Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Çok güzelmiş listeniz :) bende çok severim liste yapmayı. Kars dileğiniz çok iyi denk gelmiş hayırlı uğurlu olsun.

Canımsın ya iyiki açmışsın topiği yazmışsın, anlat o zaman merakla bekler ve okuruz :) hatta sessiz yazmayan takipkiçiler bile merak ediyorlardır bence

herkese ama herkese merhabalar topic karşıma çıktığından beri ufak ufak kıpırtılar var içimde. şimdiye kadar ne yaşadıysam öyle olması gerekiyordu. sanki tırtılun kelebeğe dönüş süreci gibi sancılı vr keyifli. bazı şeylere hazır olmak gerekiyor sanırım. uzun zamandır bu konulara meraklıyım. denemişliklerim var. normalde olumlu bakan biri iken. uzun bi süredir değiştim. koptum. yani çoşkum gitti gibi heralde. vee aslında hayatımda bir çok şükür sebebim var onlar ayrı ama pek çok şeyinde tersine tersine gittiği bi andayım. sanırım dönüm noktası burası ve böyle bi anımda siz karşıma çıktınız. @ iyi ki böyle bi ışık yaktın ve iyi ki buttrfly bize oralardan kelebek etkisi yapıyor ve iyi ki diğer pozitifcanlar var. bende artık yanınızda yürümek istiyorum Allah'ın izniyle. not.. ama yaaa 1000 inci sayfa olsada yazsam diye bekliyordum kaç gündür. eski sayfaları okuya okuya geliyordum. buttrfly doğum haberini veriyordu daha yani 230 larda falandım bi baktım 1000 neyseee 1001 de iyi ya 1001 gece masal tadında hayatımız olsun. Ve öyle de oldu şükürler olsun.

Son düzenleme:
herkese ama herkese merhabalar topic karşıma çıktığından beri ufak ufak kıpırtılar var içimde. şimdiye kadar ne yaşadıysam öyle olması gerekiyordu. sanki tırtılın kelebeğe dönüş süreci gibi sancılı ve de keyifli. bazı şeylere hazır olmak gerekiyor sanırım. uzun zamandır bu konulara meraklıyım. denemişliklerim var. normalde olumlu bakan biri iken. uzun bi süredir değiştim. koptum. yani çoşkum gitti gibi heralde. vee aslında hayatımda bir çok şükür sebebim var onlar ayrı ama pek çok şeyinde tersine tersine gittiği bi andayım. sanırım dönüm noktası burası ve böyle bi anımda siz karşıma çıktınız. pofu iyi ki böyle bi ışık yaktın ve iyi ki buttrfly bize oralardan kelebek etkisi yapıyor ve iyi ki diğer pozitifcanlar var. bende artık yanınızda yürümek istiyorum Allah'ın izniyle. not.. ama yaaa 1000 inci sayfa olsada yazsam diye bekliyordum kaç gündür. eski sayfaları okuya okuya geliyordum. buttrfly doğum haberini veriyordu daha yani 230 larda falandım bi baktım 1000 neyseee 1001 de iyi ya 1001 gece masal tadında hayatımız olsun. Ve öyle de oldu şükürler olsun.

Elçiye zeval olmazmış :)

Not: Bana göre de sevginin günü olmaz. Naçizane, sevgi her an vardır her yerdedir...
Tabi kutlayanlara karşı değilim herkes nasıl mutlu ise öyle yaşasın. Gelenek olmuş günümüze kadar gelmiş, biraz ticari ama neyse girmeyim o taraflara :)) özgür iraadeee dimi ...

Bir yandan görseldeki bilgiye göre cemrenin düşme vakti ve doğanın uyanışı ile denk gelmesi çok hoşmuş.
❤ Benim en önemli sevgilim Kendimim
Veee Söylediklerimle çelişerek işin şakası sevgililer gününüz kutlu olsun topikcanlar

Son düzenleme:

Hemen deneyeceğim canım. İstediğimiz her şeyi yazabiliyoruz o zaman. Maddi manevi. Harikaymış, teşekkür ederim. Bende başlıyorum inşallah.

Sanki burda anlatilamayacak ne olmus olabilir acaba
burdan yazılabilecek bi şey değil..

Tamam o zaman senin için güzel gelişmelerse daha ne olsun
kesinlikle ama inanın uzun zamanımı aldı, hani her zaman dediğim gibi, bugün başladım yarın olmalı diye bi şey yok ben çookk uzun bi zmn devam ettim ve sonucunu aldım..

