- 25 Ekim 2017
- 413
- 955
- 53
Senin yaşadıklarına benzer şeyler yaşadım. Daha öncede yaşadığım zamanlar olmuştu ama 3-4 yıldır süreklilik kazanmıştı, kişiler değişiyordu ama olaylar benzerdi. Özellikle son zamanlarda herkes bana karşı birleşmiş gibiydi. Sürekli bir saldırı vardı.Gün içinde tekrar tekrar okudum. Daha sakin kafayla daha da ozumseyeyim istedim. Cevabimi o zaman vermek istedim
Oncelikle çooook teşekkür ederim cevap verdiğin içinOnemli benim icin hele son zamanlarda
(Degersizlik hissimin cok yogun oldugunu dile getirdi psikologum. Bunun uzerine calisacagiz bir sure. Ilkokul ogretmenime dayaniyor)
Gondermis oldugun saf sevgi enerjini tüm hücrelerime alıyorum. Tesekkur ediyorum
Bu mesajindan sonra dilime doladim. Odagim haklilik degil huzur ve mutlulukimajinasyonlara yogunlasip daha da cok ugrasmak en iyi yaptigim etkinlik
Bir de psikologumla su an ki ruh sagligimi etkileyen olaylari ve dusuncelerimi tetikleyen kisileri tespit ettik. Bunlarin ustune calisacagiz. Bugun daha iyi anladim hatta yasadim kisilerin bazi duygularimi farkli anlamlarda tetikledigini
Bağ kesme çalışması diyecektim :)).buttrfly ben senin bir gününü merak ediyorum. yanlış hatırlamıyorsam her gün meditasyon yaptığını söylemiştin. Bir de Kundalini yoga yaptığını hatırlıyorum. Başka yaptığın şeyler var mı. Bunlara ne kadar zaman ayırıyorsun. Diyelim ki biriyle sorun yaşadın ne yapıyorsun, affetme ve bağ çalışmalarımı yapıyorsun.
Sende iyiki varsın canim tüm paylaşım yapan soru soran yorum yapan beğenen tüm kızlar iyiki varsınız ❤bildirimler bana da gelmiyor kaç gündür. harika paylaşımlar, yine beni kendime getirdi.buttrfly , Sahra- , HayallerimGercekOldu , ve birçok kişi, iyiki varsınız.
Ben kaldigim sayfayi hep acik tutuyordum. Yani 212.sayfadaysam okumayi biraktigimda kapatmiyordum sayfayi. Internette isim varsa yeni bir sayfa acarak devam ediyordum. Pek karistirmadim boyle olunca. Bir de hep telefondan okudum. Bilgisayardan okumadim.
Cok faydasini goreceksiniz. Yilmadan okumaya devam edin.
HattaSahra- ile bir dilegimiz var. Keske bu topik pdf ya da kitap halinde basilsa
"Benim haklılık hapishanem yok; ben kuş gibi özgürüm,neşeliyim,coşkuluyum ve hep böyle ortamları,olayları da kendime çekerim " diyorum. Size de tavsiye ederim."Yaşadığın tüm negatif durumun kaynağına en derinden sınırsız kaynaktan gelen saf sevgi enerjimi gönderiyorum. Bazen kendimize haklılık hapishanesi kurarız farkında olmadan.Her haklı olduğumuz durumda; kendimizle gurur duyarız bak gördün mü ben haklı çıktım deriz kendimize,başkalarına.Başkaları da bizi onaylar "evet ya" der senmişsin haklı. Sanki çok büyük bir başarı,galibiyet kazanmışız gibi hissederiz ve bunu biliçaltına kaydederiz. Ama bilinçaltı için esas durum sizin sonunda yaşadığımız mutluluk hissidir, öncesine bakmaz da veee yarattığımız o başarı enerjisini size tekrar tekrar yaşatmak ister ve aynı hapishanenin içine sokar bizi. Sadece bu durumu farkedip dışarıdan bile bakınca sorunu çözmeye,döngüyü bozmaya başlarız.Bilinçaltına bir kahkaha patlatmıştım ben imajinasyonla ilk farkedip olayın içine girdiğimde Dur ya sen ne yapıyorsun, benim haklı olmak gibi bir seçimim yok ben neşeyi ve özgürlüğü seçiyorum dedim.O gün bugündür çok rahatım. "Benim haklılık hapishanem yok; ben kuş gibi özgürüm,neşeliyim,coşkuluyum ve hep böyle ortamları,olayları da kendime çekerim " diyorum. Size de tavsiye ederim.
