Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Çok yoğun bir haftanın ardından ancak yazabiliyorum. Bu sürede meditasyonlar,esmalar epey uzak kaldım.Ama olumlamalarım artık iyice içselleştiği için sürekli istemsiz olarak tekrarlarken buluyordum. Tam zorlandığım zamanlarda, bu zıt enerjiler bana seçim kapısı açıyor dedim. Huzurlu,coşkulu, mutlu ortamları seçtim;çalışırken büyük zevk aldığım ilhamlarla dolu olaylar ve insanları dahil ettim seçimlerime.

HayallerimGercekOldu cuğumun dediği gibi zaten hayat bize her koşulda tüm ihtişamı görkemi,bolluğu,bereketi,ihtişamı ile gelir. Sonsuz şükürler olsun Yüce Mevlaya değerimi gösteren olayları ve insanları ardı ardına sıralıyor her zamanki gibi

Daha henüz Mor alevi okudum ve şunu yazmış;

"Sevgili Bilge Baykuşlar, bu dolunayın enerjisinde bir kavşakta olduğumuzu ve o kavşakta artık bir yol seçmeden bulunduğumuz yerde kalamayacağımızı, bunun dayanılmaz hale geleceğini yazmıştım. (Bağlantısı burada) Peki ne yöne gitmeli? Şimdi doğru görünen yol, sonradan yanlış olabilir mi? Yanlış gerçekten yanlış mıdır? "

Yukarıda da seçimlerimden bahsetmişken bu yazıyı okumak müthiş zamanlamaSürekli seçim içindeyim bu dönemler,inanıyorum sizler de öyle. Lütfen bu zamanı coşkuyu,neşeyi,bolluğu seçmek için kullanalım. Çok umutsuz,mutsuz,huzursuz,parasız,aşksız,sevgisiz,dostsuz,işsiz....her ne olumsuz durumdaysanız ters durumu canlandırın,seçin.En güzel açken harika yemekleri canımız çeker, gözümüzün önüne gelir.İşte en güzel seçim zamanlarımız, oluşum zamanları bu zamanlardır.Enerjimizi dertlenmeye değil onları hayatımıza çekmeye,dahil etmeye verelim

Merhaba,konu ilgimi çekti.. Benimde genel olarak aklıma gelen olumlalarım bunlar;
Şükür etmenin manevi olarak bana çok iyi geldiğini belirtmek isterim

Sağlıklıyım şükürler olsun
Ailem ve sevdiklerim için şükürler olsun
Eşimle ve coçuğumla sevgi doluyum.
İşimde başarıyla ilerliyorum
Param çok bereketli ,artan rızkıma şükürler olsun..
Güçlüyüm, temiz ve güzel düşünceler içerisindeyim..
Huzuru ve mucizeleri seçiyorum...

"Aşk üzerine.. Theta Healing de his yüklemelerinden bahsediyoruz ya, onun esas amacı altıncı kat dediğimiz yerdeki belirli yasaların, değerlerin kendisi oluncaya dek frekansı yükseltmektir. Tesla, elektrik yasasının kendi olduğu için yasayı bükebiliyordu. Uçağı bulanlar yer çekimi yasasının kendisi olup ötesine geçiyorlardı. Bunlar da kanallık gibi yalnız bu başka bir varlığa kanallık değil, bilincin yeryüzüne inebilmesi için, bedenlenmiş hali olabilmek adınadır. Bunun için frekansın çok yüksek olması gerekir belirli bir noktanın kendisi olmak ve akortlu olmak. Bazı notalar içinde geriye kalan bütün notaları barındırır, bunu piyanoyu akortlayanlar iyi bilirler. Bazı yasalar da, o olmak için oluşturulması gereken değerlere baktığımızda, mesela gerçek yasası ve gerçek yasasının bedenlenmiş hali. Bunun için cesaret, netlik, adil oluş, yansız, bilinç gibi özellikler taşımak onu bedenlemek, bedenlenmek gerekir. Ki alanın kendisi olup ötesine geçebilmek adına. Bunların hepsini eriten frekans Aşk tır. Birisine aşık olmanın çok ötesinde, aşkın frekansının kendisi olmaktır. Onu bedenlemektir. Bunu yaşadığınız zaman bütün evren, bütün Esma sizden size açıktır yalnız, Eger bu alanın kendisi olmayan yanlarınız varsa hepsinin dönüşmesi gerekir. Bir an o olsanız da orada kalamazsınız. Eğer frekansınız çok yüksekse.. Her şey mümkündür ki siz o frekans dışında bir şeyi arzu etmezsiniz. Kalp gerçekten açıldığında, içinde evreni seyreylersiniz. Bu alan kalp çakrası alanıdır. Her şey mümkündür ve mucize sizsiniz." ÇAĞLA NECAT
Simdi takip ettigim theta healingci bunu paylaşmis.Cok hosuma gitti siz de okuyun dedim

