Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harikasinnnnn :) Ben bile imajinasyon yapasim geldi hayal bana ait olamamasina ragmen.O urperme hissini mutlaka hisset,somineden gelen sicakligi da.Ek olarak da güzel yiyecekler ve iceceklerle tat alma duyusuna da dokun mutlaka.En sonunda olmus gibi şükür hissi ve sonra onun huzuruyla birak...kesinlikle mesela fırtına sesi ve şömine sesi acrtım youtubedan sonra evim olarak hayal ettim orayı içinde sevdigim insanla öyşece uyumus kalmısım :)
Nick inden dolayi yorum yapsam :) Benim tanidigim cogu kova arkadas canlisi,arkadaslari olmadan yapamaz.Onlarla konusmadan paylasim yapmadan,sohbet etmeden duramaz.Bir seyler geciriyorsun aklindan diyelim,odaklandin.Enerjiyi bastin ona.Sonra bunu o an birileri ile konustun,soylemi olsa boyle mi.Hooop gitti onun yüklü enerjisi.Olumsuz insanlar icin iyi bjr sey derdini paylasarak etkisini zayiflatti.Ama olumlu insanin pozitif hayalleri ya da bir amaci varsa iste onun da olmus gibi kiriyor enerjisini.Sizde hiç nötr ruh hali var mı ?
Yıllardır bundan çekiyorum ben
bi süre bişeyler yapıyorum bu enerji konusunda sonra ne oluyorsa bana tıkanıp kalıyorum haftalarca
ve yine sil baştan....bu durumum nedir?
Şu an yine 2 haftadır bu nötr ruh halindeyim toparlayamıyorum enerjimi umutlarımı isteklerimi...odaklanamıyorum
ben kkya gelince arada bu topiğe göz atıyorum , özellikle sizin yorumlarınız çok ama çok güzel sanki pozitiflik bana geçiyor , kendimi mutlu hissediyorum tşkler,tabi konu sahibi pofu ve adını sayamadığım diğer katkısı olan hanımlara da tşk ediyorum :)Harikasinnnnn :) Ben bile imajinasyon yapasim geldi hayal bana ait olamamasina ragmen.O urperme hissini mutlaka hisset,somineden gelen sicakligi da.Ek olarak da güzel yiyecekler ve iceceklerle tat alma duyusuna da dokun mutlaka.En sonunda olmus gibi şükür hissi ve sonra onun huzuruyla birak...
Enerji dalgasi olarak yayilsin evrene,Rabbim kabul etsin :)
Aslında bu konuda artık dikkat ediyorum...farkındayımNick inden dolayi yorum yapsam :) Benim tanidigim cogu kova arkadas canlisi,arkadaslari olmadan yapamaz.Onlarla konusmadan paylasim yapmadan,sohbet etmeden duramaz.Bir seyler geciriyorsun aklindan diyelim,odaklandin.Enerjiyi bastin ona.Sonra bunu o an birileri ile konustun,soylemi olsa boyle mi.Hooop gitti onun yüklü enerjisi.Olumsuz insanlar icin iyi bjr sey derdini paylasarak etkisini zayiflatti.Ama olumlu insanin pozitif hayalleri ya da bir amaci varsa iste onun da olmus gibi kiriyor enerjisini.
