- 2 Mayıs 2017
- 368
- 277
- 23
- 39
Ya Muntekim in sayısı vArmi birde hastalık için olan sadece ya Şafii mi başka varmı sayılarını bilen vatmiBende ne zaman bir şeyin olmasını istesem tüm kalbimle tekrar ederim...benimle ilgisi olmayan bir durumda,bana zarar vereceğini bildiğim bir insan vardı eskiden iyi arkadaşım onu kendimden bir türlü uzaklastiramiyordum...iyi biri değildi...devamlı ya muntekim dedim....inanın benle uğraşacak vakti kalmadan hayatımdan gitti....şimdi ne küs ne konuşuyoruz....Ya müntekım düşmanlarınız için çok faydalı arkadaşlar
Ya Muntekim in sayısı vArmi birde hastalık için olan sadece ya Şafii mi başka varmı sayılarını bilen vatmi
Sizi cok seviyorum çok teşekkür ederim topigi baştan okuyorum 370 lerdeyim. İçimizden o kişiden uzaklaşmayi niyet edicez dimi.Ben okurken sayıya dikkat etmiyordum canım 100 tane yetiyordu günde.Çok çok etkili bir esma gerçekten,hem o kişinin senin üzerindeki enerjisini, etkisini azaltıyor hem de resmen görünmez duvar örüyor.Sonra da hayatından tuz buz olup çıkıyor :) İlla sizi rahatsız etmesine gerek yok, eşiniz arkadaşınızı rahatsız edenler için de okuyabilirsiniz.Düşman olmasına gerek yok,enerjisinden rahatsız olduğunuz biri için bile okunabilir nacizane
Sizi cok seviyorum çok teşekkür ederim topigi baştan okuyorum 370 lerdeyim. İçimizden o kişiden uzaklaşmayi niyet edicez dimi.
Nerdeyse her yazinizin ekran fotosu var bende tekrar tekrar okumak için Rabbim siz ve siz gibilerden ebeden razı olsun."Öncelikle varolduğumuz an için şükür ile başlasak, "Burada olmayı seviyorum, bu an'ın değerini ve gücünü anlıyorum ve biliyorum. Kendimi şanslı ve çok iyi hissediyorum". Kendimi bütün olarak görüyorum. Kendi yaratımlarımın ve seçimlerimin paketini yaşıyorum. Kendime ait bir bütünde enerjim tam, yaşam tecrübemde direnç göstermeden ilerliyorum. Kendimi yaşam tecrübelerimde mutlu, rahat ve çok çaba sarfetmeden akışta yaşadığımı görüyorum. Kendi niyetime istinaden olan insanları hayatımda buluyorum ve her dakika isteklerim, konusunda çok daha net oluyorum.
Değerli olan nedir; benim kendim ile mutlu olmam ve kendime bakıyorum: mutluyum, kesinlikle!
Mıknatıs özelliğimiz o kadar yüksek ki... Hangi işi, başarıyı, sağlığı ve aşkı seçersem seçeyim, her şekilde onu kendime çeken bir mıknatıs olduğumu biliyorum.
Ve evren bolluk diyarıdır. Bolluğu seçiyorum, sınırsız olan bolluğu... Herkese yetecek kadar var, önemli olan ise herbirimizin bunu bilmesi, anlıyor olması ve istemesi. Yaşantımın her alanında ve anında bereketli o kadar çok taraf var ki..."ALINTIDIR
Çok hoşuma gitti paylaşım hemen burada paylaşayım dedim.
