Eşimle nişanlıyız büyük bir parkta yürüyüş yaparken koca yaşlı bir ağaca ilk sarıldığımda ağaçla konuştuğumda sen nasıl bir delisin yaa demiştiHiç demeyin bazen deli muamelesi gördüğüme eminimYolda giderken kuşlara, kedilere, böceklere, ciceklere, bulutlara filan bakarken ağzim kulaklarima variyor sanki hayatimin en mutlu haberini almisim da onun sevincini yasar gibi filan : ))) ya da sesli sesli sarki mirildanirken buluyorum yolda, an 'i icime cekerek yaşarken : ))) Ama ne yapayim tadini cikartiyorum gorduklerimin, duyduklarimin o an 'in yapacak bir şey yok
Yooo hic oyle demem... benim bir donem bilissel terapi aldigim zamanlarda sarkim vardi disco disco partizani. Odevimdi hergun dinlemem gerekiyordu.. sonrasinda enerjin dustugunde acip dinlersin demisti simdi de dustugum zaman acip dinlerim..Kızlar yeni yıl kararlarımdan birini listeme yazmamışım ama günde en az 5 dk sevdiğiniz bir müzikle gözleriniz kapalı dans etmek. Verteks e ışığa bağlanarak ruhu özgürleştirdiğine inanılır bir nevi meditasyon gibi.
Sonrasında çok enerji dolmuş gibi hissediyor insan. Şarj olmuş gibi yani. Sahra yine bir çılgınlıkla gelmiş demeyin tecrübeyle sabit
Çok güzelmiş duymuştum bu şarkıyı :) ne güzel sporda yapıyorlar. Severim Hint ezgilerini Ben de bu ara “Deva Premal - Kala Mantra” diye bir video var içindeki mantralar çok hoşuma gitti birde canlı kıpır kıpır ediyor insanı. Sizde ona bi bakın :))Yooo hic oyle demem... benim bir donem bilissel terapi aldigim zamanlarda sarkim vardi disco disco partizani. Odevimdi hergun dinlemem gerekiyordu.. sonrasinda enerjin dustugunde acip dinlersin demisti simdi de dustugum zaman acip dinlerim..
Bir de zumba ile temaatmeje videosu var ona tikliyorum :)) bi dinleyin bakalim neler hissedeceksiniz siz..:))
Bakiyim canim bende..Çok güzelmiş duymuştum bu şarkıyı :) ne güzel sporda yapıyorlar. Severim Hint ezgilerini Ben de bu ara “Deva Premal - Kala Mantra” diye bir video var içindeki mantralar çok hoşuma gitti birde canlı kıpır kıpır ediyor insanı. Sizde ona bi bakın :))
Arapça sanırım senin dediğin :)Bakiyim canim bende..
Evet ya cok iyiler... ondeki adammis sonra farkettim :))
Nasil ama kipir kipir hint mi arapca degilmi yau?
Hee senin dedigin hint ezgisi.. dogru video mu actim bilmiyorum hep ayni seyi tekrarladi ne demek istedi :)))Arapça sanırım senin dediğin :)
Bende baktım bulamadım anlamını çok güzel ama :)Hee senin dedigin hint ezgisi.. dogru video mu actim bilmiyorum hep ayni seyi tekrarladi ne demek istedi :)))
canım. eski mesajları okuyorum muhteşemsin yine gerçi değeri eskimeyen demeliydim sanırım...Bu balon örneği her türlü korkuda işe yarar öyle değil mi canım mesela gelecek korkusu kaygısı için eş seçimiyle ilgili korkuları varsa insanın mesela yada bir örnek vermen mümkün mü imajine ederken canlandırayımEvet malesef,korktuğumuz başımıza geliyor gibi.İnanın bunların hepsi illüzyondan başka bir şey değil.Aklınızdan geçtiği anda sanki balonu patlatıyor gibi patlattığınızı düşünün.Rabbim gün içinde nelerden koruyor bizi,yıldızlar,göktaşları,dünyadaki diğer tüm dengeler...İşte çocuklarımız da öyle korunup kollanıyor,yani biz olsak da olmasak da Rabbimiz onlarla.Hatta korkarak onlara gereksiz negatif enerji sıçratıyoruz,hiç gerek yok.Biz sadece rehberiz aslında onlara,bu konuda tam teslimiyet şart gerçekten.Çünkü bir ara ben de öyleydim.Çözümü de bu düşüncelerden buldum.Şimdi habire kahkahasına neşesine odaklanıyorum çocuklarımın
canım. eski mesajları okuyorum muhteşemsin yine gerçi değeri eskimeyen demeliydim sanırım...Bu balon örneği her türlü korkuda işe yarar öyle değil mi canım mesela gelecek korkusu kaygısı için eş seçimiyle ilgili korkuları varsa insanın mesela yada bir örnek vermen mümkün mü imajine ederken canlandırayım
Çok güzel paylaşımlar yine canım ağzına sağlıkFarkında olmadan gün içinde sürekli sorular soruyoruz aslında, mesela birine şaşırıyoruz nasıl olur ya böyle bir şey diyoruz bir bakıyoruz iyi ya da kötü hayatımıza dahil oluyor.Aaaaa bak bak ona derken ben yaşadım diyoruz. Gün içinde dikkat edin bunu hep hapıyoruz, kitap okurken, video seyrederken, haber izlerken...Kendinizi takip edin ne gibi sorular soruyorsunuz?Nasıl bir insan bu ya dediğinizde bile alan açıyorsunuz,enerji alanı.Hiç aklınıza gelmeyecek bir zamanda bu alanın içine girip hayat deneyiminize alıyorsunuz. Negatif bir şey olduğunda insanoğlu deyip geçin.Ama pozitifse nasıl bir şeydir bu, nasıl şanstır filan diye abartarak sorabilirsinizAlan açalım,genişleyen evrenimizi coşkuyla neşeyle genişletelim; bunları yazarken bile karnımda kelebekler uçuşuyor nasıl güzel bir histir;ilham olsun sizlere de
Seelaaamm canımSeeeelaaaaaaaam
Lutfen tonlamayla okuyunuz
Pozitif arkadaslarim hep derdim bazen arkadaslarimiz buraya gelip "okuyorum ama yazacak vakit bulamiyorum" derdi. Ben de yani okuyacak zaman varsa yazacak da vardir diye dusunurdum. Pekiii son zamanlarda ben ne yapiyorumokuyorum ama yazamiyorum soyle ki okudugum kitaptan bir seyler paylasayim diyorum ama bir turlu elim kitapla telefona ayni anda gitmiyor neyse aklimda kalani soyleyeyim. Soru sormakla ilgili. Hatta birazdan sayfayi da paylasayim. Bazi psikologlar olumlama yerine soru sormanin daha etkili oldugunu dusunuyorlar soru sorun diyorlar.