Ben akrep burcuyum mesela.Cok ketumum.Icimden durduk yere bile paylasasim gelmez,bir seyler soyler de hevesimi kirar diye.Bir de kolay kolay güvenmezler zaten birilerine bir sey anlatmaya o yuzden o enerji barinir.Sonra patlama yapar cikar disari,sinsi bile olursun baskasinin gozunde : )))
Oyle bir sey olabilir yani gercekten enerjiyi muhafaza edememek gibi
Daha once cok bahsettik ama olsun yine yazayim; sandra anna taylor in kuantum dusunce ve joseph murphy nin bilincaltinin gucu basucu kitabimdir.Ama ilk 11 12 yasinda tony robbins ile basladim;sinirsiz guc,icindeki devi uyandir.Olumlu dusunmeyle ilgili bir suru kitap okudum,yorumlara bakarim kitabin azicik iyiyse tamam derim mutlaka alirim.En son rezonans kanunu ve beynin gizli guclerini okudum.Her yeni okudugum kitapla iyice guclendirdim inancimi ve tabiki deneyimlerle;anlatiyorum zaten hep : )) 2009 yazinda kendimi esmalarin anlamlarini ezberlerken buldum;simdi olsa mumkun degil yapamam herhalde.Her seyin zamani var iste.Sonra icimden gelenleri tesbih yaptim bu esmalarla.Butterfly canım ne güzel yorumlarda bulunuyorsun, maşallahi kaç yıldır bu konuyla ilgileniyorsun, ne tür kitaplar okudun, tavsiyelerde bulunur musun?![]()
Ben tesekkur ederim düşünceleriniz icin.Bilgi,sevgi,mutluluk hatta enerji,cosku pozitif insanlarla paylastikca daha da artar.Zaten ülkemizin en cok ihtiyaci olannseyler umut,güven,huzur,mutluluk...Ne mutlu bana valla bea :)ben kkya gelince arada bu topiğe göz atıyorum , özellikle sizin yorumlarınız çok ama çok güzel sanki pozitiflik bana geçiyor , kendimi mutlu hissediyorum tşkler,tabi konu sahibi pofu ve adını sayamadığım diğer katkısı olan hanımlara da tşk ediyorum :)
SevgiliDaha once cok bahsettik ama olsun yine yazayim; sandra anna taylor in kuantum dusunce ve joseph murphy nin bilincaltinin gucu basucu kitabimdir.Ama ilk 11 12 yasinda tony robbins ile basladim;sinirsiz guc,icindeki devi uyandir.Olumlu dusunmeyle ilgili bir suru kitap okudum,yorumlara bakarim kitabin azicik iyiyse tamam derim mutlaka alirim.En son rezonans kanunu ve beynin gizli guclerini okudum.Her yeni okudugum kitapla iyice guclendirdim inancimi ve tabiki deneyimlerle;anlatiyorum zaten hep : )) 2009 yazinda kendimi esmalarin anlamlarini ezberlerken buldum;simdi olsa mumkun degil yapamam herhalde.Her seyin zamani var iste.Sonra icimden gelenleri tesbih yaptim bu esmalarla.
Tabi her donemin ayri zorluklari vardi, cok cok negatif dengesiz oldugum donemler oldu ama onlar olmasaydi bugunku guclu ben olmazdi ki.O kadar cok etkilenecegim seyler yasadim ki cok sukur bakis acimla cizik bile almadim tam tersi ustune ciktim.
Hayat bizim ona yükledigimiz anlamdan baska bir sey degil.Anlamlarda bilincaltindan geliyor,onlarin illüzyon oldugunu anladigimiz andan itibaren acilar daha hafif, hayat daha cekilir olur.Ama guzellikleri koyarsak bilincaltina,dünya cennete bile döner Allahin izniyle.Cennet derken herseyin dort dortluk olmasindan bahsetmiyorum; bir kuş civiltisi,bir kelebegin onunuzde suzulmesi,bebegin kahkasi,mavi gok,yesil agac...Kanatlanip ucasiniz gelir :) Bunlar hep an'da kalmaktır.An da kaldigimiz zaman hayat baslar,gelecek daha güzel olur;gecmis gecmiste kalir.Kova hatunu an'da kalmak senin sorununa cevap olabilir bak
geliyorum cnm :)pofu lütfen terk etme burayı, 5 dakika da olsa uğra, sayfa sessiz kalmasın.
Sevgilibuttrfly , senin tavsiyelerine ilave olarak ben de
ftemiz için Louise L. Hay'ın Düşüncenin İyileştirici Gücü ve Pozitif Gücün Büyüsü kitaplarini tavsiye etmek istiyorum.Her ikisi de gerçekten çok güzel kitaplar.
