Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

21 gun kisiden kisiye degisir bence. Sabirla yapmak lazim. Sayilara cok takilmiyorum ben. Olmuyorsa da Olanda hayir vardir diye dusunup beynimi serbest birakiyorum.

Benim olumlamam kisiligimle karakteristik bir olumlama oldugu icin olmuyor belki boyle hayirlidir diyemiyorum tabi zorluyorum 3 ayda bilincalti degisenide cok okudum sabirla devam ediyorum sadece umarim umudum tukenmeden gerceklesir

Benim olumlamam kisiligimle karakteristik bir olumlama oldugu icin olmuyor belki boyle hayirlidir diyemiyorum tabi zorluyorum 3 ayda bilincalti degisenide cok okudum sabirla devam ediyorum sadece umarim umudum tukenmeden gerceklesir
"Zorluyorum" "Sabrediyorum" "Umudum tukenmeden" gibi ifadelerinizi "Kolaylikla" "Zevkle" "Umutla Coskuyla" gibi ifadelerle degistirmediginiz surece 40 yil yapsaniz nafile nacizane.Yaptginizda olumlamayi icinizde cosku uyandirmali,kendinizi aynen oyleymis gibi dusunmelisiniz.Etrafinizdan da duymalisiniz sesleri imajinasyonlarinizda.Deger verme olumlamasinyapiyorsaniz, yaninizdan rastgele gecen herhangi bir insanin sesinden sanki ışıldıyorsunuz sirriniz nedir dlye sordugunu düsünün misal.Bu sizi olmadan oldurma yontemidir,sevk verir inansaniz da inanmasanizda.Zamanla o sesleri de duyacaksiniz reelde de icinizdeki guven arttikca tabi :)

Hayırlı kandiller diliyorum Rabbim dileklerimizi en kolay ve güzel şekile bütünün hayrına olacak şekilde kabul etsin.Hem dua hem de olumlama niyetine "sevgili atalarım dedelerim hayatımda etkisi olmuş tüm insanlar ve olaylardan kaynaklanan darlık kıtlık gibi tüm düşünceleri, enerjileri affediyorum ve kaynağına gönderiyorum.Tüm geçmişimde ve geleceğimde her yönden sınırsız bolluğu bereketi seçiyorum" demenizi tavsiye ediyorum

Hayırlı kandiller canım...
Rabbim kabul etsin bütün dualarımızı en hayırlı şekilde.

İnanırmısın bu yazdığın olumlamayı sesli şekilde yirmi küsür kez anca okudum çünkü her okuduğumda esnemekten ve gözlerimin esnrmekten dolayı yaş dolmasından önümü göremedim. .bende inat ettim :) düzgün okuyana kadar okudum

Ben hep oğluma kötü birsey olacak diye korkuyorum malesef olumsuz durumlarda oluyor bu durumları benim hep korkarak düşünmem mi oluşturuyor

Amin amin amin bütün güzel duaların ve dileklerin için canım. Allahım gönlümüzdekileri hayrından nasip eyle Kandilimiz Mübarek Olsun İnşallah

Ben hep oğluma kötü birsey olacak diye korkuyorum malesef olumsuz durumlarda oluyor bu durumları benim hep korkarak düşünmem mi oluşturuyor

Evet malesef,korktuğumuz başımıza geliyor gibi.İnanın bunların hepsi illüzyondan başka bir şey değil.Aklınızdan geçtiği anda sanki balonu patlatıyor gibi patlattığınızı düşünün.Rabbim gün içinde nelerden koruyor bizi,yıldızlar,göktaşları,dünyadaki diğer tüm dengeler...İşte çocuklarımız da öyle korunup kollanıyor,yani biz olsak da olmasak da Rabbimiz onlarla.Hatta korkarak onlara gereksiz negatif enerji sıçratıyoruz,hiç gerek yok.Biz sadece rehberiz aslında onlara,bu konuda tam teslimiyet şart gerçekten.Çünkü bir ara ben de öyleydim.Çözümü de bu düşüncelerden buldum.Şimdi habire kahkahasına neşesine odaklanıyorum çocuklarımın

