Çok teşekkür ederim ne kadar da güzel ve ayrıntılı cevapladiniz. Enerji nizi hissediyorum sizi cok seviyorum yükselenim de akrep. Gerçekten haklısınız olaylarla ilgili hep olumsuz duygulara kapildim ve malesef yaşadım. Şimdi sizlerden doğrusunu öğreniyorum iyiki varsınız
Hem şok oldum hem hiç sasirmadim desemHahaha benim burcum akrep yükselenim balık, hiçbir şey de tesadüf değil emin olun şu an konuşmamız gibi : ))).Ben de sizi seviyorum
Merhaba bu konuyla karşılaşmam eskıye dayanıyor hattapofu ılk açtığında denk gelniştım.cok yaptım bu güzel uygulamaları sonra hamılelık Doğum derken unuttum 1agustosta tekrar denk geldım ınanın kı hıc bır şey tesadüf degıl ben 1agustostan Berı bıkmadan usanmadan 600 sayfayı okudum hıc acele etmedım okudukça ufkum açıldı hıc bıtsın ıstemedım hayatıma coook şey kattı kızımı sütten kesebıldım kızım rahat rahat uyuyor artık nerdeyse 2 yasına görecek bız daha yenı rahat ettın olumlu düşünce çok harıka bir şey esımle aramı duzelttım daha ne olsun bır cümle vardır ya "sen degıs dünya değişimdin bu çok doğruymuş gerçekten
En onemlıdı de ne bılıyor müsünüz ben gerçek manada sukretmeyı ogrendım bakın gerçek manada dıyorum herşey ıcın tek tek sukredıyorum sukrettıkce sukrum artıyor
En basıyı musluğumdan su aktığı ıcın sukredıyorum ve daha Bırduru şey
Teşekkür ederımpofu buttrfly ve dıger arkadaşlar
Zaten reiki diye bir metod var mutlaka duymuşsunuzdur. Bu metodolojinin ilk çıkışı ilahidir aslında. İnsanlar başka yöne çekip bu düşünceden uzaklaşmış olsa da evrendeki tüm enerjinin sahibi yaratıcıdır. Enerjiye inandığınız olumlama yaptığınız dönemlerde yaratandan uzaklaşmaz aksine yakınlaşırsınız. Olacak dediğimiz şeyler inanmaktan gelir. İnanın isteyin ve dua edin ama asla şüpheye düşmeyin. Olur mu demeyin. Olacak deyin. :)
Sağol canım beni benden alan yeri "Hayatınızda gerçekleşmesini istediğiniz her şey, aslında zaten geçmişte gerçekleşmiş oluyor. Bu yüzden "Oldu" şeklinde olumlama yapıyoruz. Her şey zaten çoktan gerçekleşti. Bizler zamanı geriden seyredip, yine anlık olarak değişime uğratıyoruz. Kader dediğimiz olgu da bundan ibaret. Gerçek olmayan hiç bir şeyi hayal edemezsiniz."
"Gerçek olmayan bir şeyi hayal edemezsiniz."Hz. Ömer (r.a) Sözüydü galiba 'Allah kabul etmeyeceği duayı hayal ettirmezmiş' . Kur' an nasıl bir kitaptır ya zamansız gelecek geçmiş şimdi hepsi içinde Allahım aklıma mukayyet ol
Inception geldi aklima. Dogru yazdim mi bilemedim ama:)) bir de dizi onereyim. The big bang theory :)
Ben biraz hirs yaptim aslinda. Ya da amac mi diyeyim. Sanki bunu bitirmeden elimden telefonu birakmayacagim:)) telefonu elimden biraktigim zaman da daha cok kitap okuyacagim:))
O zaman bu hoş yazı önce topici açan Pofu yu sonra buttrfly i ve bu topicin enerjisine takılan herkesi içeriyor
-Ali'den Geciyoruz. Muhammed'e Erecegiz-
Devir Ali devri. Ali'den geciyoruz. Muhammed'e Erecegiz. (Gelen cumle)
Ali'den gecmenin ne oldugunu anlamak icin once peygamberimiz bu konuda neler demis ona bakalim. Bazi kaynaklara gore peygamberimiz cevresindekilere; "Ben ilmin sehriyim, Ali ise kapisidir." veya "Ben hikmet eviyim, Ali de onun kapisidir." demis. Bendeki bilgide ise; Peygamberimiz; "Ben ilimsem, ilmin kapisi da Ali'dir. Bana gelmek icin once Ali'den gecmeniz lazim." demistir. Burda en dikkat etmemiz gereken sey ilme yapilan vurgudur. Ilim; ogrenmek, dogruyu bulmak, 'Ol' kivamina gelmek demektir. Simdiki deyimimizle kollektif bilinc agina erismek, uyanmak ve yukselmek demektir. Muhammed'e ermek ise; ilimden doyuma ulastiktan sonra sevgide bulusmak demektir.
