İhbar etmeliydin asla ve asla telefonda dahi görüşmek istemiyorum seninle deseydin doğru diyosun sen hiç bişe yapmamissin.
Mune bence konu gerçekse ihbar kabul edilmeli. Çocuğa cinsel istismar var, bebek katilliği var
Ben anlamadım şimdi çocuk hastane de mi düştü? Kim nerde koydu çocuğu kavanoza.(-üff bunu da yazarken çok kötü oluyorum- ) Zaten kız 18'den küçük bu durumda direkt aileye haber vermeleri gerekir.
Lanet olsun, konu gerçekse helak olalım artık valla..
İki aylıkken bebeğin ilk kalbi atıyor;üç ayında tüm organları oluşuyor;dördüncü aydada ruh geliyor;canlanıyor.
Bencede katil.
TCK da suçu ihbar etmemek de bir suç olarak düzenlenmiştir. 278' e göre.
(1) İşlenmekte olan bir suçu yetkili makamlara bildirmeyen kişi, bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(2) İşlenmiş olmakla birlikte, sebebiyet verdiği neticelerin sınırlandırılması hâlen mümkün bulunan bir suçu yetkili makamlara bildirmeyen kişi, yukarıdaki fıkra hükmüne göre cezalandırılır.
(3) Mağdurun onbeş yaşını bitirmemiş bir çocuk, bedensel veya ruhsal bakımdan özürlü olan ya da hamileliği nedeniyle kendisini savunamayacak durumda bulunan kimse olması hâlinde, yukarıdaki fıkralara göre verilecek ceza, yarı oranında artırılır”.
EGM' ye ihbar yapıyorum şu an.
Dün 9 aylık sabiye tecavüz bugün doğmamış bebeğin canına kastedilmesi.. Milleti uçkurunun derdinde. Kopsun çükünüz hepinizin
Bu konu gerçekse nasıl insanlarla aynı oksijeni yakıyoruz yok uydurmaysa nasıl bir hayal gücüdür. Her türlü konuda geçen herkesin psikolojik destek alması gerekiyor yahu
Site yönetiminin elinden geleni yapacağına inanıyorum. Onlar gerçek mi değil mi tespit ederler
Arkadaşın korkunç birisi.
Erkek arkadaşı daha da vicdansız, sorumsuz birisi.
Bulmuşlar küçücük kızı, parmaklarında oynatıyorlar yazık.
Sadece vicdanen değil, kanunen de suç işlemiş ikisi de. Eğer kızın bir yakını duyarsa bunu o senin korkunç arkadaşın da ceza alır. Suça yardım ve yataklık etmiş ve de evet bebeğin ölümüne sebep olmuş.
Böyle birinin her durumda yanında falan olunmaz, bu seni de suçlu yapar uzak dur.
O ikisi vicdan yoksunu suç makinesi de tencere kapak gibiler, iyi bulmuşlar birbirlerini. Hiç ayrıl falan da deme. Olan küçük kıza olmuş yazık.
Konuyu okuduğumdan beri ağlıyorum insan değil bunlar.. Bunları okuyunca çocuğum olsun istemiyorum bu dünyaya biz bile fazlayızAllah kahretsin!!!!
Bu nasıl bir insanlık yaa 4 aylık hamilelikten söz ediyoruz ben 4 aylık hamileyken bebeğimin tekmelerini hissediyordum..
Nasıl kıydınız o güzel ve şanssız yavruya..
İnşallah vicdanınız sizi hiç rahat bırakmaz!
Çocuğun babasının kim olduğu şüpheli bir de??? 17 yaşında ne biçim bir hayat bu. Ne biçim yetistirmisler, bu kız bu hale nasıl geldi? Şu psikopat uyuşturucu bağımlısı belalı çocuk ve onun eşit psikopatliktaki kız arkadaşı zaten profesyonel iblis olmuşlar. 18 yaşındaki kız da bu yaptığı işten kolayca sıyrılıp hiçbir ders almazsa çok daha kötülerini yapmaya devam eder. Herkes cezasını bulmalı, bir an önce.Ben bana düşen uyarımı zamanında da yapmıştım sen karışma diye.
Neden karismicak misin p.c o çocuk dedi.
Çünkü çocuğun babasınin da kim olduğu şüpheli
Ben bunlardan dolayı çok inanmıyordum zaten hamileliğe
Arkadaşım kız 23 yasında.
Hamile anne 17 yasında, oğlan benim arkadaşımın sevgilisi..
Bilmem.. Bana bu konudaki tepkisi garip geldi ben onu uyardım zamanında
Arkadaşım demek durumundayım burada Baska turlu bu karisıklıkta kimse anlamaz çünkü kimden bahsettiğimi..
Arkadasima dedim ben en çok o bebekle sana üzülüyorum diye.
Ama onca akılı verince bu diyaloga girmek zorunda hissettim kendimi
Arkadaşının sevgilisi 17 yaşındaki kızı hamile bırakmış ve yasa dışı çocuğu düşürmüşler doğru mu anladım ben?
Allah kahretsin!!!!
Bu nasıl bir insanlık yaa 4 aylık hamilelikten söz ediyoruz ben 4 aylık hamileyken bebeğimin tekmelerini hissediyordum..
Nasıl kıydınız o güzel ve şanssız yavruya..
İnşallah vicdanınız sizi hiç rahat bırakmaz!
Konuyu okuduğumdan beri ağlıyorum insan değil bunlar.. Bunları okuyunca çocuğum olsun istemiyorum bu dünyaya biz bile fazlayız
Çocuğun babasının kim olduğu şüpheli bir de??? 17 yaşında ne biçim bir hayat bu. Ne biçim yetistirmisler, bu kız bu hale nasıl geldi? Şu psikopat uyuşturucu bağımlısı belalı çocuk ve onun eşit psikopatliktaki kız arkadaşı zaten profesyonel iblis olmuşlar. 18 yaşındaki kız da bu yaptığı işten kolayca sıyrılıp hiçbir ders almazsa çok daha kötülerini yapmaya devam eder. Herkes cezasını bulmalı, bir an önce.
Çok özür dileyerek yazıyorum;
Arkadaşınızın da eski sevgilisinin de Allah belasını versin !!
Eski sevgilinin hamile bıraktığı(gerçekse eğer)kıza da Allah akıl fikir versin yaş 17 kendi çocuk daha ne demek çocuk yapmak ve bu çocuğu katletmek !
İnsanlık bu değil,alınan vebal de ahirete göçmeden elbette çıkar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?