Çok güzelmiş listeniz :) bende çok severim liste yapmayı. Kars dileğiniz çok iyi denk gelmiş hayırlı uğurlu olsun.Alışveriş listesi ya da yapılacaklar listesi gibi bir sipariş listesi hazırlıyoruz.
Benim başlığım “2019 yapılacaklar/ alınacaklar listesi “
1-
2-
3-Diye yazıyorum aklımdan bir şey geçtikçe.
Yeni bir cüzdan
Kars’a kışın yolculuk
38 beden olmak
Sonbaharda Londra gezisi gibi gibi...
Arada da defteri açıp olanların üzerini renkli kalemlerle çizip yanına şükür notları yazıyorum.
Şu an 80-85 kalem siparişim var, olanları çizip yenileri eklemek ve şükredip siparişin teslimini beklemek oyun gibi eğlenceli bir aktivite oluyor, tavsiye ederim.
Canımsın ya iyiki açmışsın topiği yazmışsın, anlat o zaman merakla bekler ve okuruz :) hatta sessiz yazmayan takipkiçiler bile merak ediyorlardır benceooowww :)) topiğimin 1000 sayfa olması :)) inanamıyorum ilk yazmaya başladığımda bu kadar değerli olacağını düşünmemiştim, aksine kendi kendime yazar çıkarım diyordum, çok sıkıntılı bi dönemde açmıştım burayı..şu an vay be diyorum, anlatacak o kadar çok şey varki aslında kızlar, neler yaşadım neler... bunu en yakınlarımda bile bilen yok, hep kendi auramda kendi iç dünyamda, zihnimdeydi.. ve inanılmazı başarıp o zinciri kırıp, yaşadığım sıkıntıları atlattım şükür, üzerinden tam 3 sene geçti :) kimse yaşadıkları yüzünden ağlamasın diyemem, üzülmesin diyemem ama asla inancını kaybetmesin, duasını kaybetmesin... gerisi çorap söküğü gibi geliyor...
özel olmasaydı yazardım burdan cnm :)Canımsın ya iyiki açmışsın topiği yazmışsın, anlat o zaman merakla bekler ve okuruz :) hatta sessiz yazmayan takipkiçiler bile merak ediyorlardır bence
Tamam o zaman senin için güzel gelişmelerse daha ne olsunözel olmasaydı yazardım burdan cnm :)
Alışveriş listesi ya da yapılacaklar listesi gibi bir sipariş listesi hazırlıyoruz.
Benim başlığım “2019 yapılacaklar/ alınacaklar listesi “
1-
2-
3-Diye yazıyorum aklımdan bir şey geçtikçe.
Yeni bir cüzdan
Kars’a kışın yolculuk
38 beden olmak
Sonbaharda Londra gezisi gibi gibi...
Arada da defteri açıp olanların üzerini renkli kalemlerle çizip yanına şükür notları yazıyorum.
Şu an 80-85 kalem siparişim var, olanları çizip yenileri eklemek ve şükredip siparişin teslimini beklemek oyun gibi eğlenceli bir aktivite oluyor, tavsiye ederim.