Yaşadığın tüm negatif durumun kaynağına en derinden sınırsız kaynaktan gelen saf sevgi enerjimi gönderiyorum. Bazen kendimize haklılık hapishanesi kurarız farkında olmadan.Her haklı olduğumuz durumda; kendimizle gurur duyarız bak gördün mü ben haklı çıktım deriz kendimize,başkalarına.Başkaları da bizi onaylar "evet ya" der senmişsin haklı. Sanki çok büyük bir başarı,galibiyet kazanmışız gibi hissederiz ve bunu biliçaltına kaydederiz. Ama bilinçaltı için esas durum sizin sonunda yaşadığımız mutluluk hissidir, öncesine bakmaz da veee yarattığımız o başarı enerjisini size tekrar tekrar yaşatmak ister ve aynı hapishanenin içine sokar bizi. Sadece bu durumu farkedip dışarıdan bile bakınca sorunu çözmeye,döngüyü bozmaya başlarız.Bilinçaltına bir kahkaha patlatmıştım ben imajinasyonla ilk farkedip olayın içine girdiğimde Dur ya sen ne yapıyorsun, benim haklı olmak gibi bir seçimim yok ben neşeyi ve özgürlüğü seçiyorum dedim.O gün bugündür çok rahatım. "Benim haklılık hapishanem yok; ben kuş gibi özgürüm,neşeliyim,coşkuluyum ve hep böyle ortamları,olayları da kendime çekerim " diyorum. Size de tavsiye ederim.
aaaa hiç olmamış bu mesaj, en kısa zamanda sayfamızı pdf olarak okuyabileceğimiz teknolojiyikeşke kuzum zor galiba aktarımı.
canım hiç öyle şey olur mu, burda yazılan her bir mesaj bize çok şey öğretiyor. sorunlarımız varki çözüm arıyoruz, o çözümlerden de kaç kişi yararlanıyor.Yalnız benim yazdığım mesajlar çıkarılmalı :))). Çok anlamsızca şeyler yazmışım ve hayatımın her alanında çok yoğun sorunlar yaşadığımdan, hiç etmediğim kadar şikayet etmişim. Çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim
Henuz calismaya baslamadik. Son seansta sadece durum tespiti, tetikleyen olaylari ve kisileri ortaya cikardik. Sonraki seansta devam edecegiz. Elbette soylerimSenin yaşadıklarına benzer şeyler yaşadım. Daha öncede yaşadığım zamanlar olmuştu ama 3-4 yıldır süreklilik kazanmıştı, kişiler değişiyordu ama olaylar benzerdi. Özellikle son zamanlarda herkes bana karşı birleşmiş gibiydi. Sürekli bir saldırı vardı.Şu anda eskiye göre çok iyi. Bunları anlattığım biri değersizlik hissi dedi seninki gibi. Eğer sakıncası yoksa ve özel değilse çalışmalarınızı anlatır mısın? Bende olumlamadan çok soru soruyorum ve imajinasyon yapıyorum.
Teşekkür ederimcanım hiç öyle şey olur mu, burda yazılan her bir mesaj bize çok şey öğretiyor. sorunlarımız varki çözüm arıyoruz, o çözümlerden de kaç kişi yararlanıyor.
TeşekkürlerBurda yazilan her mesaj degerli. Sen sikayet etmissindir biri cevap vermistir. Seninle ayni derdi olan o cevaptan yararlanmistir
Adaçayı yakarken altına biraz kağıt koyuyorum. Bazen evde çıkan atılacak ufak tefek kağıtları kullanıyorum bu iş için. alışveriş fişleri yada kredi kartı fişlerinini de adaçayı yakmakta kullanıyorum ama şimdi düşününce fiş yakmakla yanlış mı yapıyorum bilemedim.Aaaa bir de adacayi yaktim evde. Biraz gezdirdim sanirim cok basaramadim. Hemrn sonduaslinda yakarken de icim gitti. Sanki canli bir seyi yakiyormusum gibi hissettim
Aaa çok haklısınaaaa hiç olmamış bu mesaj, en kısa zamanda sayfamızı pdf olarak okuyabileceğimiz teknolojiyiKazen sayesinde bulacağız, öyle de oldu şükürler olsun.
Merhaba hoş geldin tekrar, seni merak etmiştim. Bende herşeyi yiyerek zayıflamaya başlamıştım, aslında çokta aşırı kilolu değildim :)). Yedikçe daha çok kilo vermeye başladım, dediğin gibi korkmaya başladım kilo alacağım diye biraz kilo aldımUzun bir aradan sonra herkese merhaba:)
Nasılsınız iyi misiniz arkadaşlar? Aylardır aktif olmadığım bu topicte inşallah tekrar aktif olmaya çalışacağım.
