Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Kaç defa okusam aynı hisse sahip olacağım bir paylaşım,çoook teşekkür ederim tatlım tekrar Hahahaa diğer paylaşımın için yazıyordum ama buna yazmışım olsun hepsi birbirinden güzel :)
Inan ki ben de bu paylasimi yazacaktim biraz once. Ama tam olarak aklima gelmedi nasil oldugu:) tesekkurler yanlislikla paylastigin icin :))) bu yazidan cok etkilenmistim ki hala etkileniyorum.

Evet hatta ilk mesajimda cok derin duygularimi ifade ettim sanmistim. Peki neydi ilk mesajim,
"Takipteyim"
Gercekten yeniden yeniden okumak istiyorsun.

Elimdekileri bitireyim ben de bu kitabi alacagim:)

Cok guzel bir yazi:)

Pozitif Gücün Büyüsü kitabinin meditasyon kisimlarina geldim. Bu da cok guzel bir kitapti ama yine de favorilerim Bilincaltinin Gucu ve Rezonans Kanunu:)

Cok hosuma giden cumlelerin altini cizdim. Unutmayayim, sizinle paylasayim diye:)

Bulasıcı sadece bir fikirdir ve fikirler bulasıcıdır( hastaliklarla ilgili)

Bir sürü insan hastalığın kalıtsal bir sey oldugunu soyluyor. Bana gore, bizim ailemizden aldigimiz sey onlari zihinsel kaliplari.

Icsel huzuru olusturarak, dunyada bizimle hemfikir tum huzurlu insanlarla bag kurdugumuzu hatirlayin.

Her "yapamam" deyisinizle onunuze bir dur tabelasi koyuyorsunuz.

Sinirlandirmalar tamamen zihinde, gerceklikle bir ilgisi yok.

"Yapamam, ise yaramaz, yeterince param yok, komsular ne dusunur?" gibi seyler soyleyince sınırlanmıs oluruz.

En sevdigim:)
Zamanin baslangicindan bu yana size benzeyen baska bir insan daha olmamistir, o halde neyle rekabet edebilir ya da kiyaslanabilirsiniz?

Sukretmek isteriz ki daha cok iyiligi kendimize cekelim. Fakat eksik seylere odaklanirsak, onlari cekecegimizi unutmayalim.

Eger tersi giden her seyin suclusu olarak durmadan kendinizi azarliyor ve her zaman kurban gibi hissediyorsaniz, o zaman bu inanclarinizi destekleyecek tipte iliskileri cekersiniz.

Bir de olumlama,
Kendimi gecmisten kurtarip ozgur birakmaya niyetliyim. Bana zarar vermis herkesi affetmeye niyetliyim ve digerlerinden zarar gordugum icin kendimi affediyorum.

Ozgurlesmek icin kendinizce hakli buldugunuz guceniklerinizden ve acima kosenizden cikmalisiniz.

Simdilik bu kadar. Sevgiyle kalin...

Aynen öyle canım, şükürler olsun. Ben de aldım onun kitabını ama burda sanki bir ara onunla ilgili olumsuz bir duyum almıştım diye hatırlıyorum, inançla imanla ilgili. Kitaba da başladım ama birkaç yeri beni rahatsız etti. Akşam sizinle de paylaşırım yine.

Bilincaltinin Gucu, Rezonans Kanunu, Pozitif Gucun Buyusu kitaplarini nerden buldunuz?
Ben yazin eski - yeni butun kitapcilara sordum.Yok.
Aykut Ogut vardi. Siz yazinca merak ettim, okuyacagim.

İlk sayfalarda, burası biraz rahatsız etti beni.

Eklentiler

• 15088534485061749755334.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 60
  • 1508853478794840748307.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 59
çok güzel canım, teşekkür ederim. maşallah çok güzel ilerliyorsun, Allah yolunu açık etsn inşllah.

Ellerine yüreğine sağlık canım paylaşım için ben pozitif gücün büyüsünü merak ediyorum Evren'den Torpilim var ı tekrar okuyacam bir de elim de Eckhart Tolle Şimdinin Gücü kitabı var bir bitiremedim bunları bitirince almak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…