- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
Günaydınlar herkese,
Muhtesem enerjiler eşliginde her an her dakika mucizeler gerceklesiyor.Gece yarisi su an uyumaya hazirlaniyorum, biraz once muhtesem dualarimi okudum(kenzulars,vaka suresi,esmalarim).Meditasyon niyetine şükürlerimi de yazdim muazzam sandal agacı tütsüsü esliginde.Cok huzurlu,cok mutluyum;kendimi sonsuz enerji kaynagina bagladim,akistayim,almaya,en güzellerini deneyimlemeye açığım.Yasadigim tümmmm iyi kötü her sey bugunkü beni olusturdu ve ben bugunkü ben'den cok memnunum.O yüzden hepsi icin binlerce kere şükürler olsun.
@pofucum nacizane : ) her sey cok guzel olacal degil,her sey zaten cooook coook güzel.Her sey önce icimizde gerceklesecek ki sonra dışarida can bulsun
Yaklasik 1 yil once yazdigini ben bir onceki mesajimda yazdim:))
Sanirim ben de olmaya basladim. Bugun bilincalti temizligi meditasyonu yaptim. Kizgin oldugun kisiler ve olaylar icin birer tas koy cantana diyordu. Ilk yapmaya basladigim zamanlarda taslari atiyordum cantaya bugun ise atacak tas bulamadim. Seni de affettim dedim en son kalana.
Gercekten gecmisimle barismis gibiyim. Ama bu gercek bir barisma mi yoksa su an ki ruhsal durumumla mi alakali bilemiyorum

Cok cabuk oldu

Ve