Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Hepsini okudum canım, kuzenler teyzeler... çocukluk anıları hep.Daha önce de konuşmuştuk hep taaa oralardan geliyor blokajlarımız.Çok sevindim canım senin için,bilinçaltın kapılarını açmış artıkArtt deneyimlerinden bahsedersen çooook makbule geçer tatlım

Çok güzelmiş canım sağol Güneş Tanın videosu ile tekrar başlayayım .Ben de bir eşya ya da küçük bir toka bile kaybetsem çok tepki veriyorum.
Pazar günü kimliğimi bulamadım bir süre eşimle biraz gerildik üzüldüm falan buldum neyse ki.
İçime döndüm niye böyle hissediyorsun diye Serbest bırakmaya çalıştım korkumu biraz rahatladım anlık, kesin geçmişden çocukluktan kalan bir inanç var hatırlamıyorum. Güzel oldu canım bunu paylaşman irdeleyip bulup çıkarmam lazım iyileşsin istiyorum artık.

Aslında bazı artt deneyimlerimi bir ara sana özelden yazma niyetim vardı.Kısmet olmadı daha:))

Kesinlikle bu yöntemi deneyimlemelisin.Yalnız küçük şeylere tepki vermenin sebebi çok alakasız bir şey çıkarsa hiç şaşırma...

Bak şimdi geçen gün eşim traş makinesini benim pudramın yanına koymuş.Çok kötü koymuş benim ki uca gelmiş.Dolabı açmamla yere uçması bir oldu.Her yer pudra oldu.Temizledim uğraşırak bayağ.O an eşim işteydi.Ne kadar gıcık oldum bir an : ))) İçimden sayıyorum, ne dikkatsizsin diye.Ama birden an a odaklandım.Benim o günkü ilk negatif deneyimim değildi,ben negatiftim.Karar verdim bu olayı ben yaşadığıma göre tek sorumlusu benim.Ben çektim bu olayı enerjimle.Enerjimi pozitiflemeye karar verdim.Ve gerçekten ertesindeki tüm olaylar güzel geçti.Hatta o farkındalığımla yeni enerjiler açığa çıkarttım kendime oyun gibi : )))) Nerden nereye işte, küçük bir bakış açısı ile bile.Tavsiye ederim tatlım

Iyi geceler.. Bu forumu bir arkadaşım tavsiye etti kk'dan ( ha_mim )takibe aldim ben de. Çok katılım sağlayamayacağım şu an yalnızca anlayıp öğrenmeye çalışıyorum.
Bahsettiğiniz artt tekniğini kendi kendimize uygulayabiliyor muyuz? Bir uzmanla yapmakla aynı sonucu vermez büyük ihtimal ama ona yakın bir sonuç.alınabilir mi?

Tamam canım , genel de sakin bir ruh halim var böyle bir aksilik yaşayınca duruyorum ben o an o kötü enerjiyi kırmak için bırakıyorum o işi işte elimi yüzümü yıkar nefes alır öyle devam ediyorum senin örneğin gibi sakince temizliyorum orayı :)
Ben de acaba mükemmelliyetçilik gibi niye kaybediyorsun diye mi sinir oluyorum dedim kendi kendime ya da çocukken birşey kaybedip ebeveynimden büyük tepki mi gördüm ?Kafam da deli sorular

Canım videoları var incele bir Güneş Tan diye arat topic de başka güzel paylaşımlarda var

Genelden de yaz bazilarini lutfen:)
Tamam o zaman genelden olan bir şeyi yazayım :)

Galiba üç-dört hafta önce kilo için yapmıştım.Burada daha önce yazmıştım,ben bluğ çağından sonra çok olmasa da hep fazla kilosu olan biri oldum.En son iki sene öncesinde seksen kiloya kadar çıkmıştım.Sonra bir şekilde spor ve ara ara yaptığım diyetle birlikte değerlilik olumlamaları da yapıp elli dokuz kiloya kadar indim.Hatta daha da zayıflamak için şu meşhur İsveç diyetini bile yaptım ama bildiğiniz vücudum direnç gösterdi ve ben sadece mevcut kilomu koruyabildim. Yazın sonuna doğru bir kaç kilo geri aldım.Ama sürekli kilo alacağım korkusuyla yaşamaktan ve hep yediklerime dikkat etmek zorunda olmaktan gerçekten bıktım. Ben neden sporu ve yediklerime dikkat etmeyi her bıraktığımda kilo almaya başlıyordum ki?

