imajinasyon olayına girdiğimde gözümde canlanan tek şey ellen fishere komşu olduğum tropik bir iklimde okyanus kıyısında kendi ekip biçtiğim bahçeli küçük bir ev ..floridaya kadar gitmeye lüzum yok bizim akdeniz bile olur modundayım o zaman okyanusun esintisi bile geliyor yosun kokusuyla imajinasyon buysa ben zaten balık burcuyum zorlanmıyorumimajinasyoonn harika bi deneyim ya
acaip güzel bi duygu
çekirdek yemişliğim bile olmuştu ilk başladığımdadişlerimin kamaşması falan ilginçti
kokusu sıcaklığı hissi, rüğzgarın sesi, tatları herşeyi..imajinasyon olayına girdiğimde gözümde canlanan tek şey ellen fishere komşu olduğum tropik bir iklimde okyanus kıyısında kendi ekip biçtiğim bahçeli küçük bir ev ..floridaya kadar gitmeye lüzum yok bizim akdeniz bile olur modundayım o zaman okyanusun esintisi bile geliyor yosun kokusuyla imajinasyon buysa ben zaten balık burcuyum zorlanmıyorum
çok şaşırdım :)kokusu sıcaklığı hissi, rüğzgarın sesi, tatları herşeyi..
bi keresinde bi imajinasyon yaptım o kadar canlı ve nettiki sıçramıştım ve o yaptığımı 1-2 ay sonra bizzat yaşamıştım mükemmeldi
ben de şaşırmıştım ve yanlış hatırlamıyorsam burda da yazmıştım :) ama inan mükemmeldiii... imajinasyonun amacı aslında bi nebze o, yaşamak istediğini kendine düşünce ile çekmek...çok şaşırdım :)
pofucum 50. sayfadayım dahaben de şaşırmıştım ve yanlış hatırlamıyorsam burda da yazmıştım :) ama inan mükemmeldiii... imajinasyonun amacı aslında bi nebze o, yaşamak istediğini kendine düşünce ile çekmek...
her satırı güzeldir, okudukça keyif alacaksın, o yazımı görürsen alıntılayıp etiketler misin lütfn :)pofucum 50. sayfadayım daha
buttrfly sen baskasina yazmissin ama benim yasadiklarima cuk oturdu
Aslinda burdan yazmak istemiyordum ama yaklasik 2 aydir hic iyi degilimyasamak istemedigim seyleri donup donup tekrar yasiyorum. Hakli olduguma emin oldugum konularda dongulere girdim cikamiyorum... Dedigin gibi bu duyguyu bulmam lazim. Bulurum da biraz yoruldugumu hissediyorum. Dinlenemedim, farkli seyler uat uste geldi. Simdi ne yapmam gerektigini biliyorum. Icime donup arayacagim. Profesyonel yardim da aliyorum bu surec de misafir gelip gececek.
Tekrar tesekkur ederimbuttrfly bazi seyleri fark etmemi sagladigin icin...
Ve kizlar ozur dilerim BDV gibi ic dokup muhtememlen icinizi kararttigim icin
İmajinasyon candır,gerisi yalandır diyesim geldi valla. İmajinasyonlarım sayesinde olaylara,kişilere, maddelere bağımlılığım ya da aşırı bir isteğim yoktur mesela. Çünkü imajinasyonlar benliği,özü doyurur egoyu saf dışı bırakır.kokusu sıcaklığı hissi, rüğzgarın sesi, tatları herşeyi..
bi keresinde bi imajinasyon yaptım o kadar canlı ve nettiki sıçramıştım ve o yaptığımı 1-2 ay sonra bizzat yaşamıştım mükemmeldi
konu sahibi o kadar yoğunki :)) pek vakti kalmıyor burayaTebrikleer butterfly konu sahibinden daha cok burda olmussun:)
Eki Görüntüle 2246004
bn de arada istemsiz yapıyorumİmajinasyon candır,gerisi yalandır diyesim geldi valla. İmajinasyonlarım sayesinde olaylara,kişilere, maddelere bağımlılığım ya da aşırı bir isteğim yoktur mesela. Çünkü imajinasyonlar benliği,özü doyurur egoyu saf dışı bırakır.