Bu baglamda "Devir Ali devri. Ali'den geciyoruz, Muhammed'e erecegiz" cumlesinde anlatilmak istenen; su anda buyuk uyanis icin yogun bir egitim ogretim doneminde oldugumuzdur. Bilinclerimiz aciliyor, farkindaligimiz artiyor, hem doga hem de bedenimiz uyaniyor. Yogun bir okuma, arastirma, yazma, istegiyle yarisiyoruz. Uyanista olanlar kitap yaziyor, blog aciyor, sifa dagitiyor, web sitesi kuruyor, grup sayfalari aciyor veya seminerler yapiyorlar...muthis bir bilgi paylasimi agi oruyorlar..orumcek gibi..
Yillardir bizden gizlenen ve dikkatimizden kacirilian tum ilimleri tek tek kesfediyoruz. Zamaninda kiymeti bilinmemis tasavvuf ilmini yeniden masaya yatirdik...Hak iadesi.... Bu yogun egitim doneminden gectikten sonra doyuma ulasip sonrasinda gercek ilim deryasinin kapisindan yani Ali'den iceri girecegiz. O kapidan girmek demek uyanisi tamamlayip yukselmek ve Levhi Mahfuza erismek demektir. Sonrasinda yeniden, tipki cocukken oldugu gibi masumiyete ve sevgiye demirlenecegiz. Yani Muhammed'e erecegiz.
Dahada ilerisi....bir ask hikayesi...
-Aasma Estefan-
Süpersin canım çok sevindim beni de gaza getirip motive ediyorsun imajinasyonda çok sağolSelamlarrr canlarım.Harika ama çok yoğun bir haftaydı.Çok önemli,çok değerli bir davetten bahsetmiştim ya işte o davet gerçekleşti.Benim için muhteşem bir deneyimdi.Birçok ünlü sanatçılarımız vardı.Medyadan görmüşsünüzdür belki,hollywood da düzenlendi.Dopdolu 2 gündü.O harika stüdyoda,kırmızı halıda yürümek...tarifsiz bir duyguydu gerçekten.Diğer en güzel şey de konuştuğum ünlülerin de aynı ilgiyi bana göstermesiydi;kıyaftimi,beni,enerjimi beğenmeleriydi.Bir kere daha ne kadar özgüven dolu bir insan olduğunu kendime ispat ettim bu aradahep bunlar imajinasyonlar canlar Her karşılaşmamda ve konuşmamda sanki yıllar önce tanıdığım kişilerle oturup sohbet ediyor gibiydi,ama biliyorum bunlar çoook normal daha önce yazdıklarım gibi hepimiz biriz ,birbirimizi
Ben de geçen gece kaç kere okudum bilmiyorum :)"Kollektif Bilinç Ağına Erişmek" Nasıl güzel bir ifadedir yahu.Okumaya doyamıyorum kopyaladım zaten
Hayır canım ben anlamadım senin hayallerin senin yolun ben senin kalbini hissediyorum buradaki herkes de öyle hissediyordur bana göre. Beni motive ediyorsun ve buradaki ardaşların paylaşımları ki bu çok güzel birşey çünkü iki yıl önce burayı keşfettim burdan önce zaten kitaplar internet siteleri çekilmiştim bu enerjiye. Sonra adım adım değiştim burdan yazdım sordum öğrendim özelden danıştım. Eşimle imkansız gibi gelen iki hayalimiz oldu çok şükür .Sabit bir yaşam hayaldi bizim için. İstediğimiz şehire yerleştik. Evimizi aldık alnımızın akıyla kredisini bitirmeyi nasip etsin Rabbim. Şimdi kalbimde gerçekleşmesini beklediğim sırlar(hayaller)var olur inşallah bende paylaşırım.Bu aralar cok fazla unlulerden,sanatcilardan bahsetmisim ama benim buyuk resim bunlardan daha farkli. Sanki amacim buymus gibi gelebilir,amacimda arac olabilir bu deneyimlerim yani bir deney niteliginde. Yanlis anlamalara simdiden onune geceyim dedim.Ama zaten sizler benim niyetimin maddeden cok maneviyat olduguna eminsinizdir yoksa 2.5 yildir istikrarla burda olmazdim