Yeni gelen arkadaşlar olmuş,eski arkadaşlar maşallah hala aktif bir biçimde devam ediyorlar olumlamalar topiğine.:)
Bütün mesajlarınızı okumaya çalıştım.Herkes kendince bir şeyleri değiştirmenin uğraşında,kendini farketmenin derdinde.Buraya yazmadığım süre zarfında benim de kendi içimde farkındalıklarım,değişimlerim,tecrübelerim oldu.Biraz uzun sürebilir ama her şeye en başından başlayıp düşüncelerimin geldiği aşamayı sizinle paylaşmak istiyorum:) Bu arada mesajımın en sonunda sizinle okuduğum bir kitap hakkında bilgi paylaşacağım.
Öncelikle burada yazacaklarım benim kendi tecrübelerim.Bu yüzden yazdıklarımın hepsi size mantıklı gelmeyebilir.Bende etki etmeyen şeyler sizde çok etkili olabilir.Ben buraya sadece kendi tecrübe ettiklerimi yazacağım.
Hatırlıyorum da,bu topiği ilk gördüğüm zaman bilinçaltı mevzularını yeni yeni duymaya başlamıştım.Bu topic vesilesiyle hayatıma olumlamaları aldım ilk.Olumlamalar hayatımda ve düşüncelerimde bir farkındalık oluşturdu.Fakat geçici bir farkındalık oldu benim için.Bilinçaltım yaptığım telkinlere hiç inanmadı aslında.Sadece bir süre beni kandırdı,halbuki ben onu kandırmaya çalışıyordum:)))Bu süreçte bilinçaltıyla alakalı pek çok kitap okudum.Araştırmalarım oldu.Aşağı yukarı hepsi aynı şeyi söylüyordu, "Bilinçaltın değişirse,hayatın da değişir." Ama kazın ayağı öyle değil arkadaşlar.Bilinçaltı öyle zannettiğimiz gibi 21 gün süren bir kaç telkinle değişmiyor.Tabiri caizse sadece algıda seçicilik oluyor.Evet olumlamalar bir süre beni idare etti.Düşüncelerimde farkındalık oluştu.Ama son tahlilde olumlamalar vesilesiyle hayatımda değişen hiç bir şey olmadı.Ama şu çekim gücü olayı var ya,o doğru işte arkadaşlar.Bilinçaltı konularına ilgim dolayısıyla bir şekilde Güneş Tan'ın kitabı olan Kaderini Değiştir kitabını kendime çektiğime inanıyorum.O kitabı okuduktan ve Güneş Hanımın çeşitli videolarını izledikten sonra olumlamaların bana neden hiç etki etmediğini çok çok iyi anladım.Kirli bedene giyilen yeni gömleğin,beden kirli olduğu için yenilikle alakalı hiç bir hükmü kalmıyor.Yani bilinçaltı adam akıllı temizlenmeden, ekilen yeni düşünce tohumları maalesef ki yeşeremeden ölüp gidiyor.
Herkes bilir,ben bir ara burada bilinçaltı gücüyle yiyip içerek zayıflamak için bir topic açmıştım.Başarılı da oldum ve hızla kilo vermeye başladım.Sonra "Dan!!!" Bir duvara tosladım.Birden hiç bağırsak sorunu yaşamayan ben,bağırsak sorunu yaşamaya başladım.Çünkü topic üzerimde baskı oluşturdu.Sonrasında bağırsaklarım normale döndü ama ben topiğimi devam ettirmedim.Hem yaz aylarına denk gelmişti ve ben memleketteydim.İnternet sıkıntım vardı.Hem de topiğin üzerimde oluşturduğu baskı bende zayıflama sürecini epey bir yavaşlattı.Şimdilerde 63-65 arası gidip geliyorum.Bu konuyu kendi içimde çözüme kavuşturduğuma inanıyorum.Halimden memnunum.İstediğim gibi yiyip içiyorum ve asla kilo alma korkusu yaşamıyorum.Hiç bir şekilde yediğimden kısmıyorum.Buna rağmen hiç bir şekilde (suni artışlar dışında) kilo almadım.Bunun en büyük nedeni de yemek yemekten korkmayı bıraktım:)
(Aşağıdan devam edeceğim)
Merhaba Hoş geldin gülhilal etiketleyip sormuştum seni bir ara, iyi olmana sevindim :))Uzun bir aradan sonra herkese merhaba:)
Nasılsınız iyi misiniz arkadaşlar? Aylardır aktif olmadığım bu topicte inşallah tekrar aktif olmaya çalışacağım.
