- 30 Haziran 2016
- 61
- 8
- 6
- 34
- Konu Sahibi siesta1234
-
Bende öyle düşünüyorum bir daha asla güvenmem o kızı biliyorum peşinden koşuyordu ben yinede emin olmak için yazdım canım yaabu adamin seni aldatmadigindan nasil emin oldun insanin aklinda soru kalir.bi de bebek yapmissin.zor bi durum gecer bu gunler insallah.ama sen hala guvenebilecekmisin
O zaman sen iletişime geç bence. Adam bilmiyordur bu kadar etki yapacağını.İleri seviyede olduğu için düşük ilaçları verdi doktor parça kalmasın diye bunlar yapabiliyormus böyle şeyler elimde olmadan hakaret eden biri değilim normalde
Canım valla ben o bebeği istediğim için psikolojim kötüye gitti bir sebep bunda da bir hayır varmış güvenemiyorum bir daha sadece ilkleri onunla yaşayınca kolayca bırakmam saniyordum ama ilk adımı hiç bir zaman atmadim yazamamda askerde olduğu için üzülüyorum sadece ama güvenim de kırıldı bir kereHassaslik tamam da bu durumu biraz abartmissiniz sanki.
Her düşük yapan sizin gibi olsaydı işimiz vardı.
Bir de hamileliğiniz devam etseymis neler yaparmissiniz hormonlar diye diye..
Bence bunun arkasına sığınmayın.
Güvenmediğiniz adamla da birlikte olmayın. Bilmem ne zamandan kalma birilerini kafaya takiyorsaniz evlilik zehir olur.
Belkide öyledir canım ne yapmam gerekir sağlıklı düşünemiyorumValla bende dusuk yaptim
2. Hamileligimi yasiyorum.
Sizin siniriniz gerginliginiz yasamamaniz gereken seyleri yasamamaniz gereken bi adamla yasadiginiz icin.
Hormonlar bahane
Hiç ilk adımı atmadim anneside aradı dün ona aratmis telefonda kapalıO zaman sen iletişime geç bence. Adam bilmiyordur bu kadar etki yapacağını.
Bi şekilde ulaş, ilacın etkisiyle ben kendimde değildim de.
Bak burada bayanlar verdiğin tepkiye şaşırıyor. Onun idrak etmesi daha zordur.
Sizede geçmiş olsun üzüldümBebeğimi kaybettim kürtaj oldum.
Şimdi tekrar hamileyim halsizim,duygusalım hiç olmadık şeyi abartabiliyorum ama kendi içimde.
Boşanmak üzere olduğum eşime ayrılık kararı verirken bile sakince söyledim.
Kürtajda Keza eşim dahil kimse nasılsın demedi.
Ayrıca güven farklı bir şey demekki güvenmiyordun yürümezdi zaten boşver.
Ama ilaçlara sığınıp kendini haklı çıkarma.Hakaret edene kimse ağzına sağlık demez.
Belkide öyle ama talesemi olduğum için biraz farklı seyredecgini soyledi doktorBence doktor demese belki gayet normal atlatacaktın.. şimdi düşüğün arkasına saklanıp yapıyorsun gibi.. millet ne kayıplar yaşıyo.. böylesini hiç duymadım da yaşamadım da..
Belkide öyledir canım ne yapmam gerekir sağlıklı düşünemiyorum
Talesemi olduğum için doktor psikolojik farklı seyreder dedi keşke normal bir düşük olsaydıDünyada ilk hamile kalan ve düşük yapan insan gibi konuşmasan!! O hormonlar hepimizde var ve hamilelikte artışa geçiyor. Gebelik devam etse napacaktın ?
Çıldırmak için kendinize bahane üretmeyin. Doktor en fazla duygusal,alıngan vs olabilirsiniz demiştir.
Sen adama küfürler, hakaretler etmişsin de o da bunun karşılığında "karnındaki bebek kimdendi?" yazmamış, iyi bari.
Haklısınız ben ne dersem diyeyim asla böyle yapmazdı zora geldimi böyle yapcaksa yolu vermeliyim kafamı dinlemeliyim belkide ?Bi sure ara verip kafani dinlemeni tavsiye ederim.
Vucudununda ruhununda huzura ihtiyaci var
Hormonlar ve ilaçlar bu şekilde davranışları tetikliyormus doktor dedi cildirdigim birsey yok adam öldürmüşüm sanki lafa bak lafa
Böyle insanlara cevap vermiyorum bile kendi mutsuzluklarini başkalarinin sorunlarıyla tatmin ediyorlarSizcede biraz agir olmadimi ?
Erkekler bazen öyle ağır konuşabiliyorlar, bizim ağır konuşmamızın yanında solda sıfır kalıyor. Diyorum ki konu sahibi hakaretler doldurmuş ama böyle bir tepki alsa ne olurdu düşünemiyorum.Sizcede biraz agir olmadimi ?
Haklısınız ben ne dersem diyeyim asla böyle yapmazdı zora geldimi böyle yapcaksa yolu vermeliyim kafamı dinlemeliyim belkide ?
Senin gibi insanlar başkalarının sorunlarıyla kendini tatmin ediyor :) gülüyorum geçiyorum kibliyorum bye :)Sen adama küfürler, hakaretler etmişsin de o da bunun karşılığında "karnındaki bebek kimdendi?" yazmamış, iyi bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?