Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Akışa birak kendini dinleme onu :)

Akışa birak kendini dinleme onu :)
Daha yarım saat önce yaşadığım bir şeyi anlatayım. Gözümün önüne bir hayal geldi.Kaybetmekle alakalı.Gerçekleşmemiş ama gerçekleşmiş gibi acı veren bir hayal.Çok gerçek gibiydi.Tam o esnada duyguya yoğunlaştım ve duyguyu tam olarak kalbimde hissettim.Öyle böyle değil,kalbimde çok ciddi bir acı hissettim.Hatta bacaklarımda güç namına bir şey kalmadı.Çok sürmedi, az kalsın kalbimdeki acıyı yaşatacak bir olay yaşıyordum.Aynen az önceki hisleri kanlı canlı yaşadım.Kalbimde tuhaf bir his,bacaklarımdan güç çekilmiş.titriyor..

İşte bana kaybetme korkusu veren acının kalbimi etkilediğini farkettim.Benim o duyguyu boşaltmam lazım.

Bir şekilde denemeliyim.Belki ilk etapta başarılı olamam ama bir kaç denemede mutlaka netice verir:)

Hayir cok da basarili olursun...yeterki yapmayi dene....
Ben iyi sardim buna :) demin tam tibet egzersizlerimi yapiyordum 3. Haraket bitti 4.e gecicektim aynen dedigin gibi gecmisten gelen ve gunumuzde canimi sikan ofke ve pismanlik duydugum bir olay belirdi gozumun onunde...5 dakkafa hal ettim sonra egzersizlerime fevam ettim....ama bence daha uzerinde calismam lazim bu olayin biraz aceleye geldi...
Ben sadece seyi anlamadim ...Gunes tan sonunda diyor ya ortaya cikan rengi fark edin
O renklerin anlami ne acaba?

Belki her duygunun temsil ettiği bir renk vardır.Sen renk gördün mü?

Evet her seferinde goruyorum
O zaman boşalttığın duyguya göre renk de değişiyor olmalı.Belki kitapta yazıyordur renklerin sebebi.Okuyalı bayağı oldu,çok hatırlamıyorum.Kitabı tekrar okuyacağım.Eğer renklerle ilgili bilgi varsa buraya yazarım.

pembesu33 bak gecen sene neler olmus basakta. Haberimiz yok:))

Tam benim dusuncem :)))

Yaaa inanamıyorummm evet işte bu,sen diyince o ana döndüm.Son anda aklıma kazınıyor.İlkinde parlak gümüş rengi,ikincisinde bembeyaz bir renk...Çok fena merak ettim şimdi

Harikasın canım,aynen öyle böyle oluyor.Bacaklarım bir tanesinde aynen böyleydi.Kalbinden harika bir kapı aç tekrar denerken.Mutlaka tekrarla.

Çok teşekkür ederim canım birimiz hepimiz hepimiz birimiz için : )) Işık hızıyla oaradan çıktığumı hayal et canım,bırak çıkıp gitsinler kaynaklarına sevgiyyle.Kaldığın yerden devam et bence.Tabi bir de helal olsun, diyorum ya sizinle birlikte çok çok çok şey öğreniyorum.Pratik yapıyorum :)

Müthiş bir ilhamla kendime yeni bir mor küre ritüeli geliştirdim.Şiddetle tavsiye ediyorum.Böyle ilhamın bugün gelmesi tessdüf değil,astroloji de çok değişim dönemlerde olduğumuz söyleniyor :)

Ritüelim aynen şöyle.Çevremizden pek çok negatif enerji alabiliyoruz.Başkasının hakkımızda kötü konuşması,kötü düşünmesi,kem gözleriyle nazar değdirmesi... bunların hepsi bize yansıyor malesef.İşte amacım bunlara karşı oluşturduğum mor küre savunmasından fazlasını yapmak.Gelen negatif enerjiler benim mor küreme çarptıktan sonra mor bir enerji dalgasıyla sevgiye dönüşüp havai fişek ışıkları gibi saçılıp tüm evrene yayılıyor.Sevginin kaynağı da benim yani Muhteşem bir enerji dönüşü yapmış oluyorum, çok keyifli.Tavsiye ediyorum canlar

Rica ederim canim:)
Asil biz senden coookkk sey ogreniyoruz seninde dedigin gibi,birimiz hepimiz hepimiz birimiz icin....
Bu gece yine denedim ama o duygulari o borudan cikaramiyorum
Oylesine yapismiski,ama bide soyle denemek istiyorum bugun hani cekiyorum ya ciksin diye yerinden,tam karsisina bir pencere acayim ciktigi gibi ucsun gitsin icimden:))yazarken bile rahatlama geliyor

Cok guzelmis ya masallah,ben o mor kureyi cok deniyorum ama tutturamiyorum ya bir kere gorebildim ondan sonra dahada gormedim
Bir ortama giriyorsun mesela ve etrafinda sana huzursuzluk veren kisiler var,o kalabalikta hemen nasil mor kureyi gormeye calisacaz peki?
Cunku baya bir odaklanmak gerekiyor sanki

Bu videoyu izle canım,faydalı olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…