Supersınız

kızlar peki bir şey soracağım.

böyle benim hakkımda sürekli kötü düşünen birileri var hayatımda biliyorum bunu. sürekli takipteler.

bunların yarattığı kötü enerjiyi nasıl yok edeceğiz? yani kimisi nazar der kimisi büyü vs. ama ben olaya enerji olarak bakıyorum. kötü bir düşünce varsa mutlaka bir değişim yaratır gibime geliyor. bunu nasıl etkisizleştirebiliriz?

Bir olumlamaya başladım ilk defa; fakat gün sayısı tutmadım yaklaşık 17-18 gün olmuştur, zaman tutmamamın ne gibi etkisi olur sizce ?

Hiç şaşırmıyorum canim cunku sen bilincalti kayitlarina olumlama yapiyorsun bildigim kadariyla,yuzeye cikiyor.Once dusus gibi gozukebilir enerjide ama bunlar seni daha da pozitife tasiyor :)

Tesekku ederim o hepimizin süperligi : )))

Son düzenleme:
Anladigim kadariyla cok bir alakan yoktu tatlim bu enerjilerle filan.Cunku her sey enerji, heleki bizim inanclarimiz ne yondeyse o yone daha da anlam yukleyip enerjilendiriyoruz.Sen izin vermedigin surece hickimsenin enerjisi seni etkileyemez hatta seni yukseltir bile kullanmayi bilirsen.Bu yuzden ister topigi tamamen okumayla basla ya da nlp olumlu dusunme kitaplarina basla.Cunku emek ister uygulama ister.Burda ben ya da baskasi sana ozel milyon sey yazsak bos,acik ve net! Her sey seninle baslar hem de her sey :)

Bir olumlamaya başladım ilk defa; fakat gün sayısı tutmadım yaklaşık 17-18 gün olmuştur, zaman tutmamamın ne gibi etkisi olur sizce ?

Olumlamalar benim hayat tarzim,hayat felsefem.Cunku bizim yasadigimiz toplum acisindan bu elzem.Cocuklugumuzdan bu yana hem ailemiz hem diger aile buyuklerimiz hem de komsular su bu tarafindan bazen bilinerek bazen bilinmeyerek elestirilere maruz kaldik cogu da cocukluk donemine ait.Gelistirmeyen insanda kotu hisler uyandiran hersey negatif elestiridir,olumsuzdur.Ozumuze ait olmayan kaliplar tasiyoruz,bunlarin yer degistirmesi sart nacizane.O yuzden gun sinirlamasina gerek yok.Genisletebilir sinirlandirabilirsiniz icinizden geldigi gibi

eskiden nlp kitapları okumuştum ama baya küçüktüm

şimdi koptum sanırım biraz tamam ilgilenicem

Bazen kendimizi hep görürüz bazen de hiç.Hiçlikle heplikle arasında gidip geliriz.Her ikisinde de haklıyızdır, her ikisinde de evrenin yasaları bizi onaylar ve "bak bakim aynen istediğin gibi olmuş mu "der.Kelebek etkisi gibi dalga dalga yayılır inançlarımız evrene, titreşimimize uygun olayı da insanı da çeker. Kimi zaman sevmediğimiz ot olur burnumuzun dibinde biter, kimi zaman da gök de arayıp yerde bulduğumuz olur. Hep iyiye,güzelliğe sevgiye bakın ki şükür olarak coşku olarak girsin hayatınıza

Bu gece 21 gunluk olumlamamin 19.gunu olacak son gunu merakla ve heyecanla bekliyorum. Herseyin daha iyi olacagina olan inancim gerceklesecek gibi hissediyorum. Hayatimda aksilikler negatiflikler hala mevcut bunlari zaten bir çırpıda yok edecegimi sanmiyorum. Sabirla ve zamanla olacak insAllah..

