Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

imajinasyoonn harika bi deneyim ya
acaip güzel bi duygu
çekirdek yemişliğim bile olmuştu ilk başladığımda dişlerimin kamaşması falan ilginçti
imajinasyon olayına girdiğimde gözümde canlanan tek şey ellen fishere komşu olduğum tropik bir iklimde okyanus kıyısında kendi ekip biçtiğim bahçeli küçük bir ev ..floridaya kadar gitmeye lüzum yok bizim akdeniz bile olur modundayım o zaman okyanusun esintisi bile geliyor yosun kokusuyla imajinasyon buysa ben zaten balık burcuyum zorlanmıyorum

kokusu sıcaklığı hissi, rüğzgarın sesi, tatları herşeyi..
bi keresinde bi imajinasyon yaptım o kadar canlı ve nettiki sıçramıştım ve o yaptığımı 1-2 ay sonra bizzat yaşamıştım mükemmeldi

ben de şaşırmıştım ve yanlış hatırlamıyorsam burda da yazmıştım :) ama inan mükemmeldiii... imajinasyonun amacı aslında bi nebze o, yaşamak istediğini kendine düşünce ile çekmek...
pofucum 50. sayfadayım daha

Yaşadığın tüm negatif durumun kaynağına en derinden sınırsız kaynaktan gelen saf sevgi enerjimi gönderiyorum . Bazen kendimize haklılık hapishanesi kurarız farkında olmadan.Her haklı olduğumuz durumda; kendimizle gurur duyarız bak gördün mü ben haklı çıktım deriz kendimize,başkalarına.Başkaları da bizi onaylar "evet ya" der senmişsin haklı. Sanki çok büyük bir başarı,galibiyet kazanmışız gibi hissederiz ve bunu biliçaltına kaydederiz. Ama bilinçaltı için esas durum sizin sonunda yaşadığımız mutluluk hissidir, öncesine bakmaz da veee yarattığımız o başarı enerjisini size tekrar tekrar yaşatmak ister ve aynı hapishanenin içine sokar bizi. Sadece bu durumu farkedip dışarıdan bile bakınca sorunu çözmeye,döngüyü bozmaya başlarız.Bilinçaltına bir kahkaha patlatmıştım ben imajinasyonla ilk farkedip olayın içine girdiğimde Dur ya sen ne yapıyorsun, benim haklı olmak gibi bir seçimim yok ben neşeyi ve özgürlüğü seçiyorum dedim.O gün bugündür çok rahatım. "Benim haklılık hapishanem yok; ben kuş gibi özgürüm,neşeliyim,coşkuluyum ve hep böyle ortamları,olayları da kendime çekerim " diyorum. Size de tavsiye ederim.

İmajinasyon candır,gerisi yalandır diyesim geldi valla. İmajinasyonlarım sayesinde olaylara,kişilere, maddelere bağımlılığım ya da aşırı bir isteğim yoktur mesela. Çünkü imajinasyonlar benliği,özü doyurur egoyu saf dışı bırakır.

Hatta geçen gün bir durum için imajinasyon yaptım- başka birinin yaşadığı kötü durum için, inanılmaz şekilde imajinasyonlarımdaki alakasız kişiler bir araya geldi ve ve o kötü bir durum benim istediğim gibi sonuçlandı. Evet tam da dilediğim gibi dedim

bn de arada istemsiz yapıyorum bazen kötü olayları izliyorum o sebepten kendimi durduruyorum ,içimde yaşadıklarımdan dolayı sanırım fazlasıyla nefret birikmesi var

Sen zaten yeterince paylasmissin ki acan sensin canim seni de tebrik ediyorum.. epey yolumuz var bizim:)
tşk ederim tatlım
yaşadığım bazı olumsuz olaylardan dolayı çok etkisizim bu konularda
kafamı boşaltmam lazım eski gücüme kavuşmam için
o yüzden pek gelmiyorum:) başka şeylerle uğraşıyorum sırf rahatlamak adına
yol uzun olsa da sonuç güzel olacak inanıyorum
hayatımda çok şeyi düşünce gücü, olumlama ve duayla karşıladım ben
sizin de yaşamanızı dilerim

Tebrikleer butterfly konu sahibinden daha cok burda olmussun:)
Eki Görüntüle 2246004

Burası benim çöplüğüm pofu sağolsun açtı konuyu, ben katkıda bulundum. Aklıma bile gelmezdi burada paylaşım yapmak, kendi içimde yaşardım.Harika bir deneyim oluyor bana; sizlerle ve tabiki sorularınızla bilgilerimin üstünden geçiyorum.Kendimde farketmediğim şeyleri farkediyorum, çok kaliteli kişisel gelişim oluyor benim için

çift taraflı kazanım harika..
çok değişik fikirleri de gördüm hatırlar mısınız bilmem gerçi unutmamışsınızdır sifon çekme mevzusu

Birkaç gün önce üstteki yazıyı yazmıştım şimdi de üzerine bunu okuyorum.Zamanının ötesine geçme hissi bu, çok güzel
"Eğer içimizdeki çocuğa şu an şefkat ve ilgi göstermezsek bunun suçlusu ebevynlerimiz olmaz.Onlar o günkü zaman ve mekanda, iyi olduğunu sandıkları şeyleri yapıyorlardı. Oysa şimdiki zamanda bizler o çocuğa iyi bakmak için neler yapmamız gerektiğini biliyoruz."

"Kendinizle birlikte sonsuza dek yaşayacak tek kişi sizsiniz.İçinizdeki çocuğu sevmeye niyetlenmeden, diğer insanların sizi sevmesi de çok kolay olmaz. Kendinizi koşulsuzca ve açık yüreklilikle kabullenin." Louise L. Hayy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…