Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

öncelikle paylaşımlarınız için teşekkür ederim. aslında oldukça pozitif biriyimdir. ama hayatımdaki değişikler ve yaşadığım olaylar bende biraz değişim gösterdi diye düşünüyorum. negatif olmadım ama biraz karıştım. kendime olan öz güvenimi bile biraz biraz kaybettiğimi düşünüyorum. başka bir şehre gelin geldim. ailemden arkadaşlarımdan işimden uzaklaştım. pişman mıyım hayır değilim çok şükür. ama eksikliklerini hissediyorum. bir dolmuşa binip bir yere gidiversem tek başıma o bile bana fayda sağlayacakmış gibi geliyor :) bu kadar kolay belkide kendimize gelmek ama 2 kişi hareket etme zorunluluğu, her gün istemesemde kayınvalidemlerde oturma esra erolu izleme zorunluluğumu engelleme çalışmalarımın sonuçsuz olması, yaşadığım kayıplar enerjimi düşürdü sanırım biraz. kendime gelmek için gittiğim masaj yapan kadın iç enerjimin düşük olduğunu söyleyince kendime gelmek için gittiğimde omuzlarım daha düşük bir şekilde çıktım :)

Lutfen artik olumsuz kelimeler kullanmayin. Kelimeler evrenle imzaladigimiz sozlesmelerdir. Topigin bir yerinde ya da bir kitapta boyle yaziyordu... okumaya basladiniz mi topigi?
İlk mesajları okudum evet başladım sabah
Kelimelere ve beyin gücüne ben de sonsuz inanıyorum bu yüzden burdayım ama çok olumlu ve umutlu kelimeler konuşarak Sevinç’le bekledim olmadı
Bu ay umutsuz ama strestsiz bekledim takmayarak hayırlısı olsun dedim yine olmadı inanarak dedim bunu aylar sora
Peki bu verdiğim örnekteki kelimelerin gücü nerde sizce ?

Net tam çekmediğinde bazen aynı Mesajlar defalarca geliyor kusura bakmayın

Teşekkürler canım ben de senin dediklerinle kendi aklımdakileri biraz toparladım ona şunu yazdım mesaj olarak, kendi cümleleriyle içine sinen şekliyle değiştirmesini geliştirmesini tembihledim;

Kendime ve yaptığım işe güveniyorum. Her şey yolunda ve ben & bütünün hayrınadır. Harika bir enerjim var ve bu beni insanlara sevdiriyor. Yaradanın içime verdiği güçle beni tanımayan insanlardan, kitlelerden müthiş bir destek görüyorum. İnsanların sempatisi üzerime yağıyor.

Gibi gibi :)

Esma ne önerirsiniz kızlar? Aşk anlamında değil de sevilme, beğenilme, sempati duyulma anlamında, ekrandan, tanımayan insanlardan :)

sürece [/]
Sana bi
Burada daha önce de bahsetmiştik.Bilinçaltı temizliği yapılmadan olumlamaların ya da kelimelerin etkisi epey azalıyor.Evvela bilinçaltı temizliği,akabinde olumlamar olursa çok daha etkili oluyor. Bilinçaltı temizliği için de Güneş Tan'ı takip edebilirsin...

Tamam kesin izlicem

Sizin de bu aralar bi sıkışık yüreğiniz, içinden çıkılmayan geçmeyen günler yaşadığınız oluyo mu? Valla havalar sıcaklaşınca evet çok güzel ama bi yandan da boğuluyo gibi hissediyorum. Kolumu kaldıracak mecalim yok bi an önce kendmi eve atıp hiçbişi yapasım gelmiyor

bende de var öyle bir durum sanki unutkanlığım da arttı gibi bahar sarhoşluğu sanırım ne zaman bitecek nasıl bitecek bilmiyorum ama baygın gezmek çok keyif verici değil benim için :)

Hayvanlarla ilgilenmek insanı çok mutlu ediyor, benim negatif enerjimi alıyorlar. Birde sevildiklerini uzaktan bile anlayıp kendilerini sevdirmeye yanıma geliyorlar,çok güzeller çok seviyrum onları.

bende de var öyle bir durum sanki unutkanlığım da arttı gibi bahar sarhoşluğu sanırım ne zaman bitecek nasıl bitecek bilmiyorum ama baygın gezmek çok keyif verici değil benim için :)

Bende yok simdilik oyle bir sey:)) rehavet diyelim. Unutkanligim cok, yogunluktan diye dusunuyorum. Ama gezegenlerin, baharin etkisi olabilir:)

Evet cok etkili yontemdir eskileri cikar ki yeniler bunlarin yerini doldursun.Ben cok defa yasadim hem de cok guzel sekilde, siddetke tavsiye ederim.Bu sadece esyada degil arkadaslarda bile etkili, evren hareketi icraati seviyor : ))))
teşekkür ederim canım şöyle bir evi boşaltıyım o zaman...
yerine daha güzelleri gelsin...
hani bizim kültürümüzde de vardır ya birşey verince Allah yerini doldursun derler...o geldi aklıma birden...

