evet anca konuşur arka fonda bıdı bıdı..yapamazsın kiii edemezsiinn kii olmaz kii diyerekKuzum icine sindirdikten sonra bu anlayisi ego ufalip kuculuyo.Amac da o aslinda bir nevi egoyu devreden cikarmak.Ego bizim yükselmemizi istemez korkagin tekidir o :)
waaoow süpersinnnn :) ne üzerine yapmayı planlıyorsun ve nerde? beraber çalışalım mı?
tatlım senin için ya cami ya alim olur ..bilgi ve zekayı arttırmak amaçlı yapılıyor bu..eğer başka bişey istersen bi bakmak lazım
başarırsın inan..hiç bişey yokIsletme ama yasadigim sehirdeki alanlara bakacam. Almanca yapacam masteri. Sinav icin örnek sorulari indirdim. Suan cok heycanladim.
Kuzum icine sindirdikten sonra bu anlayisi ego ufalip kuculuyo.Amac da o aslinda bir nevi egoyu devreden cikarmak.Ego bizim yükselmemizi istemez korkagin tekidir o :)
Nasil dogru. Sükürler olsun yasadigim olaylar egomu kücültmeme yardim etti. O zamanlar yasadigim seylere bugün iyi ki diyorum.
Aaa hayal panomda var benim cercevesi var sira icini doldurmakta Rabbimin izniyle.Hayal panosu onemliiii :)bu aradabuttrfly bunu hatırlattığı için öncellikle tşkler..kızlar hayal kısmını atlamadınız değil mi?
aaa evet baakkk bunu yapmak aklıma gelmemişti hiiççççAaa hayal panomda var benim cercevesi var sira icini doldurmakta Rabbimin izniyle.Hayal panosu onemliiii :)
Canım benim öncelikle çok teşekkür ederim ve birkaç sorum olacak sana. Şimdi bu söylediklerini sabah istediğim saatte ve istediğim kadar çekebilirmiyim? Birde bu olumlamayı esmaları çektikten sonramı söylemeliyim? En son olarakta ya cami ya vedud olarak birliktemi okumalıyım hem sabah hem akşam yoksa ayrı ayrımı? Ay çok soru sordum farkındayım pofucum idare et artıkO Ocean86
kuzum yazacaklarım senin için
daha fazla bekletmeden uygula
hatta şimdi başlayabilirsen sabah uygulamasını yapmış olursun
esma olarak sana Ya Cami Ya Vedud yazabilirim;çevrende sevilen biri olman için,aşk için,sevgi için
niyet olarak:
AŞK ACISINI UNUTMAK
” Falanca ile ilgili yaşadığım olumsuz duyguları hayatımdan tamamen uzaklaştırmaya niyet ediyorum. Bundan sonra benim için en doğru insanı hayatıma çekmeyi ve bu insanla sevgi dolu bir ilişki kurmayı kabul ediyorum. Şu anda falancayla ilgili hissettiğim tüm olumsuz duygulardan, acılardan yada beni rahatsız eden her şeyden tamamen kurtulmaya tüm kalbimle niyet ediyorum. Ondan tamamen arındım, temizlendim ,uzaklaştım…. Ve bunu teyit ediyorum. Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı bunun için teşekkür ediyorum”
ve olumlama olarak
ben her şekilde mutluyum
beni seven insanlar var hayatımda
değer veren ve saygı gösteren
içim hep aşk dolu ve huzurlu diyebilirsin
Dip Not: cümleleri örnek olsun diye yazıyorum
eğer değiştirmek istersen kendin uyarla tekrar yaz bana bi bakalım
esma sayısı istediğin kadar
21 gün boyunca her gün uygulanacak sabah -akşam
yarıda bırakırsan bıkarsan sıkılırsan hiç bi işe yaramaz
ve tabiki İNANARAK uygulamak en önemlisi
Çok teşekkür ederim açıklaman için canımgece yatmadan evel odanıza cekılın 7 kere burnunuzdan nefes alıp agzınızdan verin kafanızı her turlu sorun dusunceden kurtarın kafayı bosalttıgımızı nasıl anlıyoruz evdekı her tur sesi duymaya basladıgımızda
ondan sonra esmalarınız niyetınız ve en son olumlamanız ısık ses telefon televızyon odada bulunmasın
aynı seyler sabah daha yataktan cıkmadan yapıyorsunuz bu kadar O Ocean86