Korku enerjisini cosku enerjisine nasıl cevirebilirizKorku enerjini cosku enerjisine cevirdigin zaman diyeceksin ki insaallah hayallerimi cok kolay yasiyorum :)
O kadar ki ayni ama cevrede pozitif insanlardan cok negatif insanlar ve diger etkenler var.Bilincli secimlerinle onlari da halledersen bak gor o zaman hayati.Kaliplar kaliplar...Rabbimim kaderi muhtesem bir düzende var ettigini düşünüyorum,o düzen enerjiden geciyor.Bu düzeni anlarsak sorumlulugu ustlenir kurban rolünden cıkar,düşüncelerimize cok dikkat ederiz."Biz Her Insanin Kaderini Kendi Cabasına Bağlı Kıldık" diyor Mevlam cok şukur bin sukur bu sahane düzene :)
Endiselendigim zaman hemen şöyle düşünürüm ben güneş her zaman dogudan doguyor batidan ...Ay,yildiz,gezegenler her sey yerli yerinde.Kalbim,beynim ve diger butun organlarim muazzam bir sekilde benim kontrolum disinda calismaya devam ediyor.Her sey bu kadar duzenle calisirken ben sacma sapan,dar fikirlerimle kendimce neden denetleme yapayim diyorum.Bir de su var korku duygu olarak gerceginden daha fazla enerjisi vardir;duzenli olarak korkuyu yasarsaniz basimiza gelir ve gercegini yasariz.Hatta Allah sabir veriyor deriz ya aynen oyle,enerji bagida kesilmis oluyor yani artik korkacak bir sey yok.Gercegimiz oldu cunku.O yüzden yersiz endiseler yerine bize güveni hatirlatacak seylere odaklanalim sükrederek.
Diziler kadar insanin durduk yere bilincalti kalibi olusturan bir sey yoktur herhalde.Zaten asil amaci da insanlara belli kaliplari aşılamak.Cocuklugumdan beri tv ile aram yok.Cunku o zamanlardan beri bu konularla ilgili oldugum icin bile bile lades demek istemem.
Çok geçmiş olsun canım.Mezuniyet törenine benim düğünüm gibi o kadar çok anlam yüklemişsin ki canım herşey kusursuz olsun istemişsin.Belki de yaşadığın en küçük aksilik gözünde devleşti. Veeeee ardı arkası gelmedi,olabilecek en kötü şey oldu yine senin gözünde en kötü tabi.Bak ben de sana düğünümden örnek vereyim.Benim saçlar süper şekil alır,asla da bozulmaz kolay kolay,Yani düğünüm haricinde :) Saçlarım maşalıydı ve açıktı düğünümde salona girmeden saçlarımın maşası açıldı.Ne kuaförle ne de başka bir şeyle ilgili tamamen yüklediğim enerjilerle ilgiliydi.İçinde başka anlamlarda vardı çünkü.Neyseki düğün anında amaaaan deyip hiç önemsemedim,ama sonrasında baya bir takıldım nasıl olur ya diye diye, taaa 7sene önce bu olay tabi.Ama artık durumu idrak ettiğim için önemsizleşti,o zaman öyle olması gerekiyormuş deyip geçiyorum,Aksi halde düğünümü saçımın enerjisiyle özdeştirip harika bir olayı,çok keyifli günümü sonradan sonraya kötü hatırlayacam.O yüzden sana tavsiyem, diploma törenindeki sahneyi esas alman.Diğeri yine senin anlam yüklemen,farzet ki içinden geldi ve tekrar kulise çıkmak istemedin bu kadar yeter dedin.O zaman bu kötü hislere sahip olmayacaktın değil mi? O değil de, kötü hislerinin enerjilerinin hayatının başka seferlerinde yine ortaya çıkabilme potansiyelini arttırmış olursun tekrar tekrar hatırlayarak.O yüzden nötr le ,hatta gurur duygunla eşleştir,mezun oldun ve ailen seninle gurur duyuyorlardı o an.Bu kadar yani,başka da bir hisse ihtiyacın yok
Kelimelerin gücünü birebir hayatında hisseden ben sırf bu topig için üye oldum. Geçmişte o kadar basarilarim oldu ki birebir hayatımı değiştirebilirim. Sonrasi bıraktım tabi güzel düşünmeyi yaşamayı. Negatif düşüncenin kuvvetinin büyüklüğünü düşününce düşündüğüm ne varsa soktum yaşantıma.artik güzel şeyler yaşamak istiyorum. Sık sık cvp yaşadıklarımı siZe aktarıcam. Burada olmak bile rahatlattı. Oh ne
Bazı değişimler gözümüze çok yavaş gelir hatta görünmez,ama öyle bir olay olur ki verdiğiniz tepkiye siz bile şaşırırsınız hangi arada bu kadar değişmişim diye.O yüzden hiç küçümsemeyin mesafeyiCevabiniz icin cok tesekkur ederim ❤soyledikleriniz doğrultusunda kendimi degistirmeye cabaliyorum. Huzurumu kaciran insanlari gormezden geliyorum. Sizin de bahsettiğiniz gibi bir cok olay geldi basima bazi seylere haddinden fazla anlam yuklememek lazim.:) insAllah ben de olumlu bir insan olurumzira katettigim mesafe kaplumbagadan daha yavas..