Louise L.Hay, daha beş yaşındayken komşusunun tecavüzene uğrayıp ayrica yıllarca da üvey babasının şiddetine ve tacizine maruz kalmış. Tabii her şey bu kadar da değil. Bir de kansere yakalanmis.Ama düşünce gücünü keşfettikten sonra hayatını tamamen degistirmeyi başarmış. Kendisi şu an 90 yaşında, sağlıklı ve dünyanın en ünlü kişisel gelişim yazarlarından biri:)
@buttrfly okumadıysan sana da tavsiye ederim canim:)
Cok tesekkur ederim canim onerin icin kismet olmadi daha Louise i okumaya.Sozlerine cok denk geldim insallah kendisini de okurumSevgilibuttrfly , senin tavsiyelerine ilave olarak ben de
ftemiz için Louise L. Hay'ın Düşüncenin İyileştirici Gücü ve Pozitif Gücün Büyüsü kitaplarini tavsiye etmek istiyorum.Her ikisi de gerçekten çok güzel kitaplar.
Louise L.Hay, daha beş yaşındayken komşusunun tecavüzene uğrayıp ayrica yıllarca da üvey babasının şiddetine ve tacizine maruz kalmış. Tabii her şey bu kadar da değil. Bir de kansere yakalanmis.Ama düşünce gücünü keşfettikten sonra hayatını tamamen degistirmeyi başarmış. Kendisi şu an 90 yaşında, sağlıklı ve dünyanın en ünlü kişisel gelişim yazarlarından biri:)
canım çok çok teşekkür ederim, güzle bilgilerin için. ne kadar erken yaşta başlamışsın maşallah. ben sanırım geçen sene bu topiği gördüm, o zamandan beri olumlamaları, esmaları elimden geldiğince yapıyorum, okuyorum, inşallah daha da iyi olur. kitap isimlerini de not alıyorum hemen, en kısa zamanda temin edip okumaya çalışacağım.Daha once cok bahsettik ama olsun yine yazayim; sandra anna taylor in kuantum dusunce ve joseph murphy nin bilincaltinin gucu basucu kitabimdir.Ama ilk 11 12 yasinda tony robbins ile basladim;sinirsiz guc,icindeki devi uyandir.Olumlu dusunmeyle ilgili bir suru kitap okudum,yorumlara bakarim kitabin azicik iyiyse tamam derim mutlaka alirim.En son rezonans kanunu ve beynin gizli guclerini okudum.Her yeni okudugum kitapla iyice guclendirdim inancimi ve tabiki deneyimlerle;anlatiyorum zaten hep : )) 2009 yazinda kendimi esmalarin anlamlarini ezberlerken buldum;simdi olsa mumkun degil yapamam herhalde.Her seyin zamani var iste.Sonra icimden gelenleri tesbih yaptim bu esmalarla.
Tabi her donemin ayri zorluklari vardi, cok cok negatif dengesiz oldugum donemler oldu ama onlar olmasaydi bugunku guclu ben olmazdi ki.O kadar cok etkilenecegim seyler yasadim ki cok sukur bakis acimla cizik bile almadim tam tersi ustune ciktim.
Hayat bizim ona yükledigimiz anlamdan baska bir sey degil.Anlamlarda bilincaltindan geliyor,onlarin illüzyon oldugunu anladigimiz andan itibaren acilar daha hafif, hayat daha cekilir olur.Ama guzellikleri koyarsak bilincaltina,dünya cennete bile döner Allahin izniyle.Cennet derken herseyin dort dortluk olmasindan bahsetmiyorum; bir kuş civiltisi,bir kelebegin onunuzde suzulmesi,bebegin kahkasi,mavi gok,yesil agac...Kanatlanip ucasiniz gelir :) Bunlar hep an'da kalmaktır.An da kaldigimiz zaman hayat baslar,gelecek daha güzel olur;gecmis gecmiste kalir.Kova hatunu an'da kalmak senin sorununa cevap olabilir bak
canım sana da çok çok teşekkür ederim, bu kitapları da not ediyorum hemen. herşey düşüncede başlıyor zaten, o düşüncelerimizi pozitife bir çevirebilsek, herşey çok daha güzel olur eminim.inşallah başarırız.Sevgilibuttrfly , senin tavsiyelerine ilave olarak ben de
Harikasinnnnn :) Ben bile imajinasyon yapasim geldi hayal bana ait olamamasina ragmen.O urperme hissini mutlaka hisset,somineden gelen sicakligi da.Ek olarak da güzel yiyecekler ve iceceklerle tat alma duyusuna da dokun mutlaka.En sonunda olmus gibi şükür hissi ve sonra onun huzuruyla birak...
