Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Icim bir tuhaf oldu :)

Cok haklisin. Ben de dun yanlislikla koton corap cekmecesini actim:))) o nasil bir cekmece ismi:))) cok guldum kendime:))) ayiklayacagim hepsini dedim. Pantolonumun icine de yenisini alip giyinecegim:)))

Bu yil nasilsin?
Bunu gecen yil yazmis olmaliyim.
Bunu fark ettikten sonra cok mesafeliyim. Disarda gorusmuyorum kimseyle. Isyerinde de isle ilgili konusuyorum. Ozel konulari ne soruyorum ne anlatiyorum. Kendileto anlstmak, fikir almak isterse yardimci oluyorum.
Ucunun kafa yapisi daha cok uyuyor. Uyumsuz olan benim ama ben de kendimi degistiremem bu saatten sonra.

Evvettt Allahımın Ya Evvel Ya Ahir ismi gelse aklıma hemen geliyor aklıma bu durum.Zamanı biz çok farklı algılıyoruz,geçmişe de geleceğe de uzanıyoruz aslında.Ama hep tek gerçek var şu "an".Harika bir yazı gerçekten.

Katiliyorum:)))

Sağol canım beni benden alan yeri "Hayatınızda gerçekleşmesini istediğiniz her şey, aslında zaten geçmişte gerçekleşmiş oluyor. Bu yüzden "Oldu" şeklinde olumlama yapıyoruz. Her şey zaten çoktan gerçekleşti. Bizler zamanı geriden seyredip, yine anlık olarak değişime uğratıyoruz. Kader dediğimiz olgu da bundan ibaret. Gerçek olmayan hiç bir şeyi hayal edemezsiniz."
"Gerçek olmayan bir şeyi hayal edemezsiniz."Hz. Ömer (r.a) Sözüydü galiba 'Allah kabul etmeyeceği duayı hayal ettirmezmiş' . Kur' an nasıl bir kitaptır ya zamansız gelecek geçmiş şimdi hepsi içinde Allahım aklıma mukayyet ol

Tebrik ederim canım harikasınnnn mehteşem bir istiktar ve kararlılıkla devam ediyorsunnnn
Tesekkur ederim gercekten basta senin, burdaki diger arkadaslarin ve kitaplarin katkisi cok oldu. Gecen gun kuzenime artik pozitif bakiyorum olaylara dedim. Sen zaten hep pozitiftin dedi:) icimde cok kurup, gozumde cok buyuturdum. Zihnim rahat. O rahat olunca her sey daha kolay oluyor. Henuz hallolmadigini dusundugum konu icin olumlamami taaaaa yazin yapmistim:) O da benim icin en iyi sekilde sonuclandigindan dolayi sukrediyorum. Iste olumlamali cumle yazarken bir garip oluyor basi sonu:))) aslinda henuz olmadi. Ama ben oldugu icin sukrediyorum. Siz beni anladiniz:))
Herkese iyi geceler, tatli ruyalardiliyorum. buttrfly senin onunde bi 10 saat daha var sanirim. Sana da burdan bol enerji gonderiyorum:)

Hiçbir hislerimizin karşılıksız olmadığını söylemiştim ya bu zamandan sonra özellikle yaşadıklarım hisler anlamında hep karşılığını buldum,öyle böyle değildi hem de

Hem de hiiiç hayalini bile kurdurtmaz Allahım Önümüzdeki günlerde bir davet var ki bu davet benim imajinasyonlarımdan biridir, hala aklıma geldikçe uçacak gibi oluyorum.İşin ilginç tarafı böylesi bir büyük oluşum ilk defa gerçekleşecek.Detaylarını,devamını daha sonralarda inşallah paylaşırım canlar. Emin olun,biz birey olarak tüm evrenle bağlantılıyız

İmajinasyonlarım için kabul ediyorum o harika enerjini tatlım.Benden de sana fazlasıyla dönsün buraların çok yüksek evrensel enerjisiyle tabiki burdaki herkese de : )))

İyi geceler canım sana da tatlı rüyalar :)
Harika canım bir dilek daha gerçek oluyor ne güzel merakla bekliyoruz paylaşmanı :)

herkese selamlar, maşallah sayfalar coşmuş. HayallerimGercekOldu canım tebrik ederim, azmin için, çok güzel ilerliyorsun, geçmişten alıntılar yapıyorsun, bizim de görmediğimz kaçırdığımız mesajları okuma fırsatı oluor, teşekkür ederim. Rabbim hepimize güzel günler nasip etsin, gönlümüzdeki kalbimizdeki imaginlerdeki resimleri yaşatsın inşallah, ve de oldu, çok şükür bin şükür.

zaten kendimize bir değer versek, önemsesek kendimizi, herşey daha kolay olacak belki de ama nasıl olacak bilemedim. ben kendimi önemsiorum, değer veriyorum ama evde bişey oluyor, bütün moralim, hevesim, heyecanım kaçıyor. bunu nasıl düzeltecğim, o kısmı bir türlü beceremiyorum. bilmem anlatabildim mi?

Kınadığımız olayları ve kişileri hayatımıza çekiyoruz.Annene olan kınama duygunun farkına varmışsın ne güzel.Ben kınadığım insanla ile ilgili olarak, gözlerimi kapatıyorum.O kişiyi gözümün önüne getirip, " sana hakkımı helal ediyorum ve af ediyorum.Lütfen sende hakkını helal et ve beni bağışla.Senin ile aramdaki negatif kordonu kesiyorum ve sevgiyle şifalandırıyorum.Teşekkür ediyorum.Özür diliyorum.Lütfen beni af et.Seni seviyorum." diyorum. Bunu yaptığımız zaman o kişiyle ilgili aramızdaki negatif enerjiyi de kaldırmış oluyoruz.

Birde bir kişinin davranışı bana karşı negatif ve ben gerilmeye başladığım anda "seni olduğun gibi kabul ediyorum ve af ediyorum" diyorum.Bu da hem egomu susturuyor hemde o kişinin davranışının düzelmwsini sağlıyor.Bana ve bütüne şifa olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…