Kendimizin kucuklugune mi veriyoruz yoksa animiz olan kisiyemi anlayamadım birde Astral seyahatle ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum.Faydasini gorecegine inaniyorum.Beynimizin bilincaltinin buna ihtiyaci var,kabullenmesi icin.Yaziyi eksik birakmisim aslinda.Hatta cok sey yazmistim o arada kizim bir sey istedi,onunla ilgileneyim derken anlam butunlugunu kaybetmisim.
Neyse biraz duzelteyim.Guzel bir hediye paketi olsun.Icine gecmis mazilerini ekle,hatta bunun video kaseti oldugunu dusun.Icinde ses kayitlari,goruntuleri olsun.Bunu o zamanki kucuk sen e ver hediye gibi.Bunlar sana ait benim bunlara ihtiyacim yok diyerek.Cok cok etkilidir gercekten.
Çok cahilce olacak biliyorum ama bilgilerinize çok ihtiyacım var. An da kalmanın önemi ve faydasi nedir ve bunu o an çevremizdeki güzellikleri hissederek mi yapıyoruzInanki hic tesaduf degil,cunku titresimler eslesmek istiyor ve kusursuzca oluyor.Tam bir seye yogunlasiyorum onunla ilgili bir suru yazi okuyorum,ya da konusuyoruz.Bu aralar cok guzel donutler aliyorum sizlerle tam uyari gibi devam et devam et dercesine desteklerinizle.Cunku bu ara cok fazla gecmise gidiyorum ya da gelecek endisesi duyuyorum.Milyonlarca deneyimi olan ben bile bunlari yasiyorum bea, o yuzden esmalarla an da kalmaya calisiyorum.Hemen dogadan destek aliyorum,disarida her sey mukemmel Rabbimin calismasi super,digerleri insan isi deyip geciyorum artik.Yazilarim coj daginik ama olsun demek ki bunlari yazmaliyim : )))
Kabaca tarif etmek gerekirse gecmise uzulmeyip, pismanlik duygusunu yasamiyoruz. O zaman oyle olmadi gerekiyordu ve oldu, demekki hayirlisi buymus diye dusunuyoruz.Gecmisi fazla kurcalamiyoruz. Ben bunu yapiyorum cok sukur.Çok cahilce olacak biliyorum ama bilgilerinize çok ihtiyacım var. An da kalmanın önemi ve faydasi nedir ve bunu o an çevremizdeki güzellikleri hissederek mi yapıyoruz
Kendimizin kucuklugune mi veriyoruz yoksa animiz olan kisiyemi anlayamadım birde Astral seyahatle ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum.
Çok cahilce olacak biliyorum ama bilgilerinize çok ihtiyacım var. An da kalmanın önemi ve faydasi nedir ve bunu o an çevremizdeki güzellikleri hissederek mi yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?