Yani ay bile olmamis çok enteresan bence den doktora git canım. Biz ne desek yalan olur.Benimde bugun düşük başlangıcından itibaren 18.gün oldu . İlk 5-6gün kanama başlayıp hcg de düşünce bittiydi ,10gündür temizdim 2-3gündür lekelenmelerim oluyor genelde normal diyorlar ara kanama ama bende bundan huzursuzum bikaç gündür :/ adet olması mümkün degil dimi 17-18gün sonra
Evet adetten az zaten, leke leke sadece kahverengi daha çok . Doktora en son kontrole gittiğimde hcg düştüydü vajinal ve ayrıntılı ultrasonlada baktı temizlenmiş birdaha gelmene gerek yok dediydi bende kanamada bitti zaten dedim. O yine ara ara olabilir adete kadar dedi ama peşinden hep temiz olunca şimdi ikna edemiyorum kendimi yine huzursuzluk oluyo hiç kahverengi fln görmek istemiyorum pimpirikli oldum çıktım :) bakayım gecmezse p.tesi arayacam İnş. ,Yani ay bile olmamis çok enteresan bence den doktora git canım. Biz ne desek yalan olur.
Evet adet başlangıcını düşük tarihi sayıyorlar . Psikolojikde hazırsınız madem bi sıkıntı yok inşAllah en yakın zamanda hayırlısıyla tekrar yaşarsınız bebek sevinciniBenim zaten yeni bi olay zaten bu eylulun 3 de basladi lekelenme 5 dustu doktor bunu adet kanamasi olarak gorelim dedi 10 da bitti kanamm sanirim budur dimi benim adet yani dusukle beraber adeti gormus oldum sanirim dimi
Çok saol canım benim smdi kan tahlili yatircam bakalım inş cikarCanim bende bildiklerimi yaziyrm sakncasi yok Tur umarim bnde 3 defa yaptim adetim 3 4 gun gectikten snra bnmde cok silik cikiyrdu doktor cok yeni oldgu icin silik cikar demisti en garanti kan testi oldgu icin kan yapti orda netlesmisti
Evet canim. İlkini düşürdüm inşallah buna bişey olmaz eğer varsa tabiInsalah gonlunce olur ilk cocugun mu olck Allah nasip ederse
3 ay oldu canım. Doktor 2 adet tarihi dinlen dedi bana. Allahım her isteyene versin insallah çok çok zor bişey buNe kadar arayla hemen tekrar kaldin canim peki korkma ilkine bisey oldu dye bunada bsy olck degil bak bn 17 gun oldu dusuk yapali simdi yine istyrm Allah nasip ettyse bi sekilde olur morelimizi bozarsak bunuda mi acaba dusrrm diye dusunursek olmz
fatihpepe yaptım canım bu sabah ama ikinci cizgi çok çok silik çıktı bu pozitif midir sence gene de
onemli olan cizginfatihpepe yaptım canım bu sabah ama ikinci cizgi çok çok silik çıktı bu pozitif midir sence gene de
:)))) coook sevindimfatihpepe yaptım canım bu sabah ama ikinci cizgi çok çok silik çıktı bu pozitif midir sence gene de
varsa tabi ne demek bebisin gelmis orda :)) annesinin bir parcasi olmus bile :))Evet canim. İlkini düşürdüm inşallah buna bişey olmaz eğer varsa tabi
Ay Allah razı olsun canım benim yaa bitanesin sen :)) nasıl moral veriyor bana ya canım benim çok çok teşekkür ederim :) ya ne bilim böyle kalın da değil incecik şerit gibi ve cok silik ya dedim acaba yanlış mı test kan tahlili yaptırdım alcam birazdan sonucu ay inşallah yaa :) allahım en yakın zamanda nasip etsin sana da herkese de :)varsa tabi ne demek bebisin gelmis orda :)) annesinin bir parcasi olmus bile :))
bugunde aksine gec uyandim ilk isim buraya bakmak oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?