Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

mavidelisiii çok sağol canım benim paylaşımların için Bayıldım bu olumlamama, ne kadar yüksek enerjiyle yazmışsam şu anki düşük enerji modumubile yükseltti
Sizleri çoook seviyorum,iyiki varsınız iyiki varız

Gercekten cok guzel olumlamalar.
Favorim "Zihnimde gorebiliyorsam, elimde de tutabilir, deneyimleyebilirim
Bu arada yukarida.bildirimi gordugumde buttrfly nerde acaba diye dusunmem ve mesajlarin ondam gelmesi

Kargalar şakışıp harika sesleri ile şarkılarını söylerken sabahın bu saatinden Güüünaayyydın Güzeelleerr,,,
o zaman bizim şarkı sözlerimiz gelsin
" Hiçbirşey yapmasam bile sadece kendim gibi kalarak dünyaya hatta evrene güzellik ve ışık saçıyorum.
Biliyorum ki bende o mükemmel puzzle in bir parçasıyım "

*** Kendimi Seviyorum ve Kendimi Olduğum Gibi Kabul Ediyorum ***
Ve Öyledir Amin

(**Topige yeni ugrayanlar icin: 7 tekrar okuyoruz )

Tam da bagira bagira şarki soylerken bu mesaji okumam
Herkese gunaydiiiiin

Kirmadin cok eglendirdin
Sahra- senin birini kirman çok zor gibi
Eğlendiysen güzel
Oluyor arada en sevdiklerimi bazen küçük şeylerde kırıyorum istemeden çok nadir sinirlenirim (bazı regl dönemlerimde içimden küçük sinirli bir alien hortluyor arada) sonra çok vicdan yapıp gönüllerini almaya çalışıyorum. Beni kabul edip seven affediyor, affetmeyenin de canı sağolsun o kendi hayatında ayrı, ben kendi hayatımda ayrı mutlu mesut yaşayıp gidiyoruz be kuzum

Hııı bu arada bayrama memleketine gidecekler el kaldırsın İki gün önce düştüm elim incindi buz krem sargı ile azaldı şişlik hafif sızlıyor. Akşamları yapılacak ütüler ev işlerini düşündükçe bir panik gelmiyor değil kızlar
Tamam sakinim, elim hızlı bir şekilde iyileşiyor ve bütün işlerimi düzenli verimli hızlı bir şekilde tamamlıyorum

Yazı her şeye yetişmeye çalışan ben ve benim gibilere söylüyor
hayatdevamedecek canım senin cümlendi değil mi elimden geleni yapıyorum bir her zaman sıfırdan büyüktür, takılmıyorum olduğu kadar ...

❤MÜKEMMEL KADIN OLMAYIN ❤
İyi bir eş, anne, iş kadını, dost, evlat, sevgili ve
daha birçok şey olan mükemmel kadınlar başkaları için yaşarlar..
Bir ilişkide kadın, eşinin hayatını gereğinden fazla kolaylaştırdığında,iyi bir iş yapmış olmaz.
Her sorunu çözebilen, sorumlulukları üstünde taşıyan,
düzeni koruyan ve bunun için insanüstü çaba gösteren kadın,karşısındaki erkeğin genetiğini bozar.
İnsan doğası almaya, tüketmeye eğilimlidir ve rahata çabuk alışır
Mükemmel kadın,
her konuda başarılı olduğundan,karşısındakine yapacak bir şey bırakmaz.
Ama aslında ilişkiler, paylaşım olmadan büyümez..
Kadın ve erkeğin gelişimi, yaşamın getirdiği sorumluluklar,dersler ve çaba ile doğru orantılıdır.
İlişkiler paylaşım üzerine kuruludur.
Mükemmel kadın, eşinin yapacaklarını üstüne aldığında, zaferlerini de elinden almış olur. ,
Çaba göstermek uğraşmak için ortada sebep bırakmaz.
Mükemmellik, kendinden vazgeçmek demektir.
Kendi hayatından vazgeçmek, saçının her telini süpürge etmek, gereksiz özveri ve fedakarlık göstermek, karşı taraftan alkış ve takdir almaz.
Düzenli olarak bunlar yapıldığı için,
görevmiş gibi algılanır ve kıymeti bilinmez.
Ilişkiler paylaştıkça değer kazanır ve keyif verir.
Mükemmel kadın mutlu olamaz.
Başkalarının hayatını düzenlerken, kendine ait bir yaşamı unutur.
İnsan dediğin kusurlu olur. Hataları, yanlışları ile var olur.
Mükemmellik, insana ait değildir.
Kusursuz veya mükemmel kadın olmayın..
Bu sizi ancak, ruhsal köle ve yaşam hizmetçisi yapar.

Candan Ünal

selamlarrrrrr hiç bitmesin istiyorum yazılar. kaldı 100 sayfa. kendi ilk yazdığım yazıyı merakla bekliyorum. bu arada şuna dikkat ettim. topiğe ne zaman yeni biri gelse bir yada iki mesaj sonra biri daha geliyor ve merakları soruları konuları yada endişeleri yani nasıl desem enerjileri aynı kişiler denk geliyor. bakalım benimle aynı anda aramıza katılan varmıymış yada kimmiş. meraktayım. öptüm hepiniziii....

Tebrikler canım sindire sindire çok hızlı okudun süpersın beğenilerini gördük hepimiz...

Sahra- Gecmis olsun canim. Bayramda hizmet etmekten yirttin, elin acir Yasasin pozitif dusunce kardesligi.
Oldugu kadar sozunu ben cok kullanirim. Her yonden rahatlatir beni.
Teşekkür derim canıımm İşin komiği ikimizin ailesi ve akrabaları da aynı memlekette ondan ilk mesajda bu emojiyi koydum ya , en küçük kardeş ve gelin benim hizmet forever yırtamadım yani anlayacağın neyse elim ağrırsa zor işlerde Sahra kaçar napim yani çay kahve taşırım tek ..
Biz bir bayram gidiyoruz diğerinde ayarlayabilirsek ya tatil ya da kaldığımız şehirde takılıyoruz bazen yatılı misafir akraba geliyor memleketten bakalım bu sene hayırlısı olsun bizim için :))

Gemiş olsun canım

" Hiçbirşey yapmasam bile sadece kendim gibi kalarak dünyaya hatta evrene güzellik ve ışık saçıyorum.

Ve Öyledir Amin
Not: 7 tekrar okuyoruz...

Akşam tekrarı olsun kızlar nerdesiniz ben kendi kendime yazıp oynuyor muyum burda yoksa yapılıyor mu olumlamalar beğeni yapanları okudu saydim bu hafta ve bayram haftası okuyalım lütfen sabah ya da gün içinde ilk giren kopyalayıp paylaşsın hayrına ☺ o zaman şifa olsun keyifli mutlu akşamlar iftarlar herkese

Ve Öyledir Amin
Not: 7 tekrar okuyoruz...

Gunaydiiiin.

Ben dun kac defa baktim ama yazilanlari simdi gordum. Cok sasirdim. Sadece begeniler oldu sandim
Cok gecmis olsun Sahra-

Geçmiş olsun çabucak iyileş inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…