Düşük

ayyy insallah olmazsin bence geri gelir ileri atmaz tarih
bugun olmazsan yarin test yaaap
ayy heycanladim senden haber bekliycem
senin icin dua edicem :^
Ay canım inşallah yaaaa dua et nolur öf yaa çok heyecanlıyım :)

Ay canım inşallah yaaaa dua et nolur öf yaa çok heyecanlıyım :)
İnşAllah alırsınız hayırlı haberi . Bende bu ay düşük yaşadım ilkdi , düşükle ilgili tüm konuları gezdim nerdeyse burdada sizlerin anılarını okumuş oldum :) Allah isteyen herkese hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin

hadi insallah
yarin test yapacakmisin
Yarın değil de 1 gün daha geçsin cumrtesi yapim diyorum canım belki yarın olurum ne bilim. Çok uykum geliyor benim ya nerdeyse bütün gün uyuyorum sence bu bi belirti olablir mi yoksa sacmaliyor muyum :)))

Ah canım benim o kadar iyi anlıyorum ki seni benim de dusugum ilk bebegimdi o kadar etkilendim ki ama hep Allah daha beterinden korusun dedim canım inşallah Allah bi daha yasatmasin bu acıyı bize ve bi sürü cocugumuz olsun :)

Ah canım benim o kadar iyi anlıyorum ki seni benim de dusugum ilk bebegimdi o kadar etkilendim ki ama hep Allah daha beterinden korusun dedim canım inşallah Allah bi daha yasatmasin bu acıyı bize ve bi sürü cocugumuz olsun :)
Aynı şeyleri yaşayanları destek arıyor insan kendine böyle durumlarda zaten . Allah ın takdiri yapacak bişeyimiz yok kısa sürdü ilk hamilelik sevinci, inşAllah sonrakilerle unuturuz kötü günleri :)

Yarın değil de 1 gün daha geçsin cumrtesi yapim diyorum canım belki yarın olurum ne bilim. Çok uykum geliyor benim ya nerdeyse bütün gün uyuyorum sence bu bi belirti olablir mi yoksa sacmaliyor muyum :)))
bisey diyimmi son gebeligimde inan okadaaar cok uyuyordumki arkadasim tlflarimi uykucu diye aciyordu :))
esime dert yaniyordum ramazan ayi diye heryerde uyuyorum diyordum :))
megerse sebep baskaymis:))
bence uyku dige belirtilerden daha gercekci bir belirti tamamen hormonlarla ilgili bence
sen testi yarin yap bence daha bu saatten sonra gelmez reglin
Rabbim insallah yuzunu guldurur(amiin)

Ay canım benim yaa nasılsa moral verir Allah razı olsun senden :) bugün de geçsin de yarın sabah yapıcam. İdrarda çıkarsa kan testine de gitcem hemen ama bakalım nolcak.

Ay canım benim yaa nasılsa moral verir Allah razı olsun senden :) bugün de geçsin de yarın sabah yapıcam. İdrarda çıkarsa kan testine de gitcem hemen ama bakalım nolcak.
hadi bugunde gecsin bakalim :))
amaa yarin sabahin korunde yapacaksin tamam mi? :))

Tekrar mrblar 4 aylik evliyim bnde adetim 5 gun gectikten sonra ozele gidip muayne oldum bnde ultrsonda blli olmadi kan testi yaptilar 112 cikti degerim 10 gun sonra tekrar gel kesesi olusmamis dedi ozaman geldgnde olusur dedi doktora gitmeme 3 gun kala bndn kahvrngi bi lke gldi sonra kanamaya donustu bu 2 gun surdu dusugu engellemeek icin igne yaptilar ama oda bi ise yaramadi 3 gunun sabahi kaltigimda dusurdum hic zorluk cekmeden vucut kendi atti hmn devlet hastanesine gttk tkrr kan testi degerim 52 dusmus doktor dusuk gerceklesmis dedi bu kanamayi adet kanamasi olarak gorelim dedi ve korunmadign suruce bu ay hmn kalabilirsin bana musaitsin dedi sizce saglikli mi hmn istemm

Gecmiş olsun benimde tam olarak anlattıgınız gibi oldu öğrenmemle lekelenmeler ve düşük hepsi kısa sürede kendiliğinden oldu . Banada bi korunma vermedi psikolojiniz hazırsa neden olmasın ama bir adet görseniz en azından düzene girer yumurtlamayı daha net tahmin edersiniz bana göre tabi . Yoksa doktor korunma vermediyse problem görmemiş demektir , eger siz istiyorsanız korunmayın tamamen sizin tercihinize kalmış kişisel bi tercih

tekrar gecmis olsun,dr.un saglikli diyorsa sagliklidir
arkadasim dusukten sonra adet olmadan hamile kaldi yaklasik 1ay oncede kizi dunyaya geldi :))
benim baska saglik problemlerim olmasaydi hic ara vermiycektim
insallah en kisa surede saglikli bir gebelik yasarsin

Tatlım geçmiş olsun tekrardan. Ama bencede beklemeye gerek yok doktorunu dinle de sen ilk önce. Yani daha çok çok erken bi düşük yasadigin için rahminin dinlenmesine gerek yok diye düşünüyorum. Sagliksizmis demekki sağlıksız gebelik vücuttan kendini atarmis. Nasip inşallah sağlıklı bebeklerin olur canim

Benimde bugun düşük başlangıcından itibaren 18.gün oldu . İlk 5-6gün kanama başlayıp hcg de düşünce bittiydi ,10gündür temizdim 2-3gündür lekelenmelerim oluyor genelde normal diyorlar ara kanama ama bende bundan huzursuzum bikaç gündür :/ adet olması mümkün degil dimi 17-18gün sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…