Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

çok güzel canım, keşke hep yapabilsek bunları.

Zaten reiki diye bir metod var mutlaka duymuşsunuzdur. Bu metodolojinin ilk çıkışı ilahidir aslında. İnsanlar başka yöne çekip bu düşünceden uzaklaşmış olsa da evrendeki tüm enerjinin sahibi yaratıcıdır. Enerjiye inandığınız olumlama yaptığınız dönemlerde yaratandan uzaklaşmaz aksine yakınlaşırsınız. Olacak dediğimiz şeyler inanmaktan gelir. İnanın isteyin ve dua edin ama asla şüpheye düşmeyin. Olur mu demeyin. Olacak deyin. :)

gulfuren Canim bu mesaja su an cok ihtiyacim vardi. Zamanlama harika.
Bir kac gun sonra annem yanima gelecek. Ayri sehirlerdeyiz. Torunlarini ve beni ozlemis.
Annemle hic anlasamiyoruz. Utanarak yaxiyorum ama anneme cok bagiriyorum. Davranislarina bakinca cok mantiksiz,o benim kizim gibi. Bu eskiden beri boyleydi. Bir suru yasanmislik var. Hepsi birikmis bir sekilde simdi ufacik bir seyde ya O bagirir, ya ben. Ya O aglar, ya ben. Bende bagirma huyumu boyle bir ebeveynle buyudugum icin ogrenmisim.
Kisacasi annemin kalbini kirinca cok uzuluyorum. Kara kara kalbini kirmadan nasil zaman gecirecegiz diye dusunuyordum. Benim yontemim kendimi tutup tutup, eninde sonunda ofke patlamasi yasiyorum. Insan iliskilerim genelde boyle.. Uslup sorunum var.. Ofkeyle ifade etmeye calisinca hakliyken haksiz konuma dusuyorum.
Yazdigin affetme calismalarini bu aksam yapicam. Annem yanimdaykende yaparim.
Artilariyla, eksileriyle anacim bas tacim.

Duygusal yaralarınızı iyileştirmek için 5 Adım.

1- Yaranızı bilinçaltı ile bağlantılarını keşfedin.

Duygusal yaralarımız bilinçaltımızda kalır ve sürekli olarak bizi rahatsız eder. Aynı sızlayan bir yara gibi... Öncelikle yaranızı fark edin. O duygusal anı veya durumu tekrar farkında olarak keşfedin. Duygusal yaranızı (anıyı veya durumu) dışardan izleyen biri gibi izlemeye çalışın. Bu size farkındalık katacaktır.

2- Duygusal Yaranızı Hatırlatan Şeylerden Kurtulun.
Çevrenizde yüklenmiş olan bir enerji vardır. Olayı hatırlatan pek çok şey olabilir. Evinizde bu eşyaları tutmanız negatif enerjiyi sürekli olarak yükseltecektir. Olayla ilgili metaryalleri sizin için çok önemli değilse birine verebilirsiniz.

3- Duygusal yaranıza pozitif enerji yükleyin.

Yaranızı fark ettikten ve onu tanımladıktan sonra ona pozitif enerji gönderin. Olumlu cümleler ile duygusal enerjinizi pozitife çekin...

4- Duygusal yaralarınızı paylaşın.
Sizi anlayan bir dost olabilir veya bir terapi seansı alabilirsiniz. Duygularınızı anlatmalı ve onlardan utanmaktan vazgeçmelisiniz. Yaşanan her şey insan içindir. Duygusal durumunuzu anlattığınızda ve biriyle paylaştığınızda o durum zihinde enerjisini yitirir ve normalleşir.

5- İyileşme sürecini başlatmak.
Bu adımları gerçekleştirdikten sonra yaralarınız iyileşme sürecine girecektir. Fakat yaralarınızın iyileşmesi için onlara zaman vermelisiniz. Duygusal enerjinizi sürekli pozitif tutmalı ve modunuzu düşürmemelisiniz

Kızlar resim çok hoşuma gitti önce kendimizi sevelim sonra sevilelim

"İnsanoğlu, ailesiyle, partnerleriyle ve dostlarıyla uzun ilişkiler kurar ama en uzun ilişkisini, doğumundan itibaren kendisiyle kurar. Bu nedenle her şeyden önce kendinizle iyi geçinmenizde fayda var..."

