- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
Çok yoğun bir haftanın ardından ancak yazabiliyorum. Bu sürede meditasyonlar,esmalar epey uzak kaldım.Ama olumlamalarım artık iyice içselleştiği için sürekli istemsiz olarak tekrarlarken buluyordum. Tam zorlandığım zamanlarda, bu zıt enerjiler bana seçim kapısı açıyor dedim. Huzurlu,coşkulu, mutlu ortamları seçtim;çalışırken büyük zevk aldığım ilhamlarla dolu olaylar ve insanları dahil ettim seçimlerime.
HayallerimGercekOldu cuğumun dediği gibi zaten hayat bize her koşulda tüm ihtişamı görkemi,bolluğu,bereketi,ihtişamı ile gelir. Sonsuz şükürler olsun Yüce Mevlaya değerimi gösteren olayları ve insanları ardı ardına sıralıyor her zamanki gibi
Merhaba pozitif kızlar, ruh hali olarak ne pozitif ne negatif bir şey hissetmemek nötr de kalmanın bize ne gibi bir yarar veya zararı olabilir sizce ?
"Aşk üzerine.. Theta Healing de his yüklemelerinden bahsediyoruz ya, onun esas amacı altıncı kat dediğimiz yerdeki belirli yasaların, değerlerin kendisi oluncaya dek frekansı yükseltmektir. Tesla, elektrik yasasının kendi olduğu için yasayı bükebiliyordu. Uçağı bulanlar yer çekimi yasasının kendisi olup ötesine geçiyorlardı. Bunlar da kanallık gibi yalnız bu başka bir varlığa kanallık değil, bilincin yeryüzüne inebilmesi için, bedenlenmiş hali olabilmek adınadır. Bunun için frekansın çok yüksek olması gerekir belirli bir noktanın kendisi olmak ve akortlu olmak. Bazı notalar içinde geriye kalan bütün notaları barındırır, bunu piyanoyu akortlayanlar iyi bilirler. Bazı yasalar da, o olmak için oluşturulması gereken değerlere baktığımızda, mesela gerçek yasası ve gerçek yasasının bedenlenmiş hali. Bunun için cesaret, netlik, adil oluş, yansız, bilinç gibi özellikler taşımak onu bedenlemek, bedenlenmek gerekir. Ki alanın kendisi olup ötesine geçebilmek adına. Bunların hepsini eriten frekans Aşk tır. Birisine aşık olmanın çok ötesinde, aşkın frekansının kendisi olmaktır. Onu bedenlemektir. Bunu yaşadığınız zaman bütün evren, bütün Esma sizden size açıktır yalnız, Eger bu alanın kendisi olmayan yanlarınız varsa hepsinin dönüşmesi gerekir. Bir an o olsanız da orada kalamazsınız. Eğer frekansınız çok yüksekse.. Her şey mümkündür ki siz o frekans dışında bir şeyi arzu etmezsiniz. Kalp gerçekten açıldığında, içinde evreni seyreylersiniz. Bu alan kalp çakrası alanıdır. Her şey mümkündür ve mucize sizsiniz." ÇAĞLA NECAT
Simdi takip ettigim theta healingci bunu paylaşmis.Cok hosuma gitti siz de okuyun dedim
Çok çok güzel Offf tüylerim diken diken oldu"Aşk üzerine.. Theta Healing de his yüklemelerinden bahsediyoruz ya, onun esas amacı altıncı kat dediğimiz yerdeki belirli yasaların, değerlerin kendisi oluncaya dek frekansı yükseltmektir. Tesla, elektrik yasasının kendi olduğu için yasayı bükebiliyordu. Uçağı bulanlar yer çekimi yasasının kendisi olup ötesine geçiyorlardı. Bunlar da kanallık gibi yalnız bu başka bir varlığa kanallık değil, bilincin yeryüzüne inebilmesi için, bedenlenmiş hali olabilmek adınadır. Bunun için frekansın çok yüksek olması gerekir belirli bir noktanın kendisi olmak ve akortlu olmak. Bazı notalar içinde geriye kalan bütün notaları barındırır, bunu piyanoyu akortlayanlar iyi bilirler. Bazı yasalar da, o olmak için oluşturulması gereken değerlere baktığımızda, mesela gerçek yasası ve gerçek yasasının bedenlenmiş hali. Bunun için cesaret, netlik, adil oluş, yansız, bilinç gibi özellikler taşımak onu bedenlemek, bedenlenmek gerekir. Ki alanın kendisi olup ötesine geçebilmek adına. Bunların hepsini eriten frekans Aşk tır. Birisine aşık olmanın çok ötesinde, aşkın frekansının kendisi olmaktır. Onu bedenlemektir. Bunu yaşadığınız zaman bütün evren, bütün Esma sizden size açıktır yalnız, Eger bu alanın kendisi olmayan yanlarınız varsa hepsinin dönüşmesi gerekir. Bir an o olsanız da orada kalamazsınız. Eğer frekansınız çok yüksekse.. Her şey mümkündür ki siz o frekans dışında bir şeyi arzu etmezsiniz. Kalp gerçekten açıldığında, içinde evreni seyreylersiniz. Bu alan kalp çakrası alanıdır. Her şey mümkündür ve mucize sizsiniz." ÇAĞLA NECAT
Simdi takip ettigim theta healingci bunu paylaşmis.Cok hosuma gitti siz de okuyun dedim
Canım Tesla ve Mevlana çok uç örnekler istediğiniz şey için tv de o kanala geçmek gibi kendinizi o kanala ayarlayın demek istiyor yani bugün bir paylaşım okudum onunla daha net açıklamaya çalışayım.Arkadaşlar enerjinin kendisi nasıl olacağız ? Ben bunu anlayamıyorum? Bir bilen var ise açıklayabilirmi acababir türlü aklım ermiyor enerjinin kendisi olmak nedir nasıldır
Gunaydiiiin
Hayatin tumu bana kolaylik, neşe ve ihtişamla geliro kadar sansiliyim ki kismetler hep ayagima gelir
Ceyl_an Sahra- cok guzel bir alinti yapmis. Umarim aradigin tum cevaplari bulmussundur sayende ben de daha once okumus oldugum bu yaziyi tekrar okudum ve almam gereken mesajlari tekrar aldim
Evet canımSahra- arkadaşımıza teşekkürler.
Sanırım enerjiyi nasıl olacağımı düşünmekten ziyade o enerjiyi kendime bulaştırmam lazım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?