takipteyim sonucu bekliycemAy Allah razı olsun canım benim yaa bitanesin sen :)) nasıl moral veriyor bana ya canım benim çok çok teşekkür ederim :) ya ne bilim böyle kalın da değil incecik şerit gibi ve cok silik ya dedim acaba yanlış mı test kan tahlili yaptırdım alcam birazdan sonucu ay inşallah yaa :) allahım en yakın zamanda nasip etsin sana da herkese de :)
İnşAllah hadi hayırlı olsun@fatihpepe yaptım canım bu sabah ama ikinci cizgi çok çok silik çıktı bu pozitif midir sence gene de
1441 çıktı canimmm sanırım oldu bu is :)) değer düşük değil dimi daha çok yeni heralde.takipteyim sonucu bekliycem
guzel dualarin icinde aminnn
:))) coook sevindim masallah yaa1441 çıktı canimmm sanırım oldu bu is :)) değer düşük değil dimi daha çok yeni heralde.
Canimsinnn inşallah en yakın zamanda sende hamile kalcaksin canım benimm:))) coook sevindim masallah yaa
degerin bence cok cok iyi
hadi seni haziran anneleri topigine alalim buyrun:))
insallah canimm benim insallahCanimsinnn inşallah en yakın zamanda sende hamile kalcaksin canım benimm
İnş cnm çok sagolinsallah canimm benim insallah
bu ay daha sıkı calisicaz :)) bu hafta dr.a gitmeyi dusu uyorum bakalim kismet
sende biranonce dr.a git belki onlem olsun diye progestan falan verir,fokik asit falan verir
saglikla kucagina alirsin insallah :^
Oo iyi tabiki deger gözün aydın1441 çıktı canimmm sanırım oldu bu is :)) değer düşük değil dimi daha çok yeni heralde.
Hayirli olsun
Çok teşekkürler kızlar inşallah darısı başınıza en yakın zaman da :)Oo iyi tabiki deger gözün aydındarısı başımıza :)
Daha çok erken tabiki yumurtlama daha yenidir ,düşükten sonra senin 18-19 gün oldu dimi .Arkadaslar bisey srcm cok sacma bisy yptm bn dayanamadm test yptm ve sonuc negatf haliyle cok erken dmi ypmm hata
Ben çok anlamadım canım adetin mi gecti ? Biraz erken olmuş canımArkadaslar bisey srcm cok sacma bisy yptm bn dayanamadm test yptm ve sonuc negatf haliyle cok erken dmi ypmm hata
He cnm o pek adet kanaması değil ama düşük kanamasi. Doktor bana o kanama bitince 4 5 hafta içinde adet olcaksin demişti. Öyle de olduBuayin 10 kanamm bitti dusuk yaptim ben canim 3 kanamalarim basladi 5 gunu sabahi dusuk yaptim doktor da dustugu icin bu gelen kanamani adet kanamasi olarak gorelim dedi oda ayin 10 da bitti ortalama 9 gun oldu biteli