Dusuk yapip tekrar gebe kalamayanlar..

Yumurtlama kesildiyse nasil adet oluyordun canim yumurtlama olmayinca adet oluyor muymus.hem adetin 3.gunu iliskiye girmis oluyorsun bu durumda adetken mi yani
Yanlis anliyorsunuz. 45 yasindayim hala daha ne zaman adet olacagimi bilirim cok duzenlidir. 21 yasinda gebe kaldim. 3 aylikken dustu. Doktor 3 ay korunacaksin dedi korundum. Sonrasinda 10 ay kadar hamile kalamadim. Ve dayanamadim gittim doktora. Kan tahlili istedi ilk. Esimin spermlere bakti hersey iyi. Adetine gore duzenliyor tedaviyi tabi. Rahimden parca alindi tahlile yollandi. Bu ara adet olacaksin adetin ilk gunu bu hapi iceceksin adet biter bitmez iliskiye gireceksin dedi. Bu aradada rahimden parca alinmisti ya onun sonucunda da yumurtlama kesilmis dedi. Ben diger ay hamileydim. Verdigi ilacta yumurtlama ilaciymis. Prospektusunde altiza kadar cogul gebelik olabilir yaziyordu. Cok sukur 1 oglum var simdi 21 yasinda. Yumurtlama kesilmis evet ben adetimi cok duzgun oluyordum

Adetin ilk gunu iciliyor 3 gun sonrasinda iliskiye giriyorsun

Ben bunu okuyunca yanlis anlamisim demekki tmam smdi anladim.masaallah Allah bize de kismet eder ins.

Ben bunu okuyunca yanlis anlamisim demekki tmam smdi anladim.masaallah Allah bize de kismet eder ins.
meleke06Aktif ÜyeÜye
ben üç ayda bir kere yumurtluyormuşum ama her ay adet oluyorum aşırı bi düzensizliğim yok 2,3 gün kaymalarım oluyor kızlar lütfen bi cevap yazın lütfennn:bbo

Amin ins. Ama su bir gercek. Psikolojide cok onemli. Banada hic olmayacakmis gibi geliyordu. Doktorum kizmisti. Sen boyle olumsuz dusundukce gebe kalman zorlasir demisti

Amin ins. Ama su bir gercek. Psikolojide cok onemli. Banada hic olmayacakmis gibi geliyordu. Doktorum kizmisti. Sen boyle olumsuz dusundukce gebe kalman zorlasir demisti

Bana bu aya kadar hic oyle gelmiyordu.cunku biz dusukten sonraki ilk iki ay zaten korunduk.bi ara genetik test yaptirdik iki ay sonuc bekledik bir ayinda korunduk. toplamda 7 ay denedk ondada iki-uc ay tam tesekkullu denedik yani yumurtlamayi takip edip iki uc gunde bir.ama ben artik iyice umutsuzlasiyorum hic olmucak gbi gelmeye basladi bu ay cok cabaladim cunku dikkat ettim her seye olmadi olmadi..

Adi neydi cnm hapin ?45 yasindami gebe kaldin
Ben annemin mahallesinden bir bayanida goturdum bu doktora dusukten sonra 6 yil cocugu olmamis bu bayanin. Gitmedigi doktor kalmamis. Hatta birisi senin cocugun olmaz bile demis. 2 adet sonra hamile kaldi. Gebelik testine inanamadi bile.o derece yani. Allah cikardi seni karsima der hep. Simdi biri ikiz olmak uzere 3 oglu var

Sana ne dedi doktor neyin varmis

bende 1,5 yıl önce kalp atışı duyulmadığından kürtaj oldum. o zamandan beri olmuyor. Doktorlar sebep belirtmiyor. rahim filmi çekildim yaklaşık 2 ay önce. kan testi yaptırdım. Yumurtlamam gelişimi çatlaması herşey normal. Doktorlara göre hamile kalmama engel birşey yok. hiç anlamadım. Artık her ay adet dönemim yaklaştığında yoğun stres yaşıyorum.

Ben 1 cocuktan sonra korunmadim ve olmadida. Eger isteseydim yine ayni hapi icsem kalacaktim diye dusunuyorum. Tek cocuk yeter dedim

Bi gittigimde tam yumurtalarin olgunlastigi zamana denk gelmsti suan yumurtlarn mevcut fln demisti doktor.bide ovulasyon testiyle takip ediyorum yumurtlama donemide agri cekiyorum ztn.onda sknti yoktur diye dusunuyorum ama belli olmaz tabiki.kismet

Bi gittigimde tam yumurtalarin olgunlastigi zamana denk gelmsti suan yumurtlarn mevcut fln demisti doktor.bide ovulasyon testiyle takip ediyorum yumurtlama donemide agri cekiyorum ztn.onda sknti yoktur diye dusunuyorum ama belli olmaz tabiki.kismet
Hic bana verilen klomifen gibi bir ilac vermedimi. Keske o ilaci bir denesen. Komsununda 6 yil olnamis o ilacla oda hamile kaldi cunku

Bakicaz doktor verirse seve seve kullanirim.henuz gerek duymadilar
Ins hersey gonlunuzce olur. Moralini yuksek tut moral cok onemli. Ben her adet oldugumda aglardim. 1 gun gecikse hemen test yapardim. Esim cok kizardi. Sen bir kere hamile kalmissin niye bu kadar takiyorsun kafaya derdi. Bir koli hamilelik testi alayimda canin sıkıldikca yap derdi

Insaallah..cok takiyorum kafama ben de kirmizilari gorunce agliyorum teste gunler oncesinden basliyorum:) biz erkekler gibi degiliz cok hassasiz kafaya cok takiyoruz.bide etrafimzda herkes hamile kalip dogurdukca insan onlar adina seviniyor ama icimiz buruluyor

Ca

Canim.enfeksyonun ileri boyuttamiydi peki kultur ornegi sonucu falan ne cikmisti cnk bnm de gebeligimde dr biraz enfwskyon var ama onmli degl demisti kulturde normal cikmisti.
O günleri hatirlamamak için hep tahlil sonuçlarıni attım canım sadece usg goruntulerim duruyor sonuçları tam hatırlamıyorum sadece tsh seviyesi 9a yaklaşmıştı o aklımda..Enfeksiyon da bayağı çıkmıştı bende

Tek dusuk olmasinq ragmen yaptrdnzmi cnm genetik test dr lar yapmiyr cnk bnmki yapmadi en azndan.her ikinizde kan verdinzmi nelere baktrdi iz ve nerde yapildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…