Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Cook sevindim sizin adiniza ve tabiki kendi adima.Ne guzel degil mi sartsiz,kosulsuz mutlu olmak cosku dolu olmak.Iste butun sir bu aslinda.Biz icten bir sekilde sebebsiz mutlu oldugumuzda sonsuz keyfi yakalamis oluyoruz ve diger tum guzellikleri de kendimize cekiyoruz.Mevlammm oyle guzel bir duzen kurmus ki evet hepimizin gonlune gore nasip ediyor

Nasıl güzel nasıl eşsiz nasıl harika donanımlarla yaratılmışız Her birimizin eşsiz potansiyelleri var,bir amacı var.Yeterli farkındalığa,yeterli alıgıya ulaşmış olsak her birimiz öncelikle kendimzi dahil herkese ilahi gözüyle bakarız,hayran oluruz sadece Yaratılış şeklimizden dolayı.Aklımıza ne bir kıskançlık ne bir rekabet hissi gelirmtam tersi herkes birbirini destekler ki o şaheserler ortaya çıkabilsin

Uykusuzlarda bugün ben :) 4 kasım dolunayın etkisi galiba kafam karışık nette bakınırken dikkatimi çeken yazı...
Ne derin...
Diliyorum bu dolunay ışığı ile zihnimizdeki herşeyi yıkayıp saflaştırsın öyle oluyor oldu Şükürler olsun Amin ...

Hic bilmiyordum dolunay oldugunu.Oyle bir sislik var ki balon gibi hissediyorum.Her dolunayda yasarim bu durumu : ))) Aaa bak bir de ne gelirse aklima once olumsuzu geliyordu bugun sonra olumlusuyla degistiriyirdum.Demek ki dolunay enerjisi bu da.Hatta taslarimi yikadim az once,su olumsuzlugu atayim dedim.Birazdan dolunay aktivitemi de yapayim,yazayim su negatiflerimi kagida; yakayim hepisini

Şişkinlik bende de oluyor yalnız değilmişim taşları ben de yıkayım iyiki hatırlattın yazı yazıp sonra yakmaya dermanım yok dua edeyim Allahım Ruhumu zihnimi bedenimi şifalandır Amin

Şişkinlik bende de oluyor yalnız değilmişim taşları ben de yıkayım iyiki hatırlattın yazı yazıp sonra yakmaya dermanım yok dua edeyim Allahım Ruhumu zihnimi bedenimi şifalandır Amin
Bedensel sislikten mi bahsediyorsunuz? Insallah oylesir. Cunku ben de dun bildigin sistim:)

Selam kizlar :) bugun dolunay var biliyorsunuzdur. Peki dolunayda gelen kararlarla hareket etmek dogru mudur yanlis midir sizce suan kafam cok karisik bi iliski konusunda bitirme gibi bir karar aldim . Kendi kendime de olsa . Yoksa iptal mi etmeliyim

Bende de aynı durum var şuan çok karışık duygularım var. Sözlüm biraz ilgisiz bana karşı ilk tanıştığımızda böyle değildi. Ne yapsam bilemedim. Onu Seviyor muyum sevmiyor muyum bilmiyorum

Bende de aynı durum var şuan çok karışık duygularım var. Sözlüm biraz ilgisiz bana karşı ilk tanıştığımızda böyle değildi. Ne yapsam bilemedim. Onu Seviyor muyum sevmiyor muyum bilmiyorum

Aynisi bnde de var. Kavga etmetim etmeyim dedim ama basladi bi yerden gidiyor ama hayirlisi. Normal bi iliski diyemem amaresmen 2. Hatta 3. Planlardayim. Bgun dolunay acaba onun etkisi mindiye dusunuyorum acikcasi :/

İyi akşamlar. Media.Turuz.com adlı sitede bir çok felsefe kitabı var. Bilinçaltının gücü ve Beynin gizli güçleri kitaplarıda var.
teşekkür ederim canım, ikisini de kaydettim, inşallah okurum da.
kızlar dün akşamdan beri bende de bir sıkıntı vardı, demekki dolunaydanmış, Rabbim şifalandırsın inşallah.

Herkese merhaba uzaktan olsada daima takipteyim yöNtemi çok merak ettiğim için yazmak istedim access bars nedir nasil yapilir ? Baktim ama cok aklimi veremedim sanirim anlayamadm. Artt tekniginide ayni sekilde uygulayamadm sanirim teknikleri uygulamada biraz kendimi veremiyorum

teşekkür ederim canım, ikisini de kaydettim, inşallah okurum da.
kızlar dün akşamdan beri bende de bir sıkıntı vardı, demekki dolunaydanmış, Rabbim şifalandırsın inşallah.
Rica ederim. İnşallah bende okurum :))). Geçmiş olsun. Bendede sıkıntı var, başımda dönüyor. dolunaydan galiba dediğin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…