Düşük

Peki herhangi bi test felan yaptirdinmi veya hamileliginde bi ilac kullandim mi
Kurtajdan sonra bebegi patolojiye yolladilar ama bisey cikmadi tekrar kendiliginden hamile kaldim herhangi bisey kullanmadim hamileligimde de kullanmadim normal vitamin kan haplari falan

arkadaslar bende 31 ekimde kurtaj oldum zor bi surec beni en iyi sizler anlarsunix 1 oglum var cok sukur 4 yasinda ikinci istedik kismet boyleymis dedik simdi korkuyorum ya yine ayni olursa diye aklimdan cikmiyo zaten 3 ay koruncaz bide bende baktirsam mi yada bakarlar mi testlere ne yapmam gerekiuor bundan sonra yardimci olurmusunuz bana

Arkadaslar düşük yaşayanlar neler yaşadıklarını anlatabilirlerse bizde kendimizi ona göre kıyaslayqbiliriz. mesela ilk belirtileri nelerdi. nasıl başladı. herkeste ağrı oluyo mu. ya da kanama miktarı ne kadar oluyo. benim de kanamam oluyo ve cok korkuyorum.

Merhabalar kızlar
Aranıza bende yeni katıldım bende geçen ay malesef düşük yaptım kimyasal gebelik idi 4 aylık evliyim fakat en basında cocuk istemiyordum gitgide isteğim arttı kaza ilede olsa hamile olduğumu ögrendim ve çok sevindim Fakat mutluluğum 4 gün sürdü sağlık idrarda çift çizgiyi gördükten sonra sağlık ocağında kan testi yaptırdım ve 105 çıktı ilk hamileliğim olduğu için sevinçle sevindim fakat kanım düşük imiş 1 gün sonrasında akşam lavaboya gidince siyaha yakin koyu bir leke gordum baya vardı çol sessiz sakin ağrısız bir düşüğüm oldu Rabbimin takdiri isteyen herkeze verir inşallah birdahaki sefere olur diye umut ediyorum

Kızlar Merhaba. malesef dün akşam itibariyle 7 haftalik bebegimin kalp atışının durduğunu ve rahim ağzına kadar geldiğini öğrendim. doktor kürtaj olmaya gerek yok kendiliğinden düşer dedi. ama nasıl düşecek düştüğünü nasıl anlaycagim bilmiyorum. dünden beri ağrım ve kanamam devam ediyor. benim gibi böyle kürtaj olmayıp kendiliğinden düşen var mı. tecrübelerinizi paylasirsaniz sevinirim

Sizin kaç hftlıkkenn düştü

kızlar herkese günaydın, benim sat 28 Ağustostu, herşey çok güzel rüra gibiydi, bebişimizin kalp atışlarını da duyduk, kan tahlilleri de güzel çıktı, sonra 12.haftada kontrole gittiğimizde hayatımızın şokunu yaşadık diyebilirim, bebeğimin kalbi durmuş 9. haftada sonra patolojiye gönderildi, sonuçlar temiz dedi doktor ama genetik sonucu önemli dedi, ondan nasıl sonuçlar çıkabiliyor bilginiz var mı acaba, bir de benden birkaç kan tahlili daha istedi, ilk regliden sonra yaptırmamı söyledi gebelik hormonlarının düşmesi için , 19 Kasım'da kürtaj oldum ama hala regl olmadım, acaba ne zaman olurum

Slm kan pırtılaşmasına bakılır cnm

peki kan pıhtılaşması dışında başka bir sonuç çıkar mı canım, sanki genetikle ilgili bir sorun varsa çıkabilri gibi birşeyler hatırlıyorum da
Genetik te çıkıyor onlar
Patoloji sonuç un ne geldi bnm bildiğim ilk üç ayda sağlıksız bebekler düşüyor dr lar yaşasa bile sakat olur diyorlar

Genetik te çıkıyor onlar
Patoloji sonuç un ne geldi bnm bildiğim ilk üç ayda sağlıksız bebekler düşüyor dr lar yaşasa bile sakat olur diyorlar

patoloji sonucu temiz dedi canım doktor, zaten sağlıksız bir gebelik olduğu için vücut bir problem olduğunu anlıyor ve otomatikman sonlandırıyor dedi, olsaydı da sorunlu bir bebek olcaktı, hayırlısı böylesi dedi

Öyle Can'ım ben bir bebeğimi rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim o sağlıklıydı 5 aylık bu kaybımda bende çok tuhaf oldum şiştim vucüdün çok tepki verdi

Öyle Can'ım ben bir bebeğimi rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim o sağlıklıydı 5 aylık bu kaybımda bende çok tuhaf oldum şiştim vucüdün çok tepki verdi

benim de hemen karnım ve göğüslerim indi, nasıl üzüldüm anlatamam.. vücudum normale döndü hatta akıntım bile olmaya başladı son birkaç gündür, ama çok çok üzüldüm, resmen boşluğa düşmüş gibi oldum

Düşük sonrası depresyon oluyor Can'ım ben ceviz fındık yiyorum meyve depresyona girmemek için
Allah yaşamışından versin üzülmek elde değil ama olacak bebiş ler için kendimizi sağlıklı tutmalıyız

Ikinizde kan verdnzmi canim hangi hastanede yaptrdn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…