Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Senin yaşadıklarına benzer şeyler yaşadım. Daha öncede yaşadığım zamanlar olmuştu ama 3-4 yıldır süreklilik kazanmıştı, kişiler değişiyordu ama olaylar benzerdi. Özellikle son zamanlarda herkes bana karşı birleşmiş gibiydi. Sürekli bir saldırı vardı. Şu anda eskiye göre çok iyi. Bunları anlattığım biri değersizlik hissi dedi seninki gibi. Eğer sakıncası yoksa ve özel değilse çalışmalarınızı anlatır mısın? Bende olumlamadan çok soru soruyorum ve imajinasyon yapıyorum.

buttrfly ben senin bir gününü merak ediyorum. yanlış hatırlamıyorsam her gün meditasyon yaptığını söylemiştin. Bir de Kundalini yoga yaptığını hatırlıyorum. Başka yaptığın şeyler var mı. Bunlara ne kadar zaman ayırıyorsun. Diyelim ki biriyle sorun yaşadın ne yapıyorsun, affetme ve bağ çalışmalarımı yapıyorsun.

Bağ kesme çalışması diyecektim :)).

Pdf keşke kuzum zor galiba aktarımı.

"Benim haklılık hapishanem yok; ben kuş gibi özgürüm,neşeliyim,coşkuluyum ve hep böyle ortamları,olayları da kendime çekerim " diyorum. Size de tavsiye ederim."
Muhteşem ....
ailemin yanındayım bir haftadır ailevi bir mesele, kardeşimle yaşanan bir tartışmadan dolayı üzüldüm görünürde benim yanlışım yok (nötr dışardan hakem gibi bakan 3-5 kisi de öyle düşünüyor) karşı taraf asla dinlemiyor ona göre %100 o haklı ... ama kendimi açıklayamıyorum açıklasamda dinlemeyecek belli o duvarı çekmiş senin dediğin gibi haklılık hapishanesinde...

Bende kendi içimdekileri anlatamadım ya kendime ve ona kızgınım... demek ki buraya bu olayi yasayip hapishaneye girmemem gerektiğini öğrenmek için gelmişim dedim.. yazını da okuyunca hıh tamam kiri pası buldun sahracim hadi bakalım temizle ... yormayacağım artık kendimi ...

Ve o zaman hep birlikte söyleyelim ❤
"Benim haklılık hapishanem yok; ben kuş gibi özgürüm, neşeliyim, coşkuluyum ve hep böyle ortamları, olayları da kendime çekerim "
Ve öyle Olsun Amin

oha

aydınlandım resmen. şoka girdim.

haklı doğru olucam derken kendimi ne kadar kastığımı fark ettim. peki haklı olunca madalya mı takıyorlar. yoooo. kimsenin umru bile değil.

Bilinçaltının gücü kitabından çok beğendiğim bir sayfa. ne kadar doğru genel kalıplar yerleştirmişim beynime, bunları olımluya çevirip sürekli tekrarlayıp içselleştirmek dileğiyle.

Eklentiler

• Screenshot_20190376-110843.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 44
canım hiç öyle şey olur mu, burda yazılan her bir mesaj bize çok şey öğretiyor. sorunlarımız varki çözüm arıyoruz, o çözümlerden de kaç kişi yararlanıyor.

Henuz calismaya baslamadik. Son seansta sadece durum tespiti, tetikleyen olaylari ve kisileri ortaya cikardik. Sonraki seansta devam edecegiz. Elbette soylerim
Bu arada kendimce, etraftan duydugum kadariyla bir seyler yapmaya basladim. Melisa cayi, papatya cayi ve adacayi aldim dun aksam. Karistirip ictim. Gercekten gecseyerek uyudum. Erken uyudum gec uyandim ama basimda bir agri var. Bunun sebebi bunlarla mi ilgili bilmiyorum. Tek tek icsem daha mi iyiydi bilemedim. Bu konuda bilgisi olan var mi?

Aaaa bir de adacayi yaktim evde. Biraz gezdirdim sanirim cok basaramadim. Hemrn sondu aslinda yakarken de icim gitti. Sanki canli bir seyi yakiyormusum gibi hissettim
Adaçayı yakarken altına biraz kağıt koyuyorum. Bazen evde çıkan atılacak ufak tefek kağıtları kullanıyorum bu iş için. alışveriş fişleri yada kredi kartı fişlerinini de adaçayı yakmakta kullanıyorum ama şimdi düşününce fiş yakmakla yanlış mı yapıyorum bilemedim.

Uzun bir aradan sonra herkese merhaba:)

Nasılsınız iyi misiniz arkadaşlar? Aylardır aktif olmadığım bu topicte inşallah tekrar aktif olmaya çalışacağım.
Yeni gelen arkadaşlar olmuş,eski arkadaşlar maşallah hala aktif bir biçimde devam ediyorlar olumlamalar topiğine.:)

Bütün mesajlarınızı okumaya çalıştım.Herkes kendince bir şeyleri değiştirmenin uğraşında,kendini farketmenin derdinde.Buraya yazmadığım süre zarfında benim de kendi içimde farkındalıklarım,değişimlerim,tecrübelerim oldu.Biraz uzun sürebilir ama her şeye en başından başlayıp düşüncelerimin geldiği aşamayı sizinle paylaşmak istiyorum:) Bu arada mesajımın en sonunda sizinle okuduğum bir kitap hakkında bilgi paylaşacağım.

Öncelikle burada yazacaklarım benim kendi tecrübelerim.Bu yüzden yazdıklarımın hepsi size mantıklı gelmeyebilir.Bende etki etmeyen şeyler sizde çok etkili olabilir.Ben buraya sadece kendi tecrübe ettiklerimi yazacağım.

