Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bende aynı şekilde teşekkür ettim olmuş gibi, ve sabah evden çıkamadım akşam beş gibi attım suya.Ama yinede olacağını hissediyorum. Olumlama cümlelerini suya söylemeyi ve birkağıda yazarak bardağa yapıştırmayı biliyordum. Suya müzik dinletmek güzelmiş.

Yaratici ile yani Allah ile ilgili nasil kaliplarin var bilincaltinda canim ki boyle dusunuyorsun.Hayatimizin buyuk cogunlugu Allah ile ilgili kaliplarimizla yaptigimiz cekimlerden olusiyordur zaten.Sadece bu kisimla ilgili bir duzenleme yapsan hayatin butunuyle degisebilir.Olumlu dusunmenin cekim yasasinin en onemli basamagi şükür basamagidir Yaraticiya şükürdür.Oyle bir histir ki icini costurur,mucizelerin guzelliklerin miknatisidir. Yaratan seni sevmiyor diyelim mesela, ama bu o sana sundugu guzellikleri yok saymani gerektirmez yine de.Aldigimiz tertemiz oksijen, yasadigimiz rengarenk dunyamiz,yediklerimiz ictimlerimiz,tattigimiz muazzam hisler(huzur,refah,sevgi,merhamet,ask...) bunlarin her biri sukur sebebi.Sen elinden geldigince sukret once sen Allahi cok seveceksin icin pirpir olacak ki onun sevgisini hucrelerinde hissedeceksin.Sukrettikce Allahin merhametini sefkatini guzelligini zerrelerinde hissedeceksin, gun gelecek belki de sirf boyle dusundugun icin bile sasiracaksin insallah

Yavaş yavaş ön yargılarımı yıkmaya başladım inancımla ilgili sanırım . Bu mesajı yazdığımdan beri kendimi daha iyi hissediyorum sizlerin destekleriyle . Çook teşekkür ederim

Tesadüf bir şekilde bu paylaşımınla karşılaştım @kevkep33 burcun ya da yükselenin kova mı : ))) Elektronik cihazların enerjinle doğrudan bağlantısı mı var acaba : )))) Çok geçmiş olsun tabi inşallah barışırsınız elektroniklerle

İki ay önce bir adet paket lastiği gerekiyordu kızımın okuldan öğretmeni istemişti, aradım aradım bulamadım. Marketten saçlara takılan minik minik renkli lastikler var ya ondan aldım artık neyse gel zaman git zaman bugün de o minik saç lastiklerine ihtiyacım olmuştu ki baktığım yerden paket lastik çıkmaz mı Tamam dedim paket lastiğinin ararken ki enerjim açığa çıkmış ki karşıma çıktı. Şimdi de renkli lastiklerini bulamama enerjii açığa çıkartıyprum dedim ki hooop o lastikler de alakasız olacak şekilde üst tarafındaydı. İşte dedim evren ve enerjileri böyle çalışıyor : DDD Artık yepyeni bir dünyaya uyandığımız söyleniyor canlar astrolojik ve enerji açısından hadi bakalım enerjilerimiz güzelleştirip coşturalım.Neydi mottom Hayat bütünüyle tüm ihtişamıyla görkemiyle coşkuyla keyifle neşeyle geliyor

Hıdırellez dileklerim hep olmuştur şükür, bu sene de yazıp çizip gömdüm, sabah da alıp suya attım. Biraz enerjim düşük bu aralar ama eminim daha iyi olacak.. Tatsız gelişmeler duydum biraz sevdiğim kişi tüm arkadşlarımı takibi bırakmış bu da bana ders olsun falan dedim. Neyse vardır bi hayır :)

Merhaba sağlıklı huzurlu mutlu haftalar dilerim kızlar.
Bazen benim gibi anda kalmakta zorlanıyorsanız, hayatı çok fazla dinleyip yorgun düşüp bel ağrısı ya da bacak ağrısı çekenler varsa çok güzel bir yardımcı hareket, vücudu fiziksel esnetmek ruhu ve zihni de esnetmektir aslında ruh zihin beden üçü uyumlu olmalıdır, hepimize şifa olsun Amin .... Sahra

