öncelikle paylaşımlarınız için teşekkür ederim. aslında oldukça pozitif biriyimdir. ama hayatımdaki değişikler ve yaşadığım olaylar bende biraz değişim gösterdi diye düşünüyorum. negatif olmadım ama biraz karıştım. kendime olan öz güvenimi bile biraz biraz kaybettiğimi düşünüyorum. başka bir şehre gelin geldim. ailemden arkadaşlarımdan işimden uzaklaştım. pişman mıyım hayır değilim çok şükür. ama eksikliklerini hissediyorum. bir dolmuşa binip bir yere gidiversem tek başıma o bile bana fayda sağlayacakmış gibi geliyor :) bu kadar kolay belkide kendimize gelmek ama 2 kişi hareket etme zorunluluğu, her gün istemesemde kayınvalidemlerde oturma esra erolu izleme zorunluluğumu engelleme çalışmalarımın sonuçsuz olması, yaşadığım kayıplar enerjimi düşürdü sanırım biraz. kendime gelmek için gittiğim masaj yapan kadın iç enerjimin düşük olduğunu söyleyince kendime gelmek için gittiğimde omuzlarım daha düşük bir şekilde çıktım :)Kendinizi nesli tükenmek üzere olan çoook değerli biricik bir panda niteliyorsanız ahh ne ala ama yok benden daha şansız bahtsız yoktur diye düşünüyorsanız vahh ki ne vahhh.Hangi enerjideyseniz de hayatınıza girenlerin olayların enerjileri de o yönde olacak ki zaten oluyordur da. Çok değerlisiniz çoook değerliyiz ama bu değeri bilmedikten sonra hiçbir anlamı yok ki.Siz mesela anneliği çok kutsal olarak nitelendiriyorsanız kafanızda anne olamamayı da eksiklik filan diye düşünüyorsunuzdur.Böyle düşündüğünüz sürece kutsallığa ulaşamayacaksınız.Önce siz kendinizi sadece yaratılıştan ötürü bile kutsallığınızı kabul edin ki diğerleri hayatınızda yerini alsın.
Kendinize nasıl değer vereceksiniz ? Aynaya geçip kendinizi seveceksiniz, öpeceksiniz omzunuzdan,güzel güzel sözler söyleyeceksiniz.Bugün nasıl da tatlısın,pırıl pırıl parlıyorsun her zamanki gibi diyeceksiniz,başkasına söyler gibi evet.Başkasına ayıp olmasın diye yaptıklarınızı asıl kendinize yapacaksınız.Biri bir şey istedi ve yapmak istemiyorsanız; şimdi kendime ayıp etmeyeyim diyeceksiniz ve hayır demeyi öğreneceksiniz çok net bir şekilde.Eğer siz gerçekten net olursanız karşınızdaki sizi samimi,içten,dürüst buluyor;çünkü enerji net gidiyor.Yurtdışında edindiğim en güzel tecrübelerden : )))
Yani işte şimdilik aklıma gelenler...
İlk mesajları okudum evet başladım sabahLutfen artik olumsuz kelimeler kullanmayin. Kelimeler evrenle imzaladigimiz sozlesmelerdir. Topigin bir yerinde ya da bir kitapta boyle yaziyordu... okumaya basladiniz mi topigi?
Teşekkürler canım ben de senin dediklerinle kendi aklımdakileri biraz toparladım ona şunu yazdım mesaj olarak, kendi cümleleriyle içine sinen şekliyle değiştirmesini geliştirmesini tembihledim;Canım yanlış yönlendirmek istemem araştırmak lazım biraz ya da oyuncu koçlarına sorabilecek durumu var mı arkadaşınızın, umarım istediği güzel yerlere gelir arkadaşınız hayırlısı olsun onun İçin. İşine aşıksa zaten emeğinin karşılığını alır yolu açık olsun :) inşallah.
*** Naçizane bir iki olumlama söyleyim mi motivasyon olur belki ....
Kendime güveniyorum.
Herşey yolunda.
Yaradanın içime verdiği güçle bu işi başarabilirim.
Esma ne önerirsiniz kızlar? Aşk anlamında değil de sevilme, beğenilme, sempati duyulma anlamında, ekrandan, tanımayan insanlardan :)Teşekkürler canım ben de senin dediklerinle kendi aklımdakileri biraz toparladım ona şunu yazdım mesaj olarak, kendi cümleleriyle içine sinen şekliyle değiştirmesini geliştirmesini tembihledim;
Kendime ve yaptığım işe güveniyorum. Her şey yolunda ve ben & bütünün hayrınadır. Harika bir enerjim var ve bu beni insanlara sevdiriyor. Yaradanın içime verdiği güçle beni tanımayan insanlardan, kitlelerden müthiş bir destek görüyorum. İnsanların sempatisi üzerime yağıyor.
