- 1 Ocak 2019
- 743
- 2.609
- 113
Merhaba naçizane yardımcı olmak adına yazıyorum, kendinize haksızlık etmeyiniz lütfen ne güzel eğitimlisiniz işiniz var. Ben şanssızım bahtsızım deyip geleceği sözlerinizle şekillendirmeyin. Kendinizi başkaları karşılaştırmayın boşverin, o donanım onlarda yoksa onlar üzülsün belki gideceksiniz ordan belki aynı yerde daha iyi yerlere geleceksiniz. Öğrenilen kazanılan bilgi ve beceriler kendiniz ve bütünün hayrı için asla boşa gitmez yerini bulur. Mutlaka emeğinizin karşılığını alırsınız Evren’in yasaları böyle işliyor.birşey soracağım herkese mesela diyoruz ya içimize bakın cevaplar orada evet örneğin bugün ben çok zor bir gün geçirdim sonucun böyle olacağını beklemiyordum tam bir hayalkırıklığı neyse ağladım zırladım öfkelendim kızdım sustum düşündüm falan filan. niye böyle şeyler benim başıma geliyor hep hep hep. örneğin yüksek lisans yaptım herkes bi yerlere geldi ben kalakaldım.bi dilekçe verdim baya içi dolu dolu kurumda yer değişikliği ile ilgili basit bi cümle yazanlar geçti zamnında benimki olmadı. sendeki ne şans be demelerinden sıkıldım. sendeki vasıflar bende olsaa ooo demelerinden de. böyle birilerinin bana ah tüh demesi kimin hoşuna gider bunu altında yatan ne olabilir. kendini acındırma mı? değersizlik mi haketmeyiş mi çareyi birlerinden beklemek mi yada çözümü ve bu her neyse nasıl yok etmeliyim. dönüşmem gerek bu kısordçngüden çıkmam gerek maddi ve manevi hayaller ve hayattlar modundayım.
Rica ederim sevindim iyi olmanıza her zaman bekleriz :)Sahra- çook teşekkür ederim. bugün daha iyiyim. bi an herşey üst üste gelince kötü oldum. ve dediğiniz gibi negatife daha yatkınız ve böyle hallerde negatif herşey geliyor aklına insanın. bakalım bende geliyorum bu kardeşliğe. şu an bilinçaltının gücünü okuyorum. bi sindireyim. buradayım. tekrar teşekkürler
birşey soracağım herkese mesela diyoruz ya içimize bakın cevaplar orada evet örneğin bugün ben çok zor bir gün geçirdim sonucun böyle olacağını beklemiyordum tam bir hayalkırıklığı neyse ağladım zırladım öfkelendim kızdım sustum düşündüm falan filan. niye böyle şeyler benim başıma geliyor hep hep hep. örneğin yüksek lisans yaptım herkes bi yerlere geldi ben kalakaldım.bi dilekçe verdim baya içi dolu dolu kurumda yer değişikliği ile ilgili basit bi cümle yazanlar geçti zamnında benimki olmadı. sendeki ne şans be demelerinden sıkıldım. sendeki vasıflar bende olsaa ooo demelerinden de. böyle birilerinin bana ah tüh demesi kimin hoşuna gider bunu altında yatan ne olabilir. kendini acındırma mı? değersizlik mi haketmeyiş mi çareyi birlerinden beklemek mi yada çözümü ve bu her neyse nasıl yok etmeliyim. dönüşmem gerek bu kısordçngüden çıkmam gerek maddi ve manevi hayaller ve hayattlar modundayım.
aynen zaten o özelden verdiğiniz cevabe istinaden iyiyim şu anda. düşüncelerimi güneşe döndürmeye çalıştım zorla biraz gözlerim kamaştı önce ama şimdi ışığa alıştı sanki bea.Özelden sormuştunuz ben de kendimden örnekler vererek cevaplamıştım hatta sonunda dedim ki ben kendimi nitelememin üzerine kimse beni niteleyemez nitelerlerse de illüzyondur sadece ben izin vermedigim sûrece.Siz onaylarsaniz onlari ancak olaylar aynen böyle gelisir ve devam eder hayatinizdaki gibi.Eger vermezseniz hic beklemediginiz alandan yardimlar gorursunuz.Sizi karalayanlarin aksine, sizi övecek yükseltecek insanlar hayatiniza girecek.Hatta sizi kime karalamislarsa o kisi size cok guzel ifadeler bile kullanacak Ama önce iç sesinizin ayarlari ile oynamalisiniz.Kendinize her koşulda güvenmelisiniz, her koşulda sevmelisiniz.Inanmalisiniz ki bizler akılalmaz güçlerle,sevgi gücüyle yaratılmışız bir kere; mükemmel donanimiz var.Ama bu donanim negatiflikte,ekside hiçbir işe yaramiyor hatta bozulup hasta oluyor.Çünkü enerjiyi anca karşidakine veriyor,kendini hiç yapiyor.
