yavaş yavaş olur canım mrk etme :)Ya dilde yapabiliyorum da sanki tam olarak hissedemiyorum olumlamaları tatlım yaa burdan zamanla geliştiririm belki kendimi yani tam inanamıyorum soylediğim olumlamalara ama asla negatif düşünce barındırmıyorum 2 gündür
Valla benim süper gidiyor. Kendimi öyle bir kaptırdım ki her şeyi tek tek düzeltecem hayatımda inanıyorum.Depresyon, hayattan vazgeçme hali falan hiç bir şey kalmadı. Her gün kendime daha fazla inanarak kalkıyorum yataktan.
ben bunu yapmayı öğrendimbeyin devamlı talihsiz anıları, olumsuz düşünceleri tekrar tekrar hatırlamaya meyilli ve maalesef her düşündüğümüzde o talihsiz anları yeniden yaşıyormuşuz gibi vücut tepki veriyor, o olumsuz düşünceleri ve kaygıları hiç yaşamamış olsak bile sadece düşüncelerle onu yaşamışız gibi strese giriyoruz.
bir psikoloğun önerisiydi: olumsuz anı ya da düşünce devamlı yüzeye çıkmak ister. kötü anlarımızda devamlı onları düşünmekten maalesef çoğumuzun alışkanlığı olmuştur artık bu iç sesler neredeyse her an abuk subuk konuşurlar. bu alışkanlığı yenmek için dikkat etmeli insan. olumsuz konuşmalar ya da kötü anılar yaklaştığı an hemen başına gelen en güzel ya da en komik anı düşüneceksin. ya da çok güldüğün bir film sahnesi. ya da kendi kendine belirlediğin seni iyi eden bir cümle. ya da belirlediğin hedefine yoğunlaşacaksın... bu alıştırmayla karamsarlığını olumsuz düşünme alışkanlığı yok etmiş olacaksın
anladığım kadarıyla siz bunu belirlediğiniz sözlerle yapıyorsunuz.
olumlama yaparken enerjini hep yukarda tut ve içten inanarak yap..o zaman o beklediklerin hızla sana gelecektir :)Selam kızlar,
Ben de bir kaç aydır olumlama yapıyorum,gayet iyi gidiyor.bazen inanmayarak öylesine kuru kuru cümlelerimi papağan gibi tekrarlıyorum,bazen de enerjim yüksek oluyor,başımı dik tutup derin bir nefes içime çektikten sonra kararlılıkla,canlandırma yaparak söylüyorum. Hayatımda minik değişiklikler baş gösterdi bile ama zaten benim olumlama yaptığım konular zamana yayılan şeyler,bekliyorum,vaktim çok,yaşayalım görelim. Ben şu andaki halimden de çok memnunum,ama fiziken ve ruhen daha sağlıklı,başarılı,rahat olmak için olumlama yapıyorum.
senin şu profil resmini çok seviyorum :))) insanın içi aydınlanıyorolumlama yaparken enerjini hep yukarda tut ve içten inanarak yap..o zaman o beklediklerin hızla sana gelecektir :)
Cok guzel olmus canim,gelinlikli olanin yuz kismina kendi yuzunu koyabilirsin.Benimki oyle mesela,daha bana ait gibi oluyor :)
İyi geceler..
Bu topik harika olmuş takipteyim :)
Bir sorum olcaktı olumlama yaparken olmayan birşeyi hayal eder gibi yazmamız saçma mı olur anlatamadım şimdi
Mesela örnek veriyorum evim yok ama evim oldugu için çok mutluyum evim çok güzel gibisinden olmayan birşeyi var gibi göstermemiz dogru olur mu sonuçta evrene mesaj yollamaya çalışıyoruz
Merhabalar,10 milyon defa agizdan evim var cok mutluyum derseniz kuru kuru hic bir sey ifade etmez.Hatta egonuz sizinle dalga gecer Cem Yilmaz gibi valla :) Yapmaniz gereken o ev oldugunda sizin yasayacaginiz duyguyu pesin pesin yasamak,hatta o guzel duyguyu yasadiktan sonra olmus gibi icinizden gelerek cok sukur demelisiniz hatta olsun varsin olmasin hayali bile guzel dediginiz asamaya gelecek kadar o duyguyu tadip birakirsaniz o ev artik sizin,artik ilahi zamanlamayi bekliyor demektir Allahin izniyle :) Tabi daha sonra siz kendiniz yok ya nasil olur ki deyip iptal etmezseniz.Ara ara imajinasyonla beslemeniz lazim 5 duyu organinizla,kokusunu alin evin.Esyalara dokunun,penceresini acin iceri hava girsin hissedin bunu yani...
Harika bir olumlama,cok guzel cekirdek inanc.Aklim sendeydi tatlim ya uzun zamandir hic denk gelememistik.Bu ara pofucugumun topigine takilyom ben de enerji sinerji cok guzel :)Günaydın,
Mutlu,sağlıklı,sevimli,başarılı,bolluk ve bereketli bir gün olsun.
