Kizlar ben cok duzenli yapamiyorum ama dun geceki meditasyon haric, hepsini yaptim. Meditasyonu da dilegimi dusunerek uykuya dalma seklinde uyarladim.
Yillarca ya hep ya hic zihniyetinden kendime cok eziyet etmisim. O yuzden oldugu kadar, hic yoktan iyidir mantigiyla hateket eymek psikolojimi cok rahatlatti.
2019 mottom CANIM KENDIM...
Bugunku gorev rutinim oldu zaten.
Gun icinde o kadar sik negatif dusunce yakaliyorum ki, farkinda olmasam sarmadik gibi her yani saracaklar.
Birde size sormak istedigim bir sey var.
Biri size iltifat ettiginde nasil karsilik veriyorsunuz?
Son gunlerde zihnimi buna yoruyorum da; siz ne dusunuyorsunuz merak ettim.
Mutlu gunler canlar.
Bende bundan üç beş yıl önce iltifat duyunca çok utanırdım. Evet sanki özgüven ve kendini sevme affetme ile çok alakası var bunun. Kendimle hayatla yavaş yavaş barıştıkça değiştim.Kizlar ben cok duzenli yapamiyorum ama dun geceki meditasyon haric, hepsini yaptim. Meditasyonu da dilegimi dusunerek uykuya dalma seklinde uyarladim.
Yillarca ya hep ya hic zihniyetinden kendime cok eziyet etmisim. O yuzden oldugu kadar, hic yoktan iyidir mantigiyla hateket eymek psikolojimi cok rahatlatti.
2019 mottom CANIM KENDIM...
Bugunku gorev rutinim oldu zaten.
Gun icinde o kadar sik negatif dusunce yakaliyorum ki, farkinda olmasam sarmadik gibi her yani saracaklar.
Birde size sormak istedigim bir sey var.
Biri size iltifat ettiginde nasil karsilik veriyorsunuz?
Son gunlerde zihnimi buna yoruyorum da; siz ne dusunuyorsunuz merak ettim.
Mutlu gunler canlar.
Iltifati hakettigimi dusunmuyorum.Cok utaniyorum.
Annemden babamdan hic olumlu soz duymadim, sanirim kaynagi cocukluk anilari.
Bundan sonra iltifati kabul etme konusunda kendimi iyilestiriyorum.
Çok teşekkür ederim o gün affetme ile ilgili soruma tam yanıt oldu ben de doğru yoldaymışım çok sevindimgüzel bir video belki izlemek isterseniz
Cok güzel
Yaşadığım için çok şükür nefes aldığım için çok şükür
Cok güzelBu şarkıyı milyon kez dinledim o zaman sizlere gelsin kızlar “peace” adı gibi barış sevgi mutluluk huzur getirsin dinleyene 🕊
Bende bazen hergün aynı şeyleri mi yazıyorum acaba diyorum. Sonrada içimden ne güzel işte herşey yolunda ki aynı şükür sebeplerini tekrar tekrar yaşıyorum yazıyorum gün be gün artsın şükürlerim diyorum.
O hiç yapamadığım bi şey iyi düşünmek...bunu başarmak dileğimHeeeeeey ne oluyor? Buralar neden bu kadar sessiztatile mi gitti herkes
Burda hep yazariz ya agzimizdan cikan kelimelere dikkat edelim. Onlar evrenle imzaladigimiz sozlesmelerdir diyeson 2 gundur ben bunu iyice yasadim. Birakin agizdan cikarmayi dusunduklerim oldu
O zaman ne diyoruz iyi dusunelim iyi olsun
HarikaArada bir film önerisi yaparım kızlar bilirsiniz bu listeden çoğu filmi izlemişim bir film delisi olarak.. eksiklerim var bende tamamlayacağım bu listeden en aşık olduğum filmler şunlar sırası karışık...Üzerinizdeki Kara Bulutları Dağıtıp İçinize Tarifsiz Bir Mutluluk Aşılayacak 55 Film
Sizi sarıp sarmalayan filmleronedio.com
• Şef
• İlk Aşk
• Kalbini Dinle
• Stajyer
• Amelie
• Zamanda Aşk (Not: Bu film enerjiler boyutlar, fizik içeriyor tam bizim konular bana enteresan gelmişti)
• Deha
Bu listeden farklı film önerilerim de var aklıma geldikçe yazarım sizlerdende önereceğiniz filmler varsa tavsiye alırım kızlar
Sahra Sufi nefesi nasıl oluyor canımBugun Dünden Daha Güzel Olacak
Evet dünün ödevleri eksiksiz olarak yapıldı
sadece ben yürüş yapmadım spor salonunda spor yaptım
olumlu konuşamaya biraz daha dikkat edeceğim bunda sıkıntılıyım bugunlerde
Stajyer cok güzeldi iki kez garanti izledimHarika
Bu 14 günlük çalışmanın ikinci günü detaylı açıklamıştım cnm sayfalarda ilerledikçe görürsün zaten kaçıncı sayfada unuttum amaSahra Sufi nefesi nasıl oluyor canım
Ben size daha önce de yazmıştım nickinizi değiştirerek başlayın lütfenO hiç yapamadığım bi şey iyi düşünmek...bunu başarmak dileğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?