- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
Ay canim yazini okudum cok begendim :)) resmen bubyaziyi gormem okumam bi tesaduf. sayfada oylesine gezinirken okudugum yazi ta.da bana hitap eden biseydi :) senin sondaki o guzel kelimenn .. uzulmeyin sonu guzel olabiliyor insallahta iyle olur diyorum kendim icinde
Çoçukluğum dahil olmak üzere gençliğimde de çevremde beni yakından tanıyan içimi bilenler çok duygusalsın,polyannasın,ayakların yere bassın biraz derlerdi. Çok önemsemezdim ben de böyleyim derdim : ))) Evet şimdi diyorum iyiki öyleymişim.Artık daha da eminim.Hayatımızdaki her şey enerji.Bu enerjilerin yakıtı düşüncelerimiz değil duygularımız.Üzüntülerimiz,suçluluklarımız,kurban rollerimizle oluşturduğumuz acınma duygularımız ya da coşkularımız,mutluluklarımı,umutlarımız,neşelerimiz,paylaştıklarımızla,iyiliklerimizle açığa çıkan ya da geleceği düşünerek peşin peşin hissettiğimiz tüm haz duygularımız... kaderimizi belirleyen
Kaderini Değiştir kitabında,bu teknik vesilesiyle ana rahmindeki döneme giden bile olduğunu yazıyordu.Yani yaşadığın yüksek ihtimalle gerçeğin ta kendisi.
kızlar siz ne yapıyosunuz nasıl yapıyosunuz bunuKaderini Değiştir kitabında,bu teknik vesilesiyle ana rahmindeki döneme giden bile olduğunu yazıyordu.Yani yaşadığın yüksek ihtimalle gerçeğin ta kendisi.
Dün gece cesaretimi topladım ve ben de bir sorunum için tekniği uygulamaya çalıştım.Kova hatunu'nun paylaştığı videoyu denedim.Bilinçaltım ısrarla bana sorunun kaynağını göstermedi ve dikkatimi başka yönlere çekti.Ama çok enteresan,bu gece çok derin uyudum:)) Tabii ki tekrar tekrar deneyeceğim.Dün gece bilinçaltımı yenip bu yöntemi denemeyi başardım.Bakalım bundan sonra ne olacak...kızlar siz ne yapıyosunuz nasıl yapıyosunuz bunu
Evet ada çayı tütsünü biliyorum.Bir-iki kere yapmışlığım var.kızlar yeni birşey öğrendim. dün eve gittiğimde denedim faydalımı bilmiyorum ama psikolojik açıdan rahat hissettim sanki :) adaçayı tütsüsü yaptım tavada adaçayı yaprağını yaktım dumanı evimde gezdirdim ve gezdirirken evimin mutluluğuyla ilgili olumlama yaptım çok iyi hissettim tavsiye ederim. adaçayı evdeki kötü enerjiyi pozitif enerjiye çeviriyormuş.
hangi video acaba canım bende izliyeyim merak ettim akşam deniyeyim.Dün gece cesaretimi topladım ve ben de bir sorunum için tekniği uygulamaya çalıştım.Kova hatunu'nun paylaştığı videoyu denedim.Bilinçaltım ısrarla bana sorunun kaynağını göstermedi ve dikkatimi başka yönlere çekti.Ama çok enteresan,bu gece çok derin uyudum:)) Tabii ki tekrar tekrar deneyeceğim.Dün gece bilinçaltımı yenip bu yöntemi denemeyi başardım.Bakalım bundan sonra ne olacak...
Sayfa 499'da Kova hatunu paylaşmış,bakabilirsin:)hangi video acaba canım bende izliyeyim merak ettim akşam deniyeyim.
Aaaaa, snde mi findikcisin. Bizde findiga geldik.Iyi geceler kizlarrr.
Findik bitsin, )
Aaaaa, snde mi findikcisin. Bizde findiga geldik.Iyi geceler kizlarrr.
