• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

:KK200::21:
Günaydınlar herkese,
Muhtesem enerjiler eşliginde her an her dakika mucizeler gerceklesiyor.Gece yarisi su an uyumaya hazirlaniyorum, biraz once muhtesem dualarimi okudum(kenzulars,vaka suresi,esmalarim).Meditasyon niyetine şükürlerimi de yazdim muazzam sandal agacı tütsüsü esliginde.Cok huzurlu,cok mutluyum;kendimi sonsuz enerji kaynagina bagladim,akistayim,almaya,en güzellerini deneyimlemeye açığım.Yasadigim tümmmm iyi kötü her sey bugunkü beni olusturdu ve ben bugunkü ben'den cok memnunum.O yüzden hepsi icin binlerce kere şükürler olsun.
@pofucum nacizane : ) her sey cok guzel olacal degil,her sey zaten cooook coook güzel.Her sey önce icimizde gerceklesecek ki sonra dışarida can bulsun

Yaklasik 1 yil once yazdigini ben bir onceki mesajimda yazdim:))

Sanirim ben de olmaya basladim. Bugun bilincalti temizligi meditasyonu yaptim. Kizgin oldugun kisiler ve olaylar icin birer tas koy cantana diyordu. Ilk yapmaya basladigim zamanlarda taslari atiyordum cantaya bugun ise atacak tas bulamadim. Seni de affettim dedim en son kalana.

Gercekten gecmisimle barismis gibiyim. Ama bu gercek bir barisma mi yoksa su an ki ruhsal durumumla mi alakali bilemiyorum:KK57:

Cok cabuk oldu:nazar:Onun saskinligini yasiyorum. Burda bana yardimci olan herkese tekrar tesekkur ediyorum. Keske daha once karsima ciksaydiniz demiyorum. Cunku zamaninin simdi olmasi gerektigini biliyorum:KK200:

Ve gulhilal gulhilal tovbelerimi de dunden bu yana soyluyorum :)

Boool gunesli, guzel bir gunden herkese merhaba:))

Benim icin hersey cok guzel gidiyor. Insallah sizin icin de oyledir. Bugun de evren benim icin calisiyor. Bakalim neler karsima cikaracak.

Sukurlerle basliyorum gune. Herkes bendeki degisikligi fark ediyor. Dun arkadaslar kendi aralarinda konusurken beni anmislar. Aaaa demis ne bu negatiflik. Tulelut u cagirayim da biraz pozitiflik sacsin sana:)))
Boyle anilmak da guzel:KK200:

naneelimoonn naneelimoonn bir de sen soylemistin sanirim. Olumsuz dusunursum sonra bak oldu iste ben bildim derdim diye. Ben de oyleydim. Olumlu olumsu ne dusunursem olurdu. Ben de onceden biliyorum saniyordum. Meger cagiriyormusum:KK70:

Artij hep olumlu dusunuyorum. Sadece hemen sukretme olayini tam oturtamadim. O da hizlica oluyor ve oldugu icin sukrediyorum:KK200:

Buttrfly taşlar konusunda bana da yardımcı olur musun? Taş bileklikmi, kolye mi yoksa taşın kendisi mi alınmalı? O kadar çeşidi varki, bilemedim. Senin taşların nasıl?

