Bugünkü yaptığım olumlamaları sizinle paylaşayım;
-Koşulsuz sevgiyi,bolluğu,yüksek titreşimli deneyimleri ve kutsal bağlantıları hayatıma çekiyorum
-Her şey hayatıma mükemmel şekilde dahil oluyor.
-Herhangi bir şeyin arkasından gitmeme gerek yok, istediğim her şey bana geliyor
-Her zaman güvendeyim,ilahi bir şekilde korunuyorum ve yönlendiriliyorum.
-Zihnimde görebiliyorsam elimde de tutabilirim,deneyimleyebilirim.
-Hayatın bana sunduğu bolluğu,bereketi,parayı kabul ediyorum almaya açığım;şimdiden şükür doluyum.
-Ruhum enerjisiyle,frekansıyla hayallerimin hayatını yaşamaya hazır.
-Hayatım her geçen gün mükemmelleşiyor, her geçen saatin bana sunacağı güzellikleri almak için dört gözle bekliyorum.
-Başarılı kariyerim,mutluluğum kaçanılmaz;çünkü her zaman doğru yolda kolaylıkla coşkuyla bütünün hayrına olacak şekilde sevgiyle ilerliyorum.
Gercekten cok guzel olumlamalar.mavidelisiii çok sağol canım benim paylaşımların için Bayıldım bu olumlamama, ne kadar yüksek enerjiyle yazmışsam şu anki düşük enerji modumubile yükseltti
Sizleri çoook seviyorum,iyiki varsınız iyiki varız
Tam da bagira bagira şarki soylerken bu mesaji okumamKargalar şakışıp harika sesleri ile şarkılarını söylerkensabahın bu saatinden Güüünaayyydın Güzeelleerr,,,
o zaman bizim şarkı sözlerimiz gelsin
" Hiçbirşey yapmasam bile sadece kendim gibi kalarak dünyaya hatta evrene güzellik ve ışık saçıyorum.
Biliyorum ki bende o mükemmel puzzle in bir parçasıyım "
*** Kendimi Seviyorum ve Kendimi Olduğum Gibi Kabul Ediyorum ***
Ve Öyledir Amin
(**Topige yeni ugrayanlar icin: 7 tekrar okuyoruz )
Ben sabah 5.30 gibi mesajı yazdım saatin çok erken olduğunu vurgulamıştımTam da bagira bagira şarki soylerken bu mesaji okumam
Herkese gunaydiiiiin
Kirmadin cok eglendirdinBen sabah 5.30 gibi mesajı yazdım saatin çok erken olduğunu vurgulamıştımkırmadım kimseyi umarım
Eğlendiysen güzel
Tebrikler canım sindire sindire çok hızlı okudun süpersınselamlarrrrrr hiç bitmesin istiyorum yazılar. kaldı 100 sayfa. kendi ilk yazdığım yazıyı merakla bekliyorum. bu arada şuna dikkat ettim. topiğe ne zaman yeni biri gelse bir yada iki mesaj sonra biri daha geliyor ve merakları soruları konuları yada endişeleri yani nasıl desem enerjileri aynı kişiler denk geliyor. bakalım benimle aynı anda aramıza katılan varmıymış yada kimmiş. meraktayım. öptüm hepiniziii....
Teşekkür derim canıımmSahra- Gecmis olsun canim. Bayramda hizmet etmekten yirttin, elin acir Yasasin pozitif dusunce kardesligi.
Oldugu kadar sozunu ben cok kullanirim. Her yonden rahatlatir beni.
Gemiş olsun canımHııı bu arada bayrama memleketine gidecekler el kaldırsınİki gün önce düştüm elim incindi buz krem sargı ile azaldı şişlik hafif sızlıyor. Akşamları yapılacak ütüler ev işlerini düşündükçe bir panik gelmiyor değil kızlar
Tamam sakinim, elim hızlı bir şekilde iyileşiyor ve bütün işlerimi düzenli verimli hızlı bir şekilde tamamlıyorum
Teşekkür ederim canım sizlerden uzakGemiş olsun canım
nasıl yapılıyor kiBen böyle zamanlarda ortama girmeden önce hem ortama hem de ortamda bulunan kişilere Hoponopono yapıyorum.
Şaşırtıcı sonuçlar aldım gerçekten tavsiye ederim.
Geçmiş olsun çabucak iyileş inşallah.Hııı bu arada bayrama memleketine gidecekler el kaldırsınİki gün önce düştüm elim incindi buz krem sargı ile azaldı şişlik hafif sızlıyor. Akşamları yapılacak ütüler ev işlerini düşündükçe bir panik gelmiyor değil kızlar
Tamam sakinim, elim hızlı bir şekilde iyileşiyor ve bütün işlerimi düzenli verimli hızlı bir şekilde tamamlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?