" Ben kendimi nitelememin üzerine beni kimse niteleyemez "Özelden sormuştunuz ben de kendimden örnekler vererek cevaplamıştım hatta sonunda dedim ki ben kendimi nitelememin üzerine kimse beni niteleyemez nitelerlerse de illüzyondur sadece ben izin vermedigim sûrece.Siz onaylarsaniz onlari ancak olaylar aynen böyle gelisir ve devam eder hayatinizdaki gibi.Eger vermezseniz hic beklemediginiz alandan yardimlar gorursunuz.Sizi karalayanlarin aksine, sizi övecek yükseltecek insanlar hayatiniza girecek.Hatta sizi kime karalamislarsa o kisi size cok guzel ifadeler bile kullanacak Ama önce iç sesinizin ayarlari ile oynamalisiniz.Kendinize her koşulda güvenmelisiniz, her koşulda sevmelisiniz.Inanmalisiniz ki bizler akılalmaz güçlerle,sevgi gücüyle yaratılmışız bir kere; mükemmel donanimiz var.Ama bu donanim negatiflikte,ekside hiçbir işe yaramiyor hatta bozulup hasta oluyor.Çünkü enerjiyi anca karşidakine veriyor,kendini hiç yapiyor.
" Ben kendimi nitelememin üzerine beni kimse niteleyemez "
' nitelerlerse ilüzyon olur ' Nasıl güzel bir söz çok teşekkür ederim kendi adıma iyiki varsın ❤buttrfly sağolasın cnm..
Oturup saatlerce düşünür bu cümleyi insan kaç kere buna izin verdik çocukken bilmeden anneye babaya okulda öğretmenlere sonra is çevresi arkadaşlara .... insan buluyor kendini mutlaka dönüyor yuvaya...
Bende pozitif düşünce gücüne inan bir insan olarak deneyimimi paylaşmak isterim.Ben İlkokuldan sonra babam okutamadığı için 6 yıl sonra öğretmen olan abimin desteğiyle dışardan ortaokul sınavlarına girip 5 gün de( 1997 yılı sondur o yıl 5 günde verilebiliyordu derslerin tümü)girdim ve diplomayı alır almaz lise ye kayıt yaptırdım.Herkes okuyamazsın dedi bense motive kitapları okuyarak (17 yaşında liseye gittim)kendimi motive ettim.Hergün aynaya bakıp okuyanları düşünerek onlar yaptıysa ben de yaparım ,benim neyim eksik diyerek ayna karşısında yüzümü yıkadıktan sonra hergün bunu söyledim.Yapacağım ve başaracağım .Kimseye aldırış etmedim lisede herdönem takdir aldım.Parmakla gösterilen öğrencilerdendim.Sonra o yıl şansıma 4 yıllık olan lise ben 2.sınıfta iken 3 yıllığa düştü bir yılım daha boşa gitmedi ve deli gibi tüm yaz ve tüm okul boyunca derse odaklandım.Üniv. ye lise sondan hemen sonra gittim.Sonra yine bir üniv.okudum ve şuan 39 yaşındayım geçen yıl da açıköğretimden bir bölüm bitirdim.Herzaman enerji içimizdedir.Bu enerji olumlu ifadelerle hayat buluyor aksi halde debelenip duruyor insanoğlu.Olumlu,çözümcül insanlar yetiştirmek için çaba sarfediyorum(evlatlarım için)başardım da sayılabilir sorunlara çözüm üretip,olumlu yönlerinden baktığını dile getiren yavrularıma en büyük nasihatim,iyi insan ,çözümcül insan olun,sorun yaratan değil çözüm üreten olun.Beyinlerine yerleşti bu .Bu bile büyük bir adım...bi kaç gündür nette dolanırken rastgeldiğim bir konu üzerine araştırma yapıyorum,daha önceden de denemelerim olmuştu ve sonuçlarını da bizzat yaşamıştım,tabi öyle bugün yapayım yarın olsun diye bişey söz konusu değil,önce inanmak,sonra içten istemek,dualarla arzularla bunu dile getirmek yani evrene söylemek,ve sonucunu beklemek...bunu her gün yaptım,defalarca,bıkmadım usanmadım ,inandım,kim ne derse desin onlara kulak asmadım,hayalini kurdum,istediğim şeyin resimlerini yapıştırdım her yana,tabi bunları yaparken gerçekten de bi gün ona ulaşıcağıma içten inanmıştım,kimin ne dediği umrumda olmadı,ulaştımda,aradan geçen zaman zarfında artık ona ulaşmış olmanın mutluluğu zaten pahabiçilemezdi.