Moral bozmamak adına yazmayan ama takipte olan biriyim emeğinize sağlık

neden moral bozulsun? amaç zaten doğru olanı çekmek burda.. sıkıntıları atmaya yönelmek

tşk ederim cnm, ben topiği açtığımda bu kadar ilgilenileceğini düşünmemiştim açıkcası :) sevindim bi taraftan, uzun zaman boyunca ilgilenemedim, iş sınavlar derken... neyse şuan boştaysam ben de tekrar başlayabilirim.. çok seiyorum düşünce gücünü insana umut veriyor mutluluk veriyor ve istediğini sunuyor

Çok çok çok teşekkür ederim Gittim taaa 230 lu sayfalara ve doğum zamanıma, yine bir şubat ayıydı. Harika bir gündü,dünyanın en güzel hastanesi, nerdeyse tüm hollywood yıldızlarının doğum yaptığı bir hastanede prensesler gibi oğlumu dünyaya getirmiştim Yaşarken her şey çoook normal geliyor, belki o zamanlar burda yazmamışımdır.

Evvvet hep birlikte 1000 li sayfalara geldik pofu iyiki açmışsın bu topiği iyiki varsın canım, iyiki varsınız tüm emeği geçenler. mavidelisiii hepimiz dönüm noktalarında tanıştık ışığımızla,pozitif enerjimizle.Çünkü yaşadığımız karşıtlıklar,zıtlıklar yeni isteklere,yeni olanaklara ,yeni algılayışlarımıza ilham oldu önümüze sonsuz olasılıklar açtı

Neler var daha bize coşku,neşe,keyif içinde yepyeni harika olasılıklara açacak; hangi araçlar var bizi o muhteşem titreşimli,enerjili olaylara taşıyacak ???

"Fiziksel dünyanızı anlayabilmeniz için ancak titreşimi dilinize çevirme yeteneğiniz aracılığıyla gerçekleşir.Başka bir deyişe, gözleriniz aracılığıyla titreşimi gördüklerinize çevirirsiniz.Kulaklarınızı kullanarak, titreşimi duyduğunuz seslere çevirirsiniz. Burnunuz, diliniz ve tırnak uçlarınız bile titreşimi dünyanızı anlamanıza yardımcı olan kokular,lezzetler ve dokunuşlara çevirir. Ancak titreşimsel çevirmenlerinizin en karmaşık olanı duygularınızdır"ALINTIDIR

İşte an'da kalarak duyduğumuz sese,aldığımız tatlara,hissettiğimiz havaya, aldığımız kokuya anlam katarak enerji katarak çok daha kalitelerini çok daha güzellerini yaşamımıza çektiğimiz fırsatlar oluştururuz. Neye odaklanırsak onu büyütürüz, ona büyüteç tutarız Yaşadığımız anların güzelliği enerjilerdendir, titreşimlerindendir. Yüksek enerjili kokular,yüksek enerjili tatlar,yüksek enerjili sesler konuşmalar, yüksek enerjili havalardır ortamı güzelleştiren anlamlaştıran aslında

Amerikadayken 14 Şubat sevgililer günü okullarda da anılır, bir şekilde kutlanır. Herkes birbirine kalpli şekerler hediye eder,alır yani sadece sevililer günü değildir aslında sevgi günüdür.Biraz önce bir ilhamla kızımın sınıfına kalp şeklinde güzel bir pasta gönderdim,içine bol sevgi koydum.O küçük kalplere dokunabilmek,onunların sevinçlerini hissedebilmek çok eşsiz,çok saf bir enerji.

Şimdi de en saf, en yüksek pozitif enerjimle sevgilerimi gönderiyorum hepinize topikcanlarım; bu güzel enerjim size ilhamlar olsun,yeni algılar, yeni harika olasılıklar olarak dönsün

Heyooooo selamlar. Masallah 1000ler olmus gecmis

Bu sayfayla karsilastigimda ne durumdaydim. Okudukca kendimi kesfetmem, hayatima yon verebildigimi gormem, mucizeleri fark etmem bana nasil iyi geldi

mor_bulut pofu ya katiliyorum. Biz burda dertlerimizi anlattik, bakis acimizi gelistirdik.
Mesela ben bu aralar is yerinde dış paydaslarla sorun yasiyorum. Yarin bir toplanti olacak. Eminim benim hayrima gelisecek her sey. Cunku hakli olduguma eminim yaklasik 2 aydir gereksiz yere kendimi yiprattim. Hos seyler duymadim hakkimda pekiiii ben ne dusunuyorum? Ben o degilim biliyorum, bu kendi dusunceleri dolayisiyla kendi sorunlari.

Azkullanilmiskaynanamvar nickin cok tatli coook sevindim gercekten atanmana. Gecem hafta Sarikamis taydim. Cok guzel yerler. Umarim her sey gonlunce olur.

pofu sana tekrar tesekkur ederim kitap gibi olan bu sayfayi actigin icin

Ay pdf olsun sayfalar lutfeeeen

Paylasim icin coook tesekkur ederim

Bu gunlerde ruyalarima dikkat edeyim

Şimdi okuduğum yazıyı armağan ediyorum
-Rüyalar yıldızlar gibidir.Belki hiçbir zaman dokunamazsınız ama varmak istediğiniz yolda size rehberlik ederler

Bi başka söz daha tabi :)
-Varış yere giderken kestirme yollar kafanı karıştırmasın.Oralar karlı,fırtınalı diye güneşe çıkmayacağın anlamına gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…