Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Yakin arkadasim bugun tekrar dile getirdi. Cok cabuk sinirleniyorsun dedi
Sanirim biraz tahammulum kalmamis. Halbuki her sey cok guzel gidiyor. Tatile ihtiyacim var, biraz uzaklasmaya, dinlenmeye... bayram tatilinde ailrmin yanina gidecegim. Iyi gelir insallah

Ne güzel canım iyi tatiller :) bazen mekan değişikliği iyi gelir hatta elimizdekilerin kıymetini bile hatırlatabilir

Bu gece biraz fazla mesaj yazdim ama
Meditasyonu arka arkaya 2 defa dinledikten sonra uyuyakaldim. Sonra karabasan geldi. Cokca sure okudum gecti karanasan gelmesinin sebebi nedir acaba?
Duygu ya da dusunce yonunde bir eksiklik olsbilir mi?

Bu gece biraz fazla mesaj yazdim ama
Meditasyonu arka arkaya 2 defa dinledikten sonra uyuyakaldim. Sonra karabasan geldi. Cokca sure okudum gecti karanasan gelmesinin sebebi nedir acaba?
Duygu ya da dusunce yonunde bir eksiklik olsbilir mi?
Karabasanı ben yillar once psikoloğa sormuştum yorgunluk stresli bir donem bile etkileyebilirmiş beyne cok yuklenmekten belki ...
uyudugumuzda rem uykusu diye derin uyku ile uyaniklik arası bir bölümde zararsız bir felç gibi düşün zihin uyanık rüyadasin ama kaslar ve vücut tepki vermiyor kalkmak istiyorsun ama kalkamıyorsun nörolojik bir durummuş :) korkmana gerek yok psikolojin zihnin rahatladıkça yaşamazsın dedi sonra hiç yaşamadım 5-6 yıl oldu sanırım nedenini de öğrenince olmadi bence bir daha ..

Geçen bir belgeselde tabi benden daha kapsamli bir şekilde karabasanı açıklıyordu şu ünlü yabanci belgesel kanallarından biri

Sende bir yokla canim kendini bu ara zorlandığın çözmeye çalıştığın bir durum var mı vücut cok yorgunsa da olabilir sende danış psikoloğa gidiyordun değil mi ?
Varsa tıp okuyan, doktor ya da psikolog daha kapsamli açıklasın bize :))

Evet çözüme ulaştirmaya karar verdigim bir konu var. Ondan olabilir.
Bunun yaninda gece yemis oldugum yemekten de olabilir

Canım çok teşekkür ederim.. Allah beterinden esirgesin.
Aslında demek istediğimi anlamışsın çok teşekkür ederim desteğin için. Herkese rağmen ben de o iyi niyetimi sürdürmeye devam ediyorum..

HayallerimGercekOldu Tesekkür ederim yorumun icin. Az önce baktim ama bilemedim simdi, hangi paylasimlar? :) Ben burda okudugum olumlamalari söylüyorum

"Mutlu huzur sevgi ve ask dolu bi evlilik yapmayi seciyorum."
"Evlenecegim erkek hizla hayatima geldigini biliyorum"
"Ben hazirim. Aska simdi izin veriyorum. Kendime istedigim bi eşi kendime cekiyorum"

Bu konuyla ilgili okudugum esmalar: YA CAMi YA VEDUD
YA VEDUD
YA ALIYY
YA LATIF

NIyetimi de, Allahima dua ederek söylüyorum: Allahim, bana hayirli evlilik nasip et ...

:) Onun disinda, daha olumlamalarimi seslendererek kaydettim, kendimi dinliyorum, uykuya dalmadan önce. Ve hayal gücümle de duygularimi yogunlastirarak olmus gibi gözümün önünde canlandirmaya calisiyorum.