konuyu açma sebebim ise,böyle deneyimleri olanlar var mı?neler yaptı?bunu öğrenmek istediğimden :)
rica ediyorum inanmayanlarınız yorum yapmasın
Teşekkürler pozitif hikayenizi paylaştığınız için :) Tebrik ederim hem o genç yaştaki bilinç halinizi hem de şimdiki , ne güzel miras bırakıyorsunuz hem çocuklarınıza hem de eğittiğiniz evlatlara.Bende pozitif düşünce gücüne inan bir insan olarak deneyimimi paylaşmak isterim.Ben İlkokuldan sonra babam okutamadığı için 6 yıl sonra öğretmen olan abimin desteğiyle dışardan ortaokul sınavlarına girip 5 gün de( 1997 yılı sondur o yıl 5 günde verilebiliyordu derslerin tümü)girdim ve diplomayı alır almaz lise ye kayıt yaptırdım.Herkes okuyamazsın dedi bense motive kitapları okuyarak (17 yaşında liseye gittim)kendimi motive ettim.Hergün aynaya bakıp okuyanları düşünerek onlar yaptıysa ben de yaparım ,benim neyim eksik diyerek ayna karşısında yüzümü yıkadıktan sonra hergün bunu söyledim.Yapacağım ve başaracağım .Kimseye aldırış etmedim lisede herdönem takdir aldım.Parmakla gösterilen öğrencilerdendim.Sonra o yıl şansıma 4 yıllık olan lise ben 2.sınıfta iken 3 yıllığa düştü bir yılım daha boşa gitmedi ve deli gibi tüm yaz ve tüm okul boyunca derse odaklandım.Üniv. ye lise sondan hemen sonra gittim.Sonra yine bir üniv.okudum ve şuan 39 yaşındayım geçen yıl da açıköğretimden bir bölüm bitirdim.Herzaman enerji içimizdedir.Bu enerji olumlu ifadelerle hayat buluyor aksi halde debelenip duruyor insanoğlu.Olumlu,çözümcül insanlar yetiştirmek için çaba sarfediyorum(evlatlarım için)başardım da sayılabilir sorunlara çözüm üretip,olumlu yönlerinden baktığını dile getiren yavrularıma en büyük nasihatim,iyi insan ,çözümcül insan olun,sorun yaratan değil çözüm üreten olun.Beyinlerine yerleşti bu .Bu bile büyük bir adım...
Bende pozitif düşünce gücüne inan bir insan olarak deneyimimi paylaşmak isterim.Ben İlkokuldan sonra babam okutamadığı için 6 yıl sonra öğretmen olan abimin desteğiyle dışardan ortaokul sınavlarına girip 5 gün de( 1997 yılı sondur o yıl 5 günde verilebiliyordu derslerin tümü)girdim ve diplomayı alır almaz lise ye kayıt yaptırdım.Herkes okuyamazsın dedi bense motive kitapları okuyarak (17 yaşında liseye gittim)kendimi motive ettim.Hergün aynaya bakıp okuyanları düşünerek onlar yaptıysa ben de yaparım ,benim neyim eksik diyerek ayna karşısında yüzümü yıkadıktan sonra hergün bunu söyledim.Yapacağım ve başaracağım .Kimseye aldırış etmedim lisede herdönem takdir aldım.Parmakla gösterilen öğrencilerdendim.Sonra o yıl şansıma 4 yıllık olan lise ben 2.sınıfta iken 3 yıllığa düştü bir yılım daha boşa gitmedi ve deli gibi tüm yaz ve tüm okul boyunca derse odaklandım.Üniv. ye lise sondan hemen sonra gittim.Sonra yine bir üniv.okudum ve şuan 39 yaşındayım geçen yıl da açıköğretimden bir bölüm bitirdim.Herzaman enerji içimizdedir.Bu enerji olumlu ifadelerle hayat buluyor aksi halde debelenip duruyor insanoğlu.Olumlu,çözümcül insanlar yetiştirmek için çaba sarfediyorum(evlatlarım için)başardım da sayılabilir sorunlara çözüm üretip,olumlu yönlerinden baktığını dile getiren yavrularıma en büyük nasihatim,iyi insan ,çözümcül insan olun,sorun yaratan değil çözüm üreten olun.Beyinlerine yerleşti bu .Bu bile büyük bir adım...
Nasıl güzel bir topik, nasıl enerji deryasıdır burasıDaha güzel,daha coşkulu,daha keyifli neler yazabiliriz buraya acaba ??? (Evrenin en harika yasasıdır soruları cevaplamak,biliyorsunuz )
Günün Sözü;
Aradığın sevgiyi önce kendine ver, evrenin yasalarıyla zaten sevginle eşleşen insanlar sana gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?