Merih Keçe

Çok güzelmiş kötü anıları uzaktan seyirci gibi seyretmek sonrayerine temiz güzel enerji koymak

Bu aksam basliyorum:)

Bülent Gardiyanoğlu'nun atölye çalışmasına gittim ve internetten seminerlerini izliyorum.Bana ve aileme,çevreme şifa oldu şükürler olsun.Annenle ilgili duygularını beyaz bir kağıda yazıp ister yak,ister ev dışındaki çöpe at canım.Bunu yaptığında annenle arandaki bu gerginliğe geçmişte ne sebep oldu onu bulup şifalandırırsın.Anlattığım af etme çalışmalarını da yaptığın zaman inanıyorum ki annenle diyaloğun düzelecek.Biz hep karşı tarafı suçluyoruz ama kendimizdeki arızaları düzeltince etrafımızdaki insanların da davranışı değişiyor.Çünkü o negatif enerjiyi gönderen sensin. Birde bende senin gibiydim.Kimse kırılmasın diye susardım,içime atardım ve öyle bir patlardım ki,ama çok gereksiz zamanda, haklıyken haksız olurdum.Bunu da şifalandırdım.Ya söylemem gerekeni anında uygun bir şekilde söylüyorum,yada o kişiyle arama sınır koyuyorum.Allah her anımızda ve ilişkilerimizde dengede olmayı nasip etsin.Öylede oldu inşallah. Şükürler olsun.
Sen sorunun farkındasın ne güzel.Allah annene ve sana sağlık,huzur versin.Şimdi şifalanma zamanı.

Sessiz topic birkaç gündür hoşuma gidenleri paylaşıyorum huzurlu geceler kızlar.

Sen kendini değiştirdikçe Evrende sana gelişini değiştirir.
İçinde barındırdıkların dünyana yansırlar.
Köpekler ıssırcak diye korkarsan ıssırılırsın.
Ama senin sevginden beslenmeye geldiklerini anlarsan okşaman için gelirler.
Dilencilerden dahi bilgi alırsın.
Teninde gezen karıncayı öldürmemeyi öğrenirsen.
Karınca sana öte alemlerden taşıdığı enerjiyi akıtır.
Kabus görmekten korkarsan karabasana davetiye çıkarırsın.
Uykuya dalarken meleklerin kanatlarında olduğunu hayal edersen,
Rüyanda gezersin diyar diyar.
Eterik bedeninle uçma iznin olur.
Dünyayı bir kafes olarak görürsen mahkum olursun.
Özgürleşmen için verilen bir fırsat olarak görürsen kendi evrenlerin olur.
İnsanların kötü yanlarını görürsen,
Sana kötü yanlarını kusarlar.
İyi yanlarını görürsen en kötü insanın bile sana iyimser bakmasını sağlarsın.
Dış dünyayı iç dünyandan bağımsız mı sandın?
Sen neysen sana onla gelir dış dünya.
Sen neye inanırsan sana onu yaşatır.
Sen nerde takılırsan seni ona sıkıştırır.
Bu yüzden dış dünya bir gün dirilen irade ve yaratım gücümüzü bilinçli kullanımız sayesinde bizim baş yapıtımız olacak denildi.

-Gökalp Atılgan-

2 gun once biriyle aramdaki eterik bagi kestim. Daha dogrusu kesmeye calistim:)) Artik yoluma onsuz devam etmeyi seciyorum. Ilk gun superdi bana gore. Bugun de oyle. Birden dusunceden atmak olmaz diye dusunuyorum. Ay hatta of aliskanlik olmus resmen. Kendime kiziyorum ama sanirim kizmamam da lazim. Karisik duygulardayim. Kizlaaaar dogru yolda miyim?:)))

Bir de biraz canimi sıkan arkadasim vardi. Gecen gun yazmistim. Eterik bagi keatigim gun onun cocukluguna sarildim. arkadasim ertesi gun ve bugun olumlu adimlar atti bana karsi:) simdi aramiz normale dondu.