Merhaba pozitif kızlar, ruh hali olarak ne pozitif ne negatif bir şey hissetmemek nötr de kalmanın bize ne gibi bir yarar veya zararı olabilir sizce ?

Korunmasiz bir haldir. İnsanlardan ve olaylardan kolay etkileniriz bu durumlarda.Cok cabuk negatif alana girebiliriz. Cok mutlu olsak, istedigimiz seyler yolunda olsa cevrede olup bitenler cok umrumuzda olmaz. Ama notrken oyle degil; havadan nem kaparız. Ben bugun o durumu yaşadım boş bulundugum bir anda. Hemen dışarıdan baktım olanlara ve çıktım o alandan cok şükür dedim.Ama kontrollu olmasam tum gunumu gecemi etkilerdi herhalde.

Bazen çok karmaşık geliyor bunlar anlayamıyorum

Çok çok güzel Offf tüylerim diken diken oldu teşekkürler canım paylaşım için.
Mevlana nın kendini 40 gün izdiva çektiği günlerde eşi kapının önüne yemek koyarmış. Birbirlerini görmezlermiş o sure zarfında. Mevlâna kapinin altından eşine bir çiçek vermiş. O çiçeğin sadece Hindistan da yetiştiği rivayet edilir. Ne ve nasıl ??mekan zaman bükülmesi fizik kanunlar beyin yakmalık degil mi ?
Okuduğum bir Mesnevi eserden hatırladığım kadarıyla...
Aşkın, zamanin, enerjinin kendisi olmak ....

Arkadaşlar enerjinin kendisi nasıl olacağız ? Ben bunu anlayamıyorum? Bir bilen var ise açıklayabilirmi acaba bir türlü aklım ermiyor enerjinin kendisi olmak nedir nasıldır

Arkadaşlar enerjinin kendisi nasıl olacağız ? Ben bunu anlayamıyorum? Bir bilen var ise açıklayabilirmi acaba bir türlü aklım ermiyor enerjinin kendisi olmak nedir nasıldır
Canım Tesla ve Mevlana çok uç örnekler istediğiniz şey için tv de o kanala geçmek gibi kendinizi o kanala ayarlayın demek istiyor yani bugün bir paylaşım okudum onunla daha net açıklamaya çalışayım.