Hatta geçen gün bir durum için imajinasyon yaptım- başka birinin yaşadığı kötü durum için, inanılmaz şekilde imajinasyonlarımdaki alakasız kişiler bir araya geldi ve ve o kötü bir durum benim istediğim gibi sonuçlandı. Evet tam da dilediğim gibi dedim
Sen zaten yeterince paylasmissin ki acan sensin canim seni de tebrik ediyorum.. epey yolumuz var bizim:)konu sahibi o kadar yoğunki :)) pek vakti kalmıyor buraya
tşk ederim tatlımSen zaten yeterince paylasmissin ki acan sensin canim seni de tebrik ediyorum.. epey yolumuz var bizim:)
Tebrikleer butterfly konu sahibinden daha cok burda olmussun:)
Eki Görüntüle 2246004
çift taraflı kazanım harika..Burası benim çöplüğümpofu sağolsun açtı konuyu, ben katkıda bulundum. Aklıma bile gelmezdi burada paylaşım yapmak, kendi içimde yaşardım.Harika bir deneyim oluyor bana; sizlerle ve tabiki sorularınızla bilgilerimin üstünden geçiyorum.Kendimde farketmediğim şeyleri farkediyorum, çok kaliteli kişisel gelişim oluyor benim için
Evet öncelikle o soru işaretlerini gidermelisin; o soru işaretlerinin kaynağı içindeki sürekli konuşan kendini bir şey sanan ukala cüce cindir.Hepimizin içinde ondan vardır; özü ebeveynlerimizdir. Yapamazsın, edemezsin,.... gibi ailenin eğitim ve yaşam koşullarına göre daha da arttırılan eleştirileri de üstlenmiştir bu cin. Biz de içselleştirilmiş olumlamalarla bu cini değiştirip dönüştürmeye çalışıyoruz. İçimizdeki o sonsuz-sınırsız kaynağın sevgisini derinden hissedip bizi koruyan kollayan,her koşulda yanımızda duran bizi hep seven,sevdiğinden emin olduğumuz ebevynimize döndürüyoruz bu cini veeee içimizdeki çocuğa sahip çıkıyoruzEğer o içindeki ukala cin, kaynağını sınırsız kaynaktan öz sevgiden alan ebevyn e dönerse içinde hiçbir tutarsızlık olmaz,kargaşa olmaz.Dışarıda bir kargaşa olsa, her şey alt üst olsa başkası için mesela sen bunu asla kargaşa olarak nitelemezsin; sana anlattıkları bir şey olduğunu,sana bir hediyesi olduğunu varsayarsın. Kendimden bir anne olarak örnek vermek istiyorum; hem pedagojik anlamda hem de kişisel gelişim anlamda pek çok bilgiye sahibim; ama yeri geliyor çocuklarıma haketmedikleri ithamda bulunabiliyorum. Artık onlara anne,baba,öğretmenin,diğer büyüklerin söylediklerinin her zaman doğru olamayacağını,sinirli,gergin,üzgün oldukları anda aslında gerçek olmayan şeyler söyleyebileceğini bunları önemsememesi gerektiğini söyledim. Eğer ben söylersem zaten hemen farkedip düzeltiyorum, aslında seninle ilgili değil bu durum bu benim sabırsızlığımdan, aceleciliğimden kaynaklanıyor; ben senin yaşındayken senin kadar bile değildim diyorum. Hem mutlu oluyor, hem de hoşgörüyü ve affetmeyi öğreniyor diye seviniyorum işte kendimce
Kova burcuna gelinceeee...Ahhh kovalar, sizin için zaten bu evrende yaşamak çetrefilliyken bir de gelip ülkemizde yaşamak bu çetrefilliği katı katına çıkarıyor. Kişisel gelişim,nlp, kuantum,pozitif düşünce Amerika'da kütüphanelerde sıradan vatandaşa seminer olarak (katıldım da), üniversitede ders olarak anlatıldığını biliyorum ama gel gör ki bizim ülkede inanılmaz önyargıyla yaklaşılıyor,üzerine dalga geçiliyor filan. Bu tarz görüşler,inançlar toplumca mantıkdışı görüyorsa kovalar daha da mantıkdışı bakar.Çünkü doğruyu yanlışı,iyiyi kötüyü belirleyen toplum kurallarıdır. Mantıklı mantıkdışı da bu toplumsal kuralların çerçevesinde geliştiği aşikar. Ama tanıdığım bu pozitif düşünce,kuantumla ilgilenen kovaların ciddi anlamda kafa patlattığını, çok güzel işler çıkardığını biliyorum; çünkü işin mantığına,derinine inebiliyorlar isteyince. Sohbetlerimiz bile çok güzel,çok öğretici geçiyor çünkü farklı bakış açıları oluyor ben gibi su gruplarından.
Sorularını sormaya devam et; elimizden, dilimizden, bilgimizden geldiği kadar cevaplamaya çalışırız
Ben ara ara sifonu çekiyorum hala : )))çift taraflı kazanım harika..
çok değişik fikirleri de gördüm hatırlar mısınız bilmem gerçi unutmamışsınızdırsifon çekme mevzusu
baya bir b.ktan muhabbet dönmüş amaBen ara ara sifonu çekiyorum hala : )))
tabiiher satırı güzeldir, okudukça keyif alacaksın, o yazımı görürsen alıntılayıp etiketler misin lütfn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?