Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Elbette senin de katacağın şeyler vardır.Hiç olmazsa bile,kendine ait tecrübelerin mutlaka vardır.İnan on beş gündür benim de enerjim o kadar çok düşük ki,bazen buradaki bazı mesajlara yorum yazmak istiyorum ama enerjim çok düşük olduğu için sadece beğenip geçiyorum.Yani seni az çok anlıyorum.İnşallah en kısa zamanda enerjini toplar,aramıza katılırsın...

@hayallperisi nerelerdesin? Topiğe tekrar yazmama vesile olanlardansın ama şimdi de sen gözükmüyorsun...

pofu özledik seni...

ben de sizleri özledim :)

senin adına gerçekten çok sevindim :) inşallah daha da güzelleri ile devam edersin

Ben hiiic yanlis anlamadim. Senin mesajini alintilamadan cevap verince kendimle dalga gectim. Bu topigi ve sizleri cok seviyorum
Eskisine göre çok iyiyim ama istediğim yerde değilim henüz. Hala duygusal boşluğu yemekle doldurma ve buna bağlı olarak tembellik var. Programımı yapsaydım eminim çok daha az olurdu bunlar. Yine de iyiyim ya :)
Aynen benim duuncelerim coook iyiyim ama tam olarak istedigim yer degil. Ben bu vesileyle bir kez daha tesekkur edeyim sizlere

Burcu nuz balık mı

bir de bişey sormak istiyorum özellikle konuya vakıf olma açısından pofu ve buttrfly
cok araştırdım ve bir kaç sitede isteyin.imajine edin,serbest bırakın diyor yani evrenden istediğiniz bişeyi sonrasında unutun diyorama ben hiç mi hiç unutamıyorum anlamadım kı yanlış mı oluyor acaba?

bunu nasıl başarıyorsun pofucum son günlerde çok sinirli hissediyorum kendimi ve kırıcı oluyorum
bir de bugün bişey fark ettim
birine sebepli yada sebepsiz kızıyorsam eğer ,sonra sakin ol diyorum kendime ve o kişiye kızmak yerine tebessüm ediyorum :)

Peki ya baliklar

Selamlarrr canlarım.Harika ama çok yoğun bir haftaydı.Çok önemli,çok değerli bir davetten bahsetmiştim ya işte o davet gerçekleşti.Benim için muhteşem bir deneyimdi.Birçok ünlü sanatçılarımız vardı.Medyadan görmüşsünüzdür belki,hollywood da düzenlendi.Dopdolu 2 gündü.O harika stüdyoda,kırmızı halıda yürümek...tarifsiz bir duyguydu gerçekten.Diğer en güzel şey de konuştuğum ünlülerin de aynı ilgiyi bana göstermesiydi;kıyaftimi,beni,enerjimi beğenmeleriydi.Bir kere daha ne kadar özgüven dolu bir insan olduğunu kendime ispat ettim bu arada hep bunlar imajinasyonlar canlar Her karşılaşmamda ve konuşmamda sanki yıllar önce tanıdığım kişilerle oturup sohbet ediyor gibiydi,ama biliyorum bunlar çoook normal daha önce yazdıklarım gibi hepimiz biriz ,birbirimizi hissediyoruz

Balık Burcu nun doğal tasini da biliyor musunuz. Harikasınız

Serbest bırakın derken bence tamamıyla unutun anlamında değil,yani olurmu olmazmı diye zorlama serbest bırak rahat ol olmuş bil olmuş olmasının keyfini hisset yaşa

evet yanlış bi davranış, onu kendine kitliyorsun, hani şöyle düşün, bir tüyü bıraktığında havalanır ve istediği yere konar değil mi? ama sen elinde onu sımsıkı tutarsan o tüye paramparça olur, belki bırakırsan bi daha uçumaz çünkü bozulmuştur..
demek istediğim isteğini serbest bırak ki, istediğin şey her ne ise onu yakalayıp sana getirsin...

bunu nasıl başarıyorsun pofucum son günlerde çok sinirli hissediyorum kendimi ve kırıcı oluyorum

onu yada onları düşünmeyi bırakıp, bana yaptıklarında aslında ne kadar güzelmiş en azından yüzlerini görüp daha büyük hatalara meyil vermedim derdim.. çok şükür ki hayatımda olması gereken insanlarlayım :)

Peki ya baliklar
Balıklar duygularıyla yaşarlar bence,bu yüzden farkında olmadan kuantumu çok kolay uygularlar.Ama işte bu kullanım bilinçli olmadığı için çoğunlukla hep acı yönünde kullanırlar.Bilinçli kullandıkları takdirde coşkuyu,neşeyi yani güzel hisleri imajinasyonlarında diğer burçlara göre daha etkili şekilde kullanırlar.

Çok teşekkür ederim ne kadar da güzel ve ayrıntılı cevapladiniz. Enerji nizi hissediyorum sizi cok seviyorum yükselenim de akrep. Gerçekten haklısınız olaylarla ilgili hep olumsuz duygulara kapildim ve malesef yaşadım. Şimdi sizlerden doğrusunu öğreniyorum iyiki varsınız

Yeterli imajinasyon yapamıyorsunuz demek ki.Duygularınızı imajinasyonlarınızda harekete geçirip bir kere bile ciddi anlamda yaşadığınızda artık peşine kolay kolay düşmezsiniz.Aklınıza gelir ama yaşadığınız bir anı gibi gelir,mutlu huzurlu olur şükrünüzü yaparsanız.Eğer böyle hislerle aklınıza geliyorsa hiç önemli değil iyi bile.Sürekli enerjisini canlı tutmuş olursunuz.Oldu mu olmadı mı olacak mı diye aklınıza gelmek başarısız imajinasyon işaretidir,üzerine çalışmaya devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…