Hayatınızda eksik olan, azalan birşeyi bulmak ve elde etmek için ne yaparsınız?
Bu sorunun cevabı Çinlilerin neredeyse atasözü olmuş olan, yaşam anlayışında gizlidir.
Çinliler der ki ”parasız kaldığında mutlaka paranın olduğu ticaretin yapıldığı yerlerde (alışveriş merkezlerinde pazarlarda ) gez. Gez ki paranın enerjisi sana bulaşsın.”
Bizler aslında hiç anlamını bilmeden, bu deyişi hayatımızın her alanında kullanıyoruz.
Dikkat edin, kendine bir eş yada sevgili bulan insanların büyük bir kısmı bu kişiyle ya bir düğünde, ya bir davette yada bir misafirlikte tanışmıştır.
Gelinler, evlenmek isteyen arkadaşlarının adını neden ayağının altına yazar? O enerji onlara da bulaşsın diye.
Yeni bir ihale, yeni bir proje, yeni bir kariyer etrafınızda hep işadamlarının veya iş kadınlarının olduğu bir ortamda size gelmiştir.
Huzur, hep bir ormanda yürüyüş yaptığınızda ya da bir deniz kıyısında dolaştıktan sonra gelmiştir.
Bir şey azaldığında eksildiğinde ya da yok olduğunda Ego’nun talimatı ile Alfa frekansını kullanarak kabuğumuza çekiliriz.
İçimizden hiç birşey yapmak gelmez. Enerjimiz düşer, bize keyif veren herşeyi, birden bire gereksiz birer aksesuar olarak görür ve uzaklaşırız.
Bu, tamamen Standby (bekleme) modudur. Bu modda kaldığınız sürece televizyon yayınını gösteremezsiniz. Etrafınızdaki bütün televizyonlar açık olduğundan dizi, film belgesel, yarışma programı, diğer televizyonlardan akar gider.
Peki Ya Siz ?
Bekleme modunda kalır durursunuz. Kazancınız sadece elektrikten yapmış olduğunuz tasarruftur.
Bu sebeple Çin felsefesine bir kere kulak verin.
Eğer parasızlık çekiyorsanız, atlayın arabaya, metroya, paranın hızla el değiştirdiği çok paranın olduğu alışveriş merkezlerinde, kapalı çarşı gibi mekanlarda gezin. Paranın enerjisi size bulaşsın.
Sevgi arıyorsanız aşk arıyorsanız, aşkı sevgiyi bulan insanların olduğu yere gidin. Sahilde yürüyüş yapın, aşıkların gittiği tepedeki çay bahçesine yada deniz kenarında o hep yanından geçtiğiniz o güzel mekana uğrayın.
Evde oturarak sevgiyi aşkı beklerseniz, bekleme modundaki televizyondan bir farkınız kalmaz.
Eşinizle, sevgilinizle ilişkinizi pekiştirmek istiyorsanız, en başta söylediğim rutinden çıkın ve birlikte bir sabah kahvaltısı yapmaya gidin. Gittiğiniz yer sevgi koksun, güzellikler içinde olsun, mutlu ve rahat insanların olduğu yer olsun.
Her şey bir enerjidir.
Neyin enerjisini yaşamak istiyorsanız o enerjinin yoğun olduğu mekanlarda bulunun.
Alıntı.

Gunaydiiiin
Hayatin tumu bana kolaylik, neşe ve ihtişamla gelir o kadar sansiliyim ki kismetler hep ayagima gelir

Ceyl_an Sahra- cok guzel bir alinti yapmis. Umarim aradigin tum cevaplari bulmussundur sayende ben de daha once okumus oldugum bu yaziyi tekrar okudum ve almam gereken mesajlari tekrar aldim

Eşimle aramız bozuk ve senelerdir haklı da olsam haksız da, hep ben adım attım, bu kez kesinlikle haklıyım ve adım atmayı düşünmüyorum, 10 gün oldu o da adım atmıyor, bunun İçin nasıl olumlama yapabilirim?

Herkese merhaba
Yeni buldum burayı. Çok geriden geldiğim için her sayfayı okuyamadım maalesef. Ama olumlamaların gerek burada gerek başkalarından duyduğum güzel etkilerini gören insanları fark ettim. Ben de bunu hayatıma katmak istiyorum ama nereden nasıl başlamalıyım bilemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Kısaca bahsetmem gerekirse en ufak olumsuzlukta enerjisi dibi gören, kendine karşı ağır eleştirel dil kullanan bir yapım var. Mükemmelliyetçiyim ve tabiki hiçbirşey mükemmel olmadığı için çoğu şey beni mutlu etmiyor. Hep neden daha iyisi değil diyorum ve bu huyumdan nefret ediyorum.
Olumlama nasıl yapılmaz derseniz tam olarak o benimdir. Zaten ben de şans ne gezer benim en sık kullandığım cümle olabilir. Okudum bunu kullanmak olan şansı da götürüyorum.
Şu hayatta açıkçası olmasını çok istediğim 2 şey var. Bunlar üzerinde nasıl yoğunlaşabilirim. Ne demem nasıl olumlamam lazım. Biri iş ile ilgili diğeri özel hayatla.
Umarım ben de daha sonra buraya olumlamaların hayatımdaki güzel etkilerini yazabilirim. Ama dediğim gibi şu an için yardıma ihtiyacım var. Olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…