Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Yaaa ne guzel. Cok mutlu oldum boyle hissetmene

Aşık Daimi demiş. Hep hatirlayalim:)

Ne de olsa kışın sonu bahardır...

Ben de artik soyle dusunuyorum; bu bir olay. Iyi ya da kotu degil. Senin bakis acin ne olacak?

Bir de artik esma okuyorum. Burdaki gruplara da katiliyorum. Cok rahatlatiyor beni

Esma okuma olayini da burda ogrendim:) (Yani olayi kelimesi uygun olmadi gibi ama bulamadim daha uygun kelimeyi)

kızlar yeni birşey öğrendim. dün eve gittiğimde denedim faydalımı bilmiyorum ama psikolojik açıdan rahat hissettim sanki :) adaçayı tütsüsü yaptım tavada adaçayı yaprağını yaktım dumanı evimde gezdirdim ve gezdirirken evimin mutluluğuyla ilgili olumlama yaptım çok iyi hissettim tavsiye ederim. adaçayı evdeki kötü enerjiyi pozitif enerjiye çeviriyormuş.

kızlar siz ne yapıyosunuz nasıl yapıyosunuz bunu
Dün gece cesaretimi topladım ve ben de bir sorunum için tekniği uygulamaya çalıştım.Kova hatunu'nun paylaştığı videoyu denedim.Bilinçaltım ısrarla bana sorunun kaynağını göstermedi ve dikkatimi başka yönlere çekti.Ama çok enteresan,bu gece çok derin uyudum:)) Tabii ki tekrar tekrar deneyeceğim.Dün gece bilinçaltımı yenip bu yöntemi denemeyi başardım.Bakalım bundan sonra ne olacak...

Evet ada çayı tütsünü biliyorum.Bir-iki kere yapmışlığım var.

hangi video acaba canım bende izliyeyim merak ettim akşam deniyeyim.

All benden bitane de burdaymis
Bende ne senaryolar yazardim bir bilsen,daha olmamis olmasina imkani olmayan seyler icin bile senaryom hazirdi gerisi var sen dusunhayir bide oylesine kaptirirdimki kendimi gercekten senaryolarim gerceklesiyordu (kuantum dan habersizken tabi)sonrada bak nasil olduu biliyodum ben zaten
Arkadaslarim bana nane lutfen sen sus derlerdi o dereceamaaa degistirdim kendimi baya yol aldim cok sukur,hatta bazen atesimi olcer gibi yapip sen iyimisin diyorlarhic olmadigim kadar iyiyim cok sukur bin sukur bu farkindaligi saglayan rabbime ilahi duzenine
Bakma benim cok yazasim geliyor ama sacmalarim diye yazamiyorum

Evet haklisin aslinda bir gucun ittigini imajine etmek mantikli,bide ben olaylara sanki kendimi tam veremiyorum nasil desem hani gunes tan da diyor ya,olayi hatirla o ani yasa iste o duyguyu bul iste ben onuda beceremiyorum sankioff cok zor gercekten inanilmaz bir caba gerektiriyor ha oyle kafamda canlandirayim olsun bitsin degil yani
Peki sen hep boylemiydin?yada bu noktaya gelebilmek icin nelerden gectin ?
Sende benim gibi cok denemeler yaptinmi mesela normalmi yani

Iste dikkatini dagilan yerlere de ayni seyi uygula o zaman ilk once
Sonra da bu sorunun icin tekrar dene...
Muhtemelen o dikkatinin dagildigi yonlerde davranis ve inanc bicimi o sorunla alakali...
Fakat alt bilincte o dikkatinin dagildigi yonler daha canli ve daha tazedir...o yuzden ilk onlar cikiyor piyasaya

Tuvalet egitimi cok onemli. Insanin yasantisini, kisiligini direk etkiliyor.

Bugun denedim. Bolca olumlama yapmaya calistim. Kalabalik oldugumuz icin cok firsat da kalmadi:))

Henuz imajinasyon asamasina gelmedigim icin biraz hayal kurdum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…