- 7 Ekim 2016
- 6.597
- 4.323
- 173
- Konu Sahibi cagla353535
-
Yanlis anliyorsunuz. 45 yasindayim hala daha ne zaman adet olacagimi bilirim cok duzenlidir. 21 yasinda gebe kaldim. 3 aylikken dustu. Doktor 3 ay korunacaksin dedi korundum. Sonrasinda 10 ay kadar hamile kalamadim. Ve dayanamadim gittim doktora. Kan tahlili istedi ilk. Esimin spermlere bakti hersey iyi. Adetine gore duzenliyor tedaviyi tabi. Rahimden parca alindi tahlile yollandi. Bu ara adet olacaksin adetin ilk gunu bu hapi iceceksin adet biter bitmez iliskiye gireceksin dedi. Bu aradada rahimden parca alinmisti ya onun sonucunda da yumurtlama kesilmis dedi. Ben diger ay hamileydim. Verdigi ilacta yumurtlama ilaciymis. Prospektusunde altiza kadar cogul gebelik olabilir yaziyordu. Cok sukur 1 oglum var simdi 21 yasinda. Yumurtlama kesilmis evet ben adetimi cok duzgun oluyordumYumurtlama kesildiyse nasil adet oluyordun canim yumurtlama olmayinca adet oluyor muymus.hem adetin 3.gunu iliskiye girmis oluyorsun bu durumda adetken mi yani
Ilac 3 gun iciliyorYumurtlama kesildiyse nasil adet oluyordun canim yumurtlama olmayinca adet oluyor muymus.hem adetin 3.gunu iliskiye girmis oluyorsun bu durumda adetken mi yani
meleke06Aktif ÜyeÜyeAdetin ilk gunu iciliyor 3 gun sonrasinda iliskiye giriyorsun
Ben bunu okuyunca yanlis anlamisim demekki tmam smdi anladim.masaallah Allah bize de kismet eder ins.
Amin ins. Ama su bir gercek. Psikolojide cok onemli. Banada hic olmayacakmis gibi geliyordu. Doktorum kizmisti. Sen boyle olumsuz dusundukce gebe kalman zorlasir demistiAdetin ilk gunu iciliyor 3 gun sonrasinda iliskiye giriyorsun
Ben bunu okuyunca yanlis anlamisim demekki tmam smdi anladim.masaallah Allah bize de kismet eder ins.
Amin ins. Ama su bir gercek. Psikolojide cok onemli. Banada hic olmayacakmis gibi geliyordu. Doktorum kizmisti. Sen boyle olumsuz dusundukce gebe kalman zorlasir demisti
Ben annemin mahallesinden bir bayanida goturdum bu doktora dusukten sonra 6 yil cocugu olmamis bu bayanin. Gitmedigi doktor kalmamis. Hatta birisi senin cocugun olmaz bile demis. 2 adet sonra hamile kaldi. Gebelik testine inanamadi bile.o derece yani. Allah cikardi seni karsima der hep. Simdi biri ikiz olmak uzere 3 oglu varAdi neydi cnm hapin ?45 yasindami gebe kaldin
Sana ne dedi doktor neyin varmisBana bu aya kadar hic oyle gelmiyordu.cunku biz dusukten sonraki ilk iki ay zaten korunduk.bi ara genetik test yaptirdik iki ay sonuc bekledik bir ayinda korunduk. toplamda 7 ay denedk ondada iki-uc ay tam tesekkullu denedik yani yumurtlamayi takip edip iki uc gunde bir.ama ben artik iyice umutsuzlasiyorum hic olmucak gbi gelmeye basladi bu ay cok cabaladim cunku dikkat ettim her seye olmadi olmadi..
Sana ne dedi doktor neyin varmis
Yumurtlamaya bakildimiBisey yokmus bi sknti gormuyorum demisti en son.ama yarin tekrar gidicem bakalm
Ben 1 cocuktan sonra korunmadim ve olmadida. Eger isteseydim yine ayni hapi icsem kalacaktim diye dusunuyorum. Tek cocuk yeter dedimBisey yokmus bi sknti gormuyorum demisti en son.ama yarin tekrar gidicem bakalm
Ben 1 cocuktan sonra korunmadim ve olmadida. Eger isteseydim yine ayni hapi icsem kalacaktim diye dusunuyorum. Tek cocuk yeter dedim
Hic bana verilen klomifen gibi bir ilac vermedimi. Keske o ilaci bir denesen. Komsununda 6 yil olnamis o ilacla oda hamile kaldi cunkuBi gittigimde tam yumurtalarin olgunlastigi zamana denk gelmsti suan yumurtlarn mevcut fln demisti doktor.bide ovulasyon testiyle takip ediyorum yumurtlama donemide agri cekiyorum ztn.onda sknti yoktur diye dusunuyorum ama belli olmaz tabiki.kismet
Hic bana verilen klomifen gibi bir ilac vermedimi. Keske o ilaci bir denesen. Komsununda 6 yil olnamis o ilacla oda hamile kaldi cunku
Ins hersey gonlunuzce olur. Moralini yuksek tut moral cok onemli. Ben her adet oldugumda aglardim. 1 gun gecikse hemen test yapardim. Esim cok kizardi. Sen bir kere hamile kalmissin niye bu kadar takiyorsun kafaya derdi. Bir koli hamilelik testi alayimda canin sıkıldikca yap derdiBakicaz doktor verirse seve seve kullanirim.henuz gerek duymadilar
Ins hersey gonlunuzce olur. Moralini yuksek tut moral cok onemli. Ben her adet oldugumda aglardim. 1 gun gecikse hemen test yapardim. Esim cok kizardi. Sen bir kere hamile kalmissin niye bu kadar takiyorsun kafaya derdi. Bir koli hamilelik testi alayimda canin sıkıldikca yap derdi
O günleri hatirlamamak için hep tahlil sonuçlarıni attım canım sadece usg goruntulerim duruyorCa
Canim.enfeksyonun ileri boyuttamiydi peki kultur ornegi sonucu falan ne cikmisti cnk bnm de gebeligimde dr biraz enfwskyon var ama onmli degl demisti kulturde normal cikmisti.
Anldm cnm smdi varmi gebelik ne kdr olduO günleri hatirlamamak için hep tahlil sonuçlarıni attım canım sadece usg goruntulerim duruyorsonuçları tam hatırlamıyorum sadece tsh seviyesi 9a yaklaşmıştı o aklımda..Enfeksiyon da bayağı çıkmıştı bende
Tek dusuk olmasinq ragmen yaptrdnzmi cnm genetik test dr lar yapmiyr cnk bnmki yapmadi en azndan.her ikinizde kan verdinzmi nelere baktrdi iz ve nerde yapildiBana bu aya kadar hic oyle gelmiyordu.cunku biz dusukten sonraki ilk iki ay zaten korunduk.bi ara genetik test yaptirdik iki ay sonuc bekledik bir ayinda korunduk. toplamda 7 ay denedk ondada iki-uc ay tam tesekkullu denedik yani yumurtlamayi takip edip iki uc gunde bir.ama ben artik iyice umutsuzlasiyorum hic olmucak gbi gelmeye basladi bu ay cok cabaladim cunku dikkat ettim her seye olmadi olmadi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?