Yeni gelen arkadaşlar olmuş,eski arkadaşlar maşallah hala aktif bir biçimde devam ediyorlar olumlamalar topiğine.:)
Bütün mesajlarınızı okumaya çalıştım.Herkes kendince bir şeyleri değiştirmenin uğraşında,kendini farketmenin derdinde.Buraya yazmadığım süre zarfında benim de kendi içimde farkındalıklarım,değişimlerim,tecrübelerim oldu.Biraz uzun sürebilir ama her şeye en başından başlayıp düşüncelerimin geldiği aşamayı sizinle paylaşmak istiyorum:) Bu arada mesajımın en sonunda sizinle okuduğum bir kitap hakkında bilgi paylaşacağım.
Öncelikle burada yazacaklarım benim kendi tecrübelerim.Bu yüzden yazdıklarımın hepsi size mantıklı gelmeyebilir.Bende etki etmeyen şeyler sizde çok etkili olabilir.Ben buraya sadece kendi tecrübe ettiklerimi yazacağım.
Hatırlıyorum da,bu topiği ilk gördüğüm zaman bilinçaltı mevzularını yeni yeni duymaya başlamıştım.Bu topic vesilesiyle hayatıma olumlamaları aldım ilk.Olumlamalar hayatımda ve düşüncelerimde bir farkındalık oluşturdu.Fakat geçici bir farkındalık oldu benim için.Bilinçaltım yaptığım telkinlere hiç inanmadı aslında.Sadece bir süre beni kandırdı,halbuki ben onu kandırmaya çalışıyordum:)))Bu süreçte bilinçaltıyla alakalı pek çok kitap okudum.Araştırmalarım oldu.Aşağı yukarı hepsi aynı şeyi söylüyordu, "Bilinçaltın değişirse,hayatın da değişir." Ama kazın ayağı öyle değil arkadaşlar.Bilinçaltı öyle zannettiğimiz gibi 21 gün süren bir kaç telkinle değişmiyor.Tabiri caizse sadece algıda seçicilik oluyor.Evet olumlamalar bir süre beni idare etti.Düşüncelerimde farkındalık oluştu.Ama son tahlilde olumlamalar vesilesiyle hayatımda değişen hiç bir şey olmadı.Ama şu çekim gücü olayı var ya,o doğru işte arkadaşlar.Bilinçaltı konularına ilgim dolayısıyla bir şekilde Güneş Tan'ın kitabı olan Kaderini Değiştir kitabını kendime çektiğime inanıyorum.O kitabı okuduktan ve Güneş Hanımın çeşitli videolarını izledikten sonra olumlamaların bana neden hiç etki etmediğini çok çok iyi anladım.Kirli bedene giyilen yeni gömleğin,beden kirli olduğu için yenilikle alakalı hiç bir hükmü kalmıyor.Yani bilinçaltı adam akıllı temizlenmeden, ekilen yeni düşünce tohumları maalesef ki yeşeremeden ölüp gidiyor.
Herkes bilir,ben bir ara burada bilinçaltı gücüyle yiyip içerek zayıflamak için bir topic açmıştım.Başarılı da oldum ve hızla kilo vermeye başladım.Sonra "Dan!!!" Bir duvara tosladım.Birden hiç bağırsak sorunu yaşamayan ben,bağırsak sorunu yaşamaya başladım.Çünkü topic üzerimde baskı oluşturdu.Sonrasında bağırsaklarım normale döndü ama ben topiğimi devam ettirmedim.Hem yaz aylarına denk gelmişti ve ben memleketteydim.İnternet sıkıntım vardı.Hem de topiğin üzerimde oluşturduğu baskı bende zayıflama sürecini epey bir yavaşlattı.Şimdilerde 63-65 arası gidip geliyorum.Bu konuyu kendi içimde çözüme kavuşturduğuma inanıyorum.Halimden memnunum.İstediğim gibi yiyip içiyorum ve asla kilo alma korkusu yaşamıyorum.Hiç bir şekilde yediğimden kısmıyorum.Buna rağmen hiç bir şekilde (suni artışlar dışında) kilo almadım.Bunun en büyük nedeni de yemek yemekten korkmayı bıraktım:)
(Aşağıdan devam edeceğim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?