Kök çakra blokajı :
Biz zihinsel olarak anda kalmaya çalışsak da aslında
anda kalamamak kök çakra blokaji ile ilgilidir.
Kök çakra blokajını şu belirtilerle anlayabiliriz :
Finansal korkular
Parasal kayıplar ve şoklar
Özgüven sorunları
Kendi ayakları üzerinde duramamak
Ince bel bölgesinde fıtık sorunları
Bacağa vuran siyatik ağrıları
Anılara dalıp gitmek
Anda kalıp bir türlü eyleme geçememek ...

Dandasana Duruşu :
Anda kalmakta güçlük çekenler,
Kök çakralarına odaklanarak bu duruşta kalabilirler.

- Laya Holistic -

Harikasın canım yine harika bir paylaşım

gözyaşlarıyla okudum...
Allah razı olsun ne kadar güzel bir paylaşım
geçmişleri okuyorum arkadaşlar ara arada paylaşıyorum inş sıkılmıyorsunuzdur

Enerjimle bağlantısı var mı bilemiyrum belki tesadüftür ama o gün çok gergindim ve o eşyayı yeni almıştım. Öyle düşündüm, anladım enerjimizle bağlantıları yokmuş :))). Alçalan burcum kova ben Aslanım. Hangi yanım kovaya benziyor:))))

Merhaba herkese.
Bir kaç yıl önce burda zaman geçirmiş ve çok olumlu etkilerini görmüştüm.
Yine , yeniden başlamak istiyorum.
Güzel, pozitif insanların enerjileri ile donanmak istiyorum.

İş ile ilgili olumlama yapmak istiyorum. Dua ile beraber goturdugum zaman daha güzel sonuçlar alıyorum.

Hepinize sevgiler.

Arkadaşlar size bir konu hakkında danışmak istiyorum.

Kendimi affetme meditasyonu yapmaya çalışıyorum ama gözlerimi kapadığımda aniden beynimde kötü şeyler canlanıyo ve içimden sanki bu meditasyona hazır değilmişim gibi hissediyorum.

Kendimi affetmek istiyorum, geçmişte kendi değerimi hiç bilmedim mesela, hep çirkinim, en kötüsüyüm, başarısızım vs. Hep bunun gibi şeyler geçiriyordum içimden. Halbuki başarılı olduğum çok konu var. Ama kendimi hep olumsuz yönde eleştirmişim. Şimdi bunu nasıl değiştirebilirim.

Yardım edin lütfen gözlerimi kapattığım an bi korku beliriyor içimde

Canım bir müddet sessiz yani bir müzik ya da telkin dinlemeden direk meditasyon yapınca genelde herkesin beyni konuşmaya devam ediyor... Kendini alıştıran kadar meditasyon videoları ya da müzikleri dinleyebilirsin ... Mistik Yolun çok güzel affetme çalışmaları ve meditasyon videoları var incele bir istersen... Onu dinlerken en azından iç sesi susuyor insanın, kulaklıkla daha etkili olur.

Teşekkür ederim canım ben bi dediğin videolara bakayım.

Öncelikle geveze iç sesini değiştirmen gerekir, bunun için öncelikle bu olumlamayı sesinle kaydedip gün içinde bol bol dinlemeni tavsiye ederim;özellikle uyku öncesi ve uyanır uyanmaz...

Kendimi olduğum gibi kabul ediyorum.
Zayıf yanlarımı, olumsuz duygu, düşünce ve
davranışlarımı kabul ediyorum.
Geçmişteki yanlışlarımı, hatalarımı kabul ediyorum.
Tüm bunların olması gerektiği için olduğunu biliyorum.
Olan her şeyin en yüksek hayra hizmet ettiğini biliyorum.
Yaptıklarımın sorumluluğunu alıyorum.
Yaptığım her şey için kendimi bağışlıyorum.
Olan her ne ise yaşamımla ilgili bana ders veriyor ve
Beni daha da olgunlaştırıyor.
Tüm olanların ve hatalarımın tekamülüm için olduğunu biliyorum.
Ve ben yaptığım her şeyden ders alıyorum, öğreniyorum.

