Çok teşekkür ederim canim :)" Hiçbirşey yapmasam bile sadece kendim gibi kalarak dünyaya hatta evrene güzellik ve ışık saçıyorum.
Biliyorum ki bende o mükemmel puzzle in bir parçasıyım "
*** Kendimi Seviyorum ve Kendimi Olduğum Gibi Kabul Ediyorum ***
Ve Öyledir Amin
Not: 7 tekrar okuyoruz...
Gunaydiiiin.
Ben dun kac defa baktim ama yazilanlari simdi gordum. Cok sasirdim. Sadece begeniler oldu sandim
Cok gecmis olsunSahra-
Amin canim teşekkür ederim :)Geçmiş olsun çabucak iyileş inşallah.
Amin canim öyle olsun inşallah ❤Allahim oruc beni tutsun.
Tahammulum artiyor. Pamuk gibi bir anneyim. Sevgi doluyum. Enerji doluyum. Her isim kolaylikla halloluyor.
Sende mi okuyorsun canım bende 571.ci sayfadayım ama bitmesini istemiyorum gerçi daha çok varselamlarrrrrr hiç bitmesin istiyorum yazılar. kaldı 100 sayfa. kendi ilk yazdığım yazıyı merakla bekliyorum. bu arada şuna dikkat ettim. topiğe ne zaman yeni biri gelse bir yada iki mesaj sonra biri daha geliyor ve merakları soruları konuları yada endişeleri yani nasıl desem enerjileri aynı kişiler denk geliyor. bakalım benimle aynı anda aramıza katılan varmıymış yada kimmiş. meraktayım. öptüm hepiniziii....
Hııı bu arada bayrama memleketine gidecekler el kaldırsınİki gün önce düştüm elim incindi buz krem sargı ile azaldı şişlik hafif sızlıyor. Akşamları yapılacak ütüler ev işlerini düşündükçe bir panik gelmiyor değil kızlar
Tamam sakinim, elim hızlı bir şekilde iyileşiyor ve bütün işlerimi düzenli verimli hızlı bir şekilde tamamlıyorum
aynen uzun zamandır okuyorum bitmesini istemiyorum hiç. sırada daha kitaplar o yüzden bayağı hızllı gidiyorum bu ara ☺. tamamem bitirip baştan 50 sayfaya bi daha bakma niyetindeyim. iyi ki burdayız değil mi?Sende mi okuyorsun canım bende 571.ci sayfadayım ama bitmesini istemiyorum gerçi daha çok varçok keyif alıyorum
Teşekkür ederim canimÇok geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum. Elinin incinmesi sana neyi anlatmak istiyor acaba? Bu aralar bol bol sor canım kendine
Kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum şükür sebeplerimdenaynen uzun zamandır okuyorum bitmesini istemiyorum hiç. sırada daha kitaplar o yüzden bayağı hızllı gidiyorum bu ara ☺. tamamem bitirip baştan 50 sayfaya bi daha bakma niyetindeyim. iyi ki burdayız değil mi?
Aynı şeyi geçen gün ben düşündüm canım. Bir kaza geçirdim 1 ay önce bende bişiy yok şükür arabam maddi hasarlı 15 gün önce teslim aldım.. hastaydım ve yorgundum. Bir anlık dalgınlık öndeki durdu aniden ben de arkadan vurdum benim hatam elbette amaÇok geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum. Elinin incinmesi sana neyi anlatmak istiyor acaba? Bu aralar bol bol sor canım kendine
Canım teşekkürler paylaşım için lakin paylaştığın günden beri düşünüyorum. Ben aynı kalabiliyor muyum.. yok aynı değilim sanki hem iyi hem kötü anlamda ama insan zaten %100 iyi ya da kötü olamaz demi? Kötü derken yanlış anlaşılmasın olumsuz düşüncelerden bahsediyorum kişilere bakış açımın olumsuz değişmesinden sözediyorum.❤
Nasıl güzeller yaa hayvanların neşeli mutlu hareketli müziklere verdiği tepkilere bakın
" Hiçbirşey yapmasam bile sadece kendim gibi kalarak dünyaya hatta evrene güzellik ve ışık saçıyorum.
Ve Öyledir Amin(Not: 7 tekrar okuyoruz)
Olumlamaya beste yapılsa mutlu pozitif hareketli kadın şarkısı olur
Çok geçmiş olsun cnm kaza için vardır bir hayri anlatmak istedi bir mesajı..Canım teşekkürler paylaşım için lakin paylaştığın günden beri düşünüyorum. Ben aynı kalabiliyor muyum.. yok aynı değilim sanki hem iyi hem kötü anlamda ama insan zaten %100 iyi ya da kötü olamaz demi? Kötü derken yanlış anlaşılmasın olumsuz düşüncelerden bahsediyorum kişilere bakış açımın olumsuz değişmesinden sözediyorum.
Video çok güzelmiş, çok teşekkür ederim.❤
Nasıl güzeller yaa hayvanların neşeli mutlu hareketli müziklere verdiği tepkilere bakın
" Hiçbirşey yapmasam bile sadece kendim gibi kalarak dünyaya hatta evrene güzellik ve ışık saçıyorum.
Ve Öyledir Amin(Not: 7 tekrar okuyoruz)
Olumlamaya beste yapılsa mutlu pozitif hareketli kadın şarkısı olur
Mesela ailemden biri kalbimi cok kırdı belki bende onu üzdüm ama kendime saygimi terbiyemi bozmadan çıktık birbirimizin hayatımdan dinimize göre varsa bende hakkı helal ettim o etmezse kendi bilir nötr um ona karşı kalbim vicdanım rahat elimden geleni yaptım. Bunu yaşamam gerekiyordu belki..Sahra- onurlandırmayı nasıl yapıyorsun.
Rica ederim canimVideo çok güzelmiş, çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?