Hayra çıksın güzel olsun rüyanın gerçeği inşallah. CanımGunaydin pozitif hatunlar. Gunesli, musmutlu bir hafta basladi.
Bir sorum daha var.
Bu haftaya sorulatla basladim.
Sahra- senin bir ara " gunun sorusu" tarzinda bir paylasimin vardi. Guzeldi.
Neyse konuyu fazla dagitmayayim.
3 gecedir ust uste ayni tarz ruya goruyorum. Cok dik bir yerden asagiya yuvarlaniyorum. 1. Hatirlamiyorum ama guzel bir yerdi. 2. Otantik , turistik kasaba gibi bir yer. 3. Cayir cimenlik. Cok yuksek degil ama acisi cok dik. Karadeniz' in arazi yapisini bilenler bilir. Cok zor cikiyorum , ciktim ama geri nasil inecegim diye korka korka cikiyorum. Ciktigim gibi inemiyorum. Yuvarlaniyorum.
Bu gece 2 gun ustuste ayni ruyayi gorunce dikkatimi cekti. Bir dilegim var, ona niyet edip uyudum.3. Sefer yine asagi dogru yuvarlandigimi gordum.
Rica ederim canım paylaşımlar bir işe yarıyorsa ne mutlu bana :) sen de iyiki varsınO kadar iyi geldi ki anlatamam canım,çok teşekkür ederim bu harika paylaşımın için iyi ki varsın;iyi ki varsınız
Ohhh ne güzel sevindim, rica ederim :)Sabah sabah ne iyi geldi. Yazıyı kaydettim bile. Çok teşekkür ediyorum
Senden Allah razı olsun canım, çok geçmiş olsun Allahım şifa versin kızınıza, gönlündeki nasip olsun inşallah sende iyiki varsınAllah razı olsun canım, çok güzel paylaşımların. Ne kadar güzel anlamları varmış esmaların ve özellikle ya Rafi. Kızımın bacakları ağrıyordu hem ona söyleyeyim, hem de kendim iş arıyorum. Her derdimizin dermanı içindeymiş. Şükürler olsun Rabbime. İyiki varsın canım.
Cok iyi yapmissin. Iyi ki mesaj attin. Atmasaydin hep acaba olacakti... simdi elinden geleni yaptin. Ister cevap verir ister cevap vermez.ah kızlar ah :) kalbim kırık dün kendim istemeden bir mesaj atıp aradım, cevabı vs olmadı ancak kendimi küçük düşürmeden ifade edip sıyrıldım işin içinden anlayıp anlamamak ona kalmış ama cevap alamayınca oluşan o kıymetsizlik hissini söküp atamaıdm.. biraz zaman verdim kendime bunu sindirmek için, içimden bi ses hep "demek hayırlısı buymuş" diyor ama insanız üzülüyoruz işte.. umarım sizler çok güzel gelişmeler yaşarsınız ben bu ara kendmi olumlu tutmaya çalştça daha da yoruldğm için biraz bıraktım. sadece dua ediyorum
canımsın çok saol <3Cok iyi yapmissin. Iyi ki mesaj attin. Atmasaydin hep acaba olacakti... simdi elinden geleni yaptin. Ister cevap verir ister cevap vermez.
Çok rüya yorumundan anlamam ama çayır çimenin, yeşil görmenin iyi olduğunu,murat olduğunu biliyorum.Gunaydin pozitif hatunlar. Gunesli, musmutlu bir hafta basladi.
Bir sorum daha var.
Bu haftaya sorulatla basladim.
Sahra- senin bir ara " gunun sorusu" tarzinda bir paylasimin vardi. Guzeldi.
Neyse konuyu fazla dagitmayayim.
3 gecedir ust uste ayni tarz ruya goruyorum. Cok dik bir yerden asagiya yuvarlaniyorum. 1. Hatirlamiyorum ama guzel bir yerdi. 2. Otantik , turistik kasaba gibi bir yer. 3. Cayir cimenlik. Cok yuksek degil ama acisi cok dik. Karadeniz' in arazi yapisini bilenler bilir. Cok zor cikiyorum , ciktim ama geri nasil inecegim diye korka korka cikiyorum. Ciktigim gibi inemiyorum. Yuvarlaniyorum.
Bu gece 2 gun ustuste ayni ruyayi gorunce dikkatimi cekti. Bir dilegim var, ona niyet edip uyudum.3. Sefer yine asagi dogru yuvarlandigimi gordum.
Bu durumu düşüncelerimle benim yarattığımı farkındayım. Bu eterik bağları kesme çalışması yapmam gerekir mi. Yapmam gerekiyorsa hem kız hem o kişi için mi yapmam lazım. Egom devrede biliyorum, ikimizinde egosu devrede :))) Egosal bağları Benliğe nasıl taşırım. Ben kızla ilgili imajine akıl etmemiştim hep o kişiye odaklandığım için :))). Kızın Başkasıyla nişan davetiyesini o kişiyle ikimize mi getirdiğini mi imajine edeyim doğru mu anladım. Ben bazı şeyleri yargılamış, eleştirmişim onlar başıma geldi.Tüm evrenle bağlantılı haldeyiz,tabiki çevremizdeki kişilerle ve tabiki olup bitenlerle de.Hem kızla hem de o kişiyle aranızda görünmez eterik bağlar kurulmuş olabilir.Yani, halihazırdaki bağlar aranızdaki olayları körükleyecek şekilde etkili olabilir.Tek başına aldığın ciddi bir karar,bir niyetle bu kordonu,enerjiyi yönlendirebilirsin.Eterik bağlar zıt çalışır,çünkü egodan gelir.Aklından geçirdiğin her negatif düşünce,kıskançlık,eleştiri,yargı sadece bu bağları besler.Neden durduk yere kendinden enerji verip bu olaylara katkıda bulunasın ki. O yüzden aradaki egosal bağları benliğe taşımalısın,madem hepimiz bu enerjilerden etkileniyoruz o zaman herkes pozitif olsun.Öncelikle ne istediğine karar ver ve isteğini merkeze taşı, bu evren senin düşüncelerinin kalıplarının yansıması;o insanlar o olaylar tesadüf değil.O halde sen kahkayı,neşeyi,inceliği,zarafeti seç.Mutluluk duyduğun,görmekten keyif aldığın insanlar olsun bu insanlar;nasılı sana ve imajinasyonuna kalmıişAynı şekilde onların da seni gördüğünde mutlu olduğunu düşün...Dediğim gibi nasılı sana kalmış.Mesela o kızı yeni başka sevgilisiyle ellerinde çiçekler,çok mutluyken görebilirsin ...Ve size gelip nişan davetiyesini filan veriyor :) İşte bu yaratıclığına kalmış tatlım,evrende sonsuz ihtimaller var aynen böyle
Bizimde harika göründüğümüzü söylyen, onu tercih ettiğimiziçin kendini şanslı bulan eşlerimizin olacağını düşünüyorum, bu vidoyu kendime uyarlıyorum.:))
Cok dogru:)[
Bizimde harika göründüğümüzü söylyen, onu tercih ettiğimiziçin kendini şanslı bulan eşlerimizin olacağını düşünüyorum, bu vidoyu kendime uyarlıyorum.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?