- 11 Temmuz 2016
- 917
- 214
- 23
- 39
- Konu Sahibi cagla353535
-
Baktrdn mi canim hormonlar falamKızlar merhaba benimde bu ay tam 6 ay olacak hala bi gelişme yok
Rahim filmo falan cekldn mi cnmBen düşükten sonra 8. ayda hamile olduğumu öğrendim kader kısmet canım şimdi daha yeni gebeliğim darısı sana inşallah
Ins.klomen arkmdada tutmamisti sonraki ay kendiliginden hamile kaldiGenetik hariç tüm tahliller yapıldı şükür temiz çıktı bir Rahim filmi çekilirken hafif bir tıkanıklık çıktı ilaçla açıldı şükür bir seferde klomen +catlatma iğnesi denedik tutmadı malesef bu ayda bos geçti insallah filmin temiz cikar canimcim
Bende 9 ay oldu dusuk olali 10.ayim bu ay.saka gibi hemen kalmak isterken isterken 10 ay gecmis bir yil olcak hala bisi yok...
Bndeeeeee bide dusuk yapan gene kalir hemen kalir derlerrrBenim de tam 6 ay oldu düşük yapalı. İlk bi kaç ay istemedik ama 2 aydır deniyoruz. Şimdilik bi sonuç yok. Böyle uzun zamandır deneyip olumsuz sonuç alanları görünce moralim bozuluyor, umutsuzluğa kapılıyorum
Selam canim yasim 45 ama bende bisiler paylasmak istiyorum. Benimde ilk gebeligim dusukle sonuclandi. Dr kurtaj sart dedi. Olmazsam nolur dedim ileriki gebeligini engeller dedi. Ertesi gun kurtaj oldum. Dr 3 ay korunacaksin dedi korunduk. Sonrasinda 10 ay hamile kalamadim. Her adet oldugumda oturur aglardim. 11.nci solugu dr da aldim. Kan tahlili vs derken rahimden parca aldi tahlile gonderdi. Bu aradada su hapi kullan dedi. Prospektusunu okudum yumurtlama hapiymis. Diger tahlilin sonucunu ogrenmeden hamile kalmisim bu hapla. Tahlilin sonucundada yumurtlama yok diye cikmis. Gid gid gidakkk diyemiyormusum yaniMerhaba kizlar 5 ay once kurtaj yasadim gelgelelm o gunden berihic bir gelisme yok..bnmle ayni durumda olan varsa kknusalim fikir alisverisinde bulunalim dertleselm
Sadece ben ve eşim normal testler olduk doktor bir senen dolmadan tedavi yapmam dedi özeldi doktor. :)Rahim filmo falan cekldn mi cnm
Baktırdım canım herşey normal çıkıyorBaktrdn mi canim hormonlar falam
Bn rahim filmi ceklcem canim bu ay sende bi dr una oner istersen ne diyor dr un?Baktırdım canım herşey normal çıkıyor
gttnzmi dr a bnm de 6 ay olacak rahim filmi.umudummm
Adi neydi cnm hapin ?45 yasindami gebe kaldinSelam canim yasim 45 ama bende bisiler paylasmak istiyorum. Benimde ilk gebeligim dusukle sonuclandi. Dr kurtaj sart dedi. Olmazsam nolur dedim ileriki gebeligini engeller dedi. Ertesi gun kurtaj oldum. Dr 3 ay korunacaksin dedi korunduk. Sonrasinda 10 ay hamile kalamadim. Her adet oldugumda oturur aglardim. 11.nci solugu dr da aldim. Kan tahlili vs derken rahimden parca aldi tahlile gonderdi. Bu aradada su hapi kullan dedi. Prospektusunu okudum yumurtlama hapiymis. Diger tahlilin sonucunu ogrenmeden hamile kalmisim bu hapla. Tahlilin sonucundada yumurtlama yok diye cikmis. Gid gid gidakkk diyemiyormusum yani
Canim.enfeksyonun ileri boyuttamiydi peki kultur ornegi sonucu falan ne cikmisti cnk bnm de gebeligimde dr biraz enfwskyon var ama onmli degl demisti kulturde normal cikmisti.Yok canım benim sebep direk belliydi aslında...Şunu söyleyim öncelikli olarak doktorda kadın- erkek farketmez ve hastanede özel-devlet farketmez...Ben özelde bayan doktor konusunda çok ısrar ettim erkek doktordan utanirim diye..ilk hamileligimde idrar yolu enfeksiyonu çıktı ama herhangi bir ilaç filan vermemişti..En önemlisi de gebelik tiroidi çıkmıştı endokrinoloji veya dahileyeye gitmem gerektiği konusunda beni bilgilendirmedi ne yazık ki kontroller hep öylesine geçiyordu işte...
Evde 4 gün sancı çektim en son eşime beni devletin aciline götür dedim o gün düşürdüm bebeğim 13 haftalikti..kurtaja aldı doktor..o gün şükürler olsun şimdiki çok ilgili olan doktorumla karşılaştım..Düşük yapmadan once kan ve idrar vermiştim kürtaj sonrası o kadar çok ilgilendi ki doktorum yanıma geldi sende ileri derecede idrar yolu enfeksiyonu var ve tiroid hormon seviyen çok çok yüksek bu nedenle bebeğin düşmüş sağlıksız olarak ilerlemiş gebeligin dedi direk..Yani önlem alınabilecek bir durumken...Eşim mahkemeye verelim ozeldeki doktoru dedi ama hiç uğraşma dedim ertesi hafta doktorun karşısına gittim bebeğim senin yüzünden düştü hakkimi helal etmiyorum dedim..Sonrasinda o doktoru bir hatası yuzunden hastaneden kovduklarini öğrendim...
Şu an devlette erkek bir doktora gidiyorum gerçekten de çok memnunum..
Kızlar öncelikli olarak doktorunuzu iyi seçin..iyi ilgilendiğini görün..Hepiniz için de dua ediyorum tez zamanda Allah yüzünüzü guldursun inşallah :)
Bana ilk kurtaj oldugumda 6 aya kalirsn diyorlardi bana kufur gbi geliyordu 6 ay cok uzundu bnm icin smdi 6. Ayimdaym ne garip...
Hayirrrr ☺ ilacin adi klomifen. Adetin ilk gunu iciliyor 3 gun sonrasinda iliskiye giriyorsun . Benim dusukten sonra 1 yil olmamisti. Megerse yumurtlama kesilmis.Adi neydi cnm hapin ?45 yasindami gebe kaldin
Hayirrrr ☺ ilacin adi klomifen. Adetin ilk gunu iciliyor 3 gun sonrasinda iliskiye giriyorsun . Benim dusukten sonra 1 yil olmamisti. Megerse yumurtlama kesilmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?