Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Çok teşekkür ederim canim :)

Sende mi okuyorsun canım bende 571.ci sayfadayım ama bitmesini istemiyorum gerçi daha çok var çok keyif alıyorum

Çok geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum. Elinin incinmesi sana neyi anlatmak istiyor acaba? Bu aralar bol bol sor canım kendine

Sende mi okuyorsun canım bende 571.ci sayfadayım ama bitmesini istemiyorum gerçi daha çok var çok keyif alıyorum
aynen uzun zamandır okuyorum bitmesini istemiyorum hiç. sırada daha kitaplar o yüzden bayağı hızllı gidiyorum bu ara ☺. tamamem bitirip baştan 50 sayfaya bi daha bakma niyetindeyim. iyi ki burdayız değil mi?

Nasıl güzeller yaa hayvanların neşeli mutlu hareketli müziklere verdiği tepkilere bakın

" Hiçbirşey yapmasam bile sadece kendim gibi kalarak dünyaya hatta evrene güzellik ve ışık saçıyorum.
Biliyorum ki bende o mükemmel puzzle in bir parçasıyım "

*** Kendimi Seviyorum ve Kendimi Olduğum Gibi Kabul Ediyorum ***
Ve Öyledir Amin (Not: 7 tekrar okuyoruz)
Olumlamaya beste yapılsa mutlu pozitif hareketli kadın şarkısı olur

Çok geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum. Elinin incinmesi sana neyi anlatmak istiyor acaba? Bu aralar bol bol sor canım kendine
Teşekkür ederim canim evet haklısın o gün bir yavaşlayıp sordum kendime kalbimden gelen ses " yavaşla sakinle herşey olur oluyor " gibi cümleler geldi fark ettim bıraktım paldır kuldur aceleyi

aynen uzun zamandır okuyorum bitmesini istemiyorum hiç. sırada daha kitaplar o yüzden bayağı hızllı gidiyorum bu ara ☺. tamamem bitirip baştan 50 sayfaya bi daha bakma niyetindeyim. iyi ki burdayız değil mi?
Kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum şükür sebeplerimden

Merhaba arkadaslar

öncelikle dogru yazim konusunda sizden özür diliyorum. Yurt disinda yasiyorum ben, dolayisiyla kurallar konusunda yanlisim olabilir.

Biraz kendimden bahsetmek istiyorum. 32 yasindayim ve bekarim. Tanistigim iki kisi oldu bugüne kadar ama ciktigim kimse olmadi. Hoslandigim oldu ama asik oldugumu pek söyleyemem. Ögretmenim ve meslegimde seve seve calisiyorum. Güzel ve cana yakin oldugumu söylüyor cevremdekiler. Genel olarak kendimi severim ama görsellige cok önem veren biri degilim aslinda. Kendimle de cok ilgileniyorum, seminerlere katiliyorum, meslegimde ilerlemeyi seviyorum. Kurslara katiliyorum. 7/24 evliligi düsünen biri degilim ama zaman zaman beni mesgul eden bi konu.

Yurt disinda yasamama ragmen türk toplumdaki baskilar burda da mevcut. 32 yasinda hala bekar olununca devamli sorup duranlar oluyor. Cok fazla söylenenlere kulak asmiyorum. Halam mesela her hafta bize gelir ve devamli sordugu sorulardan biri ciktigim biri var mi.

Annem ve babam da artik evlenip yuva kurmami istiyorlar ama baski yaptiklarini söyleyemem. Kiz kardesim bi kac senedir evli. Diger kardesimin 4 yildir süren bi beraberligi var; sevgilisinin üniversitesini bitirmesini bekliyor, ondan sonra da evlenmek istiyorlar. Kardesim benden on yas kücük. Simdi gelelim bana, bende artik evlenip yuva kurmak istiyorum. Ama severek evlenmek istiyorum. Bana önereceginiz bir sey var mi arkadaslar. Olumlamalar hakkinda biraz okudugum oldu. Esmalarla birlikte deneyenler var. Benim idealimdeki erkek ayaklari yere saglam basan, öz güveni yüksek, beni güldürebilen saatler boyu konusabilecegim biri. Görsellik konusunda cok beklentim yok, öyle cok yakisikli olmasi gerekmiyor tabi ama ilgimi cekecek bir seyi olmasi lazim, bu bi bakisi olabilir, durusu, konusmasi, bilmiyorum, esmer sarisin, kumral gibi aklimda cizdigim bi adam yok ama.

