21 gun kisiden kisiye degisir bence. Sabirla yapmak lazim. Sayilara cok takilmiyorum ben. Olmuyorsa da Olanda hayir vardir diye dusunup beynimi serbest birakiyorum.
"Zorluyorum" "Sabrediyorum" "Umudum tukenmeden" gibi ifadelerinizi "Kolaylikla" "Zevkle" "Umutla Coskuyla" gibi ifadelerle degistirmediginiz surece 40 yil yapsaniz nafile nacizane.Yaptginizda olumlamayi icinizde cosku uyandirmali,kendinizi aynen oyleymis gibi dusunmelisiniz.Etrafinizdan da duymalisiniz sesleri imajinasyonlarinizda.Deger verme olumlamasinyapiyorsaniz, yaninizdan rastgele gecen herhangi bir insanin sesinden sanki ışıldıyorsunuz sirriniz nedir dlye sordugunu düsünün misal.Bu sizi olmadan oldurma yontemidir,sevk verir inansaniz da inanmasanizda.Zamanla o sesleri de duyacaksiniz reelde de icinizdeki guven arttikca tabi :)Benim olumlamam kisiligimle karakteristik bir olumlama oldugu icin olmuyor belki boyle hayirlidir diyemiyorum tabi zorluyorum 3 ayda bilincalti degisenide cok okudum sabirla devam ediyorum sadece umarim umudum tukenmeden gerceklesir
Hayırlı kandiller canım...Hayırlı kandiller diliyorum Rabbim dileklerimizi en kolay ve güzel şekile bütünün hayrına olacak şekilde kabul etsin.Hem dua hem de olumlama niyetine "sevgili atalarım dedelerim hayatımda etkisi olmuş tüm insanlar ve olaylardan kaynaklanan darlık kıtlık gibi tüm düşünceleri, enerjileri affediyorum ve kaynağına gönderiyorum.Tüm geçmişimde ve geleceğimde her yönden sınırsız bolluğu bereketi seçiyorum" demenizi tavsiye ediyorum
İnanırmısın bu yazdığın olumlamayı sesli şekilde yirmi küsür kez anca okudum çünkü her okuduğumda esnemekten ve gözlerimin esnrmekten dolayı yaş dolmasından önümü göremedim. .bende inat ettim :) düzgün okuyana kadar okudumHayırlı kandiller diliyorum Rabbim dileklerimizi en kolay ve güzel şekile bütünün hayrına olacak şekilde kabul etsin.Hem dua hem de olumlama niyetine "sevgili atalarım dedelerim hayatımda etkisi olmuş tüm insanlar ve olaylardan kaynaklanan darlık kıtlık gibi tüm düşünceleri, enerjileri affediyorum ve kaynağına gönderiyorum.Tüm geçmişimde ve geleceğimde her yönden sınırsız bolluğu bereketi seçiyorum" demenizi tavsiye ediyorum
Ben hep oğluma kötü birsey olacak diye korkuyorum malesef olumsuz durumlarda oluyor bu durumları benim hep korkarak düşünmem mi oluşturuyor"Zorluyorum" "Sabrediyorum" "Umudum tukenmeden" gibi ifadelerinizi "Kolaylikla" "Zevkle" "Umutla Coskuyla" gibi ifadelerle degistirmediginiz surece 40 yil yapsaniz nafile nacizane.Yaptginizda olumlamayi icinizde cosku uyandirmali,kendinizi aynen oyleymis gibi dusunmelisiniz.Etrafinizdan da duymalisiniz sesleri imajinasyonlarinizda.Deger verme olumlamasinyapiyorsaniz, yaninizdan rastgele gecen herhangi bir insanin sesinden sanki ışıldıyorsunuz sirriniz nedir dlye sordugunu düsünün misal.Bu sizi olmadan oldurma yontemidir,sevk verir inansaniz da inanmasanizda.Zamanla o sesleri de duyacaksiniz reelde de icinizdeki guven arttikca tabi :)
