Çok teskkurler canim görev bildirimi için6.Gün Çalışmaları
kisiselgelisim.farkindalik
Bugün “14 Günlük Değişim Çalışma”mızın alltıncı günü.
Bugün, her gün yapılması gereken temel uygulamaların yanısıra, gün boyunca, aklımıza geldikçe “teşekkür ederim” veya “şükürler olsun” diyeceğiz. Bunu içimizden de söyleyebiliriz, sesli de.
Artık biliyoruz ki odaklandığımız şeylere teşekkür etmek/ şükretmek, şükrettiğimiz şeylerin daha fazlasını hayatımıza çekmemizi sağlıyor.
Aynı şekilde olmayan şeyler için de dua ettiğimizde, sonunda teşekkür etmek, duasını ettiğimiz şeyin zaten elimizde olduğuna inandığımızı göstermiş oluyor ve onun titreşimini yayıyoruz. Titreşimini yaydığımız her şey hayatımıza bir şekilde dahil olmak zorunda... Ne kadar temiz bir kalple ve inançla yapılırsa o kadar etkili olur.
Bugünki program:
▪sabah kalkar kalkmaz iki bardak su içiyoruz. (2 litre suyu gün içerisinde tamamlıyoruz.) ▪10 dakika yürüyüş, imkanı olmayanlar egzersiz de yapabilir. ▪Günün (rahatsız edilmeyeceğiniz) her hangi bir saatinde “Sufi Nefesi” egzersizini yapıyoruz. ▪Müzik dinlerken yine seçici davranıyoruz :) ▪Uyumadan hemen öncesinde “Şükür Defteri”mize yazıp uyuyoruz. ▪Gün içerisinde, aklımıza geldikçe “Teşekkür ederim”, “Şükürler olsun” demek.
Harikaymış
Evet çok şanslıyız. Çok şükürNeşeli keyifli coşkulu Pazarlar olsun
Ooo bugün çok mu Şanslı mıyız ne ?He he çok havalı oldu
OooooMutlu huzurlu akşamlar güzeller
Görevler nasıl gidiyor ben yürüyüş için dışarı çıkamadım biraz eve işi yaptım ve şimdi de ergen genç yaşlarımda çılgın gibi dinlediğim dans ettiğim şarkıyla dans ediyorum sizinde varsa öyle özel şarkılarınız açın dans edin 5-10 dk hadiiiii
Ben Başkayım Bambaşkayım
Sizde Bambaşkasınız Sizden Bir Başka Daha Yok Güzel Kadınlar
Bol su, Ben şanslıyım demek , neşeli pozitif müzik, hareket, şükür defteri, sufi nefesi tamamdırOoooo
Ben arkadaslarimla disardayimama burayi da ihmal etmiyorum
Sarkilar disinda tum gorevlerimi yapiyorum
Sukur defterini ve sufi nefesimi eve gecince yapacagim. Eee geriye bir sey kalmiyor. Ben gun icinde bir sey yapmamis miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?