HAFTANIN OLUMLAMASI
Bir hafta boyunca "İsteklerimi hayatıma kolaylıkla çekme yeteneğine sahibim." olumlaması ile her gün çalışmanız önerilir.
HAFTANIN SORUSU
Soruların da kendine özel bir enerjisi vardır ve bir soruyu sorar, yanıt aramadan beklerseniz yanıtı yaşam içinde karşınıza çıkacaktır. Bu hafta her sabah uyandığınız zaman kendinize "İyi bir gözlemci nasıl olabilirim ? "diye kendinize sorun. Bir yanıt aramayın ve akışta kalmaya odaklanarak gününüze sevgiyle başlayın.
Güliz Özkan
Kesinlikle haklısın canım daha beteri ne olabilir derler ay Allahım ne yanlış bir söz ....Sen koru dilimizi...Yepyeni ogrendigim bir teknik var.Ama su an deneyimliyorum sadece.Sanirim bu teknige ait o sorular da.
Yasadigimiz her guzel seyin ardindan soruyoruz sadece, daha nasil guzel olabilir??? Cevaplar sizi fazlasiyla gelip bulacak.Bu aynen basina olmadik kotu seyler gelen insanin daha ne kadar olabilir ki derken daha beterini yasamasi gibi.Ayni prensiple calisiyor : ))) Mesela istediginiz seyler icin yine soruyorsunuz" .... nin gerceklesmesinicin olanaklar nelerdir? " Birakin cevaplansinlar...Hic pesine dusmuyoruz canlar, evren yasalari islesin
Kesinlikle haklısın canım daha beteri ne olabilir derler ay Allahım ne yanlış bir söz ....Sen koru dilimizi...
Şu son iki yılda kendi hayatımda o kadar güzel sıçramalar yaşadım ki Şükürler Olsunbir şeyi bekliyorum Allah’ımın izni ile olursa ben de bu yöntem işliyor diyebilirim....
Hemen paylaşıyorum böyle yüksek enerjili niyetleri ve olumlamaları bir kişi bile yapsa ne mutlu bana .... aracı olmak ...
Coooktan oldu bile dusun.Eger onu istiyorsan, istedigin zaten sana aittir canim.Bilincaltini ikna et, bir yerlerde o istedigin zaten gerceklesiyor.Zaman bizim sandigimiz gibi hep ileriye olmadigni dusunuyorum.Yani duz bir cizelgede gitmiyoruz.Milyonlarca ihtimaller aciliyor,enerjimiz ve bilincaltimiz hangisiyle uyumluysa onu yasiyoruz.Hayallerimiz bir yerde similasyin seklinde gerceklesiyor zaten isinlanmak titresimimizle uyumlamakla mumkun diye dusunuyorum : ))) İyice ucuyorum tutmayin beni
Uç canım ne güzel .Tamam canım yaparım çok sağolCoooktan oldu bile dusun.Eger onu istiyorsan, istedigin zaten sana aittir canim.Bilincaltini ikna et, bir yerlerde o istedigin zaten gerceklesiyor.Zaman bizim sandigimiz gibi hep ileriye olmadigni dusunuyorum.Yani duz bir cizelgede gitmiyoruz.Milyonlarca ihtimaller aciliyor,enerjimiz ve bilincaltimiz hangisiyle uyumluysa onu yasiyoruz.Hayallerimiz bir yerde similasyin seklinde gerceklesiyor zaten isinlanmak titresimimizle uyumlamakla mumkun diye dusunuyorum : ))) İyice ucuyorum tutmayin beni
Cok tesekkur ederim. Sizler kadar katkim olamiyor benim :)Uç canım ne güzel .Tamam canım yaparım çok sağolSana çok şey borçluyum bu sayfayı başlatan pofu hayatdevamedecek gulhilal ftemiz HayallerimGercekOldu sayfa da paylaşım yapan adını unuttuğum bütün arkadaşlarıma da iyiki varsınız
Olur mu canım senin sayen de tekrar okuduk geçmiş sayfaları bize işaret ettin önemli mesajlarıCok tesekkur ederim. Sizler kadar katkim olamiyor benim :)
HAFTANIN OLUMLAMASI
Bir hafta boyunca "İsteklerimi hayatıma kolaylıkla çekme yeteneğine sahibim." olumlaması ile her gün çalışmanız önerilir.
HAFTANIN SORUSU
Soruların da kendine özel bir enerjisi vardır ve bir soruyu sorar, yanıt aramadan beklerseniz yanıtı yaşam içinde karşınıza çıkacaktır. Bu hafta her sabah uyandığınız zaman kendinize "İyi bir gözlemci nasıl olabilirim ? "diye kendinize sorun. Bir yanıt aramayın ve akışta kalmaya odaklanarak gününüze sevgiyle başlayın.
Güliz Özkan
Yap canım hayırla sonuçlansın senin için inşallah mutlaka baştan oku topic i az az olsa oku çok fayda göreceksin .Bu kadar olur
İkinci bomba etkisi
Hemen yapıyorum olumlamayı:))
Yap canım hayırla sonuçlansın senin için inşallah mutlaka baştan oku topic i az az olsa oku çok fayda göreceksin .
Ne mutlu bana o zaman:)Olur mu canım senin sayen de tekrar okuduk geçmiş sayfaları bize işaret ettin önemli mesajları
Bugünkü niyetim akışta kalmaktı.Bu yazı iyi denk geldi...HAFTANIN OLUMLAMASI
HAFTANIN SORUSU
Güliz Özkan
HAFTANIN OLUMLAMASI
HAFTANIN SORUSU
Güliz Özkan
Tabiiki kabul ederiz canım hoşgeldin. Hoşumuza giden şeyleri burda paylaşıyoruz.Selam kızlar.
Sayfaları okuyamadımda son sayfalarda gözüme çarptı haftalık uygulama mı yapıyorsunuz ? Çok hoşuma gitti bi süredir akışkanlık ettim bende günlük olumlamalar yapıyorum. Meditasyon videoları falan dinliyorum.
Ama aranıza katılmak isterim kabul ederseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?