- 11 Temmuz 2016
- 917
- 214
- 23
- 39
- Konu Sahibi cagla353535
-
Tek dusuk olmasina ragmen yaptrdnzmi cnm genetik test dr lar yapmiyr cnk bnmki yapmadi en azndan.her ikinizde kan verdinzmi nelere baktrdi iz ve nerde yapildiBana bu aya kadar hic oyle gelmiyordu.cunku biz dusukten sonraki ilk iki ay zaten korunduk.bi ara genetik test yaptirdik iki ay sonuc bekledik bir ayinda korunduk. toplamda 7 ay denedk ondada iki-uc ay tam tesekkullu denedik yani yumurtlamayi takip edip iki uc gunde bir.ama ben artik iyice umutsuzlasiyorum hic olmucak gbi gelmeye basladi bu ay cok cabaladim cunku dikkat ettim her seye olmadi olmadi..
Ne bu hapin adi cnmBen 1 cocuktan sonra korunmadim ve olmadida. Eger isteseydim yine ayni hapi icsem kalacaktim diye dusunuyorum. Tek cocuk yeter dedim
Bendeeee stresten belkide cnm.esine bakldimi pekibende 1,5 yıl önce kalp atışı duyulmadığından kürtaj oldum. o zamandan beri olmuyor. Doktorlar sebep belirtmiyor. rahim filmi çekildim yaklaşık 2 ay önce. kan testi yaptırdım. Yumurtlamam gelişimi çatlaması herşey normal. Doktorlara göre hamile kalmama engel birşey yok. hiç anlamadım. Artık her ay adet dönemim yaklaştığında yoğun stres yaşıyorum.
Yarın tam 32 haftalik olucak inşallah canım benim Rabbim sizlere de en yakın zamanda nasip etsin beklemek bile insanı yoruyor haklısınızAnldm cnm smdi varmi gebelik ne kdr oldu
Klomifen yumurtlama hapi diye geciyor ismi. Klomen diyede var. Adetin ilk gunu basliyorsun ilaca 3 gun iciyorsun. Eger eczaneden alip icmeyi dusunuyorsan eczaneye sor. Yan etkisinin olacagini dusunmuyorum. Dene bakalimNe bu hapin adi cnm
eşime bakıldı. onunda spermiyogramına bakıldı biraz göreceli ama son gittiğim kadın doğumcu sıkıntı yok dedi onun sonucuna da. Onda sayı falan iyi biraz varikosel var ama engel değilmiş. Sadece son yapılan testte 1ml de değilde 0.5 ml de ölçmüşler. Yani yoğun olabilir onun biraz. Bilemedim. Benim filmimde de sol tüpte sıvı belli yere kadar gitmiş sonra göllenme olmuş yazıyordu. sağ tüp normal. ama doktorlar sıkıntı yok dedi. Bekliyoruz ama stres oluyor. Eşimde çok istiyor evlenir evlenmez istedi ben istemedim diye şimdi bana kızıyor. Zamanında yapmadın şimdi uğraşıyoruz gibiBendeeee stresten belkide cnm.esine bakldimi peki
Tek dusuk olmasina ragmen yaptrdnzmi cnm genetik test dr lar yapmiyr cnk bnmki yapmadi en azndan.her ikinizde kan verdinzmi nelere baktrdi iz ve nerde yapildi
Ay masallhhamin canim.Yarın tam 32 haftalik olucak inşallah canım benim Rabbim sizlere de en yakın zamanda nasip etsin beklemek bile insanı yoruyor haklısınızama bir daha hamile kalamayacağınız anlamına gelmez öncelikle moralinizi yüksek tutun stres böyle şeyleri çok etkiliyor
Seninde kalbimi durmustu canimBenm basta hic aklima gelmedi yaptirmak.ama ablamnda bebegi karninda kalbi durdu kurtaj oldu o yaptirdi genetk.onda pıhtılaşma cikinca ben de yaptirdm edirne tipta.normalde yapmiyorlar evet.doktor secti nelere bakcagini pihtilasmaya ve genlerde sknti olup olmadigina bakti bikac seye daha bakti sanrm.genlerde bozukluk yok esimle ikimizin.bende pihtilasma var
Seninde kalbimi durmustu canim
Aslinda bnde genetik test yaptrsam iyi olur aklmda kalmasindansa zaten 1 defa veriyrsn demi kan olmadi esimede solerm oda verirYok ben kalp atimini hic duymadm.son adet tarihine gore 7 haftalk olmasi lazmdi 5 haftalk görünüyordu benimki.kanamali basladi zaten basindan beri.5.haftadada dusuk basladi kurtaj oldum
Bilmiyrm ki boyle 2 3 sene olmadi dusukten sonra hikayelerini duydukca da cok canim skiliyor.bir yandan da stresten uzak durmak lazm.yas 31 zamam isliyor.etraftaki herkes hamile:)karisik islerr.dusukten snr hamile kalan arkadaslar ne onerirsinizYok ben kalp atimini hic duymadm.son adet tarihine gore 7 haftalk olmasi lazmdi 5 haftalk görünüyordu benimki.kanamali basladi zaten basindan beri.5.haftadada dusuk basladi kurtaj oldum
Bilmiyrm ki boyle 2 3 sene olmadi dusukten sonra hikayelerini duydukca da cok canim skiliyor.bir yandan da stresten uzak durmak lazm.yas 31 zamam isliyor.etraftaki herkes hamile:)karisik islerr.dusukten snr hamile kalan arkadaslar ne onerirsiniz
Canım pıhtılaşma için ne önerdi doktor ne yapman gerekiyormuş acabaBenm basta hic aklima gelmedi yaptirmak.ama ablamnda bebegi karninda kalbi durdu kurtaj oldu o yaptirdi genetk.onda pıhtılaşma cikinca ben de yaptirdm edirne tipta.normalde yapmiyorlar evet.doktor secti nelere bakcagini pihtilasmaya ve genlerde sknti olup olmadigina bakti bikac seye daha bakti sanrm.genlerde bozukluk yok esimle ikimizin.bende pihtilasma var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?