tatlandırıcılar v.s eşim bugün doktorumun yanına gitti hamileliğim sırasındada kulllanıcakmışım bunları ve tabiki clexan 0,2 de hamile kalır kalmaz vurulmaya başlıcam ama tekrar düşük yaparısam diye çok endişeliyim iğneye başlamak istiyorum hamilemiym bilmiyorum ama riske girmek istemiyorum sizin rahatsızlığınız nedir şuanda hamilemisiniz

canım benim 3 düşüğüm var kalpleri duruodu.8 haftalıkken.bendede MTHFR heterozigot çıktı.bu ay korunmayı bıraktık.şu an yumurtlaama dönemimdeyim.
hamile kalınca aynen senin gibi kan sulandırıcı iğnelere başlıcaz bizde.
bende hergün bi coraspin ve folik plus kullanıorum günde 3 tane.
balık hamilelikte tüketilmesi gerekir o neden yasak anlamadım canım.
ayrıca korkma ben hala yola devam edioum.bol bol dua et canım benim.yapılcak başka bişi yok allaha sığınıoruz.
rabbim hepimizin yardımcısı olsun.ne kadar zor olduğunu çok iyi biliorum ama ilk defa gibi yola devam ediorum

sağolasın canım ya bu yazıları okumadan önce çok karamsardır çok araştırıyodum homosistein rahatsızlığıda var bende mthfr yanında araştırdıkça kötü çıkıyodu ilerde bu rahatsızlık ölüme bile yol açıyo diye çok sıkıntıya girmiştim sağolsun ailem hele canım annem hep yanımdaydı bizde yumurtlama dönemindeyiz şuan seninle aynıyız umarım ikimizde bu ay hayırlı haberler alırız 9 ay boyunca herşey yolunda olur inş AlLh isteyip diliyen herkese nasip etsin çünkü her bayan anne olmayı hakediyo Allah yardımcımız olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…