O kadar sempatik o kadar tatlı geldin ki şu yazınla canım ya.Hayatımızdaki her şey olması gerektiği gibi tatlım,aksilik yok aslında; şu anki titreşimlerimizle bu yaşadıkladırımızı yaşıyoruz. "Utangacüşengeç" nickinden titreşimini yorumluyorum mesela kendine çok haksızlık ediyorsun sanki.Negatif enerjiler barındırıyor,hele bir de gerçekten öyle olduğunu düşünüyorsun mesela;bu tamamen senin yorumlamandır emin ol.Çünkü küçükken deneyim sonucu edinmiş olduğun utangaçlık enerjisini hayatının değişik aşamalarında uyandırıp uyandırıp başka şekillerde karşına çıktılar belki de.Ama farklı insanlar olsalardı ya da sen farklı enerjilerde olsaydın o utangaçlık kaynağın senin sempatiklik kaynağın olurdu, beni çok seviyorlar onları neşelendiriyorum diye bile düşünebilirdin.Hayatında utangaçlığa yer olmazdı, ileriki hayatında da sana vayyy be ne harika kendisiyle barışık,özgüvenli insan olarak anılırdın çevrence.İşte utangaçlık hissinin illüzyon hali.İsterseniz diğer hisleri de böyle böyle değiştirebilirsiniz küçüklükten kalma,çünkü onların farklı formlarını hayatımıza çekip çekip deneyimliyoruz.

Hemen bir anı paylaşmak istiyorum;aslında yakın zamanda yaşadık ama artık o olaydan eser yok :) Kızım ve sınıf arkadaşları her okul çıkışı 1 saat parkta oynarlar.Henüz 4.5 yaşında, daha çok kızlarla oynamayı tercih ediyor.Biraz hareketli hafif afacan erkek arkadaşı bir kız arkadaşıyla oynarken onunla oynamak istiyor; kızım da bana karışıyor beni engelliyor diye başlıyor çığlık atmaya.Onun da hoşuna gidiyor tabi ilginin her türlüsü mübah bu yaşlarda ya daha fena sarıyor.Kızım başlıyor ağlamaya,çocuktan gıcık almaya.Babası çocukcağıza kızıyor filan mahcup tabi.Dedim sorun yok onlar çocuk bugün ağlarlar yarın sarılır gülerler diye.Neyse babası götürdü çocuğu.Kızımla eve gelince aldım karşıma bak dedim arkadaşın seninle oynamak istedi ama seni çok seviyor sen de onunla oynamayınca daha çok oynamak isteyince sen biraz yanlış anladın sanki dedim.Bakış açısını değiştirdim çünkü çocuğa gıcık gidecekti çocukta ona.Daha sonra bilinçaltına erkekler böyle diye bir kayıt girecek belki de hep hayatına böyle olayları ve insanları çekecekti.Neyse dedim ki nedersin arkadaşına yarın hediye verelim hemen heyecanla tamam dedi, sevdiği oyuncağını hediye vermeye karar verdi.Ertesi gün okula gittik kızım hemen gülerek yanına gitti bu senin için dedi,çocuğun gözleri güldü resmen çok hoşuna gitti teşekkür etti.Okul çıkışı almaya gittiğimde yine birlikte gülüp oluyorlardı.Babası bilmiyor tabi durumu,bizden yine özür dilerken dün için hemen bunlar yanayana gülüyordu.Gösterdim onları hallettiler dedim :) Ertesi gün kızım içeri girerken arkadaşının gözleri gülüyordu goood morning (günaydın) diyerek hemen yanına geldi,kızım da tabi çok mutlu oldu.Bunla da kalmadı tabi bu erkek arkadaş diğer tüm erkek arkadaşların favorisi olduğu için artık kızımla diğer erkek arkadaşları da oynamak istiyor :)))Baya bir kelebek etkisi yarattı işte küçük bir düşünce değişikliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…