Rahmetli babamın tespih koleksiyonu vardı,hala var annemle.Hepsi de doğal taşlardandı.Tabi ben onlar hakkında bu seneki kadar ilgim ve bilgim olmamıştı.Babam vefat etmeden kehribar tesbihini hep yastığımın altında taşkrdım,ona acayip yakınlık hissederdim.Severdim,onunla dualarımı yapardım.Bana çok iyi gelirdi.Babam vefat ettikten sonra babam rüyamda tespihi dedeme,sahibine vermememi söyledi.Verdim ben de dedeme bu seninmiş dedim.Tabi o zamanlar temizlenmesi hakkında hiçbir şey bilmiyorum.O zamandan sonra soğudum açıkcası.Ssonra geçen sene gittiğim her yerde beni çağırmışlar gibi taşlar çıktı hep.Aldım onları bir güzel toprakta beklettim yıkadım her birini.Onları öyle seviyorum ki, enerjileriyle birim bütünüm sanki.Enerjimi kanalize ediyorum,onlarla depoluyorum,ilgili yerlere ulaştırıyorum,rahatlıyorum.Öyle de olduğuna eminim.Önceden tedaviler bile taşlarlaymış,onların enerjileryleymiş...Peygamber efendimizin de taşları var mesela.Evet şifa tabi Allahın ama aracı olarak onları kılmış,ilaçlar gibi,işlemler gibi...
Devamını yazarım inşallah,ama internette çok kaynakvar.Özellikle pinterest ve insta da nacizane canım,çok detaylı
Kehribar cok yakin arkadasimin tasidigi tas:)
Taslarin oldugu dukkanda denemistim avucumun icine ama bana iyi gelmedi,bilmiyorum belkide taslarla ilgili olurmu olmazmi kaygilarimdan dolayi hissedemedim...
Ben şap tasiyorum evimde ve uzerimde nazara karsi gercekten etkili bir koruma ve tabiki dualarla destekleyerek yapiyorum con sukur faydasini goruyorum:)
Defne yapragi yakip dolasiyorum evin heryerini,ada cayini duydum onuda alip yapicam insallah..bide evdeki fazla esyalardan,kullanmadigim giysilerden,catlak yada kirik tabak canaktan kurtuldum ama oylee rahatladimki ya anlatamam hafifledim yahu:-)
Bunlarin hepsi yayilan negatif enerjiler evin icine,tembellik yapar agirlik surrekli uyku hali,halsizlik hatta bas agrisi,eklem agrilari gogsunuzde bir agirlik ve nefes alamama hissi,amannn yarabbi berbat depresif bir ruh hali yani okuyanlarin eminim iclerinde bir iki maddesi bende de var dedigini duyar gibi oluyorum.mesela:))
Benimde cenem acildi seni buldum ya canim dokuluyorum:KK70:
Hakkini helal et:KK68:

Buttrfly taşlar konusunda bana da yardımcı olur musun? Taş bileklikmi, kolye mi yoksa taşın kendisi mi alınmalı? O kadar çeşidi varki, bilemedim. Senin taşların nasıl?
Bende senin gibi kararsizim,cok istiyorum tas tasimayi butunlesmeyi onunla ama cok kaygilaniyorum ya bana iyi gelmesse diye..
Umarim sen bulursun seninle butunlesecek tasini:))

Bende senin gibi kararsizim,cok istiyorum tas tasimayi butunlesmeyi onunla ama cok kaygilaniyorum ya bana iyi gelmesse diye..
Umarim sen bulursun seninle butunlesecek tasini:))
Canım bak bu konuda da baştan olumsuz düşünceler içindesin, öncelikle kendine güven ve inan, doğru taşı bulmalıyım, bu taş bana pozitif enerji veriyor diye hissetmeye düşünmeye çalışırsan, eminim en kısa zamanda doğru taş sana gelir. Ben balık burcuyum, moru çok seviyorum, ametist alacağım, ama bileklik, kolye mi, yoksa direk taş mı alınca daha yararlı onu bilemedim.

naneelimoonn naneelimoonn bir de sen soylemistin sanirim. Olumsuz dusunursum sonra bak oldu iste ben bildim derdim diye. Ben de oyleydim. Olumlu olumsu ne dusunursem olurdu. Ben de onceden biliyorum saniyordum. Meger cagiriyormusum:KK70:

Artij hep olumlu dusunuyorum. Sadece hemen sukretme olayini tam oturtamadim. O da hizlica oluyor ve oldugu icin sukrediyorum:KK200:
Aynenn kuzum benim adim şom agizliya cikmisti:-)
Bisey olsa nane lutfen sen sus yorum yapma derlerdi o derece:))
Bide okadar olumsuza odaklanmistimki arada olan olumlularda kayniyordu haliyle valla bu topik ve degerli arkadaslarin paylasimlariyla ufkum acildi resmen:))
Soyledigim her soze kafamdan gecen her dusunceye dikkat ediyorum artik cok sukur;)

Canım bak bu konuda da baştan olumsuz düşünceler içindesin, öncelikle kendine güven ve inan, doğru taşı bulmalıyım, bu taş bana pozitif enerji veriyor diye hissetmeye düşünmeye çalışırsan, eminim en kısa zamanda doğru taş sana gelir. Ben balık burcuyum, moru çok seviyorum, ametist alacağım, ama bileklik, kolye mi, yoksa direk taş mı alınca daha yararlı onu bilemedim.
Haklisin kesinlikle bunun icin calismaliyim pozitife cevirmeliyim hisettiklerimi vee o zaman benim tasimda bana gelir sevgiyle coskuyla;)
Ben basak burcuyum bi arastirayim bakalim bana yakin hangi taslar var,cok tesekkur ederim:)

Haklisin kesinlikle bunun icin calismaliyim pozitife cevirmeliyim hisettiklerimi vee o zaman benim tasimda bana gelir sevgiyle coskuyla:KK66:
Ben basak burcuyum bi arastirayim bakalim bana yakin hangi taslar var,cok tesekkur ederim:)
Rica ederim canım, umarım ikimiz de buluruz. İmagine yöntemini deneyelim, bu gece yatarken gözümde canlandıracağım o anı, bakalım inşallah başarırız.

