Düşük

Yani ay bile olmamis çok enteresan bence den doktora git canım. Biz ne desek yalan olur.

Yani ay bile olmamis çok enteresan bence den doktora git canım. Biz ne desek yalan olur.
Evet adetten az zaten, leke leke sadece kahverengi daha çok . Doktora en son kontrole gittiğimde hcg düştüydü vajinal ve ayrıntılı ultrasonlada baktı temizlenmiş birdaha gelmene gerek yok dediydi bende kanamada bitti zaten dedim. O yine ara ara olabilir adete kadar dedi ama peşinden hep temiz olunca şimdi ikna edemiyorum kendimi yine huzursuzluk oluyo hiç kahverengi fln görmek istemiyorum pimpirikli oldum çıktım :) bakayım gecmezse p.tesi arayacam İnş. ,

Benim zaten yeni bi olay zaten bu eylulun 3 de basladi lekelenme 5 dustu doktor bunu adet kanamasi olarak gorelim dedi 10 da bitti kanamm sanirim budur dimi benim adet yani dusukle beraber adeti gormus oldum sanirim dimi

Piskoljik olarak hazirim istiyrm cnki cok farkli bi duygu bu dediginiz gibi saglikli bi gebelik degilmis benim ki doktrm bisey gormedi tek dedigi rahim duvarin incelmeye baslamis eger tekrr cocuk istyrsan bu ay tkrr klbilirsin dedi insallah kalrm

Benim zaten yeni bi olay zaten bu eylulun 3 de basladi lekelenme 5 dustu doktor bunu adet kanamasi olarak gorelim dedi 10 da bitti kanamm sanirim budur dimi benim adet yani dusukle beraber adeti gormus oldum sanirim dimi
Evet adet başlangıcını düşük tarihi sayıyorlar . Psikolojikde hazırsınız madem bi sıkıntı yok inşAllah en yakın zamanda hayırlısıyla tekrar yaşarsınız bebek sevincini

Cok gecmis olsun.. Benımde sevıncım senın gıbı ıkı hafta sürdü 7 haftalık hamileliğim 16 gün önce sona erdı bebegın kalbı durmus kanamam geldı acil kürtaj yaptılar. yenı üye oldugum için konu acamadım burdan sıze bı sorum var kızlar bugun esımle ilişkide bulunduk ilk defa doktor 10 gun sonra beraber olabılırsınız demıstı ama canım acıdı sızce normalmı benım gıbı bu durumu yasayanlar sızden cevap beklıyorum

Canim benim kide yeni ama ben kurtaj olmadim vucut kndi atti haliyle biraz aci hisediliyr bu normal

fatihpepe yaptım canım bu sabah ama ikinci cizgi çok çok silik çıktı bu pozitif midir sence gene de

Canim bende bildiklerimi yaziyrm sakncasi yok Tur umarim bnde 3 defa yaptim adetim 3 4 gun gectikten snra bnmde cok silik cikiyrdu doktor cok yeni oldgu icin silik cikar demisti en garanti kan testi oldgu icin kan yapti orda netlesmisti

Canim bende bildiklerimi yaziyrm sakncasi yok Tur umarim bnde 3 defa yaptim adetim 3 4 gun gectikten snra bnmde cok silik cikiyrdu doktor cok yeni oldgu icin silik cikar demisti en garanti kan testi oldgu icin kan yapti orda netlesmisti
Çok saol canım benim smdi kan tahlili yatircam bakalım inş cikar

Ne kadar arayla hemen tekrar kaldin canim peki korkma ilkine bisey oldu dye bunada bsy olck degil bak bn 17 gun oldu dusuk yapali simdi yine istyrm Allah nasip ettyse bi sekilde olur morelimizi bozarsak bunuda mi acaba dusrrm diye dusunursek olmz

Ne kadar arayla hemen tekrar kaldin canim peki korkma ilkine bisey oldu dye bunada bsy olck degil bak bn 17 gun oldu dusuk yapali simdi yine istyrm Allah nasip ettyse bi sekilde olur morelimizi bozarsak bunuda mi acaba dusrrm diye dusunursek olmz
3 ay oldu canım. Doktor 2 adet tarihi dinlen dedi bana. Allahım her isteyene versin insallah çok çok zor bişey bu

Amin canim evet cok zor bisey o duyguya alisip bianda bosluga dusmk cok kotu insallah bnde tekrr kalrm esmde bnde cok istyrz

fatihpepe yaptım canım bu sabah ama ikinci cizgi çok çok silik çıktı bu pozitif midir sence gene de
onemli olan cizgin
:)))) coook sevindim
onemli olan cizginin koyulugu degil orada cikmis olmasi
gozunuz aydin Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Allah nazarlardan korusun

varsa tabi ne demek bebisin gelmis orda :)) annesinin bir parcasi olmus bile :))

bugunde aksine gec uyandim ilk isim buraya bakmak oldu
Ay Allah razı olsun canım benim yaa bitanesin sen :)) nasıl moral veriyor bana ya canım benim çok çok teşekkür ederim :) ya ne bilim böyle kalın da değil incecik şerit gibi ve cok silik ya dedim acaba yanlış mı test kan tahlili yaptırdım alcam birazdan sonucu ay inşallah yaa :) allahım en yakın zamanda nasip etsin sana da herkese de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…