Düşük yaptim nisanlimdan yardım edin lütfen ??

Böyle insanlara cevap vermiyorum bile kendi mutsuzluklarini başkalarinin sorunlarıyla tatmin ediyorlar

Ben gayet mutluyum, sende tatmin olacak bi durum yok, keşke olsaydı da tatmin olsaydık yani. Ben senin haline üzüldüm, umarım en kısa zamanda toparlanırsın. Demek istediğim şey şu, çok hakaret etmişsin ya hani, Erkekler bazen öyle ağır konuşabiliyorlar, bizim ağır konuşmamızın yanında solda sıfır kalıyor. böyle bir tepki alsan ne olurdu , ne diyecektin düşünemiyorum. Zaten aldatmış seni, bunu söyleme potansiyeli olan bi adam bu bence. Bu saldırganlığı bırakmalısın.

Senin gibi insanlar başkalarının sorunlarıyla kendini tatmin ediyor :) gülüyorum geçiyorum kibliyorum bye :)
Sakin ol.
Ben gayet mutluyum, sende tatmin olacak bi durum yok, keşke olsaydı da tatmin olsaydık yani. Ben senin haline üzüldüm, umarım en kısa zamanda toparlanırsın. Demek istediğim şey şu, çok hakaret etmişsin ya hani, Erkekler bazen öyle ağır konuşabiliyorlar, bizim ağır konuşmamızın yanında solda sıfır kalıyor. böyle bir tepki alsan ne olurdu , ne diyecektin düşünemiyorum. Zaten aldatmış seni, bunu söyleme potansiyeli olan bi adam bu bence. Bu saldırganlığı bırakmalısın.

Zaman herkese iyi gelir bi bayan icin fazla agir seyler yasamissin buda sende sinir patlamasi yasatmis.
Varsa imkanin uzaklasip tatil yap.
Tekrar gecmis olsun.
Ilerde guzel saglikli evlatlariniz olur insallah
Sağolun sizin gibi güzel niyetli insanlar varmış hâlâ fitnelik yapmayan tek bir yorum geldi tatili düşünüyorum bende sizce mesaj attım arkadaşına ulaşmam lazım diye çünkü bana kendimi vurdurtcaksin bana seni birakmam ben olsemde ugrasma allah askina yeter yazmış korktum bssey yapar kendine diye o yüzden yazdım şimdide teli kapalı anlamıyorum orda askerde akıl vermislerdir kesin ne yapayım sizce

Beni aldatmadi ben suphelendim bu psikolojiyle asla öyle biri değil bana güvenirsen ilk onunla olduğum için hayatıma bana bunu soracak yapıdaki erkeği sokmam ben aldatma yok ortada okumamissin bile konuyu neyse tatmin olmaya devam edin sorunlarıyla insanların

Sizin Çevrenizde bunu sana soran erkek çok var belliki öyle yapıda biri değil malesef sizi tatmin edemiycek bu konu başka yere koşun hadi

yahu çocuk askerde.. ilaçların arkasına sığınmak nedir. Her düşük ilacı alan gitsin cinayet işlesin o zaman. olur mu öyle şey.

valla canım tam anlayamadım konunu dusuk yapmıssın uzuldum bu seni cok etkilemis belliki umarım biran once atlatırsın nisan doneminde olması daha zor bilen kimsede yoktur

Düşük yapmışsın ama bebeğe mi üzülüyosun nişanlının senle ilgilenmemesine mi? Minik bir can gitti. Lütfen. Nişanlın da sen de buna odaklanmalısınız. Ortak bi acınız var. Derdin 3. Kadınlar mı yani?

valla canım tam anlayamadım konunu dusuk yapmıssın uzuldum bu seni cok etkilemis belliki umarım biran once atlatırsın nisan doneminde olması daha zor bilen kimsede yoktur
İyi niyetin için şaskınım alışık değilim burda teşekkür ederim dua ediyorum yanlış yaptım evet sadece ne yapmam gerektiğini bilmiyorum nisanlimla tamamen ayrilmalimiyim kafam allak bullak

Yani hassasım ona göre yazın falan demişsin ama yaşadıkların neresinden tutarsan elde kalacak cinsten.