Amin amin amin bütün güzel duaların ve dileklerin için canım. Allahım gönlümüzdekileri hayrından nasip eyle Kandilimiz Mübarek Olsun İnşallahHayırlı kandiller diliyorum Rabbim dileklerimizi en kolay ve güzel şekile bütünün hayrına olacak şekilde kabul etsin.Hem dua hem de olumlama niyetine "sevgili atalarım dedelerim hayatımda etkisi olmuş tüm insanlar ve olaylardan kaynaklanan darlık kıtlık gibi tüm düşünceleri, enerjileri affediyorum ve kaynağına gönderiyorum.Tüm geçmişimde ve geleceğimde her yönden sınırsız bolluğu bereketi seçiyorum" demenizi tavsiye ediyorum
Ben hep oğluma kötü birsey olacak diye korkuyorum malesef olumsuz durumlarda oluyor bu durumları benim hep korkarak düşünmem mi oluşturuyor
SupersınızEvet malesef,korktuğumuz başımıza geliyor gibi.İnanın bunların hepsi illüzyondan başka bir şey değil.Aklınızdan geçtiği anda sanki balonu patlatıyor gibi patlattığınızı düşünün.Rabbim gün içinde nelerden koruyor bizi,yıldızlar,göktaşları,dünyadaki diğer tüm dengeler...İşte çocuklarımız da öyle korunup kollanıyor,yani biz olsak da olmasak da Rabbimiz onlarla.Hatta korkarak onlara gereksiz negatif enerji sıçratıyoruz,hiç gerek yok.Biz sadece rehberiz aslında onlara,bu konuda tam teslimiyet şart gerçekten.Çünkü bir ara ben de öyleydim.Çözümü de bu düşüncelerden buldum.Şimdi habire kahkahasına neşesine odaklanıyorum çocuklarımın
İnanırmısın bu yazdığın olumlamayı sesli şekilde yirmi küsür kez anca okudum çünkü her okuduğumda esnemekten ve gözlerimin esnrmekten dolayı yaş dolmasından önümü göremedim. .bende inat ettim :) düzgün okuyana kadar okudum
Supersınız
Anladigim kadariyla cok bir alakan yoktu tatlim bu enerjilerle filan.Cunku her sey enerji, heleki bizim inanclarimiz ne yondeyse o yone daha da anlam yukleyip enerjilendiriyoruz.Sen izin vermedigin surece hickimsenin enerjisi seni etkileyemez hatta seni yukseltir bile kullanmayi bilirsen.Bu yuzden ister topigi tamamen okumayla basla ya da nlp olumlu dusunme kitaplarina basla.Cunku emek ister uygulama ister.Burda ben ya da baskasi sana ozel milyon sey yazsak bos,acik ve net! Her sey seninle baslar hem de her sey :)kızlar peki bir şey soracağım.
böyle benim hakkımda sürekli kötü düşünen birileri var hayatımda biliyorum bunu. sürekli takipteler.
bunların yarattığı kötü enerjiyi nasıl yok edeceğiz? yani kimisi nazar der kimisi büyü vs. ama ben olaya enerji olarak bakıyorum. kötü bir düşünce varsa mutlaka bir değişim yaratır gibime geliyor. bunu nasıl etkisizleştirebiliriz?
Bir olumlamaya başladım ilk defa; fakat gün sayısı tutmadım yaklaşık 17-18 gün olmuştur, zaman tutmamamın ne gibi etkisi olur sizce ?
Anladigim kadariyla cok bir alakan yoktu tatlim bu enerjilerle filan.Cunku her sey enerji, heleki bizim inanclarimiz ne yondeyse o yone daha da anlam yukleyip enerjilendiriyoruz.Sen izin vermedigin surece hickimsenin enerjisi seni etkileyemez hatta seni yukseltir bile kullanmayi bilirsen.Bu yuzden ister topigi tamamen okumayla basla ya da nlp olumlu dusunme kitaplarina basla.Cunku emek ister uygulama ister.Burda ben ya da baskasi sana ozel milyon sey yazsak bos,acik ve net! Her sey seninle baslar hem de her sey :)
Bu gece 21 gunluk olumlamamin 19.gunu olacak son gunu merakla ve heyecanla bekliyorum. Herseyin daha iyi olacagina olan inancim gerceklesecek gibi hissediyorum. Hayatimda aksilikler negatiflikler hala mevcutbunlari zaten bir çırpıda yok edecegimi sanmiyorum. Sabirla ve zamanla olacak insAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?