Bileklik olarak kehribar ve obsidyen takıyorum canım.Diğerleri taş halinde hep.Kehribarı oğlumun dişi için 2 tane almıştım,aslında kendime almamıştım ama bir baktım benim olmuş : ))) Kısmet dedim artık,yine bir kehribar beni buldu.Yine dualarımı,tespihlerimi onunla yaparım:KK68: Ametisti çok severim enerjisini de kendisini de.Taşlar için derlerki bırakın o size kendisini hissettirir.İnanın hissettiriyorlar zaten, ne için kullanacağınızı seziyorsunuz.Akik iki tane var ben de mesela, ikisi farklı renkler ne zaman elime alsam evreni hissederim mesela, aklıma ay ve güneş gelir.Sonra renklerine iyice dikkat ettim biri güneş gibi sarı diğeri gümüş rengi gibi.O ana kadar çok dikkat etmemiştim.
Ametisti bence bileklik al hatta alırsan pembe kuvars da al bileklik,birlikte çok daha iyi oluyor diye duymuştum canım

Kehribar cok yakin arkadasimin tasidigi tas:)
Taslarin oldugu dukkanda denemistim avucumun icine ama bana iyi gelmedi,bilmiyorum belkide taslarla ilgili olurmu olmazmi kaygilarimdan dolayi hissedemedim...
Ben şap tasiyorum evimde ve uzerimde nazara karsi gercekten etkili bir koruma ve tabiki dualarla destekleyerek yapiyorum con sukur faydasini goruyorum:)
Defne yapragi yakip dolasiyorum evin heryerini,ada cayini duydum onuda alip yapicam insallah..bide evdeki fazla esyalardan,kullanmadigim giysilerden,catlak yada kirik tabak canaktan kurtuldum ama oylee rahatladimki ya anlatamam hafifledim yahu:-)
Bunlarin hepsi yayilan negatif enerjiler evin icine,tembellik yapar agirlik surrekli uyku hali,halsizlik hatta bas agrisi,eklem agrilari gogsunuzde bir agirlik ve nefes alamama hissi,amannn yarabbi berbat depresif bir ruh hali yani okuyanlarin eminim iclerinde bir iki maddesi bende de var dedigini duyar gibi oluyorum.mesela:))
Benimde cenem acildi seni buldum ya canim dokuluyorum:KK70:
Hakkini helal et:KK68:

Fazlalıklara hep karşıyım ben ya az olsun öz olsun.Tütsülemeye inanıyorum ben de enerjiyi değiştiriyor kesinlikle, hamileliğimden biliyorum.Geçmeyen baş ağrılarım tütsiyle geçiyordu.Kendini rahat bırak,taşın gelir seni bulur emin ol :)

İlkntaşın için tavsiyem tek başına alman canım,daha sonra bunda alırsın.Taşınla oynamalısın elinde hissetmelisin enerjisini.Daha sonra diğerlerine teker teker çekildiğini hissedersin.Yani benim görüşüm canım,sen bilirsin tabi
Teşekkür ederim canım. Yarın inşallah araştırıp alacağım. Hayırlı geceler.

Hayatımın her alanında uygulamaya çalışıyorum bu konuyu çok seviyorummm.
Ramazanda ilk 10 gün hiç tuvalete çıkamadım bağırsaklarım taş gibiydi çok afedersiniz.
Sonra bir arkadaşım bana bunu hatırlattı olumsuz cümleler kurma dedi -bildiğim bir şey ama demek ki hatırlamak gerekli arada-
Bağırsaklarım çok güzel çalışıyor diye diye her gün tuvalete çıktım istisnasız. Hala daha tıkır tıkır maşallah :)
Basit komik bir örnek ama benim için çok önemli bir konuydu :)

Fazlalıklara hep karşıyım ben ya az olsun öz olsun.Tütsülemeye inanıyorum ben de enerjiyi değiştiriyor kesinlikle, hamileliğimden biliyorum.Geçmeyen baş ağrılarım tütsiyle geçiyordu.Kendini rahat bırak,taşın gelir seni bulur emin ol :)
Aynen canim rahat ve sabirli olursam tasim zaten bana gelecek buna inaniyorum:)tesekkur ederim;)

Tutsuyu de sevmem normalde:)))
Demek bunu da yapacagiz:))

Back
X