Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

kizlar cumartesi burun estetigi oluyorum cok isteyerek giricem ameliyata gercekten mutluyum nasil olumlama yapayim. simdi ve tum zamanlara dogru fiziksel ve ruhsal olarak en guzel harika ve disi formuma ulasmaya niyet ediyorum.
Başarılar diliyorum istediğin gibi bir görüntü olur .. şifa ile canım.

Günaydın arkadaşlar,
Ben 2019a girince alışveriş listesi gibi bir ajandaya liste başladım. Alınacaklar/yapılacaklar listesi koydum adını. Aklıma istekler geldikçe ekliyorum ve olanların bir bir üzerini işaretleyip şükrediyorum.
1 ay önce en son “kars’ı kışın görmek- tren gezisi- kar tatili için karsa gitmek” yazmıştım.
Aklımda yokken geçen hafta Kars’a atandım ve oraya taşınıyorum. Sanırım artık bol bol kar tatili yaparım her istek birer sipariş.
Alışveriş listesini sizlere de tavsiye ederim.

Hayırlı uğurlu olsun atamanız inşallah istediğiniz gibi olmuştur, sizi hatırlıyorum eski nickiniz ayaklarım...gibi bir şeydi sanki;daha önce de çok defa böyle şeyler yaşadığınızdan bahsetmiştiniz, bunun için de ayrıca tebrik ederim.Benim de buna benzer bir şey oldu içimden dedim ki başka bir birimde mi başlasaydım ücretsiz izinden çıkınca aradan çok kısa süre sonra birimim değişti ama olağandışı şekilde ve epey şey değişti, diğer imajinasyonlarıma enerjime uygun şekilde çok şükür. Müthiş bir dizaynı var evrenin, kusursuz pürüzsüz şekilde işliyor.Enerjiyi pozitifte tutmak çok önemlidir ve çok büyük beceridir.

Günün sözü olsun;

-Zihnini pozitifte kalmak için eğit. Her şeyde iyiyi gör.Pozitiflik bir seçimdir.Mutluluk düşüncelerinin kalitesine bağlıdır.

Günün sözleri olsunOrjinal dilinden çeviri yaptım, tuhaflık gelirse kusura bakmayın

-Hayat denge üzerindedir.Nazik ol, fakat seni kullanmalarına izin verme.Güven, ama aldatılma.Razı ol, ama gelişimini durdurma.

-Bazı insanları uyarısız bir şekilde hayatından çıkarmak zorunda kalırsın. Biliriz ki açıklama kısmını çoooktan geçmişizdir, zaten onlar nerde yanlış yaptığını biliyordur.

-Bazı insanlar sana ilham olur, bazıları seni yıpratır.Seçimini akıllıca yap.

-Hayatındaki zor insanlar şükür et. Onlar, sana nasıl bir insan olmak istemediğini göstermek için varlar.

-Birisi sana hatanı gösteriyorsa gücenme, eğer güceniyorsan senin ego problemin vardır.

Hatta şunu da ekleyeyim bu gücenmek incinmek üzerine çok güzel bir alıntıdır;

"Kısacık fakat tam isabet tarifler vardır. Tasavvuf hakkında yapılmış şu tarif onlardan biri:

“İlk dersi incitmemek, son dersi incinmemek olan mânevî tahsil...”

İbrahim Hakkı Erzurumlu Hazretleri de bir benzerini söylüyor:

Cihan bâğında ey âkıl, budur makbûl-i ins ü cin,
Ne kimse senden incinsin, ne sen bir kimseden incin!

İncitmemek ve incinmemek; hangisi daha zor?

Son ders olduğuna göre incinmemek...

Soruyu tersine çevirelim:

İncitmek ve incinmek; hangisi bir insan için daha ağır bir noksanlık?

İlk başta incinmenin bir kusur olduğunu bile idrak edemeyebiliyoruz. İncinmek bir hak imiş, hattâ insanlığın, hassâsiyetin bir icabı imiş gibi geliyor değil mi? Fakat tasavvufun son dersi incinmemek... Yani incinmek bir kusur. Hattâ incitmekten daha ağır bir kusur...

Âşık der inci tenden
İncinme incitenden
Kemalde noksan imiş
İncinen incitenden...
(Alvarlı Efe M. Lutfî Hz.)"

Evet ayakları3kilo olan arkadaşım ben.
Çok şükür istemek ve geleceğine inanmak hatta geleceğini bilmek gerekiyor.
Yeni bir ajanda istiyordum, alışveriş sipariş defterime not almıştım, annem öğretmenlik yapacağım diye eş dosttan gelirken bir koli ajanda getirmiş renk renk dün, çok şükür bu da oldu dedim.
Aynı şekilde atanmam kesin lakin 2 bebeğime bakacak kişi sıkıntım vardı. İstek listeme “ annem gibi güvenenileceğim bir bakıcı” yazmıştım, annem işinden çıkartıldı, kiracı olarak oturduğu evi satıldı ve şu an bebeklerime bakmak üzere benimle doğuya geliyor. Binlerce kere şükür.