burdan yazılabilecek bi şey değil..Sanki burda anlatilamayacak ne olmus olabilir acaba
kesinlikle ama inanın uzun zamanımı aldı, hani her zaman dediğim gibi, bugün başladım yarın olmalı diye bi şey yok ben çookk uzun bi zmn devam ettim ve sonucunu aldım..Tamam o zaman senin için güzel gelişmelerse daha ne olsun
Moral bozmamak adına yazmayan ama takipte olan biriyim emeğinize sağlık
tşk ederim cnm, ben topiği açtığımda bu kadar ilgilenileceğini düşünmemiştim açıkcası :) sevindim bi taraftan, uzun zaman boyunca ilgilenemedim, iş sınavlar derken... neyse şuan boştaysam ben de tekrar başlayabilirim.. çok seiyorum düşünce gücünü insana umut veriyor mutluluk veriyor ve istediğini sunuyorherkese ama herkese merhabalar topic karşıma çıktığından beri ufak ufak kıpırtılar var içimde. şimdiye kadar ne yaşadıysam öyle olması gerekiyordu. sanki tırtılın kelebeğe dönüş süreci gibi sancılı ve de keyifli. bazı şeylere hazır olmak gerekiyor sanırım. uzun zamandır bu konulara meraklıyım. denemişliklerim var. normalde olumlu bakan biri iken. uzun bi süredir değiştim. koptum. yani çoşkum gitti gibi heralde. vee aslında hayatımda bir çok şükür sebebim var onlar ayrı ama pek çok şeyinde tersine tersine gittiği bi andayım. sanırım dönüm noktası burası ve böyle bi anımda siz karşıma çıktınız.pofu iyi ki böyle bi ışık yaktın ve iyi ki buttrfly bize oralardan kelebek etkisi yapıyor ve iyi ki diğer pozitifcanlar var. bende artık yanınızda yürümek istiyorum Allah'ın izniyle. not.. ama yaaa 1000 inci sayfa olsada yazsam diye bekliyordum kaç gündür. eski sayfaları okuya okuya geliyordum. buttrfly doğum haberini veriyordu daha yani 230 larda falandım bi baktım 1000 neyseee 1001 de iyi ya 1001 gece masal tadında hayatımız olsun. Ve öyle de oldu şükürler olsun.
herkese ama herkese merhabalar topic karşıma çıktığından beri ufak ufak kıpırtılar var içimde. şimdiye kadar ne yaşadıysam öyle olması gerekiyordu. sanki tırtılun kelebeğe dönüş süreci gibi sancılı vr keyifli. bazı şeylere hazır olmak gerekiyor sanırım. uzun zamandır bu konulara meraklıyım. denemişliklerim var. normalde olumlu bakan biri iken. uzun bi süredir değiştim. koptum. yani çoşkum gitti gibi heralde. vee aslında hayatımda bir çok şükür sebebim var onlar ayrı ama pek çok şeyinde tersine tersine gittiği bi andayım. sanırım dönüm noktası burası ve böyle bi anımda siz karşıma çıktınız. @ iyi ki böyle bi ışık yaktın ve iyi kibuttrfly bize oralardan kelebek etkisi yapıyor ve iyi ki diğer pozitifcanlar var. bende artık yanınızda yürümek istiyorum Allah'ın izniyle. not.. ama yaaa 1000 inci sayfa olsada yazsam diye bekliyordum kaç gündür. eski sayfaları okuya okuya geliyordum. buttrfly doğum haberini veriyordu daha yani 230 larda falandım bi baktım 1000 neyseee 1001 de iyi ya 1001 gece masal tadında hayatımız olsun. Ve öyle de oldu şükürler olsun.
Paylasim icin coook tesekkur ederimElçiye zeval olmazmış :)
Eki Görüntüle 2235648
Not: Bana göre de sevginin günü olmaz. Naçizane, sevgi her an vardır her yerdedir...
Tabi kutlayanlara karşı değilim herkes nasıl mutlu ise öyle yaşasın. Gelenek olmuş günümüze kadar gelmiş, biraz ticari ama neyse girmeyim o taraflara :)) özgür iraadeee dimi ...
Bir yandan görseldeki bilgiye göre cemrenin düşme vakti ve doğanın uyanışı ile denk gelmesi çok hoşmuş.
❤ Benim en önemli sevgilim Kendimim
Veee Söylediklerimle çelişerekişin şakası sevgililer gününüz kutlu olsun topikcanlar
Paylasim icin coook tesekkur ederim
Bu gunlerde ruyalarima dikkat edeyim
Şimdi okuduğum yazıyı armağan ediyorum
-Rüyalar yıldızlar gibidir.Belki hiçbir zaman dokunamazsınız ama varmak istediğiniz yolda size rehberlik ederler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?