Buldum ilk mesajı tarihi hemen hemen hatırlıyordum o zamana göre şimdi daha iyi daha pozitifim çok şükür iyiki bu topic var iyiki sizlerde varsınız kızlarMerhaba arkadaşlar birkaç gündür takip ediyorum harika bir topik çok güzel şeyler paylasmissiniz bayıldım her gün açıp bakiyorum neler yazmışsınız diye :) yüreğinize sağlık.
Bu arada Kandilimiz mübarek olsun Allahim gonlumuzdekini versin inşallah
Bende geçen sene bu zamanlar zor şeyler yaşadım bi düşük yapmıştım ondan öncesinde bir sürü tedavi vs neyse .... su aralar aklima geliyor üzülüyorum ama geçti geçiyor bir kaç gündür modum düşünce açıp burayı okuyorum nefes egzersizi yapıyorum daha iyi oluyorum.
Sizlerden öğreneceğim çok şey var ben de uygulayabilirim inşallah :)
Merhabalar ,
Olumlu düşünme ve çekim yasasıyla 11 yaşımda,orta 1 e giderken sınıf arkadaşımın babasının aldığı kitaplarla tanışmıştım.O kadar çok sürükleyiciydi ki daha sonra ben de almaya başladım tabi o zaman çok yaygın değildi hatta ülkemizdeki yerli yazarlar sayılıydı diyebilirim ki onlar da bana çok sıcak gelmiyordu.Norman Vincent Peale'nin kitaplarıyla başlamıştım daha sonra da Antony Robbins ile devam etmiştim.İnanılmazlardı...Ama tabi o zamanlar dileklerim çok şükür oluyordu ama şimdikiler gibi değildi o zamanlar hep bir acelem vardı sanki,olmazsa olmaz gibilerdi.Şimdilerde ise imajinasyonunu yapıyorum yani hayalin içinde oluyorum 5 duyu organımla hissediyorum ve gerisini Rabbim'e bırakıyorum. Sonra bir bakıyorum aynısını hatta daha güzelini yaşıyorum :) Rabbimin Latif ismi tecelli etmişki diyorum fazlasıyla sunmuş.Size hemen bir örnek vereyim, canımdan çok sevdiğim 14 yıldır her gününe varlığı için şükrettiğim sevgili eşimle 15 yaşında tanıştım ve sevdim...Şükürler olsun.
Çok sevdiğim bir söz var: Her dilek kabul olmaz;içinde duygu olan coşku olan dilekler kabul olur.Kalben istemek lazım
ay sen de mi bendensin, dün ben de aradım da bulamadım, bana da 2015 sonu gibi geliyor emin de olamadım. neyse ara ara bakarım yine, bakalım hangimiz bulacak?Ben de bulmam lazım taktım uyuyamama ki sonra
Arıyorum bulacağım inşallah azmettim 2015 Sonu 2016 ocak tı ilk yazım galiba bide ne yazmışım o zaman ki kafa halimi merak ettim şimdi
oh maşallah bulmuşun, tebrikler canım, hem azmin hem de katettiğin yol için. iyiki bu topiği bulmuşuz, iyiki burdayız, hepinizden Allah razı olsun inşallah.Buldum ilk mesajı tarihi hemen hemen hatırlıyordum o zamana göre şimdi daha iyi daha pozitifim çok şükür iyiki bu topic var iyiki sizlerde varsınız kızlarçok yol kathetmişim geçmişe göre
oy canım sen de bulmuşsun, maşallah ne güzel, bugün ben de bulacağım bakalım.Benim ilk yazım buymuş :) Evet çok şükür ki hala en esaslı çekimim eşimdir17. yılımıza girdik Binlerce şükür ki yeniden dünyaya gelsem yine eşim derim yine bu hayatım derim Hayatın kuantum sırlarını öğrendikçe hayat gerçekten çok eğlenceli deneyim yeri
ilk mesajım sanırım bu?Balık ve Yengeç burcu için de öğrenebilir miyim?
canım çok normal, her zaman insan enerjik-pozitif olamayabilir. kendini sıkma lütfen, zamana bırak, geçer. havalardan da olabilir, kendine çok yüklenmiş de olabilirsin, biraz serbest bırak kendini. bazen ben de öyle hissederim, ama üstüne gitmem, zamanla geçer.Boyle bir seyi buraya yazmak istemezdim ama iyi degilim kizlar. Modum cok dusuk. Yapmayi planladigim cogu seyi yapamiyorum. Erken kalk, spor yap, erken yat, normal ye, kitap oku... neden boyle oldum?
