Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

canım benim harika bir enwrjin var iyiki varsın
bu kadar olur bende esma arıyordum bu bol manevi enerjisi olan günlerde...aradığıma uygun esmayı paylaştın...
Yüce Rabbime şükürler olsun bir mucize daha...
Ya Rafi ismiyle Ya Mucib ismiyle tüm dualarına ve tüm dualarımıza cevap versin...♡

Amiiin

Sağol canım buranın hepimizin güzel enerjisi, Evet çok şükür dualara, Ne güzel denk gelmiş tesadüf diye bişe yoktur aslında , Amin inşallah amin canım

arkadaşlar benım teknık bır sorum var. Avatarımı değiştirmek istiyorum . Sımdı kullandığımı bilgisayardan zorunlu seçmiştim. Bilgisayara yüklediğim fotoğraflardan avatar resmi yapmaya çalışıyorum. bir kac aydır uğraşıyorum. Telefondan olmadı. Bilgisayardan da olmadı. Siz nasıl değiştirdiniz ?

Bilgisayarda ya da tlf başka resim kayıtlıysa; yukarda sağda başlangıç-kapat, bayrak,ve insan figüru gibi olan imgeler var ya insan figürü olan yerden avatar yazan seçenek, kişisel bir avatar yazan kutucuk seçili olsun, yeni avatar yükle dosya göz at var ordan, fotoğraf arşivine göz at ya da foto cek diyor yüklü foto varsa seçebilirsiniz tamam ya da yükle yazar dene bir olmazsa beraber yaparız ben de değiştiririm avatarı :)

Sağol canım buranın hepimizin güzel enerjisi, Evet çok şükür dualara, Ne güzel denk gelmiş tesadüf diye bişe yoktur aslında , Amin inşallah amin canım
Allah razı olsun canım, çok güzel paylaşımların. Ne kadar güzel anlamları varmış esmaların ve özellikle ya Rafi. Kızımın bacakları ağrıyordu hem ona söyleyeyim, hem de kendim iş arıyorum. Her derdimizin dermanı içindeymiş. Şükürler olsun Rabbime. İyiki varsın canım.

Gunaydin pozitif hatunlar. Gunesli, musmutlu bir hafta basladi.
Bir sorum daha var.
Bu haftaya sorulatla basladim.
Sahra- senin bir ara " gunun sorusu" tarzinda bir paylasimin vardi. Guzeldi.
Neyse konuyu fazla dagitmayayim.
3 gecedir ust uste ayni tarz ruya goruyorum. Cok dik bir yerden asagiya yuvarlaniyorum. 1. Hatirlamiyorum ama guzel bir yerdi. 2. Otantik , turistik kasaba gibi bir yer. 3. Cayir cimenlik. Cok yuksek degil ama acisi cok dik. Karadeniz' in arazi yapisini bilenler bilir. Cok zor cikiyorum , ciktim ama geri nasil inecegim diye korka korka cikiyorum. Ciktigim gibi inemiyorum. Yuvarlaniyorum.
Bu gece 2 gun ustuste ayni ruyayi gorunce dikkatimi cekti. Bir dilegim var, ona niyet edip uyudum.3. Sefer yine asagi dogru yuvarlandigimi gordum.

Ne zaman rüyamda yokuş aşağı insem zor olan bir isteğim mucizeyle gerçekleşti.Bence senin ki de böyle Allahın izniyle keyifle,neşeyle gelsin canım dileğin

Tüm evrenle bağlantılı haldeyiz,tabiki çevremizdeki kişilerle ve tabiki olup bitenlerle de.Hem kızla hem de o kişiyle aranızda görünmez eterik bağlar kurulmuş olabilir.Yani, halihazırdaki bağlar aranızdaki olayları körükleyecek şekilde etkili olabilir.Tek başına aldığın ciddi bir karar,bir niyetle bu kordonu,enerjiyi yönlendirebilirsin.Eterik bağlar zıt çalışır,çünkü egodan gelir.Aklından geçirdiğin her negatif düşünce,kıskançlık,eleştiri,yargı sadece bu bağları besler.Neden durduk yere kendinden enerji verip bu olaylara katkıda bulunasın ki. O yüzden aradaki egosal bağları benliğe taşımalısın,madem hepimiz bu enerjilerden etkileniyoruz o zaman herkes pozitif olsun.Öncelikle ne istediğine karar ver ve isteğini merkeze taşı, bu evren senin düşüncelerinin kalıplarının yansıması;o insanlar o olaylar tesadüf değil.O halde sen kahkayı,neşeyi,inceliği,zarafeti seç.Mutluluk duyduğun,görmekten keyif aldığın insanlar olsun bu insanlar;nasılı sana ve imajinasyonuna kalmıişAynı şekilde onların da seni gördüğünde mutlu olduğunu düşün...Dediğim gibi nasılı sana kalmış.Mesela o kızı yeni başka sevgilisiyle ellerinde çiçekler,çok mutluyken görebilirsin ...Ve size gelip nişan davetiyesini filan veriyor :) İşte bu yaratıclığına kalmış tatlım,evrende sonsuz ihtimaller var aynen böyle

O kadar iyi geldi ki anlatamam canım,çok teşekkür ederim bu harika paylaşımın için iyi ki varsın;iyi ki varsınız

Inanamiyorum gercekten. Cok saskinim. Aslinda hala inanamamam bir garip boyke olaylara. Daha dun bu sozu dusundum tam olarak neydi diye... birine soyleyecektim. Tamami aklima gelmedigi icin soyleyememistim:) tesekkurler

Ne demekBen de bu sözü severim demek ki sizin enerjinizle doğru bir zamanda paylaşmışım. Aslında bir kez daha küçük bir kanıt..Hiçbir şey tesadüf değil :))))

Sabah sabah ne iyi geldi. Yazıyı kaydettim bile. Çok teşekkür ediyorum

buttrfly Canim tesrkkur ederim. Umut isigimi yeserttin.
Uyanir uyanmaz ruya tabirlerini okudum.Icim karardi. Huyum kurusun negatif dusunmeye cok meyilliyim zaten.
En iyisi bizim pozitif kizlara sorayim dedim.
Son gunlerde beynimden en cok gecen resim bu topige gelip hayatimdaki degisiklikleri liste halinde yazmak. Imajinasyonlarim cok guzel. Cok sukur oldu bile.

Eki Görüntüle 2148494

Hanımlar hepinize hayırlı haftalar,hayırlı Ramazanlar diliyorum.

İnstagramda güzel bir arınma etkinliği buldum. Belki sizler de katılmak istersiniz diye paylaşıyorum:)

Hayırlı Ramazanlar canım.Ben de başladım sabah buna hayırlara,güzelliklere vesile olsun ülkemize,evrenimize tabiki kendimize sevgi yumaklı enerji olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…