Gibi gibi :)
sürece [/]
Sana bi
Burada daha önce de bahsetmiştik.Bilinçaltı temizliği yapılmadan olumlamaların ya da kelimelerin etkisi epey azalıyor.Evvela bilinçaltı temizliği,akabinde olumlamar olursa çok daha etkili oluyor. Bilinçaltı temizliği için de Güneş Tan'ı takip edebilirsin...İlk mesajları okudum evet başladım sabah
Kelimelere ve beyin gücüne ben de sonsuz inanıyorum bu yüzden burdayım ama çok olumlu ve umutlu kelimeler konuşarak Sevinç’le bekledim olmadı
Bu ay umutsuz ama strestsiz bekledim takmayarak hayırlısı olsun dedim yine olmadı inanarak dedim bunu aylar sora
Peki bu verdiğim örnekteki kelimelerin gücü nerde sizce ?
Tamam kesin izlicemBurada daha önce de bahsetmiştik.Bilinçaltı temizliği yapılmadan olumlamaların ya da kelimelerin etkisi epey azalıyor.Evvela bilinçaltı temizliği,akabinde olumlamar olursa çok daha etkili oluyor. Bilinçaltı temizliği için de Güneş Tan'ı takip edebilirsin...
bende de var öyle bir durum sanki unutkanlığım da arttı gibi bahar sarhoşluğu sanırım ne zaman bitecek nasıl bitecek bilmiyorum ama baygın gezmek çok keyif verici değil benim için :)Sizin de bu aralar bi sıkışık yüreğiniz, içinden çıkılmayan geçmeyen günler yaşadığınız oluyo mu? Valla havalar sıcaklaşınca evet çok güzel ama bi yandan da boğuluyo gibi hissediyorum. Kolumu kaldıracak mecalim yok bi an önce kendmi eve atıp hiçbişi yapasım gelmiyor
Hayvanlarla ilgilenmek insanı çok mutlu ediyor, benim negatif enerjimi alıyorlar. Birde sevildiklerini uzaktan bile anlayıp kendilerini sevdirmeye yanıma geliyorlar,çok güzeller çok seviyrum onları.Yine olumsuz tarafindan almissin:))Bak kucuk yerde yasayabilirsin ama hicbir seye engel degil. Sokak hayvanlari yok mudur orda? Iste temizmama dan kedi kopek mamasi. Cik sokaklara besle onlari. Sonra senin pesinden geleceklerama oncesinde instagramdaki bu isle ugrasan insanlari takip et. Onlarla iletisime gec. Bak nasil yapiyorlar?
Niyet et, iste, inan, yap
Sizin de bu aralar bi sıkışık yüreğiniz, içinden çıkılmayan geçmeyen günler yaşadığınız oluyo mu? Valla havalar sıcaklaşınca evet çok güzel ama bi yandan da boğuluyo gibi hissediyorum. Kolumu kaldıracak mecalim yok bi an önce kendmi eve atıp hiçbişi yapasım gelmiyor
bende de var öyle bir durum sanki unutkanlığım da arttı gibi bahar sarhoşluğu sanırım ne zaman bitecek nasıl bitecek bilmiyorum ama baygın gezmek çok keyif verici değil benim için :)
teşekkür ederim canım şöyle bir evi boşaltıyım o zaman...Evet cok etkili yontemdir eskileri cikar ki yeniler bunlarin yerini doldursun.Ben cok defa yasadim hem de cok guzel sekilde, siddetke tavsiye ederim.Bu sadece esyada degil arkadaslarda bile etkili, evren hareketi icraati seviyor : ))))
çok teşekkür ediyorum çok motive edici oldu yazdıklarınızı. ..Ben bu sene hep verdim kıyafetlerimi. kıyafet artmadı ama maddi anlamda çok rahatladım. Hatta daha önce burada da yazmıştım tatil için bilet almam gerekiyordu ancak Maddi durumum el vermiyordu. Ben de oturdum hesap yaptım şöyle olur mu böyle olur mu diye. Maaşımı hesapladım Nereye ne kadar harcıyorum ona baktım. Sonra olumlama yaptığımı hatırlamıyorum. Biraz sıkışarak bileti alabileceğimi karar verdim. Sonra hiç aklımda olmayan gerçekten ama hiç aklımda olmayan bir ek iş çıktı maddi olarak o kadar rahatlattı ki beni tatil planına geç birikim bile yapmaya başladım. Şöyle diyordum ama uzun zamandır çok şükür var alabiliyorum çok şükür var plan yapabiliyorum. Ama kıtlık bilinci konusunda haklısın önceden ben de işte param yetmez alamam ki ona harcarsan buna harcayamam gibi düşüncelerle beynimi karıştırıyordum. Artık öyle demiyorum çok şükür bol bol harcıyorum. Ha bir de şöyle oldu başkalarına da çok yardım ettim Maşallah ne çok para kazanmışımçok şükür bin şükür