Bence bunlar guzel gelismeler. Yani ben denedim oldu

Topikte en son cok yazdigim icin biraz sessizligi sectim Sahra- paylasimlarin cok guzel. Hatta bu mesajimi son yazdigin alintiya itafen yazdim:))
Gerci burda kolay bir yontem de var. Cevapla diyorsun boyle aciklama yapmak zorunda kalmiyorsun

hayal_hatun nerelerdesin? Topiğe tekrar yazmama vesile olanlardansın ama şimdi de sen gözükmüyorsun...

pofu özledik seni...
gulhilal sayfaya tekrar yazmana vesile olmakla gerçekten güzel bir şey yaptığımı düşünüyorum. Yalnız benim senin gibi sayfaya katacağım pek bir şey yok. Bir süredir kendimde o enerjiyi görmüyorum. Vefan için teşekkürler.

Canım sağol paylaşımları beğenmene sevindim sitem amaçlı demedim yanlış anlaşılmak istemem teşekkür almak ya da geri bildirim için paylaşmadım bazen çok güzel şeyler paylaşımlar akıyor ya ondan dedim tabi ki insan sessiz kalmak istiyorsa kalabalir hepimizin hayat meşgalesi koşturması var insanın bir günü bir gününü tutmuyor. Ben de öyle oluyorum bazen takip edip sadece beğene tıklayabiliyorum.
Arkadaşınla ilgili sorunu çözmene sevindim yöntemlerden sonra yüreğin ve huzurun sana cevap verecektir doğru yolda olup olmadığının ama bana göre doğru yoldasın canım

Son düzenleme:
Merhabalaaar :)

Yazmıyordum uzun zamandır ama takipteyim. @Ayaklarim3kilo umarım güzel ve sağlıklı bir doğum olmuştur, hoşgelmiş bebeğin dünyaya :)

Yeni programımı bir türlü yapamadım, okul başlayınca böyle oluyor. Bu haftasonu biraz daha rahatım o yüzden yapıcam. Sporsuzluğun etkilerini hemen görmeye başladım. Olumlamaları hala dinliyorum ama programsız o da. EFT yapmıyorum. Eskisine göre çok iyiyim ama istediğim yerde değilim henüz. Hala duygusal boşluğu yemekle doldurma ve buna bağlı olarak tembellik var. Programımı yapsaydım eminim çok daha az olurdu bunlar. Yine de iyiyim ya :) İnsan ilişkilerim çok değişti ve her an eğlenebiliyorum. Her anda mutlu olabiliyorum, kafama takmıyorum.

Daha da iyi olmak için spora ve EFT'ye geri dönüş o zaman :) ve de sigarayı azaltmak istiyorum.

Merhaba bu konuyla karşılaşmam eskıye dayanıyor hatta pofu ılk açtığında denk gelniştım.cok yaptım bu güzel uygulamaları sonra hamılelık Doğum derken unuttum 1agustosta tekrar denk geldım ınanın kı hıc bır şey tesadüf degıl ben 1agustostan Berı bıkmadan usanmadan 600 sayfayı okudum hıc acele etmedım okudukça ufkum açıldı hıc bıtsın ıstemedım hayatıma coook şey kattı kızımı sütten kesebıldım kızım rahat rahat uyuyor artık nerdeyse 2 yasına görecek bız daha yenı rahat ettın olumlu düşünce çok harıka bir şey esımle aramı duzelttım daha ne olsun bır cümle vardır ya "sen degıs dünya değişimdin bu çok doğruymuş gerçekten
En onemlıdı de ne bılıyor müsünüz ben gerçek manada sukretmeyı ogrendım bakın gerçek manada dıyorum herşey ıcın tek tek sukredıyorum sukrettıkce sukrum artıyor
En basıyı musluğumdan su aktığı ıcın sukredıyorum ve daha Bırduru şey
Teşekkür ederım pofu buttrfly ve dıger arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…