Bana tavsiye edeceginiz, olumlamalarim ve esmalar konusunda eklemek istediginiz bir sey var mi kizlar. Fikirlerinizi bekliyorum :)

Hoşgeldiniz eee siz bütün soruları kendiniz cevaplamışsınız zaten maşallah topigi bayaa okudunuz sanirim..
Dileğiniz sizin ve bütünün en yüksek hayrına olsun inşallah

Hoşgeldiniz eee siz bütün soruları kendiniz cevaplamışsınız zaten maşallah topigi bayaa okudunuz sanirim..
Dileğiniz sizin ve bütünün en yüksek hayrına olsun inşallah

Cok tesekkür ediyorum. :) Suan 214üncü sayfasindayim. Okumak baya zaman aliyor ama severek okuyorum, okudukca da motive oluyorum. :) Amin! Allah razi olsun. Hepimiz icin Rabbim en güzelini hayirlisini nasip etsin. AMIN! :) :)

Cok tesekkür ediyorum. :) Suan 214üncü sayfasindayim. Okumak baya zaman aliyor ama severek okuyorum, okudukca da motive oluyorum. :) Amin! Allah razi olsun. Hepimiz icin Rabbim en güzelini hayirlisini nasip etsin. AMIN! :) :)
Nacizane bir tavsiye once kendi mutlulugunuza odaklanin. Kim ne derse desin. Onlar hep konusur. Evlenmeniz bile susmalari icin yeterli olmayacak. Kendinize donup sorun ben nasilim? Iyi miyim?
Eger kendinizi mutlu, huzurlu hissediyorsaniz evlilige odaklanin. Baskalarinin sayesinde mutlu olmayin

HayallerimGercekOldu Cok tesekkür ederim yorumunuz icin. Zaten yaklasik bi iki senedir bu konunun üzerinde duruyorum. Kendimde gözlemledigim eskilerimle mesgul oldum, ve artik kendimi seviyorum. Daha önce olmamasinin sebebi kendimle henüz barismamam dan kaynaklandigini düsünüyorum. Cok sükür Allahima bunu astim artik ve kendimi cokkk seviyorum :) Baskalarinin söylediklerini aldirmiyorum. Simdiki eylemimde aski hayatima davet etmek. Kendimi sevmem uzun bi yol ve sürec oldu ama degdi. Simdiye kadar iyiki de olmamis diyorum. Bundan sonra da hayatima davet ettigim erkek de tam net olarak ne istedigimi biliyorum cünkü kendimi tanimis oldum. :)Ayrica size cok hak veriyorum. Bu sebebden dolayi bi cok genc kizimiz evleniyor toplum bunu bekledigi icin. Henüz kendilerini tanimadan ayaklari yere saglam basmadan cok erken bi sekilde evleniyorlar ki bu cok yanlis. Kizlarimiz güclü kendi ayaklari üzerinde duran birey olmalari lazim ki daha sonra evlilik düsünülür bence. :)

Henüz yeni basladim ama yine de güncellemek istiyorum. Arada okudugumu yazdim bu topigi. Bi arkadas gelecekteki aski icin günlük tuttugunu yazdi, ona seslenerek hayal ettiklerini yaziyormus ki cok severek ve tatli bi heyecanla yazma karari almis benim cok hosuma gitti bugün bende basladim. Zaten günlük tutan biriyim, müstakbel sevgilime yazmakta bi ayri hos bence. Bildirmek istedim. Tipki karsimdaymis gibi yazdim, ona seslendim. Denemekte fayda var bence. :) Size de bahsetmek istedim. :)

Harikasin. Hedefine emin adimlarla ilerliyorsun

Kizlar sizinle paylasmak istedigim bir sey daha var. Her esmanin kendine ait enerjisi var deniliyor, belki de duymussunuzdur. Bunu böyle söylemek ne kadar dogru bilmiyorum, enerji den bahsetmek felan, yanlisim varsa Allahim affetsin. Ama söylemek istedigim su, her esmayla görevli olan melekler varmis, ebced degeri sayisinda melekler, biz esmalari zikrettikce, belirli sayida melekler gelip bize destek oluyorlarmis Rabbimin izniyle birlikte. Düsündükce ne güzel aslinda, etrafimizi melekler sariyor ve bizim niyetimiz icin bize destek oluyorlar, yardimci oluyorlar, Allahim bize destek icin onlari görevlendiriyor. Ayrica bu sureler icinde gecerliymis deniliyor. Her sure icin görevli melekler de varmis ki emin degilim bu yüzden kaynak felan veremicem kusuruma bakmayin. Belki bu konuyla alakali daha net bilgi vrebilecek arkadasimiz vardir. Düsünmesi güzel oldugu icin size de yazmak istedim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…