- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.696
- 798
Akışa birak kendini dinleme onu :)Ben bu uygulamayı,videoları sizinle paylaştım ama kendim hiç tecrübe etmedim.Çünkü taa ilk baştan beri derin bilincim yöntemi uygulamamı ertelettiriyor.Bilinçaltım aynen şunu söylüyor "Boşuna deneme.Nasıl olsa uygulamayı başaramayacaksın,sonra da hayal kırıklığı yaşayacaksın.Hem daha okuyacağın bir sürü kitap var.Bütün kitapları bitir,ondan sonra denersin." diyor.
Tam olarak durum böyle:)
Daha yarım saat önce yaşadığım bir şeyi anlatayım. Gözümün önüne bir hayal geldi.Kaybetmekle alakalı.Gerçekleşmemiş ama gerçekleşmiş gibi acı veren bir hayal.Çok gerçek gibiydi.Tam o esnada duyguya yoğunlaştım ve duyguyu tam olarak kalbimde hissettim.Öyle böyle değil,kalbimde çok ciddi bir acı hissettim.Hatta bacaklarımda güç namına bir şey kalmadı.Çok sürmedi, az kalsın kalbimdeki acıyı yaşatacak bir olay yaşıyordum.Aynen az önceki hisleri kanlı canlı yaşadım.Kalbimde tuhaf bir his,bacaklarımdan güç çekilmiş.titriyor..Akışa birak kendini dinleme onu :)
Hayir cok da basarili olursun...yeterki yapmayi dene....Daha yarım saat önce yaşadığım bir şeyi anlatayım. Gözümün önüne bir hayal geldi.Kaybetmekle alakalı.Gerçekleşmemiş ama gerçekleşmiş gibi acı veren bir hayal.Çok gerçek gibiydi.Tam o esnada duyguya yoğunlaştım ve duyguyu tam olarak kalbimde hissettim.Öyle böyle değil,kalbimde çok ciddi bir acı hissettim.Hatta bacaklarımda güç namına bir şey kalmadı.Çok sürmedi, az kalsın kalbimdeki acıyı yaşatacak bir olay yaşıyordum.Aynen az önceki hisleri kanlı canlı yaşadım.Kalbimde tuhaf bir his,bacaklarımdan güç çekilmiş.titriyor..
İşte bana kaybetme korkusu veren acının kalbimi etkilediğini farkettim.Benim o duyguyu boşaltmam lazım.
Bir şekilde denemeliyim.Belki ilk etapta başarılı olamam ama bir kaç denemede mutlaka netice verir:)
Belki her duygunun temsil ettiği bir renk vardır.Sen renk gördün mü?Hayir cok da basarili olursun...yeterki yapmayi dene....
Ben iyi sardim buna :) demin tam tibet egzersizlerimi yapiyordum 3. Haraket bitti 4.e gecicektim aynen dedigin gibi gecmisten gelen ve gunumuzde canimi sikan ofke ve pismanlik duydugum bir olay belirdi gozumun onunde...5 dakkafa hal ettim sonra egzersizlerime fevam ettim....ama bence daha uzerinde calismam lazim bu olayin biraz aceleye geldi...
Ben sadece seyi anlamadim ...Gunes tan sonunda diyor ya ortaya cikan rengi fark edin
O renklerin anlami ne acaba?
Evet her seferinde goruyorumBelki her duygunun temsil ettiği bir renk vardır.Sen renk gördün mü?
O zaman boşalttığın duyguya göre renk de değişiyor olmalı.Belki kitapta yazıyordur renklerin sebebi.Okuyalı bayağı oldu,çok hatırlamıyorum.Kitabı tekrar okuyacağım.Eğer renklerle ilgili bilgi varsa buraya yazarım.Evet her seferinde goruyorum
buttrfly yazıyı kopyaladım :)
Güneş Tutulması: Bugün artık dün değil! – Mor Alev Gökyüzü ile Yükseliş Raporu
Her ay güneş ve ay bir araya geldiğinde yeni ay oluşur. Dünya da bu iki varlıkla hizalandığında ise tutulmalar gerçekleşir. Tutulmaların bir diğer özelliği ise ayın düğümlerine yakınlıklarıdır, en basit haliyle karma ve kader ya da geçmiş ve gelecek olarak tanımlayabileceğimiz noktalar yeniden aktive olur. Geçmişin geride bırakılması ve en yüksek hedefimize yönlendirilmek söz konusudur.
Ben tutulma dönemine resetlenme olarak bakıyorum. Özellikle son iki yılda bu döneme ekinokslar da eklenince, tutulmaların her şeyi durdurup tekrar başlatma ve yepyeni programlamayla bize sunma özelliği katlanarak büyüdü.