Kizlar, bu aralar cok sıkılıyorum, hatta bunaliyorum bu konudan dolayi. Önerilerinizi dört gözle bekliyorum. Simdiden cok tesekkür ediyorum hepinize.

Yurt disindan selamlar :)

Kizlar bugün ara ara okuyorum. Suan 72nci sayfasindayim. Kendimi motive etmek icin, burdan yazmak istiyorum. Tipki bi günlük gibi. Bakalim sonunu getirebilecek miyim. Dua edin benim icin lütfen, Rabbim bana hayirli es ve tertemiz musmutlu bi evlilik nasip etsin, ask ve sevgi dolu, ve tabi ki tüm isteyenlere de. Herkese hayirli Ramazanlar diliyorum.

Aynı şeyi geçen gün ben düşündüm canım. Bir kaza geçirdim 1 ay önce bende bişiy yok şükür arabam maddi hasarlı 15 gün önce teslim aldım.. hastaydım ve yorgundum. Bir anlık dalgınlık öndeki durdu aniden ben de arkadan vurdum benim hatam elbette ama
Acaba anlatılmak istenen nedir? Ben bundan ne çıkarmalıyım? :) dedim. Sen ne düşünürsün bu durumda?

Canım teşekkürler paylaşım için lakin paylaştığın günden beri düşünüyorum. Ben aynı kalabiliyor muyum.. yok aynı değilim sanki hem iyi hem kötü anlamda ama insan zaten %100 iyi ya da kötü olamaz demi? Kötü derken yanlış anlaşılmasın olumsuz düşüncelerden bahsediyorum kişilere bakış açımın olumsuz değişmesinden sözediyorum.

Herkese iyi geceler. Mistik yol yeni bir video yuklemis. Onu ararken karsima bu meditasyon cikti. Paylasmak istedim
Umarim isteyen herkese faydasi olur benim hayalim hazir. Camasirlari toplayayim yatarken dinleyecegim

Olumlamamizi da paylasalim
" Hiçbirşey yapmasam bile sadece kendim gibi kalarak dünyaya hatta evrene güzellik ve ışık saçıyorum.
Biliyorum ki bende o mükemmel puzzle in bir parçasıyım "

*** Kendimi Seviyorum ve Kendimi Olduğum Gibi Kabul Ediyorum ***
Ve Öyledir Amin (Not: 7 tekrar okuyoruz)
Olumlamaya beste yapılsa mutlu pozitif hareketli kadın şarkısı olur
O Ogretmenim123 son iki paylasimim biraz yardimci olabilir.

Çok geçmiş olsun cnm kaza için vardır bir hayri anlatmak istedi bir mesajı..
Kimse aynı kalamaz ki canim kendini suclu hissetme ya da zorlama kendimi eleştirerek ve örnek vererek yazacağım.
Benim amacım kendime aileme sevdiklerime yaşadığım alana dünyaya tüm canlılara değer vermek ve onurlandırmak.. Elimden geldiğince dengede yaşamaya çalışıyorum hayatı öğreniyorum yani kendimi sürekli geliştirmeye çalışıyorum. Belki dün bu halimden daha negatif bir insandım kendimi ya da bir başkasını incittim üzdüm iyileştirmeye onararak yoluma devam ediyorum.
Derler ya yastığa vicdanimi kalbimi rahatça koymak en güzel ödül
Kusursuz ya da mükemmel olmak gibi kaygılarım yok yüzde yüz iyi bir insan değilim belki ama kötü düşünmemek kötü biri olmamak için çabalıyorum hep aynı çizgide kalmak benim için önemli o eşiklerde dolaşmak hayatımı güzel sağlıklı kılıyor her konu için ilişkiler sağlık aile evlilik çevrem ...
Çok uzun ve karışık yazmışım umarım genel anlamda anlatabilmisimdir konuyu

Video çok güzelmiş, çok teşekkür ederim.

Sahra- onurlandırmayı nasıl yapıyorsun.
Mesela ailemden biri kalbimi cok kırdı belki bende onu üzdüm ama kendime saygimi terbiyemi bozmadan çıktık birbirimizin hayatımdan dinimize göre varsa bende hakkı helal ettim o etmezse kendi bilir nötr um ona karşı kalbim vicdanım rahat elimden geleni yaptım. Bunu yaşamam gerekiyordu belki..
Çevreme tukettiklerime atiklarima bile dikkat etmek adına da dedim hayati onurlandırmayi genel konuştum naçizane :)) yapabildiğim kadar ekmek atmamaya çalışmak geri dönüşüm yapmak gibi gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…