Elbette senin de katacağın şeyler vardır.Hiç olmazsa bile,kendine ait tecrübelerin mutlaka vardır.İnan on beş gündür benim de enerjim o kadar çok düşük ki,bazen buradaki bazı mesajlara yorum yazmak istiyorum ama enerjim çok düşük olduğu için sadece beğenip geçiyorum.Yani seni az çok anlıyorum.İnşallah en kısa zamanda enerjini toplar,aramıza katılırsın...gulhilal sayfaya tekrar yazmana vesile olmakla gerçekten güzel bir şey yaptığımı düşünüyorum. Yalnız benim senin gibi sayfaya katacağım pek bir şey yok. Bir süredir kendimde o enerjiyi görmüyorum. Vefan için teşekkürler.
@hayallperisi nerelerdesin? Topiğe tekrar yazmama vesile olanlardansın ama şimdi de sen gözükmüyorsun...
pofu özledik seni...
Merhaba bu konuyla karşılaşmam eskıye dayanıyor hattapofu ılk açtığında denk gelniştım.cok yaptım bu güzel uygulamaları sonra hamılelık Doğum derken unuttum 1agustosta tekrar denk geldım ınanın kı hıc bır şey tesadüf degıl ben 1agustostan Berı bıkmadan usanmadan 600 sayfayı okudum hıc acele etmedım okudukça ufkum açıldı hıc bıtsın ıstemedım hayatıma coook şey kattı kızımı sütten kesebıldım kızım rahat rahat uyuyor artık nerdeyse 2 yasına görecek bız daha yenı rahat ettın olumlu düşünce çok harıka bir şey esımle aramı duzelttım daha ne olsun bır cümle vardır ya "sen degıs dünya değişimdin bu çok doğruymuş gerçekten
En onemlıdı de ne bılıyor müsünüz ben gerçek manada sukretmeyı ogrendım bakın gerçek manada dıyorum herşey ıcın tek tek sukredıyorum sukrettıkce sukrum artıyor
En basıyı musluğumdan su aktığı ıcın sukredıyorum ve daha Bırduru şey
Teşekkür ederımpofu buttrfly ve dıger arkadaşlar
Ben hiiic yanlis anlamadimCanım sağol paylaşımları beğenmene sevindim sitem amaçlı demedim yanlış anlaşılmak istemem teşekkür almak ya da geri bildirim için paylaşmadım bazen çok güzel şeyler paylaşımlar akıyor ya ondan dedim tabi ki insan sessiz kalmak istiyorsa kalabalir hepimizin hayat meşgalesi koşturması var insanın bir günü bir gününü tutmuyor. Ben de öyle oluyorum bazen takip edip sadece beğene tıklayabiliyorum.
Arkadaşınla ilgili sorunu çözmene sevindim yöntemlerden sonra yüreğin ve huzurun sana cevap verecektir doğru yolda olup olmadığının ama bana göre doğru yoldasın canım
Aynen benim duuncelerimEskisine göre çok iyiyim ama istediğim yerde değilim henüz. Hala duygusal boşluğu yemekle doldurma ve buna bağlı olarak tembellik var. Programımı yapsaydım eminim çok daha az olurdu bunlar. Yine de iyiyim ya :)
Karşılıklı duygularımızBen hiiic yanlis anlamadim. Senin mesajini alintilamadan cevap verince kendimle dalga gectim. Bu topigi ve sizleri cok seviyorum
Aynen benim duuncelerimcoook iyiyim ama tam olarak istedigim yer degil. Ben bu vesileyle bir kez daha tesekkur edeyim sizlere
Burcu nuz balık mıBaskalarindan onay bekleme bende de var. Hatta onaylansa bile ben bunun yeterli geldigini dusunmuyordum. Burcuma gore boyle olmam normalmis:)))
Demek ben de kendime cok deger vermiyorum. Aslinda cok arkadasim hatta dostum vardir. Etrafa pozitiflik sacarken kendi icimdeki tutumum...