Ben alışveriş listesini çok başarılı bir teknik olarak görüyorum. Nasıl ki market, pazar ihtiyaçlarımızı yazıp onların tamamlanacağına inanıyorsak , dileklerimizi de yazıp onları gerçekleştirebiliriz siparişimizi vererek.

Hepimize mutlu, sevinç dolu haberli güzel günler diliyorum.

Alış veriş listesi tekniği nedir sanırım ben biraz topiklerden uzak kalmışım da?

kizlar selam. operasyonumu gecirdim cok sukur alcili hali ile bile cok sik ve hos duruyor. ameliyata girersen asla morarmayacagim diye kodladim kendimi. buz kullanmadigim icin morarmam oldu ama bir bucuk gun icinde o morluklar kararmadan silindi gitti suan sadece sis duruyorum

geçmiş olsun canım.. inşallah istediğin görüntüye ulaşmışsındır tekrar şifa diliyorum.

Sahra- nerdesin canım benim, bak bak 1000 lere ulaşıcaz dedik ve çoook az kaldı 1000' e

Çok beğendiğim bir paragrafı paylaşmak istiyorum
"Siz Kaynak enerjinin bir uzantısısınız. Düşüncenin İleri Ucunda duruyorsunuz. Zaman-mekan-gerçekliğiniz, o sizin onu şu anda görüdüğünüz fiziksel biçimi almadan önce, düşünce gücü aracılığıyla harekete geçirilmiştir. Fiziksel çevrenizde var olan her şey sizin Kaynak olarak nitelendirdiğiniz Fiziksel-Olmayan algılardan kaynaklanır"Alıntıdır.

Harika yaa artarak devam etsin, bunlardan daha güzel daha keyifli neler olabilir senin yaşayacağın bize anlatacağın diye hemmmen evrene soruyorum

Selam canım geldim bu aralar kendimi int den PC den tlf dan uzaklaştırdım çok iyi geldi.
Aaaa ben unutmuşum 1000 syf takıntımı :)) bak bir syf kalmış
Ne güzel bir topic burası değil mi kişileri içindeki bilgileri enerjisi var ruhu var sanki buranın iyiki var iyiki varız
Şu bir iki hafta da minik minik önceden kendimi inandırdığım hem maddi hemde sağlık açısından niyetlerim dileklerim oldu çok şükür Anladım ki oldu enerjisiyle niyet etmezsem ve istediğim herneyse onunla aynı titreşime geçmezsem olmuyormuş ..
Şu ara yeni nesil ışık işçileri enerji insanlarının sözleri şöyle : Bir dilek kalbinden geçiyorsa olma ihtimali çok yüksektir öyle olmasaydı o his kalbine düşmezdi...

Bunu zaten Hz Ömer 1200 _~1300 yıl önce şöyle açıklamış

Alış veriş listesi tekniği nedir sanırım ben biraz topiklerden uzak kalmışım da?
Alışveriş listesi ya da yapılacaklar listesi gibi bir sipariş listesi hazırlıyoruz.
Benim başlığım “2019 yapılacaklar/ alınacaklar listesi “
1-
2-
3-Diye yazıyorum aklımdan bir şey geçtikçe.

Yeni bir cüzdan
Kars’a kışın yolculuk
38 beden olmak
Sonbaharda Londra gezisi gibi gibi...

Arada da defteri açıp olanların üzerini renkli kalemlerle çizip yanına şükür notları yazıyorum.
Şu an 80-85 kalem siparişim var, olanları çizip yenileri eklemek ve şükredip siparişin teslimini beklemek oyun gibi eğlenceli bir aktivite oluyor, tavsiye ederim.

Tebrikler 1000.sayfanin ilk mesaji cok da anlamli oldu
Yani bi nevi siparis listesi.. superr bak bana yine ayni sey oldu.. bunu ben de yapiyorum.. yaziyorum dusunuyorumm ve hamdolsun oluyor :))

ooowww :)) topiğimin 1000 sayfa olması :)) inanamıyorum ilk yazmaya başladığımda bu kadar değerli olacağını düşünmemiştim, aksine kendi kendime yazar çıkarım diyordum, çok sıkıntılı bi dönemde açmıştım burayı..şu an vay be diyorum, anlatacak o kadar çok şey varki aslında kızlar, neler yaşadım neler... bunu en yakınlarımda bile bilen yok, hep kendi auramda kendi iç dünyamda, zihnimdeydi.. ve inanılmazı başarıp o zinciri kırıp, yaşadığım sıkıntıları atlattım şükür, üzerinden tam 3 sene geçti :) kimse yaşadıkları yüzünden ağlamasın diyemem, üzülmesin diyemem ama asla inancını kaybetmesin, duasını kaybetmesin... gerisi çorap söküğü gibi geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…