Dusuk yapip tekrar gebe kalamayanlar..

Ins.klomen arkmdada tutmamisti sonraki ay kendiliginden hamile kaldi

Bende 9 ay oldu dusuk olali 10.ayim bu ay.saka gibi hemen kalmak isterken isterken 10 ay gecmis bir yil olcak hala bisi yok...

Benim de tam 6 ay oldu düşük yapalı. İlk bi kaç ay istemedik ama 2 aydır deniyoruz. Şimdilik bi sonuç yok. Böyle uzun zamandır deneyip olumsuz sonuç alanları görünce moralim bozuluyor, umutsuzluğa kapılıyorum

Merhaba kizlar 5 ay once kurtaj yasadim gelgelelm o gunden berihic bir gelisme yok..bnmle ayni durumda olan varsa kknusalim fikir alisverisinde bulunalim dertleselm
Selam canim yasim 45 ama bende bisiler paylasmak istiyorum. Benimde ilk gebeligim dusukle sonuclandi. Dr kurtaj sart dedi. Olmazsam nolur dedim ileriki gebeligini engeller dedi. Ertesi gun kurtaj oldum. Dr 3 ay korunacaksin dedi korunduk. Sonrasinda 10 ay hamile kalamadim. Her adet oldugumda oturur aglardim. 11.nci solugu dr da aldim. Kan tahlili vs derken rahimden parca aldi tahlile gonderdi. Bu aradada su hapi kullan dedi. Prospektusunu okudum yumurtlama hapiymis. Diger tahlilin sonucunu ogrenmeden hamile kalmisim bu hapla. Tahlilin sonucundada yumurtlama yok diye cikmis. Gid gid gidakkk diyemiyormusum yani

Geçen sene yılbaşında düşük yaptım kürtaj oldum sat 26 mayıs hamileyim canım normal bi süreç bi kaç ay hamile kalınmaması.

gttnzmi dr a bnm de 6 ay olacak rahim filmi.umudummm

Gittim kontrole bikac kez.hormonlar temizdi kist yoktu hic bi sknti gorunmuyor diyorlar.stres cok etkiliyor sanirim.eger bu ay da olmazsa ben de rahim filmi dusunuyorum kurtajdan sonra tuplerde tikanma olabiliyormus

Bana ilk kurtaj oldugumda 6 aya kalirsn diyorlardi bana kufur gbi geliyordu 6 ay cok uzundu bnm icin smdi 6. Ayimdaym ne garip...

Adi neydi cnm hapin ?45 yasindami gebe kaldin

Ca
Canim.enfeksyonun ileri boyuttamiydi peki kultur ornegi sonucu falan ne cikmisti cnk bnm de gebeligimde dr biraz enfwskyon var ama onmli degl demisti kulturde normal cikmisti.

Hayirrrr ☺ ilacin adi klomifen. Adetin ilk gunu iciliyor 3 gun sonrasinda iliskiye giriyorsun . Benim dusukten sonra 1 yil olmamisti. Megerse yumurtlama kesilmis.

Yumurtlama kesildiyse nasil adet oluyordun canim yumurtlama olmayinca adet oluyor muymus.hem adetin 3.gunu iliskiye girmis oluyorsun bu durumda adetken mi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…