- 17 Eylül 2017
- 40
- 230
- 23
KIZLAAAR :)))
Hatırlıyor musunuz staj yeri bulamadığım için berbat bir ruh halindeydim de siz bana moral vermiştiniz .
Sizi dinlediğim için çok mutluyum . Allahın izni ve yardımı ile ekstra olarak da pozitif düşünce gücü ile hayatımın mucizesi gerçekleşti resmen hala inanamıyorum .
Resmen ölü gibi geziyordum . Gittiğim yerlerden kibarca reddediliyordum. Ruh halim berbattı ama nedense umudumu kaybedemiyordum . Kaybedersem biterdi çünkü . Olumlu düşünmeye çalıştım .
Ve oldu . Gerçekten hayallerimin ötesinde bir yere girdim bugün . Allahın izni ile . Sizinle paylaşmak istedimm gerçekten pozitif düşünce ile doğru yoldayız.
Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyormuş . Şükürler olsun .
Coooook sevindim. tam bir konuda acaba dedigim bir anda okudum mesajini.KIZLAAAR :)))
Hatırlıyor musunuz staj yeri bulamadığım için berbat bir ruh halindeydim de siz bana moral vermiştiniz .
Sizi dinlediğim için çok mutluyum . Allahın izni ve yardımı ile ekstra olarak da pozitif düşünce gücü ile hayatımın mucizesi gerçekleşti resmen hala inanamıyorum .
Resmen ölü gibi geziyordum . Gittiğim yerlerden kibarca reddediliyordum. Ruh halim berbattı ama nedense umudumu kaybedemiyordum . Kaybedersem biterdi çünkü . Olumlu düşünmeye çalıştım .
Ve oldu . Gerçekten hayallerimin ötesinde bir yere girdim bugün . Allahın izni ile . Sizinle paylaşmak istedimm gerçekten pozitif düşünce ile doğru yoldayız.
Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyormuş . Şükürler olsun .
Coooook sevindim. tam bir konuda acaba dedigim bir anda okudum mesajini.
Allah geciktiriyorsa guzellestiriyordur:)
Ben de sizin gibi çok zor durumdayım iş yerinde olumlu düşünceyle aşabiliriz inşKızlar rezonans kanunu kitabını okuyorum. İstemediğimiz inançlarımızdan kurtulmanın yegane yolu, arzu edilen inançlarla istikrarlı bir şekilde mşgul olmaktır. diyor kitapta.Ama eski bilgilerin yenilerden daha çabuk hatırlandığını ve bunun da eski bastırılmış bağlantıların tamamensilinmediğini ve yüksek ihtiyaç halinde tekrar kullanıma hazır hale gtirdiğini gösterdiğini söylüyor.
bu kadar uğraşıyorum herşey olumluymuş gibi giderken neden hep başa dönüyorum diyordum.Tabii yıllarca aynı şeyleri yaşayıp biranda değiştirmeye çalışmak zaman alıyor.
Ama ben çok yoruldum özellikle işyerinde yine problem yaşadıktan sonra.Acaba ben mi abartıyorum diyorum ama anlattığım arkadaşlarım benim haklı olduğumu düşünüyor.Buna rağmen haklıyken haksız konumuna düştüm.
Lutfen benim is yeri ile ilgili olan mesajlarimi oku eylulden bu yana. Inan hic beklemedigin seyler olabiliyor. Psikologum son terapide uyguladigi yontemden sonra bana bir kelime veya cumle sec dedi. Hic olmaz diye dusundugum coook guzel bir olay basima geldi ve ben "imkansiz diye bir sey yoktur" cumlesini sectim. Kesinlikle imkansiz diye bir sey yok unutma...Kızlar rezonans kanunu kitabını okuyorum. İstemediğimiz inançlarımızdan kurtulmanın yegane yolu, arzu edilen inançlarla istikrarlı bir şekilde mşgul olmaktır. diyor kitapta.Ama eski bilgilerin yenilerden daha çabuk hatırlandığını ve bunun da eski bastırılmış bağlantıların tamamensilinmediğini ve yüksek ihtiyaç halinde tekrar kullanıma hazır hale gtirdiğini gösterdiğini söylüyor.
bu kadar uğraşıyorum herşey olumluymuş gibi giderken neden hep başa dönüyorum diyordum.Tabii yıllarca aynı şeyleri yaşayıp biranda değiştirmeye çalışmak zaman alıyor.
Ama ben çok yoruldum özellikle işyerinde yine problem yaşadıktan sonra.Acaba ben mi abartıyorum diyorum ama anlattığım arkadaşlarım benim haklı olduğumu düşünüyor.Buna rağmen haklıyken haksız konumuna düştüm.
canım çekirdek inancımızı nasıl bulabiliriz bir yöntem var mı
Ben de sizin gibi çok zor durumdayım iş yerinde olumlu düşünceyle aşabiliriz inş
Secret the POWER- Rhonda Byrne
Eki Görüntüle 2145621
canım yine enerji veren harika bir yorum eski sayfalardan alıntıladım ama enerjisi eskimeyecek bir mesaj seni seviyorum...