bir de bugün bişey fark ettim
birine sebepli yada sebepsiz kızıyorsam eğer ,sonra sakin ol diyorum kendime ve o kişiye kızmak yerine tebessüm ediyorum :)
nasıl yazdınız mı başarılı oldumuevet bende sıfre yapmıcam da hergun yazıcam aynı cumleyı 30 gun boyunca mutlaka :)
Peki ya baliklarBaşakların bir nebze pozitif düşünceyle ilgisini anlarım da kovaların kuantumla,olumlu düşünmeyle ilgileneceği aklımın ucuna gelmezdi bea.Geçen yıl başağın senesiymiş,bu yıl da kovanın sırası sanırım.Evriliyorlar resmen, kaç kişi gördüm ilgilenmeye başlayan ya da ilgilenen. Aslında bu bile gösteriyor ki yavaş yavaş ciddi anlamda kuantum dönemine giriyoruz.Bu benim yorumum tabi :)
Balık Burcu nun doğal tasini da biliyor musunuz. HarikasınızKalp çakramdan açtığım çok süslü kapıdan çıkan enerji bağlarım şimdi senin kalbini sarıp sarmaladığını imajine ediyorum @naneelimoonn cum.Sonra buradan açığa çıkan enerjilerin de tüm evrene yayıldığını...Olduu bile
Akrep burcunun doğal taşlarındanmış malakit,alayım o zaman dedim.Kalp çakraya etki ediyormuş bu malakit. Artık malakit enerjisiyle uyum sağlamış olmalıyım ki.Neyi aklımdan imajine etmeye kalksam içinde sevgi olan ü,kalbimden enerjilerin çıktığını ve o kişiyi sarıp sarmaladığını hissediyorum.Çok çok derin bir his buBen kolay ulaşıyorum burda bu taşlara,çünkü öncelerde buralarda yaşayan yerlilier yani kızılderililerin geleneği olduğu için bu taşlar hala etkisini sürdürüyor.Çok var yani,eğer denk gelirsenseniz şiddetle tavsiye ediyorum.Ama bence imajinasyonlarınızı bu şekilde de yapabilirsiniz.Mesela birinin sizi sevmesini istiyorsanız,malakit enerjisine niyetlenip gönderin kalbinizden enerjileri sarıp sarmalısın onu
Serbest bırakın derken bence tamamıyla unutun anlamında değil,yani olurmu olmazmı diye zorlama serbest bırak rahat ol olmuş bil olmuş olmasının keyfini hisset yaşa
bunu nasıl başarıyorsun pofucum son günlerde çok sinirli hissediyorum kendimi ve kırıcı oluyorum
Balıklar duygularıyla yaşarlar bence,bu yüzden farkında olmadan kuantumu çok kolay uygularlar.Ama işte bu kullanım bilinçli olmadığı için çoğunlukla hep acı yönünde kullanırlar.Bilinçli kullandıkları takdirde coşkuyu,neşeyi yani güzel hisleri imajinasyonlarında diğer burçlara göre daha etkili şekilde kullanırlar.Peki ya baliklar
Teşekkür ederim o hepimizin harikalığıBalık Burcu nun doğal tasini da biliyor musunuz. Harikasınız
Çok teşekkür ederim ne kadar da güzel ve ayrıntılı cevapladiniz. Enerji nizi hissediyorum sizi cok seviyorum yükselenim de akrep. Gerçekten haklısınız olaylarla ilgili hep olumsuz duygulara kapildim ve malesef yaşadım. Şimdi sizlerden doğrusunu öğreniyorum iyiki varsınızBalıklar duygularıyla yaşarlar bence,bu yüzden farkında olmadan kuantumu çok kolay uygularlar.Ama işte bu kullanım bilinçli olmadığı için çoğunlukla hep acı yönünde kullanırlar.Bilinçli kullandıkları takdirde coşkuyu,neşeyi yani güzel hisleri imajinasyonlarında diğer burçlara göre daha etkili şekilde kullanırlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?