Bebeğimi kaybettim falan yazmışsın, arada nikah yok o bebeği dünyaya getirmeyi düşünüyor muydun?

Bizim toplumumuz gibi tutucu bir toplumda nişanlınla cinsel münasebet kuracak kadar cesursan korunmayı da bileceksin.

Resmen bu yaşadığın basitliğin içinde nişanlına naz niyaz yapmak için fırsat bulunmuşsun gibi atara geçmişsin. Bir evladım var, gebelik nedir biliyorum. Bende mi bir tuhaflık var anlamadım. Hamileliğimin hiçbir döneminde böyle saçma sapan bir ruh haline bürünmedim.

Yaşadıklarınız mide bulandırıcı. Size bu adamdan ayrılmanızı ve seviyeli bir evlilik yapmanızı tavsiye edebileceğim ancak.

Millet kendi kendine konusur gibi konu aciyor yaw. Bu ne karmasik yazidir. Walla okurken karsimda okul yuzu gormemis bir insan varmis gibi hissettim.

Konu icerigine yorum ne yapayim bilmiyorum. Bana sevgilim kufurler etse ben de yuzune bakmazdim sanirim. Hormon hormon diyip durup, yaptiginiz butun cirkinliklerin affedilmesini ve hos gorulmesini ummussunuz ama oyle olmamis iste

Beni gerçekten anlayan biri çıktı daha çok nisanlim sirnaga gidicek bide bu kız muhabbetleri üstüne gelince olan oldu gucluyum geçer ama suan mantıklı düşünemiyorum sizlere danisiyorum bende

İyi niyetin için şaskınım alışık değilim burda teşekkür ederim dua ediyorum yanlış yaptım evet sadece ne yapmam gerektiğini bilmiyorum nisanlimla tamamen ayrilmalimiyim kafam allak bullak
kotu yorum yapanlara bakma onlar hayat hakkında en ufacık bir fikre sahip değil hersey herkesin basıan gelebilir önemli olan senin bu durumu en iyi sekilde atlatabilmen umarım bir an öncede gerçekleşir canım..nişanlınla alakalı durumu suan düşünme sen kendine odaklan psikolojinde yerinde değil yanlış kararlar verebilirsin zamana bırak

Böyle insanlara cevap vermiyorum bile kendi mutsuzluklarini başkalarinin sorunlarıyla tatmin ediyorlar
cevap versen ne olur vermesen ne olur.. kendi mutsuzluğuna kılıf aramaya gelmişsin.. senin sorunundan tatmin olunmaz ancak ibret alınır...

Amma da abartmissin bizde düşük yaptık çocuk doğurduk ama senin gibi kendimde değildim hatırlamıyorum tarzı şeyler söz konusu bile değil olmuyor çünkü. Sen içinden gelenleri yapıp haberin olmadı bebeğin düşmesiyle acitasyon yapiyosun.

Normalde böyle değilim çok alttan alırım böyle şeyler aklımdan bile geçmez sakin hep gülerim etrafa sıfır sinir ama noldu bilmiyorum
Sacmalama bnde dusuk yaptm ama hc delrmedm bole esimi istedm yanmda hep dha duygusal oldm sen bunun arkasina siginiyosn gbi geldi bana

Ne biçim devrik cümleler, ne biçim anlatım bozuklukları bunlar ya hiç bir şey anlaşılmıyor.

Millette de ne hormon var arkadaş. Karnım burnumda daha göremedim o hormonların çarpıcı etkisini. Darısı lohusalığa artık..
Dengesizlikleri hormonlara bağlamak da büyük kolaylık artık.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…