sizi seviyorum enerjiniz bol olsun güzel yürekli dostlar
Çok teşekkür ederim özelden attıgınız mesajı göremedim yanlıs mı anladım.öyle yapmaya gayret göstereceğimÖzelden de sorun için cevaplamıştım ama yine yazayım...Dışarıda hiçbir şey yok ki düşüncelerimizden bizden kaynaklanmasın.Önce iş yerindeki kişilerin sadece birer ayna olduğunu kabullenmelisin.Ahmet değil de Mehmet gelirdi bu tarz sorunlar yaşardın, şu anki enerjinle şartlarınla.Sadece bu durumu bu şekilde kabul etmek bile karşıdakine enerji akışını engelleyecek ,evrene de. Sorun yaşadığın kişiye bir fanusun içine koy mesela, parmak adam ya da parmak kız olsun.Fanusun içinde bağırdığını çağırdığını,birşeyler yaptığını düşün,arada sırada geliyor cama vuruyor filan ama sen duymuyorsun görmüyorsun bile...işte aynen böyle olmalı reelde de
İnsan dibe batmadan yukarı çıkamıyo unutma :)
Özelden de sorun için cevaplamıştım ama yine yazayım...Dışarıda hiçbir şey yok ki düşüncelerimizden bizden kaynaklanmasın.Önce iş yerindeki kişilerin sadece birer ayna olduğunu kabullenmelisin.Ahmet değil de Mehmet gelirdi bu tarz sorunlar yaşardın, şu anki enerjinle şartlarınla.Sadece bu durumu bu şekilde kabul etmek bile karşıdakine enerji akışını engelleyecek ,evrene de. Sorun yaşadığın kişiye bir fanusun içine koy mesela, parmak adam ya da parmak kız olsun.Fanusun içinde bağırdığını çağırdığını,birşeyler yaptığını düşün,arada sırada geliyor cama vuruyor filan ama sen duymuyorsun görmüyorsun bile...işte aynen böyle olmalı reelde de
Çok feci bir kalıp bu yalnız...Değiştirmeni tavsiye ederim.Çoğu deneyimlerini bu kalıbınla yaşıyor olabilirsin.Cefasız sefa olmaz gibi..Benim kalıbımböyle durumlarda her zaman şudur; Rabbim beni koruyup kolluyor,benim için özene bezene hazırlıyor şu anda bile diyorum...Hatta rüyalarıma bile girer çok düşündüğümde o şeyin benim için şu an uygun olmadığı...Yaşadığım her ne ise o an zaten en iyisi en güzelidir,istediğim şey de zaten benim ama şu an düzenleniyor bana özel
Sadece bu yüzden bile olabilir...Kendimizi istediğin şeye ancak zorluk çekerek layık buluyorsundur belki.Şartsız koşulsuz çok iyi bir işe girebilme ihtamallerin varken sen şu anda bile stajerlikle başlıyorsundur mesela sırf bu kalıplarınla... Biz şartları hep çevremiz doğrultusunda düşünüyoruz, genişletemiyoruz.Mesela sana desem ki; yarın bir haber çıkacak...20.000 mimar uluslararası bir proje için alınacak,proje de yaklaşık 10 yıl sürecek ; maaşlarda uluslararası bazda olaca,yılda 3 4 defa yurdışı gezisi olacak veee tabiki bu işte sen de olacaksın desem nasıl düşünürsün ??? Yook artık mı dersin ya da olur hatta daha da güzeli olur ne var ki mi dersinBenim hayatımda hep böyle oldu . Hep bir çöküş yaşarım sonra istediğim şey gerçekleşir . Yani ağlayıp sızlamadan birşey elde edemiyorum bundan dolayı mıdır ki ?
Sadece bu yüzden bile olabilir...Kendimizi istediğin şeye ancak zorluk çekerek layık buluyorsundur belki.Şartsız koşulsuz çok iyi bir işe girebilme ihtamallerin varken sen şu anda bile stajerlikle başlıyorsundur mesela sırf bu kalıplarınla... Biz şartları hep çevremiz doğrultusunda düşünüyoruz, genişletemiyoruz.Mesela sana desem ki; yarın bir haber çıkacak...20.000 mimar uluslararası bir proje için alınacak,proje de yaklaşık 10 sürecek desem maaşlarda uluslararası bazda olaca,yılda 3 4 defa yurdışı gezisi olacak veee tabiki bu işte sen de olacaksın desem nasıl düşünürsün ??? Yook artık mı dersin ya da olur hatta daha da güzeli olur ne var ki mi dersin
Sadece bu yüzden bile olabilir...Kendimizi istediğin şeye ancak zorluk çekerek layık buluyorsundur belki.Şartsız koşulsuz çok iyi bir işe girebilme ihtamallerin varken sen şu anda bile stajerlikle başlıyorsundur mesela sırf bu kalıplarınla... Biz şartları hep çevremiz doğrultusunda düşünüyoruz, genişletemiyoruz.Mesela sana desem ki; yarın bir haber çıkacak...20.000 mimar uluslararası bir proje için alınacak,proje de yaklaşık 10 yıl sürecek ; maaşlarda uluslararası bazda olaca,yılda 3 4 defa yurdışı gezisi olacak veee tabiki bu işte sen de olacaksın desem nasıl düşünürsün ??? Yook artık mı dersin ya da olur hatta daha da güzeli olur ne var ki mi dersin
Nickinin altında bile work hard,play hard diyor : ))))) Niye zorlaştırıyorsun kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?