Bence sende Bir hesap yap sonra da çok iste Allah veriyor. Gerçekten iste Bir de vereceğine inan. Allah veriyor gerçekten de. Tekrar söylüyorum hiç aklımda olmayan yapmayı düşünmediğim bir ek iş yapıyorum şu anda nasıl ortaya çıktı bilmiyorum kapı kapıyı açar misali o ek işe başladıktan sonra başka bir işte geldi
En kısa zamanda sen de çok şükür maddi kaygılarımdan kurtuldum diye yazacaksın biliyorum
Senin cevabın nezdinde burada bir hobimi paylaşmak istiyorum.Ben geçen sene saksılarda kendime küçük bir bahçe yaptım.Domates,salatalık,patlıcan,mısır falan yetiştirdim.Hatta karpuz bile yetişiyordu.O kadar harika bir terapi ki, inanılmaz enerji ve mutluluk veriyor.Bu sene baharı iple çektim ki,bir an önce yine bahçe yapayım diye:) Şimdi fidelerim büyüyorlar.Ben her gün onlarla ilgileniyorum.Organik mısır buldum onları ektim.Yaklaşık on-on bir tane mısırım büyüyor.Limonum,karpuzum büyüyor.Domates ve salatalık fidelerin keza öyle.Kapya biber tohumu ektim.Heyecanla filizlenmelerini bekliyorum:)) Yani inanılmaz bir mutluluk...toprakla meşgul olmak gerçekten insana çok çok iyi gelen bir şey.Bu saydıklarımı evinizin balkonunda
bile yapabilirsiniz.
Toprakla uğraşın arkadaşlar,asla pişman olmazsınız:)
Herkese guzel gunesli bir gunden merhaba. Moraliniz mi bozuk? Kendinizi kotu mu hissesiyorsunuz? Ben dun yaptim cok eglendim. Size de tavsiye ederim. Burak Kut benimle oynama sarkisini actim. Bagira bagira oynadimtabiii siz sarki tercihini degistirebilirsiniz
İlk mesajları okudum evet başladım sabah
Kelimelere ve beyin gücüne ben de sonsuz inanıyorum bu yüzden burdayım ama çok olumlu ve umutlu kelimeler konuşarak Sevinç’le bekledim olmadı
Bu ay umutsuz ama strestsiz bekledim takmayarak hayırlısı olsun dedim yine olmadı inanarak dedim bunu aylar sora
Peki bu verdiğim örnekteki kelimelerin gücü nerde sizce ?
Merakla okuyacağım mesajınızıLütfen baştan okumaya başlayın, ilerleyen sürede neyi kasttetiğimiz analayacaksınız.Ama ben yine de bir özet geçeyim çünkü şu an çok yeni kişiler var takip eden.Halk dilinde kullanılan egoyla bilimsel ego aslında çok farklıdır. Ego şımarık sabırsız bir çocuk gibidir.Bir şeyi takıntıyla istiyorsanız,;isteğinizin özünde heves coşku yerine korku endişe varsa bilin ki bu şımarık çocuk yani ego devreye girmiştir.Size sürekli kötü bir şekilde isteğinizi hatırlatacak enerjinizi sömürecek.Zaman kalmamış darlanmış hissi verecek, herkes de var bir tek siz de yok hissi verecek.Önce bu çocuğun gözünü doyurmanız lazım.Bu imajinasyonlarla olacak.Ego ve bilinçaltı çok güzel planlanmış başarılı imajinasyonları tamamen gerçek sanıyor,ulaştın sanıyor hatta onu bir anı sanıyor ve müthiş doyuma ulaşıyor.Doyuma ulaşınca şu geliyor reelde amaaaan olmasa da olur modu,ben yaşadım zaten : ))) İşte bu seviyeye geldiğinizde bu ay olmadı yine olmayacak mı sorularınız vesveseleriniz sona erecek, o zaten oldu bile diyeceksiniz.Etkili imajinasyon için lütfen sayfaları okuyun,çok yöntem verdik.Ki zaten emek verilerek olcak bir şey, yaptım oldu değil bu imajinasyonlar olumlu düşünme. Ama hayatınızı tüm yönüyle değiştirecek yollar bulmuş olacaksınız sadece belli istekler için değil, emeğe değer bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?