- Konu Sahibi ilknurtanem
-
Kurtajdan sonra bebegi patolojiye yolladilar ama bisey cikmadi tekrar kendiliginden hamile kaldim herhangi bisey kullanmadim hamileligimde de kullanmadim normal vitamin kan haplari falanPeki herhangi bi test felan yaptirdinmi veya hamileliginde bi ilac kullandim mi
canım kanaman şiddetli miydi. ağrı falan oldu mubnm hcg ler düzensizdi kese az buyuyordu ve sonra kanama ve düşük...
Sizin kaç hftlıkkenn düştüCanim muhtemelen testler yapılacak sorunun ne olduğuna dair, ben de ilk dusuk yaptım ikincisinde doktorum direk kan sulandırıcı iğne verdi test yapmadan ama ki faydalı oldu bebeğim kalbi cok hızlı bir şekilde atıyor ve gelişimi de gayet iyi. Kan pıhtılaşması yada başka sorun olabilir kendini üzme şakın. Gerekli testler yapılsın bu defa önlemini alarak hamile kalırsın. Bende de pıhtılaşma varmış o yüzden bebeği vücut atmış gelişemediği icin.
Benim 6 haftlikken gelişme yavaşlamış ama 9 haftalıkken kalbi durdu zaten yavaş yavaş atıyordu .Sizin kaç hftlıkkenn düştü
Slm kan pırtılaşmasına bakılır cnmkızlar herkese günaydın, benim sat 28 Ağustostu, herşey çok güzel rüra gibiydi, bebişimizin kalp atışlarını da duyduk, kan tahlilleri de güzel çıktı, sonra 12.haftada kontrole gittiğimizde hayatımızın şokunu yaşadık diyebilirim, bebeğimin kalbi durmuş 9. haftadasonra patolojiye gönderildi, sonuçlar temiz dedi doktor ama genetik sonucu önemli dedi, ondan nasıl sonuçlar çıkabiliyor bilginiz var mı acaba, bir de benden birkaç kan tahlili daha istedi, ilk regliden sonra yaptırmamı söyledi gebelik hormonlarının düşmesi için , 19 Kasım'da kürtaj oldum ama hala regl olmadım, acaba ne zaman olurum
Slm kan pırtılaşmasına bakılır cnm
Genetik te çıkıyor onlarpeki kan pıhtılaşması dışında başka bir sonuç çıkar mı canım, sanki genetikle ilgili bir sorun varsa çıkabilri gibi birşeyler hatırlıyorum da
Genetik te çıkıyor onlar
Patoloji sonuç un ne geldi bnm bildiğim ilk üç ayda sağlıksız bebekler düşüyor dr lar yaşasa bile sakat olur diyorlar
Öyle Can'ım ben bir bebeğimi rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim o sağlıklıydı 5 aylık bu kaybımda bende çok tuhaf oldum şiştim vucüdün çok tepki verdipatoloji sonucu temiz dedi canım doktor, zaten sağlıksız bir gebelik olduğu için vücut bir problem olduğunu anlıyor ve otomatikman sonlandırıyor dedi, olsaydı da sorunlu bir bebek olcaktı, hayırlısı böylesi dedi
Öyle Can'ım ben bir bebeğimi rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim o sağlıklıydı 5 aylık bu kaybımda bende çok tuhaf oldum şiştim vucüdün çok tepki verdi
Düşük sonrası depresyon oluyor Can'ım ben ceviz fındık yiyorum meyve depresyona girmemek içinbenim de hemen karnım ve göğüslerim indi, nasıl üzüldüm anlatamam.. vücudum normale döndü hatta akıntım bile olmaya başladı son birkaç gündür, ama çok çok üzüldüm, resmen boşluğa düşmüş gibi oldum
Ikinizde kan verdnzmi canim hangi hastanede yaptrdnkızlar herkese günaydın, benim sat 28 Ağustostu, herşey çok güzel rüra gibiydi, bebişimizin kalp atışlarını da duyduk, kan tahlilleri de güzel çıktı, sonra 12.haftada kontrole gittiğimizde hayatımızın şokunu yaşadık diyebilirim, bebeğimin kalbi durmuş 9. haftadasonra patolojiye gönderildi, sonuçlar temiz dedi doktor ama genetik sonucu önemli dedi, ondan nasıl sonuçlar çıkabiliyor bilginiz var mı acaba, bir de benden birkaç kan tahlili daha istedi, ilk regliden sonra yaptırmamı söyledi gebelik hormonlarının düşmesi için , 19 Kasım'da kürtaj oldum ama hala regl olmadım, acaba ne zaman olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?