Mutluyum,sağlıklıyım,varlıklıyım,şanslıyım. Allah beni koruyor ve hep kayırıyor çooook şükür
Merhabalar,10 milyon defa agizdan evim var cok mutluyum derseniz kuru kuru hic bir sey ifade etmez.Hatta egonuz sizinle dalga gecer Cem Yilmaz gibi valla :) Yapmaniz gereken o ev oldugunda sizin yasayacaginiz duyguyu pesin pesin yasamak,hatta o guzel duyguyu yasadiktan sonra olmus gibi icinizden gelerek cok sukur demelisiniz hatta olsun varsin olmasin hayali bile guzel dediginiz asamaya gelecek kadar o duyguyu tadip birakirsaniz o ev artik sizin,artik ilahi zamanlamayi bekliyor demektir Allahin izniyle :) Tabi daha sonra siz kendiniz yok ya nasil olur ki deyip iptal etmezseniz.Ara ara imajinasyonla beslemeniz lazim 5 duyu organinizla,kokusunu alin evin.Esyalara dokunun,penceresini acin iceri hava girsin hissedin bunu yani...
Mistik, o bilim adamları kimdi? O kitapların isimlerini verebilir misin?güzel konubu konu çoğu kişiye saçma gelir. ama olumlamaların aslında ne olduğunu bilmedikleri için. bir de bu konular çok kolay bir şekilde başka yönlere saptırılabildikleri için hemen başına üşüşür sapkın düşünceli insanlar. onu saçma sapan yerlere çekip yarar sağlamaya çalışırlar çok fazla şarlatan var, çok fazla kurt var insanların duygularıyla oynayıp para kazanmaya çalışan.
ve maalesef bunların reklamları çok güzel yapılır ve insanlar da "haa demek ki pozitif düşünce olumlama dedikleri böyle bir şey, saçmalık canım" derler. evet saçmalık ama senin o gördüğün şarlatanların konuştukları saçmalık. resmen uydurup uydurup yedirmeye çalıştıkları şeyler tamamen saçmalık.
olumlamalardan nasıl haberim oldu... sevdiğim yazarların bilim adamlarının hayatlarını günlüklerini okuyarak öğrendim. insanın duygu durumunun o insanın her şeyi olduğunu gördüm. hissettiklerinin düşündüklerinin nasıl hayatını etkilediğini, seni nasıl şekillendirdiğini gördüm. ne düşünüyorsun o oluyorsun.
sanılanın aksine bu iş öyle metafizik falan değil, gayet gerçek. öyle astrolojiye, fala, duyu ötesi deneyimlere falan asla inanmam. aksine son derece bilimselim. insanın çevresini düşünceleriyle kendi anlayışıyla kavradığını biliyorum. sen nasıl görüyorsan çevren de öyle oluyor. nasıl bakıyorsan öyle görünüyor. bu yüzden pek çok büyük bunalımımı kendi olumlamalarımla atlattım diyebilirim gönül rahatlığıyla
az önce başımın ağrısı için bi dua okudum..sağ elimi anlıma tutarak...elimin ısındığını hissettim..sonra duayı bitirdim..ve şuan ağrıdan eser yok :)
herşey enerji meselesi...
senin şu profil resmini çok seviyorum :))) insanın içi aydınlanıyor
rengarenk gülen suratlar bir ayağın üstünde
silkinmemi saglayan kelimeler degil sarki dem baba yi resmen mutluyum huzurluyum diye arabin yarellisi gibi soyluyorum ve gercekten oluyor
genelde yumusak ama bi anda agresiflesip ortaligi dagitabilen bir yapiya sahibim ofke sorunum vardi .vardi diyorum cunku basladigimin ertesi gunu baskilandi ve su anda bitik durumda .bundan memnun muyum tabii ki niye mutluyum huzurluyum :) ayrica her cumlenin arasina farketmeden sokusturdugum kufurlerim simdi dikkat etmekle de olsa felaket derece de azaldi icimdeki kamyon soforu can cekisiyor :))))
Cok guzel olmus canim,gelinlikli olanin yuz kismina kendi yuzunu koyabilirsin.Benimki oyle mesela,daha bana ait gibi oluyor :)
İyi geceler..
Bu topik harika olmuş takipteyim :)
Bir sorum olcaktı olumlama yaparken olmayan birşeyi hayal eder gibi yazmamız saçma mı olur anlatamadım şimdi
Mesela örnek veriyorum evim yok ama evim oldugu için çok mutluyum evim çok güzel gibisinden olmayan birşeyi var gibi göstermemiz dogru olur mu sonuçta evrene mesaj yollamaya çalışıyoruz
Günaydın,
Mutlu,sağlıklı,sevimli,başarılı,bolluk ve bereketli bir gün olsun.
Mutluyum,sağlıklıyım,varlıklıyım,şanslıyım. Allah beni koruyor ve hep kayırıyor çooook şükür
o sizin güzelliğiniz canım benimHarika bir olumlama,cok guzel cekirdek inanc.Aklim sendeydi tatlim ya uzun zamandir hic denk gelememistik.Bu ara pofucugumun topigine takilyom ben de enerji sinerji cok guzel :)
Hangi duayı okudun?
imza: migrenden muzdarip filozof
belli bir nlp kitabı değil.Mistik, o bilim adamları kimdi? O kitapların isimlerini verebilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?