Düşük

takipteyim sonucu bekliycem
guzel dualarin icinde aminnn

Burdan sonucu yaz canim merak edyrm bnde

1441 çıktı canimmm sanırım oldu bu is :)) değer düşük değil dimi daha çok yeni heralde.
:))) coook sevindim masallah yaa
degerin bence cok cok iyi
hadi seni haziran anneleri topigine alalim buyrun:))

Canimsinnn inşallah en yakın zamanda sende hamile kalcaksin canım benimm
insallah canimm benim insallah
bu ay daha sıkı calisicaz :)) bu hafta dr.a gitmeyi dusu uyorum bakalim kismet

sende biranonce dr.a git belki onlem olsun diye progestan falan verir,fokik asit falan verir

saglikla kucagina alirsin insallah :^

insallah canimm benim insallah
bu ay daha sıkı calisicaz :)) bu hafta dr.a gitmeyi dusu uyorum bakalim kismet

sende biranonce dr.a git belki onlem olsun diye progestan falan verir,fokik asit falan verir

saglikla kucagina alirsin insallah :^
İnş cnm çok sagol

Arkadaslar bisey srcm cok sacma bisy yptm bn dayanamadm test yptm ve sonuc negatf haliyle cok erken dmi ypmm hata

Arkadaslar bisey srcm cok sacma bisy yptm bn dayanamadm test yptm ve sonuc negatf haliyle cok erken dmi ypmm hata
Daha çok erken tabiki yumurtlama daha yenidir ,düşükten sonra senin 18-19 gün oldu dimi .

Bu ayin 10 da btti kanamm 9 gun falan oldu canim iste

Ben çok anlamadım canım adetin mi gecti ? Biraz erken olmuş canım

Buayin 10 kanamm bitti dusuk yaptim ben canim 3 kanamalarim basladi 5 gunu sabahi dusuk yaptim doktor da dustugu icin bu gelen kanamani adet kanamasi olarak gorelim dedi oda ayin 10 da bitti ortalama 9 gun oldu biteli

Buayin 10 kanamm bitti dusuk yaptim ben canim 3 kanamalarim basladi 5 gunu sabahi dusuk yaptim doktor da dustugu icin bu gelen kanamani adet kanamasi olarak gorelim dedi oda ayin 10 da bitti ortalama 9 gun oldu biteli
He cnm o pek adet kanaması değil ama düşük kanamasi. Doktor bana o kanama bitince 4 5 hafta içinde adet olcaksin demişti. Öyle de oldu

Bana neden oyle dediki acaba bu adet kanamasi dedi

Ama zaten 4 hafta dan sonra bi sonra ki ayin adet kanamasi gelir canim sennki o ben daha bu ayin basnda yasadim bunlari

`