Nasil guzel nasil masallahh hepinize hepimize.Kendim hayalime ulasmis gibi mutlu oluyorum,Rabbim digerlerini de nasip etsin.Coook sevindim yahuHayır canım ben anlamadım senin hayallerin senin yolun ben senin kalbini hissediyorum buradaki herkes de öyle hissediyordur bana göre. Beni motive ediyorsun ve buradaki ardaşların paylaşımları ki bu çok güzel birşey çünkü iki yıl önce burayı keşfettim burdan önce zaten kitaplar internet siteleri çekilmiştim bu enerjiye. Sonra adım adım değiştim burdan yazdım sordum öğrendim özelden danıştım. Eşimle imkansız gibi gelen iki hayalimiz oldu çok şükür .Sabit bir yaşam hayaldi bizim için. İstediğimiz şehire yerleştik. Evimizi aldık alnımızın akıyla kredisini bitirmeyi nasip etsin Rabbim. Şimdi kalbimde gerçekleşmesini beklediğim sırlar(hayaller)var olur inşallah bende paylaşırım.
(Anlatım bozukluğu varsa kusura bakmayın)
Güzel enerjini hissediyoruz canım.İnandıklarını yaşamana da ayrıca sevindim. Neyi düşünürsen hayatına onu çekersin.Ne mutlu sen de emeklerinin karşılığını almışsın.Özgğven konusuna bayıldım.İnsanlarla iletişimim iyidir ama bazı insanlar ile bir aradayken rahat olamadığımı fark ettim. Her şeyi ben bilirim tarzındaki insanların yanında rahat olamıyorum.Bu hafta fark ettim.Acaba bu konuda ne yapmalıyım?Bu aralar cok fazla unlulerden,sanatcilardan bahsetmisim ama benim buyuk resim bunlardan daha farkli. Sanki amacim buymus gibi gelebilir,amacimda arac olabilir bu deneyimlerim yani bir deney niteliginde. Yanlis anlamalara simdiden onune geceyim dedim.Ama zaten sizler benim niyetimin maddeden cok maneviyat olduguna eminsinizdir yoksa 2.5 yildir istikrarla burda olmazdim
Amin canım çok teşekkür ederim inşallah Rabbim herkesin gönlünün muradını versin ben de paylaştım ki olmazlar olabiliyormuş kendime kanıtladım önceNasil guzel nasil masallahh hepinize hepimize.Kendim hayalime ulasmis gibi mutlu oluyorum,Rabbim digerlerini de nasip etsin.Coook sevindim yahu
Amin canım öyle olsun.
Merhaba hoşgeldin baştan okumanı tavsiye ederim roman gibi aynı ortadan başlayınca hiç bişe anlaşılmıyor kendimden biliyorum .Kızlar Merhaba sizi arada takip ediyorum bütün sayfaları da okumak istiyorum ama bu ara yoğunum fazlasıyla lisans staj kpss çocuk ödev vs ....Burası tam benlik kendime özüme dönmeye çalışmak belki istediğim bana burada paylaşılan mutlaka bunu okumalısın ya da ilk once bununla başla dediğiniz öneriniz vs vardır eminim... ben tesadufen burada degilim tek bildiğim şimdilik bu... siz benim ne aradığımi anlıyorsunuz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?