Dusuk yapip tekrar gebe kalamayanlar..

Tek dusuk olmasina ragmen yaptrdnzmi cnm genetik test dr lar yapmiyr cnk bnmki yapmadi en azndan.her ikinizde kan verdinzmi nelere baktrdi iz ve nerde yapildi

Bendeeee stresten belkide cnm.esine bakldimi peki

Anldm cnm smdi varmi gebelik ne kdr oldu
Yarın tam 32 haftalik olucak inşallah canım benim Rabbim sizlere de en yakın zamanda nasip etsin beklemek bile insanı yoruyor haklısınız ama bir daha hamile kalamayacağınız anlamına gelmez öncelikle moralinizi yüksek tutun stres böyle şeyleri çok etkiliyor

Bendeeee stresten belkide cnm.esine bakldimi peki
eşime bakıldı. onunda spermiyogramına bakıldı biraz göreceli ama son gittiğim kadın doğumcu sıkıntı yok dedi onun sonucuna da. Onda sayı falan iyi biraz varikosel var ama engel değilmiş. Sadece son yapılan testte 1ml de değilde 0.5 ml de ölçmüşler. Yani yoğun olabilir onun biraz. Bilemedim. Benim filmimde de sol tüpte sıvı belli yere kadar gitmiş sonra göllenme olmuş yazıyordu. sağ tüp normal. ama doktorlar sıkıntı yok dedi. Bekliyoruz ama stres oluyor. Eşimde çok istiyor evlenir evlenmez istedi ben istemedim diye şimdi bana kızıyor. Zamanında yapmadın şimdi uğraşıyoruz gibi

Tek dusuk olmasina ragmen yaptrdnzmi cnm genetik test dr lar yapmiyr cnk bnmki yapmadi en azndan.her ikinizde kan verdinzmi nelere baktrdi iz ve nerde yapildi

Benm basta hic aklima gelmedi yaptirmak.ama ablamnda bebegi karninda kalbi durdu kurtaj oldu o yaptirdi genetk.onda pıhtılaşma cikinca ben de yaptirdm edirne tipta.normalde yapmiyorlar evet.doktor secti nelere bakcagini pihtilasmaya ve genlerde sknti olup olmadigina bakti bikac seye daha bakti sanrm.genlerde bozukluk yok esimle ikimizin.bende pihtilasma var

Ayrica o klomen gibi ilaçları doktor tavsiyesi disinda kullanmak cok sakincali. Doktor gerek gorurse verir onun takibinde yapilmali kafana gore kullanma canm sonra kistlerle vs uğraşırsın

Ay masallhhamin canim.

Seninde kalbimi durmustu canim

Yok ben kalp atimini hic duymadm.son adet tarihine gore 7 haftalk olmasi lazmdi 5 haftalk görünüyordu benimki.kanamali basladi zaten basindan beri.5.haftadada dusuk basladi kurtaj oldum
Aslinda bnde genetik test yaptrsam iyi olur aklmda kalmasindansa zaten 1 defa veriyrsn demi kan olmadi esimede solerm oda verir

Yok ben kalp atimini hic duymadm.son adet tarihine gore 7 haftalk olmasi lazmdi 5 haftalk görünüyordu benimki.kanamali basladi zaten basindan beri.5.haftadada dusuk basladi kurtaj oldum
Bilmiyrm ki boyle 2 3 sene olmadi dusukten sonra hikayelerini duydukca da cok canim skiliyor.bir yandan da stresten uzak durmak lazm.yas 31 zamam isliyor.etraftaki herkes hamile:)karisik islerr.dusukten snr hamile kalan arkadaslar ne onerirsiniz

Bilmiyrm ki boyle 2 3 sene olmadi dusukten sonra hikayelerini duydukca da cok canim skiliyor.bir yandan da stresten uzak durmak lazm.yas 31 zamam isliyor.etraftaki herkes hamile:)karisik islerr.dusukten snr hamile kalan arkadaslar ne onerirsiniz
Canım pıhtılaşma için ne önerdi doktor ne yapman gerekiyormuş acaba

Kizlar fsh i 10 uzeri cikan varmi yaa .bnm 9 du bi kac ayda 10 a cikmis cok sinirlerm bozuldu.belkide dusugu bile o yuzden yaptim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…