Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Hahaha benim burcum akrep yükselenim balık, hiçbir şey de tesadüf değil emin olun şu an konuşmamız gibi : ))).Ben de sizi seviyorum

Ne kadar sevindiğimi anlatamam.Çok güzel ifade etmişsiniz,gerçek şükrün hissi sonsuzdur.Herşeye sahip hissi verir,inanılmaz doyum vardır huzur mutluluk vardır.Yüce Allaha müthiş minnet vardır,bir taraftan harika bir teslimiyet vardır güven vardır.
Geri dönüşünüz için çok çok teşekkür ederim iyiki varsınız

Bilinçaltı -cak -cek yani gelecek zamanla ilgili cümlelerimize olumsuzdur malesef.Olacak değil olmuşla ilgileniyor.O yüzde "Oldu" diyoruz nacizane

Kaç defa okusam aynı hisse sahip olacağım bir paylaşım,çoook teşekkür ederim tatlım tekrar Hahahaa diğer paylaşımın için yazıyordum ama buna yazmışım olsun hepsi birbirinden güzel :)

Hayatımız aslında birer inception,filmde sanki bir çağ atlayıp bilinçli yapılan eyleme dökmüşler bence.Evet kendimi uçmuş hissediyorum bende : ))))

"Kollektif Bilinç Ağına Erişmek" Nasıl güzel bir ifadedir yahu.Okumaya doyamıyorum kopyaladım zaten

Süpersin canım çok sevindim beni de gaza getirip motive ediyorsun imajinasyonda çok sağol

Bu aralar cok fazla unlulerden,sanatcilardan bahsetmisim ama benim buyuk resim bunlardan daha farkli. Sanki amacim buymus gibi gelebilir,amacimda arac olabilir bu deneyimlerim yani bir deney niteliginde. Yanlis anlamalara simdiden onune geceyim dedim.Ama zaten sizler benim niyetimin maddeden cok maneviyat olduguna eminsinizdir yoksa 2.5 yildir istikrarla burda olmazdim

Hayır canım ben anlamadım senin hayallerin senin yolun ben senin kalbini hissediyorum buradaki herkes de öyle hissediyordur bana göre. Beni motive ediyorsun ve buradaki ardaşların paylaşımları ki bu çok güzel birşey çünkü iki yıl önce burayı keşfettim burdan önce zaten kitaplar internet siteleri çekilmiştim bu enerjiye. Sonra adım adım değiştim burdan yazdım sordum öğrendim özelden danıştım. Eşimle imkansız gibi gelen iki hayalimiz oldu çok şükür .Sabit bir yaşam hayaldi bizim için. İstediğimiz şehire yerleştik. Evimizi aldık alnımızın akıyla kredisini bitirmeyi nasip etsin Rabbim. Şimdi kalbimde gerçekleşmesini beklediğim sırlar(hayaller)var olur inşallah bende paylaşırım.
(Anlatım bozukluğu varsa kusura bakmayın)

Nasil guzel nasil masallahh hepinize hepimize.Kendim hayalime ulasmis gibi mutlu oluyorum,Rabbim digerlerini de nasip etsin.Coook sevindim yahu

Güzel enerjini hissediyoruz canım.İnandıklarını yaşamana da ayrıca sevindim. Neyi düşünürsen hayatına onu çekersin.Ne mutlu sen de emeklerinin karşılığını almışsın.Özgğven konusuna bayıldım.İnsanlarla iletişimim iyidir ama bazı insanlar ile bir aradayken rahat olamadığımı fark ettim. Her şeyi ben bilirim tarzındaki insanların yanında rahat olamıyorum.Bu hafta fark ettim.Acaba bu konuda ne yapmalıyım?

Nasil guzel nasil masallahh hepinize hepimize.Kendim hayalime ulasmis gibi mutlu oluyorum,Rabbim digerlerini de nasip etsin.Coook sevindim yahu
Amin canım çok teşekkür ederim inşallah Rabbim herkesin gönlünün muradını versin ben de paylaştım ki olmazlar olabiliyormuş kendime kanıtladım önce yaşayacak çok güzellikler var hepimizi bulsun senin dediğin gibi.
Uçmaya devam o zaman.

Kızlar Merhaba sizi arada takip ediyorum bütün sayfaları da okumak istiyorum ama bu ara yoğunum fazlasıyla lisans staj kpss çocuk ödev vs ....Burası tam benlik kendime özüme dönmeye çalışmak belki istediğim bana burada paylaşılan mutlaka bunu okumalısın ya da ilk once bununla başla dediğiniz öneriniz vs vardır eminim... ben tesadufen burada degilim tek bildiğim şimdilik bu... siz benim ne aradığımi anlıyorsunuz .

Merhaba hoşgeldin baştan okumanı tavsiye ederim roman gibi aynı ortadan başlayınca hiç bişe anlaşılmıyor kendimden biliyorum .
Son sayfaları da takip edebilirsin bir arkadaşımız öyle yapmıştı @Tulelut kendi msjına gelene kadar okumuştu çok iyi oluyor öyle sindire sindire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…