Güneş tutulması, süper güçlü bir yeni aydır. Bilincimize yepyeni tohumların ekildiği ve etkilerini de çok çabuk dış dünyamızda gördüğümüz bir enerjidir. Mucizevi bir başlangıç enerjisi vardır. Oldukça özgürleştirici bir özelliğe sahiptir, örneğin, aylardır ayrılmayı düşündüğünüz işiniz bir anda sona erebilir, artık gönlünüzdeki gibi bir işte çalışmak üzere özgürsünüzdür, kalbinizi açtığınızda yeni fırsatların derhal gelmeye başladığını görebilirsiniz. Bu dönem bitiş ve yeni başlangıçlar zamanıdır. Bu 9 senesi de aynı enerjiyi içerdiği için daha da güçlü bir enerjisi olduğunu söyleyebiliriz. Önerim, özellikle yeni başlangıçlara odaklanmanızdır.
Bu güneş tutulması, kuzey düğümüyle yarattığı yakınlık doyasıyla bizi hızla geleceğimize doğru yönlendiriyor, hatta arkadan doğru ittiriliyoruz. Önümüzdeki altı ayın genel temaları da bu tutulma dönemi sayesinde ortaya çıkıyor.
Sizin içinizdeki yeni başlangıç, yeni tohumlar ve fikirler ne olursa olsun, bu tutulma Başak’ta gerçekleştiği için şu genel konular öne çıkacaktır:
Arkadaşlar, Zodyak’ta adım adım ilerlediğimizde Başak burcunun kişisel gelişimin tamamlandığı ve toplum ile yaşadığımız dünyaya döndüğümüz eşik noktasında bulunduğunu görürüz. Bundan sonraki burçlar ve evler çok daha fazla dış yaşamımızla ve evrene katkımızla ilgilidir. Başak’ın en yüksek ifadesi, bu dünyaya ait olmak, onun günlük ihtiyaçlarına en pratik şekilde cevap verebilmek ama aynı zamanda gerçeği Yüksek Benliğimizin gözleriyle görebilmektir. Başak’ın beşinci boyut hali artık mükemmellik peşinde değildir, var olanın zaten eksiksiz, bütün ve görkemli olduğunu görür. Doğal halimizle bütünleşmiştir, ilerlemeye zorlamak yerine, doğal döngülerin akışını takdir eder ve onunla gelişirken geliştirir.
- Sağlık ve beslenme ihtiyaçlarımız
- İşimiz ve topluma hizmetimiz
- Muhakeme ve analiz yeteneğimiz
- Gelişme arzumuz
- Yeryüzü ve onun üzerindeki tüm hayatın koruyucusu ve bakıcısı olma yeteneğimiz
Mor Alev
ALINTIDIR...
Yine benim gibi arada kalan arkadaslar icn. Benim kalbimde biri vardi ayrilmistik geri de istiyordum ama olumlamami kimse uzerine kurmak istemedigm icn su sekilde yapiyorum 'gonlume ve yoluma ferahlik verecek kisinin hayatima girmesi icn niyet ediyorum, allahim senin izninle mutlulugu ve huzuru seciyorum. Hayatimin aski hizlica hayatima cekiliyor'. Yani 'x kisisiyle cok uyumluyuz birrbimizi seviyoruz' yerine eger benim icn hayirli bi insansa o ayrildigim kisi ve dogrusuysa allah'a birakip onun yuce kollariyla bana getirmesini dua ediyorum. Eger degilse de vakit kaybina gerek yok, ben ruh esimi hayatimin askini ariyorum nasilsa.
Hayir cok da basarili olursun...yeterki yapmayi dene....
Ben iyi sardim buna :) demin tam tibet egzersizlerimi yapiyordum 3. Haraket bitti 4.e gecicektim aynen dedigin gibi gecmisten gelen ve gunumuzde canimi sikan ofke ve pismanlik duydugum bir olay belirdi gozumun onunde...5 dakkafa hal ettim sonra egzersizlerime fevam ettim....ama bence daha uzerinde calismam lazim bu olayin biraz aceleye geldi...
Ben sadece seyi anlamadim ...Gunes tan sonunda diyor ya ortaya cikan rengi fark edin
O renklerin anlami ne acaba?
Daha yarım saat önce yaşadığım bir şeyi anlatayım. Gözümün önüne bir hayal geldi.Kaybetmekle alakalı.Gerçekleşmemiş ama gerçekleşmiş gibi acı veren bir hayal.Çok gerçek gibiydi.Tam o esnada duyguya yoğunlaştım ve duyguyu tam olarak kalbimde hissettim.Öyle böyle değil,kalbimde çok ciddi bir acı hissettim.Hatta bacaklarımda güç namına bir şey kalmadı.Çok sürmedi, az kalsın kalbimdeki acıyı yaşatacak bir olay yaşıyordum.Aynen az önceki hisleri kanlı canlı yaşadım.Kalbimde tuhaf bir his,bacaklarımdan güç çekilmiş.titriyor..
İşte bana kaybetme korkusu veren acının kalbimi etkilediğini farkettim.Benim o duyguyu boşaltmam lazım.
