Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Çok sağolun emeğinize sağlık
Tüm gücümle denicem ve inşallah
“Amannn “ diyecek seviyeye gelicem

Yesil en sevdigim renk:) Bu kararinizla birlikte hayatiniz hep iyi yonde degissin insallah:)

Selam pozitif guzeller mutlu gunler olsun insallah cenazemiz vardi memlekete gittik geldik ara ara okudum cok cevap yazamadim yoğunluktan, farkettim de topic 1000 li sayfalara geliyor maşallah giderek artarak yayalim bu temiz yüksek-enerji herkese ulassin bulassin bir daha cikmasin insallah

Allah rahmet eylesin
İnşallahhh

Allah rahmet etsin canım,başınız sağolsun...
Yokluğun çok farkediliyor emin ol tatlım, enerji dolu paylaşımlarını bekliyoruz burada bak her gün

Amin kizlar topluca yazayim sizlerde sağ olun... Allahim kalanlara bizlere ömür can versin, cenaze evinin havasi ağır olur ya ara ara burayi okudum enerjinizden aldim canlar iyiki varsiniz
Yorgunluğum geçsin burdayim, bisikletin pedellarini çevirmeye devam evren hareket seveerr, nerde hareket orda bereket
.....başka hareket ile anlamlı cumle kalmadı aklimda :))

Yine zamanlaması müthiş bir paylaşım benim için, belki sizin için de öyledir .....

Zihnin sadece yüzde onluk dilimi bilinç halidir. Yüzde doksanlık dilimi oluşturan bilinçaltıdır. Ve bilinçaltımız geçmiş yaşantılarla gelecek arasındaki hücre bağlantılarının olduğu alandır. Mesele bilinçaltındaki negatif kurulmuş hücre bağlantılarından arınmaktır. Gelecek kaygısı duyarsan anda kalamazsın. Geçmişe göre yorumlarsan hayatını hep geçmişteki gibi olayları çekersin. Anda kaldığın farkındalıkla aldığın tüm kararlar senin bilinçli seçimlerin olur. Bugün her ne yaşıyorsan bilinçaltında ne varsa onları yaşamına çekmendir. Bu sebeble şaşırmamalısın olanlara. Her şeyin senin seçimin olduğunu anladığın gün kimseye de kızamazsın. Herkesin bir ruhsal tekamülü vardır. Bazen için sıkılır boğazın düğümlenir ne olduğunu anlayamazsın. Ortada sorun yok gibi gözükür ama bilinçaltında mutlaka olumsuz enerjiler harekete geçmiştir. Bilinçaltında neler olup bittiğini ancak içe dönerek farkedersin. Her gece bir yarım saat sessiz bir yerde ol. Ve neyi neden yaşadığını sorgula. Ortada hiç bir zaman suçlu yoktur. Olamaz. Kimse suçlu değil. Sadece beyninin yaydığı enerji frekansları ne ise onlari yaşıyorsun. Kötü diye birsey yok. O da bakış açın. Hastalığa bile isyan edilmez. Hiç bir şeye isyan etme. Kabule geçtiğinde neyi neden yaşadığını net görebileceksin. Herşey yaşamın birer parçasıdır. İyi yada kötü diye sınıflandırma. Çözüme odaklan. En kötü yaşadığın olayların ardında çok büyük dersler vardır. Görmeyi dene. Acıyla yoğrulursan acı bilinci iyice tetiklersin. Dur. Bekle. Teslimiyette kal. Şükret. İnan. Düzelir herşey. Ve unutma ki inan hiç bir şey sonsuza dek sürmez. Hersey bir anda değişebilir. Iyiye doğru bir değişim istiyorsan düşünce sistemini ivedilikle değiştirmelisin. Değişim içerden başlar ruhtan başlar. Ve günlük hayatına yön verir. Hala aynı hataları yapıyorsan sorun başkasinda değil sendedir.
Değişiminize siz yön verin. Farkındalığınızın farkında olun. Kalp gözünüzü açın. Huzurun mutluluğun güzelliklerin olduğu yerde kalın. Sevgiyle umutla ışıkla kalın...!
Saygılarımla...
_ Nevzat Ertürk_

Çok güzel paylaşımlar yapıyoruz hep burda. Hep söyledim çok da güzel şeyler elde ettim rabbim sağolsun ne istediysem ne dilediysem oldu. olumlamalar, esmalar,dualarla. ama bazen insan kendini tükenmiş hissediyor. Regl öncesi genelde "keyifsiz"likten kıvrandığım oluyor. Elbette çok şükür ama işte bazen sadece durağan bi moda geçiyorsun :) İnanç kaybı demeyeyim, her gece her gün hala duamı ediyorum ama sanki beklentim kalmıyor. Bunun için mistik yol'dan ya da evrim balıkçıdan vs bi video önerisi olan var mı?

