- 27 Eylül 2017
- 559
- 344
- 53
- 41
Denedim değiştiremedimBen size daha önce de yazmıştım nickinizi değiştirerek başlayın lütfen
O zaman olmamis. Simdi olmus. Cooook da guzel olmus. Yeni hayatinizda ilk gunDenedim değiştiremedim
Bu yazdıklarım dan yola çıkarsak mesela?Canım biri iltifat edince teşekkür ediyorum gülümseyerek. Edilen iltifatı kabul edip benimsiyorum.
Önceden bende iltifat ederek karşılık verirdim ama şu son senedir bıraktım. Beni bi hayli zorladı bu durum. Utanıp kızarırdım çok. Ama kendimle barıştıktan sonra edilen iltifatı kabul etmek daha kolay oldu . Öz güven ile bi alakası varmış bunun. Başkalarının iltifatlarına artık ihtiyaç duymuyorum ama edilince de mutlu oluyorum tabi. Kendini seviyor musun, edilen iltifatı hakettiğini düşünüyor musun.. bunları bi düşün derim.
Ufak bir inceleme yaptım bence çok az hata var. Sonuçta burada biraz dertleşiyoruz. Dertleşme olunca da cümleler birazcık daha uzuyor. Hani noktalama işaretlerini pek kullanmıyoruz. Ben de harf yanlışını çok fazla yapıyorum. Tabii bu benim parmaklarının klavye sığmaması ile alakalıBu yazdıklarım dan yola çıkarsak mesela?
Hatta bir şey demişti "Ne güzel burada herkes yazisina dikkat ediyor. BDV de ki gibi yazım yanlışları yok"
Buna benzer bir şey ben demiştim diye hatırlıyorum.
O Ogretmenim123 güzel yazıyorsun, Almanya da doğup büyüyen biri için çok çok iyi yazıyorsun bence
Türkçeniz gayet güzelÇok teşekkür ederim canım. İnanır mısın, benim için öyle önem taşıyan bir şey ki böyle yorumlar okumak beni çok mutlu ediyor.
Yaaaa ben de bu hamilelik.uygulamasini ne zaman yapacaksin diyordumTürkçeniz gayet güzelsiz söylemeseydiniz ben anlamazdım yurt dışında doğup büyüdüğünüzü benim kuzenlerimde Almanya doğumlu sosyal medyada Türkçeleri ağlıyor onlarda gülüyor kendi yazım yanlışlarına
İnşallah öyle olur çünkü bu değişimi sapına kadar istiyorum... Olumlu bakıp iyi şeyler i yörüngemde düşlüyorum..O zaman olmamis. Simdi olmus. Cooook da guzel olmus. Yeni hayatinizda ilk gun
Bakin guzellikler nasil sizi buluyor
Mesela biz guzellikler sizi ya da siz biz guzellikleri buldunuz
Bu topikte olumluya yonelmeyen,
O zaman olmamis. Simdi olmus. Cooook da guzel olmus. Yeni hayatinizda ilk gun
Bakin guzellikler nasil sizi buluyor
Mesela biz guzellikler sizi ya da siz biz guzellikleri buldunuz
Bu topikte olumluya yonelmeyen, iyilesmeyen, fark etmeyen yok. Sizde oyle olacaksiniz
iyilesmeyen, fark etmeyen yok. Sizde oyle olacaksiniz
Amin canim inşallah isteyen herkesin olsun bebisiYaaaa ben de bu hamilelik.uygulamasini ne zaman yapacaksin diyordum
Darisi isteyen herkesin başına
Çok güzel oldu maşallah her gün takvimi inceliyorumm ben de ❤Amin canim inşallah isteyen herkesin olsun bebisi
Ben daha kendim inanamadığım için hamile olduğumabulantılar halsizlik deli gibi ekşi yeme isteği ile tamam inan artık Sahra hamilesin bugün yapayım takvimi dedim can09e tarif etti sağ olsun
Türkçeniz gayet güzelsiz söylemeseydiniz ben anlamazdım yurt dışında doğup büyüdüğünüzü benim kuzenlerimde Almanya doğumlu sosyal medyada Türkçeleri ağlıyor onlarda gülüyor kendi yazım yanlışlarına
Yaa düşününce yargılamak bana düşmez orda doğup büyüyorsunuz daha çok yabancı dil konuşup duyuyorsunuz haklı olarak aksanlı konuşacaksiniz tabi Türkçeyi bizim ingilizceyi ya da başka bir dili aksanlı konuşmamız gibi kusursuz bir amerikalı ingiliz alman vs gibi konuşamayız normal yani önemli olan ana dilinize saygı duyup dikkat etmeniz elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmanız saygı duydum tebrik ederim çabanızaÇok teşekkür ederim canım. Çok mutlu oldum.Yazım dışında sosyal medyada yurt dışında yaşayan arkadaşlar birde Türkçe konuşunca bi sürü eleştiri alıyorlar. Üzülerek izliyorum heyecandan mı acaba zorlanarak konuşuyorlar. Bende izledikçe daha da dikkat etmeye çalışıyorum konuşmalarımda ve yazarken. Sonuçta ana dilimiz sahip çıkalım burda yaşasakta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?