- 25 Ekim 2017
- 413
- 955
- 53
selemlar herkese kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum,hava bir harika muhteşem içim kıpır kıpır ,güneş ne de güzel umutlar ekiyor yüreğimize ,coşku doluyum içim içime sığmıyor ayaklarım sanki yere basmıyor mutluyum şükürler olsun Allahım.
sayfayı 20 gündür keşfettim ve bu hiç de tesadüf deil.şu an 400.sayfadayım.ve heyecanla okumaya devam ediyorum ,2 kitap siparişi verdim bu arada ,onları bekliyorum ve burada yazılanlar ve birazda benm hislerimle olumlamaya başladım olumlamamın 10 günündeyim :) çok güzel şeyleri kendime çektiğimi biliyorum.Allahım hepimize herşeyin en güzelini en hayırlısını versin .ve çok hoşuma gidenbuttrfly nin bi sayfa da paylaştığı sözle bitirmek istiyorum
"Gel gör mevlam neyler ,neylerse en güzelini eyler" (ayrıca deneyimlerinizi paylaşmlarınızı yazdıklarınızı heyecanla okuyorum siz muhteşemsiniz ) kısa zaman içinde buradan olumlamam oldu ve sonuç harika oldu diye yazacağım :)
Eki Görüntüle 2063234
Uykusuzlarda bugün ben :) 4 kasım dolunayın etkisi galiba kafam karışık nette bakınırken dikkatimi çeken yazı...
Ne derin...
Diliyorum bu dolunay ışığı ile zihnimizdeki herşeyi yıkayıp saflaştırsın öyle oluyor oldu Şükürler olsun Amin ...
Şişkinlik bende de oluyor yalnız değilmişimHic bilmiyordum dolunay oldugunu.Oyle bir sislik var ki balon gibi hissediyorum.Her dolunayda yasarim bu durumu : ))) Aaa bak bir de ne gelirse aklima once olumsuzu geliyordu bugun sonra olumlusuyla degistiriyirdum.Demek ki dolunay enerjisi bu da.Hatta taslarimi yikadim az once,su olumsuzlugu atayim dedim.Birazdan dolunay aktivitemi de yapayim,yazayim su negatiflerimi kagida; yakayim hepisini
Bedensel sislikten mi bahsediyorsunuz? Insallah oylesir. Cunku ben de dun bildigin sistim:)Şişkinlik bende de oluyor yalnız değilmişimtaşları ben de yıkayım iyiki hatırlattın yazı yazıp sonra yakmaya dermanım yok dua edeyim Allahım Ruhumu zihnimi bedenimi şifalandır Amin
Bende ikisi de vardı canım hem yüreğim dolmuş gibi hem vücut şişkinliği gece gezindim durdum evin içindeBedensel sislikten mi bahsediyorsunuz? Insallah oylesir. Cunku ben de dun bildigin sistim:)
Selam kizlar :) bugun dolunay var biliyorsunuzdur. Peki dolunayda gelen kararlarla hareket etmek dogru mudur yanlis midir sizcesuan kafam cok karisik bi iliski konusunda bitirme gibi bir karar aldim . Kendi kendime de olsa . Yoksa iptal mi etmeliyim
Bende de aynı durum var şuan çok karışık duygularım var. Sözlüm biraz ilgisiz bana karşı ilk tanıştığımızda böyle değildi. Ne yapsam bilemedim. Onu Seviyor muyum sevmiyor muyum bilmiyorum
teşekkür ederim canım, ikisini de kaydettim, inşallah okurum da.İyi akşamlar. Media.Turuz.com adlı sitede bir çok felsefe kitabı var. Bilinçaltının gücü ve Beynin gizli güçleri kitaplarıda var.
Rica ederim. İnşallah bende okurum :))). Geçmiş olsun. Bendede sıkıntı var, başımda dönüyor. dolunaydan galiba dediğin gibi.teşekkür ederim canım, ikisini de kaydettim, inşallah okurum da.
kızlar dün akşamdan beri bende de bir sıkıntı vardı, demekki dolunaydanmış, Rabbim şifalandırsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?