Bir şekilde denemeliyim.Belki ilk etapta başarılı olamam ama bir kaç denemede mutlaka netice verir:)
Peki bu uygulamayı yaparken yatıyor musum .!.:İmajinasyon gibi yapıyorum, bir adım sonrası uyku gibi : )
buttrfly canim su imajinasyon deneyimlerini oyle guzel masal tadinda anlatiyorsunki aninda gozumun onunde beliriyor o goruntuler:)cook tsk ederim boylesine kiymetli ve senin icin ozel olan bilgileri bizimle paylastigin icin..
Benimde uzun zamandir hani videosunuda izledik gulnihal arkadasimizin paylastigi sagolsun orda tamamen netlestirdigim bir problemim var,duygularin vucud uzerinde yarattigi etkiler o blokaj benimde mide ve gogus kafesi civarinda bir agirlik derin nefes alamama durumu yasiyorum cok stresli ve kaygili oldugum zamanlarda ve anladimki o bolgede bir ve ya bircok duygunun yarattigi bir tikaniklik soz konusu...
Seninde imajinasyon deneyimlerine dayanarak dun gece uyumadan sirt ustu yattim kapadim gozlerimi ve o bolgeye odaklandim ve bir muddet sonra kendimi mide borusu gibi bir yerde gordum,ilerledim biraz ve yolun sonunda o boruyu tikamis kocaman zift gibi simsiyah ama bir topak gibi bisey gordum,hatta ona yaklastikca icimde hem bir korku hemde bir hirs belirdi onu butun gucumle ordan cekip atmak istedim tutundum ve cekmeye basladim cok zordu okadar kalmiski orda sanki yapismis gibiydi ceke ceke sanki yerinden biraz oynatabildim kii o anda kucuk kizim kaldirdi beni ve gozlerimi actigimda ter icindeydim...tam yaklasmistim oysaki tekrar deniyecem elbette ama o tikanikligi yaratan duygular nedir acaba bulmakta zorlaniyorum ve merak ediyorum cok uzun oldu hakkini helal et:)
Bulabilmem icin ne yapmaliyim cunku onu ordan cikarsam bile adini bilmedigim duygular oldugu icin tamamen son bulmayacak sanki oyle hissediyorum..tskler simdiden:)
yaa evet bak haberimiz yok valla, ama genelde bu pozitif düşünceyle ilgilenenler başak burcu çıkıyor seviyorum burcumu çok yenilikçiyiz ve her konuda becerikliyiz neşeliyiz :)pembesu33 bak gecen sene neler olmus basakta. Haberimiz yok:))
Rica ederim canim:)Çok teşekkür ederim canım birimiz hepimiz hepimiz birimiz için : )) Işık hızıyla oaradan çıktığumı hayal et canım,bırak çıkıp gitsinler kaynaklarına sevgiyyle.Kaldığın yerden devam et bence.Tabi bir de helal olsun, diyorum ya sizinle birlikte çok çok çok şey öğreniyorum.Pratik yapıyorum :)
Bende bendeeyaa evet bak haberimiz yok valla, ama genelde bu pozitif düşünceyle ilgilenenler başak burcu çıkıyor seviyorum burcumu çok yenilikçiyiz ve her konuda becerikliyiz neşeliyiz :)
Cok guzelmis ya masallah,ben o mor kureyi cok deniyorum ama tutturamiyorum ya bir kere gorebildim ondan sonra dahada gormedimMüthiş bir ilhamla kendime yeni bir mor küre ritüeli geliştirdim.Şiddetle tavsiye ediyorum.Böyle ilhamın bugün gelmesi tessdüf değil,astroloji de çok değişim dönemlerde olduğumuz söyleniyor :)
Ritüelim aynen şöyle.Çevremizden pek çok negatif enerji alabiliyoruz.Başkasının hakkımızda kötü konuşması,kötü düşünmesi,kem gözleriyle nazar değdirmesi... bunların hepsi bize yansıyor malesef.İşte amacım bunlara karşı oluşturduğum mor küre savunmasından fazlasını yapmak.Gelen negatif enerjiler benim mor küreme çarptıktan sonra mor bir enerji dalgasıyla sevgiye dönüşüp havai fişek ışıkları gibi saçılıp tüm evrene yayılıyor.Sevginin kaynağı da benim yaniMuhteşem bir enerji dönüşü yapmış oluyorum, çok keyifli.Tavsiye ediyorum canlar
Rica ederim canim:)
Asil biz senden coookkk sey ogreniyoruz seninde dedigin gibi,birimiz hepimiz hepimiz birimiz icin....
Bu gece yine denedim ama o duygulari o borudan cikaramiyorum
Oylesine yapismiski,ama bide soyle denemek istiyorum bugun hani cekiyorum ya ciksin diye yerinden,tam karsisina bir pencere acayim ciktigi gibi ucsun gitsin icimden:))yazarken bile rahatlama geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?