Bu topik benim iç sesimi mi duyuyor neNasıl güzel bir topik, nasıl enerji deryasıdır burasıDaha güzel,daha coşkulu,daha keyifli neler yazabiliriz buraya acaba ??? (Evrenin en harika yasasıdır soruları cevaplamak,biliyorsunuz )
Günün Sözü;
Aradığın sevgiyi önce kendine ver, evrenin yasalarıyla zaten sevginle eşleşen insanlar sana gelecek
Çok teşekkür ediyorum.Eşim de pozitif çözümcül bir insan olduğundan çok fazla çatışmalar olmaz evimizde,mutlaka çözüm yolu vardır der kendisi de benim gibi azimli biri,onun hikayesi de bambaşka bir gün onu da anlatırım .Yeni nesli bizler yetiştiriyoruz,o yüzden bizler sorun çözücü olursak her probleme of uff demez isek çocukta bunları duymaz ve çözüm ürettiğinizi görürse o da size oyun oynarken şu cümleleri kurabilir.Anne arabamın tekerleği kırıldı ama ben şöyle bir çözüm ürettim ya da kardeşim bak ben bu oyuncağı böyle tasarladım diye 5 yaşındaki kuzucuklar sizi çook mutlu edebiliyor.İnsan isterse olumlu bakabilir ama istemezse sittin sene yılları mutsuz,dünyadan bihaber,umutsuz geçirir.Önce biz hangi tarafta olacağımıza karar verip umutlu bir yaşam için önce önyargılarımızdan sıyrılıp,kendimizi nasıl geliştirebiliriz bunun üzerinde kafa yorabiliriz.Arkadaş çevremizi olumlu insanlarla çevreleyip ,pozitif enerji için kendimize vakit ayırmak ruhumuza çok iyi gelicektir.Hobiler bunu bize yaşatan en güzel fiziksel aktivitelerdir.Her kadının en az bir hobisi muhakkak olmalı,bu herşey olabilir.Hayat çok kısa ve zaman çok değerli .Güzel ve kaliteli geçen zaman muhakkak ruhumuzda ve ailemizde çok güzel dönüşleri bize getirecektir.Hayata pozitif bakalım ki çocuklarımız da geleceğimiz de güzel olsun.Önce kendimizi severek başlayabiliriz.Tebrik ederim sizi, azminiz için ve tabiki başarınız için. Neler vardır daha sizin hem çocuklarınıza hem de bize anlatacağınız ilhamlar olacağınızO zor zamanlarda neler başarmışsınız, artık daha kolay başarırsınız hedeflerinizi;çünkü bilinçaltının çok önemli bir inancı var ve deneyimi var
İçeri de ne varsa dışarıda da var.İçeride mümkün olan dışarıda çoooktan mümkündür.Yaşadığımız o olaylar,o insanlar o durumlar hep içeride mevcuttu zaten, karşımıza çıkması tesadüf değildi. Karşılaştığımızda o kişiyi yıllardır tanıma hissi ya da o olayı sanki daha önce yaşamış hissi hep bundan ya
Bugünlerde aynı bu şekilde düşünüyordum aklıma bu sayfa geldi yıllardır arastiirirm kişisel gelişim okurum ama hala kendime cevap çözüm bulamadım ben de hep farklı kisislerle aynı senoryayi yasıyorum aynı korkuları aynı üzüntüyü umarım kayıtlarımı olumluları ile degistirebilirimRica ederim canım
Ahhh ahhh biz küçükken kaç imaj yaptılar kendi korkularından,endişelerinden,yaşadıkları yetersizlik deneyimlerinden.O imajlar bize de geçti ve kendimize ne kadar yanlış,tuhaf kalıplar edindik.Enerjiler kaybolmadığı için, biz onları değiştirmediğimiz sürece, sürekli kısır döngü şeklinde farklı insanlar,farklı olaylar olarak karşımıza çıkıp çıkıp duruyorlar. İşte bu bilinçaltımıza, DNA larımıza kitlediğimiz ne kadar negatif enerji varsa her birini sevgiyle bırakalım. O eş,o sevgili,o arkadaş,o komşu,o kayınvalide,o görümce,o çocuk,o öğretmen,müdür,o patron hepsi bundan...Hepsi enerjinin karşılığı.Her biri imajın karşılığı.Hadi o zaman imajları değiştirelim, iç sesler de değişecektir zaten; hem içeride hem dışarıda temizlik yapalım bu dönemin harika dolunay zamanında
Selam canim bende iyi akşamlar diyeyim sana. Tesekkurler güzel tavsiylerin icin bu arada@sahra8482 Gunaydin canim.