Sanirim kendime neler yaptigimi cok iyi bilmiyorum. Bazen profesyonel birinden yardim mi alsam diyorum. Sonra madem her sey benim elimde niye baskasindan yardim alayim diyorum...(yardimdan kastim burdaki destek degil. Bu isi ucretli yapan kisilerle calismak)canım çok normal, her zaman insan enerjik-pozitif olamayabilir. kendini sıkma lütfen, zamana bırak, geçer. havalardan da olabilir, kendine çok yüklenmiş de olabilirsin, biraz serbest bırak kendini. bazen ben de öyle hissederim, ama üstüne gitmem, zamanla geçer.
canım biraz zaman tanı kendine, ben sanmıyorum yardım alacak kadar ağır bir problemin olduğunu. bu kadar sayfayı azimle, sebatla okudun, mutlaka faydası olmuştur. seni sıkan şeyi anlatmak istersen, özel değilse yaz buraya, belki bir faydamız olur.Sanirim kendime neler yaptigimi cok iyi bilmiyorum. Bazen profesyonel birinden yardim mi alsam diyorum. Sonra madem her sey benim elimde niye baskasindan yardim alayim diyorum...(yardimdan kastim burdaki destek degil. Bu isi ucretli yapan kisilerle calismak)
canım biraz zaman tanı kendine, ben sanmıyorum yardım alacak kadar ağır bir problemin olduğunu. bu kadar sayfayı azimle, sebatla okudun, mutlaka faydası olmuştur. seni sıkan şeyi anlatmak istersen, özel değilse yaz buraya, belki bir faydamız olur.
Mesleğinden memnun değil misin anlamadım bu arada, neden modun düştü?tesekkur ederim.
Oyle belirli bir sey yok. Cok iyiydimhafta sonu sehir disina gittim geldim. Dunden bu yana boyleyim. Evde yapmam gereken seyler var. Evde durmuyorum dogal olarak yapamiyorum sonra bunlar beni rahatsiz ediyor. Evde oldugum vakitlerde de elimde telefon dolaniyorum. Bundan da rahatsizim. Dun pasta almak iscin pastaneye girdim. Adam direk meslegimle hitap etti bana. Tanimam etmem. Meslege baslarken de hiiic istemezdim. Aha da bu su isi yapiyor densin Direk modum dustu. Arkadasim sacmaliyorsun bu kotu bir sey degil desi falan filan.
Havalar da kotu. Belki de ondan
Yok cok memnunum. Benim modum oyleydi. Simdi yazarken guluyorum:)))Mesleğinden memnun değil misin anlamadım bu arada, neden modun düştü?
yapacağın şeyler konusunda da liste yapmanı tavsiye ederim, yaptıkça da üzerne çizg çekersen, büyük bir rahatlama olacaktır eminim.
hım anladım canım, Allah ferahlık versin canım.Yok cok memnunum. Benim modum oyleydi. Simdi yazarken guluyorum:)))
Iste dolunay etkisi falan oluyor ya. Onun gibi bir sey sanirim
Teşekkürler sözde ıyıkı vardınız,bır sorum olacak hayatımdegıstı dıye bır ınternet sıtesı var çok güzel bılgıler var ıcınde rast geldınız mı hıcNe kadar sevindiğimi anlatamam.Çok güzel ifade etmişsiniz,gerçek şükrün hissi sonsuzdur.Herşeye sahip hissi verir,inanılmaz doyum vardır huzur mutluluk vardır.Yüce Allaha müthiş minnet vardır,bir taraftan harika bir teslimiyet vardır güven vardır.
Geri dönüşünüz için çok çok teşekkür ederim iyiki varsınız
Ben Aykut Oğut'u bir iki ay önce okudum ama olumsuz bir şey yazdığımı hiç hatırlamıyorum.gulhilal canım Aykut Oğut la ilgili bir ara topikte yazılmıştı, hatırlıyor musun, ya da sen miydin? olumsuz birkaç şey sylenmişti.
hımm anladım canım.Ben Aykut Oğut'u bir iki ay önce okudum ama olumsuz bir şey yazdığımı hiç hatırlamıyorum.
ay sen de mi bendensin, dün ben de aradım da bulamadım, bana da 2015 sonu gibi geliyor emin de olamadım. neyse ara ara bakarım yine, bakalım hangimiz bulacak?
oh maşallah bulmuşun, tebrikler canım, hem azmin hem de katettiğin yol için. iyiki bu topiği bulmuşuz, iyiki burdayız, hepinizden Allah razı olsun inşallah.
Sağol canım seni de tebrik ederimilk mesajım sanırım bu?balık ben, eşim de yengeç oluyor, soru ile başlamışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?