Bunlar benim geçenlerde dinlediklerim ve bir de 100 tane çok güçlü seçiyorum olumlama videoyu da çok beğendim

Kızlar artık hiç umudum kalmadı hayata dair . Nasıl böyle pozitif olabiliyorsunuz ?

Daha 1 ay öncesine kadar mutluyken . Tam da bugün acaba ölmek nasıl bir şey diye düşünmeye başladım .

Hoşlandığım çocuk sanırım başka biriyle beraber olacak gibi .

Okul kötü gitmeye başladı .

Hayattan zevk almıyorum . Hiçbir amacım yok .

Sosyal fobim başladı . Dışarı utanarak çıkıyorum . Sanki insanlar beni her an ezmek için sıraya girmiş gibi .

Yardım edin. Ne yapayım nerden başlayayım . Hala bir umut var mı hayatıma dair ?

Bu bir süreç zaman ve emek istiyor, öncelikle gerçekten değişmek istiyor musunuz bunu sorun kendinize, adım adım başlayabilirsiniz....
ilk ve en önemli adım olumsuz cümleleri negatif kalıpları fark etmek ve bunları dilimizden hayatımızdan çıkarmak “hiç umudum kalmadı” “ölmek nasıl birşey diye düşünmek” gibi cümleleri.... asla kullanmayın...

Nasıl bir süreçten geçtiğinizi bilmiyoruz sizi yargılamayız ama hiçbirşey varlığınızdan daha değerli olamaz önce kendinizi sevmeye ve değer vermeye başlayın değişim hem dıştan içe, hem içten dışa doğru başlar ruhunuzu ve bedeninizi güzel şeylerle besleyin...
Bu topiği takip edin hem güncel syfları hem de baştan okumaya başlayın...
Kendinize ve hayata karşı açık ve net olun ne istediğinizi bilin...

Burdaki herkes abra kadabra bir saniye de dönüşmedi ki zaman aldı, benim 6-7 yıl önceki halimden ve düşüncelerimden eser kalmadı dipteydim tamamen böyle gitmez ben değişmek istiyorum dedim kitaplar okudum, bir bilene danıştım, her kapı başka güzel bir kapı açtı bayağa bir yol aldım, arada karanlık zamanlar olmadı mı oldu ama daha kısa sürede toparlanıp kalktım, 2015 aralık gibi yine olmuyor yapamıyorum dediğimde bu topiği keşfettim...tekrar kalk devam et kızım dedim, burda sizin gibi nasıl değiştiniz diye soran kaç arkadaşa demişimdir sayısını hatırlamıyorum :) olumlu güzel pozitif yolda çok değiştim ben...
araştırın kurcalayın irdeleyin daha fazla mutlu huzurlu dengeli olmam İçin neler mümkün deyin, meditasyon telkin videoları dinleyin, negatif kötü herşeyi çıkarın hayatınızdan insanlar dahil, hayır demeyi öğrenin...
Buradan sorun yardımcı oluruzhepimiz, bak şimdi nasıl güzel başka yorumlar cevaplar gelir kızlardan

Herkesin süreci yolu farklı belki siz daha kısa zamanda daha da iyi olacaksınız isteyin yeter ki ....sevgiler...

️Not: Yukardaki son paylaşımımı birkaç kere okuyun bugün sizin için paylaşılmış gibi, bütün cevaplarınız onda aslında ....

Uzunca yazmışsınız benim için çok çok teşekkür ederim .

Herşey birden üst üste gelince sinirden başıma ağrılar gözlerime yaşlar geldi .

Yardımcı olabilecek olmanız beni çok mutlu etti . Dediklerinizi uygulamak için çaba sarf edeceğim .

Rica ederim hepimiz inişler çıkışlar yaşıyoruz olur arada öyle herşey insanlar için iki ileri bir geride olsa devam etmeliyiz...

Rica ederim hepimiz inişler çıkışlar yaşıyoruz olur arada öyle herşey insanlar için iki ileri bir geride olsa devam etmeliyiz...

Peki ilk olarak hangi olumlamadan başlamalıyım sizce ?

Sosyal fobi başlangıcım var .

Hayatımdaki tekdüzelikten ruh bunaltım var.

Üst üste gelen başarısızlıklardan özgüven sorunu başlangıcım var .

Kendimi sevmeye nereden nasıl başlamalıyım ?

Açıkçası sizin pozitif düşünce serüveninizi çok merak ettim . Hayatınızdaki etkilerini . Mesela önceki siz ve şimdiki siz arasındaki farklar ve sizin bu işe nasıl koyulduğunuz ?

Rica etsem kıymetli zamanınızdan ayırıp cevaplar mısınız :)

İstediğiniz kadar sıkıntılarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.Elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz.Ama ilk başlangıcı bu topiği en baştan okuyarak siz yapmalısınız.Biz şimdi size ne söylesek kitabın sonundan konuşmuş gibi oluruz. Evvela siz, bu konularda biraz bilgi sahibi olursanız,bizler de daha kolay yardımcı oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…