Gelelim bir diger konuya.buttrfly in coskulu mesajlarini hepimiz biliyoruz. Bugun aklima soyle vir sey geldi. Ikimiz de guzel bir ev gorsek;
Ben: cook guzel bir ev gordum derim.
buttrfly : muhtesem bir ev gordum, ferah, buyuk, tam hayalimdeki gibi icinde mutlu yasamalik. Kalabalik misafirlermi guzelce agarlayabilecegim... ay ifade bile edemedim
Iste boyle coskulu dusununce coskulu yasanirben de dusunceme dilime yerlestiriyorum
Yasadigim bir mucizeyi de anlatayim. Kilo cogu kadinda oldugu gibi bende de biraz gelgitli(sonuna yerleatirecegim kelimeyi bulamadim ) neyse dunyaca unlu modeller formlarini hep boks yaparak koruyorlarmis bundan 2-3 sene once keske kurs olsa da gidebilsem dedim. Tabii oturdugum yerde uygun bir kurs yok. Bir iki fitness denemesinden sonra yine spor salonuna baslamaya karar verdim. Sansima bize cok yakin bir yerde bir spor merkezi acilmis. 6 gun olmus acilali. Bugun bilgi almaya gittim veeee haftada 3 gun boks dersi oldugunu ogrendim eve geldikten sonra aklima geldi kac sene once bu kursu istedigim hatta yoga ve pilates yapmak istiyordum onlar da var simdilik soyle ufak bir detay kaldi. Saatler pek uymuyor bana. Sadece 2 gun uyabiliyor. Bence saatler de bana en uyan sekilde duzenlenecek. Size de burdan yazarim
ne kadar güzel paylaşım...peki nasıl sevebiliriz kendimizi..."Enerji enerji enerji - "kendinize bayildiginizda dilekleriniz gerceklesir"- Abraham
Kendinizle ilgili iyi hissettiginizde enerjiniz pozitif titresir.
Enerjiniz pozitif titresirken kendinize pozitif seyler cekersiniz.
Eger istediginiz esin, ihtiyaciniz olan paranin, tatminkar bir isin, yeni bir evin,
istediginiz arabanin, mukemmel bir sagligin, tum bu tip isteklerinizin
veya herhangi birinin size gelmesini istiyorsaniz pozitif titresime gecmeniz ZORUNLUDUR.
Bunun anlami da kendinize bayilmanizdir! !
Eger kendinizi sevmezseniz, yuzunuz maviye donene kadar isteseniz de, istedikleriniz deneyiminize gelemez. "
Her şeyin başı kendini sevmek,kendimizi seversek istediğimizi ona layık görür ve kapıları aralarız :) En önemlisi titreşimimiz güzelleşir,pozitifleşiriz.Bizi daha önceden üzen şey umrumuzda bile olmaz artık.Titreşimimize uygun insanlar,olaylar daha çok dikkatimizi çeker ve kendimizi ona yönlendiririz.Hele bir de bunu bilinçli yaparsak enerjimiz düşmeye başlasa bile kendimizi severek tekrar yükseltiriz.Şunu da söyleyeyim kendini sevmek demek egodan gelen boş bir kendini beğenmişlik değildir.Egodan gelen beğenmişlikde kendinden başkasını sevmez sevemez.Başkasını beğenmez,sürekli eleştiri halindedir,başkası ile zoru vardır.Kendimizi seversek başkasına verecek çok sevgimiz olur,kendimizden ayırt etmeyiz onları.Onların başarıları,mutlulukları bizi mutlu eder sanki biz yaşamışcasına.
Süpermiş teşekkür ederim :)) ama biz cümleleri olumlu kuralım olur muEki Görüntüle 2232082 Kizlar eminim cogunuz liste yaptiniz. Benim de bu sekil cok hosuma gitti. Paylasmak istedim. Ben de yapacagim
Uugulamasi daha rahat gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?