Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Denedim değiştiremedim
O zaman olmamis. Simdi olmus. Cooook da guzel olmus. Yeni hayatinizda ilk gun
Bakin guzellikler nasil sizi buluyor
Mesela biz guzellikler sizi ya da siz biz guzellikleri buldunuz

Bu topikte olumluya yonelmeyen, iyilesmeyen, fark etmeyen yok. Sizde oyle olacaksiniz

Kizlar çok merak ettiğim bir şey var. Yurtdışında yaşayan biri olarak Türkçe yazarken çok yanlışım oluyor mu?

Bu yazdıklarım dan yola çıkarsak mesela?

Bu yazdıklarım dan yola çıkarsak mesela?
Ufak bir inceleme yaptım bence çok az hata var. Sonuçta burada biraz dertleşiyoruz. Dertleşme olunca da cümleler birazcık daha uzuyor. Hani noktalama işaretlerini pek kullanmıyoruz. Ben de harf yanlışını çok fazla yapıyorum. Tabii bu benim parmaklarının klavye sığmaması ile alakalı
Bence için rahat olsun gayet güzel yazıyorsun. Sonuçta ürkce dersinde değiliz ki dikkat cok
Ayrıntıya dikkat edelim.

Gene baktığımızda burada zaten kimse çok büyük yazım yanlışları yapmıyor. Hatta bir şey demişti "Ne güzel burada herkes yazisina dikkat ediyor. BDV de ki gibi yazım yanlışları yok"

Ama çok hoşuma gitti bu söylediğin. Bence herkes dikkat etmeli. Yani hepimiz dikkat etmeliyiz. Sonuçta bu bizim dilimiz. Dil milletleti var eden en önemli unsur

Ay inşallah ben de hata yapmamışımdır

Çok teşekkür ederim yorumun için. Ben Almanya da doğup büyüdüm, hiçte Türkçe dersi almadım. Babam Türkçe konuşmama çok özen gösterdi sağolsun. Ben Türkçe konuşmayı da yazmayı da çok seviyorum. Belki hasret olduğum için bilmiyorum. Dolayısıyla da özen gösteriyorum yazarken.

Genelde güzel yazmak isteyen biriyim. Almanca içinde geçerli, ama Türkçenin yeri bi ayrı tabii.

Çok teşekkür ederim canım. İnanır mısın, benim için öyle önem taşıyan bir şey ki böyle yorumlar okumak beni çok mutlu ediyor.
Türkçeniz gayet güzel siz söylemeseydiniz ben anlamazdım yurt dışında doğup büyüdüğünüzü benim kuzenlerimde Almanya doğumlu sosyal medyada Türkçeleri ağlıyor onlarda gülüyor kendi yazım yanlışlarına

Yaaaa ben de bu hamilelik.uygulamasini ne zaman yapacaksin diyordum
Darisi isteyen herkesin başına

İnşallah öyle olur çünkü bu değişimi sapına kadar istiyorum... Olumlu bakıp iyi şeyler i yörüngemde düşlüyorum..

Yaaaa ben de bu hamilelik.uygulamasini ne zaman yapacaksin diyordum
Darisi isteyen herkesin başına
Amin canim inşallah isteyen herkesin olsun bebisi
Ben daha kendim inanamadığım için hamile olduğuma bulantılar halsizlik deli gibi ekşi yeme isteği ile tamam inan artık Sahra hamilesin bugün yapayım takvimi dedim can09e tarif etti sağ olsun

Çok güzel oldu maşallah her gün takvimi inceliyorumm ben de ❤

Çok teşekkür ederim canım. Çok mutlu oldum. Yazım dışında sosyal medyada yurt dışında yaşayan arkadaşlar birde Türkçe konuşunca bi sürü eleştiri alıyorlar. Üzülerek izliyorum heyecandan mı acaba zorlanarak konuşuyorlar. Bende izledikçe daha da dikkat etmeye çalışıyorum konuşmalarımda ve yazarken. Sonuçta ana dilimiz sahip çıkalım burda yaşasakta.

Yaa düşününce yargılamak bana düşmez orda doğup büyüyorsunuz daha çok yabancı dil konuşup duyuyorsunuz haklı olarak aksanlı konuşacaksiniz tabi Türkçeyi bizim ingilizceyi ya da başka bir dili aksanlı konuşmamız gibi kusursuz bir amerikalı ingiliz alman vs gibi konuşamayız normal yani önemli olan ana dilinize saygı duyup dikkat etmeniz elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmanız saygı duydum tebrik ederim çabanıza

Son düzenleme:
Malesef ben iki gündür esmalarim dışında hicbir şey yapamadim.Cok yogun bir şekilde çalışmam gerekti. Çalışmamın ve cok yorulmamin hediyesi ise yorgunlugun negatif enerjinin ters enerjisi olan pozitif enerjiyi üreterek muhteşem imajinasyonlar,ilhamlar oldu

Insallah devam edecegim ben de şükür yazilarima filan

6.Gün Çalışmaları

kisiselgelisim.farkindalik
Bugün “14 Günlük Değişim Çalışma”mızın alltıncı günü.
Bugün, her gün yapılması gereken temel uygulamaların yanısıra, gün boyunca, aklımıza geldikçe “teşekkür ederim” veya “şükürler olsun” diyeceğiz. Bunu içimizden de söyleyebiliriz, sesli de.

Artık biliyoruz ki odaklandığımız şeylere teşekkür etmek/ şükretmek, şükrettiğimiz şeylerin daha fazlasını hayatımıza çekmemizi sağlıyor.
Aynı şekilde olmayan şeyler için de dua ettiğimizde, sonunda teşekkür etmek, duasını ettiğimiz şeyin zaten elimizde olduğuna inandığımızı göstermiş oluyor ve onun titreşimini yayıyoruz. Titreşimini yaydığımız her şey hayatımıza bir şekilde dahil olmak zorunda... Ne kadar temiz bir kalple ve inançla yapılırsa o kadar etkili olur.

Bugünki program:
sabah kalkar kalkmaz iki bardak su içiyoruz. (2 litre suyu gün içerisinde tamamlıyoruz.) 10 dakika yürüyüş, imkanı olmayanlar egzersiz de yapabilir. Günün (rahatsız edilmeyeceğiniz) her hangi bir saatinde “Sufi Nefesi” egzersizini yapıyoruz. Müzik dinlerken yine seçici davranıyoruz :) Uyumadan hemen öncesinde “Şükür Defteri”mize yazıp uyuyoruz. ‭Gün içerisinde, aklımıza geldikçe “Teşekkür ederim”, “Şükürler olsun” demek.‬

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…