Sonra da hareketli şarkılarla bol bol dans etmelisin kulaklığı takıp, veee içinden şunları geçirmeslisin bol bol (bunları da kaydetip dinleyebilirsin)
  • Ben yaratıcı enerji için açık bir kanalım.

• Ben hayatımın yaratıcısıyım.

• Hayatımı tam isteğim gibi yaratıyorum.

• Yaratıcım şimdi bana yolumu gösteriyor.

• Bana içsel bilgeliğim rehberlik yapıyor.

• İçimdeki ışık şimdi ve burada, bedenimde, zihnimde ve ilişkilerimde mucizeler yaratıyor.

• Hayatın en güzel şeylerine layığım ve kendime sevecenlikle her şeyin en iyisini kabul etmeye izin veriyorum.

• Neşeli, mutlu ve özgürüm.

• Nerede olursa olayım sevgiyi hissediyorum.

• Yaşam sürecinin en iyi olanı sağlayacağına güveniyorum.

• Tüm ilişkilerim uyum içinde.

• Yaptığım her şeyden derin doyum alıyorum.

• Evrensel zeka bana kullanabileceğim tüm fikirleri veriyor.

• Tüm yetenek ve birikimlerimin kullanıldığı, bana doyum veren bir şekilde yaratıcılığımı ifade ettiğim harika yeni bir pozisyonum var, birlikte çalışmayı sevdiğim insanlarla çalışıyor, onlardan sevgi ve saygı görüyorum. Güzel bir semtte çalışıyor ve bol para kazanıyorum.

• Yaptığım işi, verdiğim hizmeti talep eden birçok insan var.

• Rüyalarımın bile ötesinde bir şansım var.

• Her yerde karşıma altın fırsatlar çıkıyor.

• Her türlü zenginliği kendime çekiyorum.

• Evrendeki tüm iyiliklere ve bolluğa açığım.

• Yeni gelir yollarına açığım ve almaya hazırım.

• Şimdi beklediğim ve beklemediğim kaynaklardan gelen gelirler bana ulaşıyor.

• Bedenimden zevk duyarken güvencedeyim.

• Barış ve huzur doluyum.

• İhtiyacım olan ve arzu ettiğim şeyleri ortaya çıkaran ve kendime çeken ilahi bir yeteneğe sahibim.

• Her yerde, her zaman diğer insanlara karşı güçlü, serbest ve özgüvenliyim.

• Hedefime ulaşıyorum, sakin ve neşeliyim.

• Başarıya sahibim.

• Bolluk içindeyim.

• Yaşamıma bolluk getirdiğin için teşekkür ederim Tanrım.

• Varlığımın Yaratıcısından sevinci ve sevgiyi tezahür ettirmesini istiyorum ve ben gerçekten evrenimin merkezi güneşi olduğumu anlıyorum.
Bu aralar sürekli herkese şükür taşını öneresim var.Dışarıdan herhangi bir taş alıp, bunu şükür taşı yapın.Taşı sürekli yanınızda taşıyın ve ona bakıp her defasında hayatınızda olduğu için mutlu olduğunuz şeyler için şükredin ( içtiğiniz su,kahve,...yediğiniz yemek,aldığınız oksijen, aile,eş dost,arkadaş,iş,...). Böylelikle enerjiniz yükselecek,kendinizin hayatınızın değerini bileceksiniz veeee diyeceksiniz ki evren bana çalışıyor :) İlhamlar akmaya başlayacak, gözünüz açıkken bile meditasyon yapabileceksiniz inşallah...Hadi bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…