Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Isletme ama yasadigim sehirdeki alanlara bakacam. Almanca yapacam masteri. Sinav icin örnek sorulari indirdim. Suan cok heycanladim.

Kuzum icine sindirdikten sonra bu anlayisi ego ufalip kuculuyo.Amac da o aslinda bir nevi egoyu devreden cikarmak.Ego bizim yükselmemizi istemez korkagin tekidir o :)

Nasil dogru. Sükürler olsun yasadigim olaylar egomu kücültmeme yardim etti. O zamanlar yasadigim seylere bugün iyi ki diyorum.

Nasil dogru. Sükürler olsun yasadigim olaylar egomu kücültmeme yardim etti. O zamanlar yasadigim seylere bugün iyi ki diyorum.

Ahh canim sanki yazdigini ben yazdim, kuantum olumlu dusunmeyle ilgili 12 yasimdan beri kitaplar okur videolar izler piyasayi takip ederdim.Taaki 3 yil once yasadigim olaylara kadar.O zaman dur dedim, artik uygulama zamani.Iyiki nevrimi donduren o olaylari yasamis o insanlari tanimisim.Suan onlar icin iyiki varlar diyorum :)

Aaa hayal panomda var benim cercevesi var sira icini doldurmakta Rabbimin izniyle.Hayal panosu onemliiii :)
aaa evet baakkk bunu yapmak aklıma gelmemişti hiiçççç
süperr bi düşüncee hemen birazdan neler istediğimi hazırlıycam :) önceliklerim belli

Canım benim öncelikle çok teşekkür ederim ve birkaç sorum olacak sana. Şimdi bu söylediklerini sabah istediğim saatte ve istediğim kadar çekebilirmiyim? Birde bu olumlamayı esmaları çektikten sonramı söylemeliyim? En son olarakta ya cami ya vedud olarak birliktemi okumalıyım hem sabah hem akşam yoksa ayrı ayrımı? Ay çok soru sordum farkındayım pofucum idare et artık

gece yatmadan evel odanıza cekılın 7 kere burnunuzdan nefes alıp agzınızdan verin kafanızı her turlu sorun dusunceden kurtarın kafayı bosalttıgımızı nasıl anlıyoruz evdekı her tur sesi duymaya basladıgımızda
ondan sonra esmalarınız niyetınız ve en son olumlamanız ısık ses telefon televızyon odada bulunmasın
aynı seyler sabah daha yataktan cıkmadan yapıyorsunuz bu kadar O Ocean86

Çok teşekkür ederim açıklaman için canım

İzledigimiz filmler,dinledigimiz sarkilar,konustugumuz insanlar...Hepsi cekirdek inancimizi etkiliyor.Tv yi hic izlemem ben farkinda olmadan nelerle dolduruyor icimi biliyorum.Cekim calismasi yaparken hayatimizdan negatif insanlari,negatif sarkilari ve tv yi cikartirsak daha kolay cekeriz,enerji beslemesi yapariz istedigimiz seye.Bunlar yerine ilham veren sozler okuyabiliriz bol bol.

Yaziniza istinaden su sevdigim sozu paylasayim.Sizde kaliplayin :"Kesin kararımı vermiştim... Bu kesin karar sanki evrenin bir yerinde ilgili yerlere ulaşmış gibi hayatımda olayların hızı arttı.Hiç beklemedik zamanlarda ve yerlerde ilginç rastlantılar gerçekleşti.Sanki arkamdan beni birileri itmeye başlamıştı.Evet melekler harekete geçmişti! Bir yandan hiç olmadık aksilikler,zorluklar peşpeşe üzerime geliyordu, bir yandan da mucizevi güzel rastlantılar... "

kesinlikle haklısın :)
negatif insanlar ve olaylar insanı germekten sıkıntıya sokmaktan başka bişeye yaramıyor maalesef...

buttrfly bugün hayal panosunu yapıcam :) gazete dergi bi bakıcam istediğime uygun resim var mı..dün gece 2 tane resim kaydettim telefonuma onlara bakıp sonra hayalini kurdum..çok güzel bi duyguyduu :) bunu yapmak aklıma gelmemişti..çok tşk ederim tekrar

bugün 4. günüm
hiç ara vermedim devam ediyorum
bazı şeyler hayatımda kendiliğinden değişiyor
onun yanında ben daha ılımlı ve pozitif olmaya başladım
böylesi bana daha bi huzur veriyor
ama gerçekten ilginç olan terse giden bişeyler vardı baya canımı sıkan beni üzen bildiğiniz değişti son 2-3 gündür :) öyle pat diye değişmedi ama yavaş yavaş eski haline gelmeye başladı :) bu da beni acaip mutlu ediyor
ne isterseniz ne düşünürseniz siz aslında o'sunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…