Paylastigin videoyu izledim. Ben de son bir kac gundur bu konuya yogunlasmistim. Otomatik pilota baglamis gibi, gozumu acar acmaz ayni hareketleri/ isleri yapiyorum . Oysa ben cogu zaman gozumu acar acmaz kendimle basbasa kalmak icin 5 - 10 dk ihtiyac duyuyorum. Cok az gibi gorunse de benim icin kritik bir zaman dilimi. O surede, kahve icip, meyve yemek( sabah kan sekerim dusuk oluyor) burayi okumak birde instagramdaki pozitif dusunce, motivasyon vb . hesaplara goz gezdirmek istiyorum. 3- 5 dakika da esneme hareketleri yapsam tadimdan yenmem
Gel gor ki uykumdan fedakarlik etmek zor geliyor. Oysa ki 15-20 dk once uyanabilsem hepsini yapacagim.
Bu yil evde oldugum icin kendime boyle bir salma izni verdim.
Seneye ise baslayinca ilk gunler zorlanasam da , mecbur alisirim.
Süper cok güzel niyetler öyle olsun inşallah ❤başarılar dilerim ..Yarindan itibaren icimde en ufak karamsarlik, kaygi veya korku tasimadan, sahip olduklarima sukrederek, isteyip de henuz sahip olamadiklarima da basaracagim inanciyla elimden gelenin en iyisini yaparak, hayatimda yalnizca guzel insanlara yer vererek, zamanimi sadece anlamli seylere harcayarak, cok okuyarak, cok gezerek ve de tertemiz bir kalple yoluma devam edecegim.
Süper cok güzel niyetler öyle olsun inşallah ❤başarılar dilerim ..
Naçizane bir öneri de bulunmak isterim. ' O Gemi Bir gün Gelecek ' yazmışsınız ya.. Niyet dilek cümlelerimizi gelecek zamanlı kurmamaya özen gösteriyoruz, o niyetin gerçekleşme zamanini hep ileri otelemis olursunuz.
" O Gemi Benim Limanımda.. ya da O Gemi Benim zaten " uygun zaman çizelgesinde hayatımda belirir diyebilirsiniz ...
Rica ederim canim yöntemi ve paylaşımları beğenmene sevindim.Vucudumun destekcisi, en yakin arkadasiyim.
Vucuduma, varolusuma, yaradilisima saygi duyuyorum.
Vucudumu seviyorum.
Vucuduma iyi davraniyorum; guzel gidalarla besliyorum. Guzel giysilerle susluyorum.
Vucudumla gurur duyuyorum.
Basim dimdik, omurgam duz, omuzlarim genis, kendimden emin adimlarla yuruyorum.
Cunku CANIM KENDIM....
Sahra- canim 2018 in 2. Yarisindan sonra kendimi beden olumlama, kendini oldugu gibi kabul etme ve sevme, ozsefkat, oz farkindalik konularina adamistim. Bir suredir odagim degismis. Paylasimlarin iyi geldi. Sagolasin.
Yine donup dolasip en temel enerjinin sevgi oldugu, bu frekansa gecmek icin de ilk adimin kendimizi oldugumuz gibi kabul edip, sevmekle basladigi inancinda birlestik.
Musmutlu haftalar hekese....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?