Findik bitsin, )
All benden bitane de burdaymisDuymak istedigim cevap buydu:) surekli anda kalinmaz degil mi?Olumlama fikri cok guzel Bundan sonra ben de boyle yapacagim. Imajinasyon ile iliskimi biliyorsunuz zaten
Bugun yasadigim bir olayi da anlatmak istiyorum. Bendeki olumlu degisim artik baskalari tarafindan da fark ediliyor:) Farkli sehirde olan kardesim yanimiza geldi. Benim dilimden dusmuyor tabi; olumlu dusunun, hersey cok guzel, iyi ki burdayiz, olaya bir de su tarafindan bak...
Yasadigimiz bir olay uzerine ailecek konusurken ben gayet pozitif bir taraftan yaklastim. Babam da kardesime "Ablanda da cok buyuk degisimler var" dedi
Insanlik icin kucuk ama benim icin buyum bir olay:)))
Gercekten evrene ne gonderirsen o sana geri geliyor.
Henuz olamamis olaylar uzerine de cok dusunur, kurardim. Kavgaya kadar gotururdum olaylariSimdi dusunuyorum da nasil yapmisim bunlari? Aklima boyle bir sey geldiginde hemen konuyu degistirip baska seylere odaklaniyorum. Hatta acaba kizlar bu topige neler yazmis diye dusunuyorum. Nasil guzel bir fikir alacagim onlardan diyorum
Yani az cok demeyin yazin buraya biseyler bacilarim
Evet haklisin aslinda bir gucun ittigini imajine etmek mantikli,bide ben olaylara sanki kendimi tam veremiyorum nasil desem hani gunes tan da diyor ya,olayi hatirla o ani yasa iste o duyguyu bul iste ben onuda beceremiyorum sankiBak ben her defası da çıkartırken çok zorlanıyorum, ama devam ediyorum.Hatta bir keresinde arkasından bir gücün ittiğini imajine ettim,öyle çıktı.Çıkan şey, söyleyeyim mi tuvalet peçetesi ve aklıma bebeklik dönemim geldi.Sanırım o korku hissimin sebebi benim tuvalet döneminde yaşadığım bir zorlukla ilgiliydi, tabi ben yine şok... Yani size kolayca anlatıyorum ama bana da inanılmaz geliyor hala gerçek mi değil mi diye sorguluyorum bile...
Evet ben de meraktayım:))Boğanın dönemi ne zaman başlıyor acep:))
Iste dikkatini dagilan yerlere de ayni seyi uygula o zaman ilk onceDün gece cesaretimi topladım ve ben de bir sorunum için tekniği uygulamaya çalıştım.Kova hatunu'nun paylaştığı videoyu denedim.Bilinçaltım ısrarla bana sorunun kaynağını göstermedi ve dikkatimi başka yönlere çekti.Ama çok enteresan,bu gece çok derin uyudum:)) Tabii ki tekrar tekrar deneyeceğim.Dün gece bilinçaltımı yenip bu yöntemi denemeyi başardım.Bakalım bundan sonra ne olacak...
Aaaaa, snde mi findikcisin. Bizde findiga geldik.
Bak ben her defası da çıkartırken çok zorlanıyorum, ama devam ediyorum.Hatta bir keresinde arkasından bir gücün ittiğini imajine ettim,öyle çıktı.Çıkan şey, söyleyeyim mi tuvalet peçetesi ve aklıma bebeklik dönemim geldi.Sanırım o korku hissimin sebebi benim tuvalet döneminde yaşadığım bir zorlukla ilgiliydi, tabi ben yine şok... Yani size kolayca anlatıyorum ama bana da inanılmaz geliyor hala gerçek mi değil mi diye sorguluyorum bile...
İşte "Görelim Mevlam neyler neylerse en güzelini eyler" canım senin bugünkü deneyimin.Çok sevindim.Sonsuz ihtimaller varken olumsuza takılmak gerçekten karamsarlık.Şu aralar benim yerimde başkası olsa inanın negatif enerjilerde olurdu,ama ben biliyorum ki Rabbimin en harika planları benim ve ailem için.Muazzam bir dengedeyiz,her şey yolunda Ev süpürürken ben olumlama yaparken buluyorum kendimi,sonra bir bakıyorum yarı imajinasyon yapıyorum.Ama bunların hepsi istemsiz gerçekleşiyor,planlı değil yani.An da kalamıyorum : ))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?