çok teşekkür ediyorum çok motive edici oldu yazdıklarınızı. ..
güzel enerjiniz için teşekkür ediyorum. ..
inanıyorum Allahın hazinesi geniş hepimize yeter...
kıtlık bilincinden sıyrılıp paylaşacağım sevgiyle şükürler. ..

Evvvet çok güzel bir enerji yükselmesi yapıyor meyve sebze yetiştirmek.Çünkü gün gün Rabbin sanat eserlerinin gelişimine şahit oluyoruz.Mesela benim için çok harika bir mucize bu ve diyorum hemen mucizeler,güzellikler hep benimleymiş zaten (Balkonumuzda çilek domates yetiştiyoruz çocuklarla) Bolluk bereket yumağına dönüyor içim.Biz bu mucizeleri her gün bol bol yiyoruruz,onlardan faydalanıyoruz sadece farkında değiliz.Hayatımızdaki olağan tüm şeylerde hep mucize saklı diyorum ben,ama bilinçaltı klasikleştirmiş doğallaştırmış normalleştirmiş hep.Tüm hücrelerimizde coşkuyla Yaradanın diğer sanat eserlerinde de aynı farkındalığa ulaşmak niyetiyle

Önerin üzerine hemen Burak Kut u açtım, epey bir canlandırdı ammmma hemen arkasından açtığım Tarkan ın ölürüm sana sı içimdeki tüm dişil enerjileri ortaya çıkardı resmen :))))) Şu an inanılmaz bir auram var hissediyorum,hemen moda girdim Çok teşekkür ederim tatlım,harika bir enerji yumağı oldu yine

Günaydın
Ben wayneymis Why name is
Dün akşam nick ve fotomu değiştirmekle başladım değişime ...
Espiriyle... deliye vurmayla olmuyo bu işler...
Biraz olgunluk diyorum kendime... güzel bir gün olsun olur mu?
Cumaya bir gün kala güzel bir gün....

Lütfen baştan okumaya başlayın, ilerleyen sürede neyi kasttetiğimiz analayacaksınız.Ama ben yine de bir özet geçeyim çünkü şu an çok yeni kişiler var takip eden.Halk dilinde kullanılan egoyla bilimsel ego aslında çok farklıdır. Ego şımarık sabırsız bir çocuk gibidir.Bir şeyi takıntıyla istiyorsanız,;isteğinizin özünde heves coşku yerine korku endişe varsa bilin ki bu şımarık çocuk yani ego devreye girmiştir.Size sürekli kötü bir şekilde isteğinizi hatırlatacak enerjinizi sömürecek.Zaman kalmamış darlanmış hissi verecek, herkes de var bir tek siz de yok hissi verecek.Önce bu çocuğun gözünü doyurmanız lazım.Bu imajinasyonlarla olacak.Ego ve bilinçaltı çok güzel planlanmış başarılı imajinasyonları tamamen gerçek sanıyor,ulaştın sanıyor hatta onu bir anı sanıyor ve müthiş doyuma ulaşıyor.Doyuma ulaşınca şu geliyor reelde amaaaan olmasa da olur modu,ben yaşadım zaten : ))) İşte bu seviyeye geldiğinizde bu ay olmadı yine olmayacak mı sorularınız vesveseleriniz sona erecek, o zaten oldu bile diyeceksiniz.Etkili imajinasyon için lütfen sayfaları okuyun,çok yöntem verdik.Ki zaten emek verilerek olcak bir şey, yaptım oldu değil bu imajinasyonlar olumlu düşünme. Ama hayatınızı tüm yönüyle değiştirecek yollar bulmuş olacaksınız sadece belli istekler için değil, emeğe değer bence :)

Merakla okuyacağım mesajınızı
Şimdiden teşekkür etmek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…