Hatırlıyorum da,bu topiği ilk gördüğüm zaman bilinçaltı mevzularını yeni yeni duymaya başlamıştım.Bu topic vesilesiyle hayatıma olumlamaları aldım ilk.Olumlamalar hayatımda ve düşüncelerimde bir farkındalık oluşturdu.Fakat geçici bir farkındalık oldu benim için.Bilinçaltım yaptığım telkinlere hiç inanmadı aslında.Sadece bir süre beni kandırdı,halbuki ben onu kandırmaya çalışıyordum:)))Bu süreçte bilinçaltıyla alakalı pek çok kitap okudum.Araştırmalarım oldu.Aşağı yukarı hepsi aynı şeyi söylüyordu, "Bilinçaltın değişirse,hayatın da değişir." Ama kazın ayağı öyle değil arkadaşlar.Bilinçaltı öyle zannettiğimiz gibi 21 gün süren bir kaç telkinle değişmiyor.Tabiri caizse sadece algıda seçicilik oluyor.Evet olumlamalar bir süre beni idare etti.Düşüncelerimde farkındalık oluştu.Ama son tahlilde olumlamalar vesilesiyle hayatımda değişen hiç bir şey olmadı.Ama şu çekim gücü olayı var ya,o doğru işte arkadaşlar.Bilinçaltı konularına ilgim dolayısıyla bir şekilde Güneş Tan'ın kitabı olan Kaderini Değiştir kitabını kendime çektiğime inanıyorum.O kitabı okuduktan ve Güneş Hanımın çeşitli videolarını izledikten sonra olumlamaların bana neden hiç etki etmediğini çok çok iyi anladım.Kirli bedene giyilen yeni gömleğin,beden kirli olduğu için yenilikle alakalı hiç bir hükmü kalmıyor.Yani bilinçaltı adam akıllı temizlenmeden, ekilen yeni düşünce tohumları maalesef ki yeşeremeden ölüp gidiyor.

Herkes bilir,ben bir ara burada bilinçaltı gücüyle yiyip içerek zayıflamak için bir topic açmıştım.Başarılı da oldum ve hızla kilo vermeye başladım.Sonra "Dan!!!" Bir duvara tosladım.Birden hiç bağırsak sorunu yaşamayan ben,bağırsak sorunu yaşamaya başladım.Çünkü topic üzerimde baskı oluşturdu.Sonrasında bağırsaklarım normale döndü ama ben topiğimi devam ettirmedim.Hem yaz aylarına denk gelmişti ve ben memleketteydim.İnternet sıkıntım vardı.Hem de topiğin üzerimde oluşturduğu baskı bende zayıflama sürecini epey bir yavaşlattı.Şimdilerde 63-65 arası gidip geliyorum.Bu konuyu kendi içimde çözüme kavuşturduğuma inanıyorum.Halimden memnunum.İstediğim gibi yiyip içiyorum ve asla kilo alma korkusu yaşamıyorum.Hiç bir şekilde yediğimden kısmıyorum.Buna rağmen hiç bir şekilde (suni artışlar dışında) kilo almadım.Bunun en büyük nedeni de yemek yemekten korkmayı bıraktım:)

(Aşağıdan devam edeceğim)

Merhaba hoş geldin tekrar, seni merak etmiştim. Bende herşeyi yiyerek zayıflamaya başlamıştım, aslında çokta aşırı kilolu değildim :)). Yedikçe daha çok kilo vermeye başladım, dediğin gibi korkmaya başladım kilo alacağım diye biraz kilo aldım

Merhaba Hoş geldin gülhilal etiketleyip sormuştum seni bir ara, iyi olmana sevindim :))
Yazını dikkatimi vererek okuyacağım önce selam vermek istedim.

Yaz aylarında memleketteyken daha önce çektiğim ama çok da bilinçli olmadığım esmaların gücünü keşfettim.İnstagramda pek çoğunuzun takip ettiği "mucizeyaşam" sayfasını ben de takip ediyorum.Oradan faydalanarak manevi ve duygusal temizlenme anlamında ciddi bir esma çalışması yaptım.Fakat bu sefer tam anlamıyla odaklanarak ve kendimi vererek yaptım.Yani isteklerimin olmasının önündeki engelleri temizlemeye odaklandım.Mutluluk enerjim inanılmaz yükseldi ve ben çok güzel bir yaz geçirdim.Esmalar ve dualar bana çok güzel kapılar açtı.Bu süreçte , yani temizlenme esmaları çektiğim süreçte bazı fiziksel rahatsızlıklarımın da geçtiğini farkettim.Maneviyatın yükselmesinde çok etkililer.Bunun dışında olumsuz yönlerinize niyet ederek tövbe istiğfar getirmek de ayrı bir iyiliştirici güç.Dua arkadaşlar,dua deyip de geçmeyin.İnanılmaz bir yol gösterici,inanılmaz bir ışık.Şimdi belli niyetler için devamlı okuduğum esmalarım var. Bir de sadece 21 gün okuduğum ve sürekli değiştirdiğim esmalarım var.Sabit okuduğum esmalarım; Gençlik ve bilinçaltı temizliği için ya Hayy, her güzel konuda birinci olabilmek için ya Evvel, denge ve adalet için ya Adl (bu esmayı rüyamda gördüğüm için çekiyorum) maddi manevi yükseliş için ya Fettah,Kendimi sevmek ve değer vermek için ya Vedud,güzellik için ya Musavvir.Yani baktığınızda hayatımın her alanına etki edecek esmaları hayatıma devamlı olarak aldım.

(Aşağıdan devam etmeye devam edeceğim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…