Şu son haftalarda Tuğçe Işınsu'yu çok dinlemeye başladım.Biliyorsunuz o da dört ayda otuz altı kilo vermiş regresyon yöntemiyle.Tabii ben regresyon hakkında pek bir şey bilmediğim için artt yöntemini uyguladım kendime.

Şöyle bir deneyim yaşadım.Ben çocukken gerçekten çok zayıftım ve pek bir şey yemezdim.Bir de ben 84 doğumluyum.Bizim kuşak bilir,bizim çocukluğumuzda böyle şimdiki gibi yiyecek bolluğu da yoktu.Gerçekten yediğimiz her şey sınırlıydı.Bir misafirliğe bile gittiğimizde sofraya dönüp bakmamız yasaktı.İstediğimiz gibi abur cubur da yiyemezdik. Daha sonraki dönemde kısa bir süre yatılı bir kurs süreci yaşadım.Yiyecek açısından gerçekten çok sıkıntı çekiyordum.İyice bir deri bir kemiğe dönüşmüştüm.Kurstayken hep eve gidince yiyeceğim şeylerin hayalini kurardım.Tabii eve gelince o hayalini kurduğum yiyecekleri yemek pek aklıma gelmezdi:) Neyse kurs hayatım bitti,ben biraz daha büyüdüm.Ben büyürken yiyecek kültürü ve imkanı da çok genişledi.Yani bir anda bolluğun içine düştüm. Artt tekniğini uyguladığımda işte o dönemlerin bende kıtlık bilinci geliştirdiğini çözdüm.Çünkü bolluğa erdiğim an kilo almaya başlamıştım.Bu tekniği uyguladıktan sonra iştahım bayağı azaldı.Kilo alma korkum ciddi anlamda yok oldu.Bir aydır istediğimi yiyip içiyorum ama kilom hala aynı.Biraz hareketi arttırırsam yine kilo vermeye başlayabilirim:)

İşte deneyimim bu yönde:)

Evet canım çok özel değilse nasıl temizledin önerebileceğin bişey var mı bana şu eşya kaybetme korkularımla ilgili

Ben genelde gece yatarken yapıyorum.Hem sessiz hem de karanlık oluyor. Önce kendimi serbest bırakıyorum,yani kendime baskı yapmıyorum.Bir kaç kez derin nefes alıp gözlerimi kapatıyorum.Sonra bilinçaltıma problemim her neyse onun nedenini soruyorum.Bir de şöyle bir şey yapıyorum,o probleme sebep olacak en yakın ihtimali düşünerek bilinçaltıma öncülük ediyorum.Tabii sonrasında çok alakasız şeylerle karşılaşabiliyorum.Problemi bulduğumu anladığımda ya bir kapı açıp boşalttığımı hayal ediyorum ya da sürekli yüksek bir yerden denize atladığımı hayal ediyorum.İlk seferde tamamen yok olmayabilir.Bu yüzden bir kaç kez boşaltma yapmakta fayda var.

İnşallah yardımcı olabilmişimdir:)

Tamam canım çok sağol kendi kendime yapmaya çalıştığımda Zihnim çok konuşuyor videoyu dinleyerek yapayım kadının yönlendirmesi iyi oluyor benim için.

Tamam canım çok sağol kendi kendime yapmaya çalıştığımda Zihnim çok konuşuyor videoyu dinleyerek yapayım kadının yönlendirmesi iyi oluyor benim için.

Bende bunu soracaktim videolu mu videosuz mu? Ben de simdilik videolu yapayim. Faydasini gordugum icin sukrediyorum:)

gulhilal Canim deneyimlarini bende dort gozle bekliyorum. Profesyonel destek almadan yapilmazmis gibime geliyor. Ornek uygulamalari gormek iyi olur diye dusunuyorum.
Genel kanı,bu tip uygulamaların profesyonel yardım almadan yapılamayacağı yönünde.Doğru olabilir ama kendimizi de çok hafife almamak lazım.Bizim de kendi içimizde gücümüz var.Mesela ben bundan Sonra çok kilolu biri olmayacağıma inanıyorum.Hatta bir ay sonrasında bayağı kilo vereceğim fikrindeyim:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…