Enerji dalgasi olarak yayilsin evrene,Rabbim kabul etsin :)
iştee hepsi bu kadar :)onceki gun the secret'i okurken bir bolumde hayatinizda minnet duydugunuz seylerin listesini yapin ve olmasini istediginiz seyleri de olmus gibi yazip onlar icin de minnet duyun yaziyordu. hemen defterimi kaptim once sukrettigim su an hayatimda var olan seylerin listesini sonra da olmasini istedigim seylerin listesini yaptim. yazdimlarim arasinda bir isim oldugu ve para kazandigim icin sukrediyorum yazmistim isim de yok bu arada ogrenciyim ve maddi skntidayim. ayrica gitarimi da degistirmek ust bir modelini almak da istiyorum kirmizi bir gitarim oldugu icin sukrediyorum gibi biseyler yazdim. ertesi gun hic hesapta yokken babam hazirlan ise basliyorsun dedi sabahtan ogleye part time eleman arayan biri babamla benim icin konusmus yapar mi diye :) ayrica baska bir akrabam da benim icin gitar bakmis tam istedigim model ve renkte fiyat almis gitari almam icin bana yardim etmek istedigini soyledi. yuzde yuz gelismeler degil belki ama cok heyecanlandim ve listeye bunlari yazdigimi da unutmustum su an aklima geldi ve yaziyorum :) haber kismi oldu diyelim maddi olarak elime gectiklerinde kosarak gelip paylasacam sizlerle :)
gercekten ben de cok saskinim :) kalbinde guzellik barindiran her insanin kalbinden geceni hayatinda bulmasini diliyorum :)iştee hepsi bu kadar :)
ne kadar kolay oysa hayatımızda ki olguları değiştirmek :)
Ah ne kadar güzel bir dilek bugercekten ben de cok saskinim :) kalbinde guzellik barindiran her insanin kalbinden geceni hayatinda bulmasini diliyorum :)
Evet canim sistem aynen boyle calisiyor :) Ve bu kadar kolay aslinda;olmus gibi yasayip o şükür hissiini hucrelerine yayacaksin.Kalbinden cikan harika enerji dalgalariyla evrene yayilacak.Sonrasi bak seyire Rabbimin izniyle.onceki gun the secret'i okurken bir bolumde hayatinizda minnet duydugunuz seylerin listesini yapin ve olmasini istediginiz seyleri de olmus gibi yazip onlar icin de minnet duyun yaziyordu. hemen defterimi kaptim once sukrettigim su an hayatimda var olan seylerin listesini sonra da olmasini istedigim seylerin listesini yaptim. yazdimlarim arasinda bir isim oldugu ve para kazandigim icin sukrediyorum yazmistim isim de yok bu arada ogrenciyim ve maddi skntidayim. ayrica gitarimi da degistirmek ust bir modelini almak da istiyorum kirmizi bir gitarim oldugu icin sukrediyorum gibi biseyler yazdim. ertesi gun hic hesapta yokken babam hazirlan ise basliyorsun dedi sabahtan ogleye part time eleman arayan biri babamla benim icin konusmus yapar mi diye :) ayrica baska bir akrabam da benim icin gitar bakmis tam istedigim model ve renkte fiyat almis gitari almam icin bana yardim etmek istedigini soyledi. yuzde yuz gelismeler degil belki ama cok heyecanlandim ve listeye bunlari yazdigimi da unutmustum su an aklima geldi ve yaziyorum :) haber kismi oldu diyelim maddi olarak elime gectiklerinde kosarak gelip paylasacam sizlerle :)