- Konu Sahibi siesta1234
-
Böyle insanlara cevap vermiyorum bile kendi mutsuzluklarini başkalarinin sorunlarıyla tatmin ediyorlar
Sakin ol.Senin gibi insanlar başkalarının sorunlarıyla kendini tatmin ediyor :) gülüyorum geçiyorum kibliyorum bye :)
Sağolun sizin gibi güzel niyetli insanlar varmış hâlâ fitnelik yapmayan tek bir yorum geldi tatili düşünüyorum bende sizce mesaj attım arkadaşına ulaşmam lazım diye çünkü bana kendimi vurdurtcaksin bana seni birakmam ben olsemde ugrasma allah askina yeter yazmış korktum bssey yapar kendine diye o yüzden yazdım şimdide teli kapalı anlamıyorum orda askerde akıl vermislerdir kesin ne yapayım sizceZaman herkese iyi gelir bi bayan icin fazla agir seyler yasamissin buda sende sinir patlamasi yasatmis.
Varsa imkanin uzaklasip tatil yap.
Tekrar gecmis olsun.
Ilerde guzel saglikli evlatlariniz olur insallah
Beni aldatmadi ben suphelendim bu psikolojiyle asla öyle biri değil bana güvenirsen ilk onunla olduğum için hayatıma bana bunu soracak yapıdaki erkeği sokmam ben aldatma yok ortada okumamissin bile konuyu neyse tatmin olmaya devam edin sorunlarıyla insanlarınSakin ol.
Ben gayet mutluyum, sende tatmin olacak bi durum yok, keşke olsaydı da tatmin olsaydık yani. Ben senin haline üzüldüm, umarım en kısa zamanda toparlanırsın. Demek istediğim şey şu, çok hakaret etmişsin ya hani, Erkekler bazen öyle ağır konuşabiliyorlar, bizim ağır konuşmamızın yanında solda sıfır kalıyor. böyle bir tepki alsan ne olurdu , ne diyecektin düşünemiyorum. Zaten aldatmış seni, bunu söyleme potansiyeli olan bi adam bu bence. Bu saldırganlığı bırakmalısın.
Sizin Çevrenizde bunu sana soran erkek çok var belliki öyle yapıda biri değil malesef sizi tatmin edemiycek bu konu başka yere koşun hadiSakin ol.
Ben gayet mutluyum, sende tatmin olacak bi durum yok, keşke olsaydı da tatmin olsaydık yani. Ben senin haline üzüldüm, umarım en kısa zamanda toparlanırsın. Demek istediğim şey şu, çok hakaret etmişsin ya hani, Erkekler bazen öyle ağır konuşabiliyorlar, bizim ağır konuşmamızın yanında solda sıfır kalıyor. böyle bir tepki alsan ne olurdu , ne diyecektin düşünemiyorum. Zaten aldatmış seni, bunu söyleme potansiyeli olan bi adam bu bence. Bu saldırganlığı bırakmalısın.
İyi niyetin için şaskınım alışık değilim burda teşekkür ederim dua ediyorum yanlış yaptım evet sadece ne yapmam gerektiğini bilmiyorum nisanlimla tamamen ayrilmalimiyim kafam allak bullakvalla canım tam anlayamadım konunu dusuk yapmıssın uzuldum bu seni cok etkilemis belliki umarım biran once atlatırsın nisan doneminde olması daha zor bilen kimsede yoktur
Beni gerçekten anlayan biri çıktı daha çok nisanlim sirnaga gidicek bide bu kız muhabbetleri üstüne gelince olan oldu gucluyum geçer ama suan mantıklı düşünemiyorum sizlere danisiyorum bendeBebeğinizi bu ikinci kızı duyduktan sonra mı kaybettiniz..düşük kötü bir durum.. Ben 4 kez kayıp yaşadım.. İnsan kendini soyutluyo herşeyden.. Saldırganlık değilde tam bir çöküş sessizlik akan bir hayat var ama sen o hayatın neresindesin zaman mekan yitip gidiyo.. En kısa sürede toparlanırsın inşallah.. Nişanlınlada herşeyi konuş işin aslını öğren ona göre bir yol çiz derim.. Unutma sen kendine özelsin kimsenin üzmesine izin verme
kotu yorum yapanlara bakma onlar hayat hakkında en ufacık bir fikre sahip değil hersey herkesin basıan gelebilir önemli olan senin bu durumu en iyi sekilde atlatabilmen umarım bir an öncede gerçekleşir canım..nişanlınla alakalı durumu suan düşünme sen kendine odaklan psikolojinde yerinde değil yanlış kararlar verebilirsin zamana bırakİyi niyetin için şaskınım alışık değilim burda teşekkür ederim dua ediyorum yanlış yaptım evet sadece ne yapmam gerektiğini bilmiyorum nisanlimla tamamen ayrilmalimiyim kafam allak bullak
cevap versen ne olur vermesen ne olur.. kendi mutsuzluğuna kılıf aramaya gelmişsin.. senin sorunundan tatmin olunmaz ancak ibret alınır...Böyle insanlara cevap vermiyorum bile kendi mutsuzluklarini başkalarinin sorunlarıyla tatmin ediyorlar
Sacmalama bnde dusuk yaptm ama hc delrmedm bole esimi istedm yanmda hep dha duygusal oldm sen bunun arkasina siginiyosn gbi geldi banaNormalde böyle değilim çok alttan alırım böyle şeyler aklımdan bile geçmez sakin hep gülerim etrafa sıfır sinir ama noldu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?