İzledigimiz filmler,dinledigimiz sarkilar,konustugumuz insanlar...Hepsi cekirdek inancimizi etkiliyor.Tv yi hic izlemem ben farkinda olmadan nelerle dolduruyor icimi biliyorum.Cekim calismasi yaparken hayatimizdan negatif insanlari,negatif sarkilari ve tv yi cikartirsak daha kolay cekeriz,enerji beslemesi yapariz istedigimiz seye.Bunlar yerine ilham veren sozler okuyabiliriz bol bol.catist78 bu sana gelsin
----
Merhaba arkadaşlar.Ben yine çekimi unutmuş bi haldeydim ablam dürttü beni kendime geldim.sevgilimden ayrıldım ve acayip mutsuzdum üç aydır ağlayıp sızlandım.Şimdi tekrar başladım çekim yasasına.Neredeyse iki haftadır yapıyorum tabi arada kendimi kaybediyorum ama sil baştan olumlamalar yapıyorum.Daha önce açtığım bi konuda bi şarkı tavsiye etmiştim size Nalan'ın 'acemi balık' şarkısı.bende şarkının sözlerine epey kendimi kaptırdım bas bas bağırıyorum ''beni kalbimden vuranlar varya,sürüne sürüne kapımı çalacak.karşıma geçip kıs kıs gülenler varya.Kapanıp önümde diz çöküp ağlayacak 'Ben eski sevgilim için daha net bişi yapamadım çekim yasası adına ama formülü buldum.echonun bi yazısında yani nerede eksiklik yaptığımı buldum.Onada teşekkür ediyorum tekrar.Ben nasıl hissederek söylemişsem bu şarkıyı benim canımı yakan çok eski yıllardan birini çağırmışım hayatıma.yıllar öncesinde çok aşık olduğum uğruna kendimi rezil hallere düşündüğüm adam çıkıverdi birdenBöyle rahat yazdığıma bakmayın çok acı çekmiştim.Ve bütün arkadaşlarım benim için çok üzülürlerdi.nasıl geldi diceksiniz.Malum şahısa isim vereyim .X olsunBay X facebookta beni tesadüfen beni bulmuş(hayatta tesadüf diye birşey yoktur tabiki,o öyle olduğunu sanıyor.)Arkadaş olarak ekledi.Ve msjlar atmaya başladı.Telefon numaramı İstedi bende verdim.Tabi hiç bir şey hissetmiyorum ona karşı.Bir haftadır sürekli arıyo msjlar atıyoBeni zamanında kale almayan,suratıma bakmayan adam şimdi peşimden koşuyorama şaşırmıyorum ben demedim mi 'beni kalbimden vuranlar varya,SÜRÜNE SÜRÜNE KAPIMI ÇALACAKLAR' diye Tamda söylediğim gibi oldu ama beklediğim o değildi.İsim vermeden genel olarak kullanmışım yasayı.Sonunu merak ediyomusunuz.ediyorsanız şöyleki Malum Bay X evlenmek istiyor benimle Harika bir yasa adam deli divane aşık oldu banatabiki benm kabul etmedim şarkını devamındaki gibi oldu'edermiyim,edermiyim delimiyim,affedermiyim.İsmine bir çizgi attım.Artık seni bağlamaz benim hayatım.'Yaaa arkadaşlar ne müthiş işliyor bu yasa ama kimi çağırdığınıza dikkat edin
---alıntıdır
Yaziniza istinaden su sevdigim sozu paylasayim.Sizde kaliplayin :"Kesin kararımı vermiştim... Bu kesin karar sanki evrenin bir yerinde ilgili yerlere ulaşmış gibi hayatımda olayların hızı arttı.Hiç beklemedik zamanlarda ve yerlerde ilginç rastlantılar gerçekleşti.Sanki arkamdan beni birileri itmeye başlamıştı.Evet melekler harekete geçmişti! Bir yandan hiç olmadık aksilikler,zorluklar peşpeşe üzerime geliyordu, bir yandan da mucizevi güzel rastlantılar... "Verdigin her sey icin sükürler olsun. Evimi yasadigim yeri ailemi ve hayatimi seviyorum. Allah'im sükürler olsun
Master yapacak yetiye sahip oldum icin sükürler olsun. Calisiyorum ve basariyorum her gün bir adim daha yaklasiyorum.
pofu
kesinlikle haklısın :)İzledigimiz filmler,dinledigimiz sarkilar,konustugumuz insanlar...Hepsi cekirdek inancimizi etkiliyor.Tv yi hic izlemem ben farkinda olmadan nelerle dolduruyor icimi biliyorum.Cekim calismasi yaparken hayatimizdan negatif insanlari,negatif sarkilari ve tv yi cikartirsak daha kolay cekeriz,enerji beslemesi yapariz istedigimiz seye.Bunlar yerine ilham veren sozler okuyabiliriz bol bol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?